«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Το σκιώδες σύστημα διακυβέρνησης του Δυτικού Πολιτισμού και οι σκιώδεις του εμπνευστές – Μέρος Α΄



Στο Α΄ Μέρος θα ασχοληθούμε με το "σκιώδες σύστημα διακυβέρνησης" και στο Β΄ Μέρος με τους "σκιώδεις του εμπνευστές", όχι μέσα από προσωπική έρευνα και συγκέντρωση στοιχείων, αλλά από έρευνες και εργασίες  δύο (μεταξύ αρκετών) ερευνητών και φίλων μπλόγκερ.




Ξεκινάμε με διαπιστώσεις του Παμμεγίστου Φιλοσόφου, Επιστήμονα και Διανοητή Αριστοτέλη, στου οποίου το έργο (υποτίθεται..μέχρι και σήμερα) έχει βασιστεί ο Δυτικός Πολιτισμός και οι Σύγχρονες Δημοκρατίες:

Κατά τον Αριστοτέλη, τα εφικτά πολιτεύματα και οι παρεκβάσεις τους -παρεκτροπές -είναι έξι:


- Η Μοναρχία με παρέκβασή της την Τυραννία

- Η Αριστοκρατία με παρέκβασή της την Ολιγαρχία

- Η Πολιτεία με παρέκβασή της την Δημοκρατία

Περισσότερα στην wikipedia  εδώ

Φαίνεται άσχετο, αλλά ας δούμε τί λέει, πάλι η wikipedia, για την Εκάτη:

Η Εκάτη είναι θεότητα της αρχαιοελληνικής θρησκείας και μυθολογίας, η οποία απεικονίζεται συνήθως να κρατά δύο πυρσούς ή κλειδί και σε μεταγενέστερες περιόδους με τρία πρόσωπα. Συσχετιζόταν ποικιλοτρόπως με τα σταυροδρόμια, τις εισόδους ("σταυροδρόμια, είσοδοι, κατώφλια"..κρατήστε το αυτό για το Β΄Μέρος), το φως, τη μαγεία, τη γνώση των φαρμακευτικών και δηλητηριωδών βοτάνων, τα φαντάσματα και τη νεκρομαντεία.
........................................................................................................................
 Σε ό,τι αφορά τη φύση της λατρείας της, παρατηρείται ότι «αισθάνεται μεγαλύτερη άνεση στις παρυφές παρά στο κέντρο του ελληνικού πολυθεϊσμού. Εγγενώς αμφίσημη και πολύμορφη, διαπερνά τα συμβατικά όρια και διαφεύγει τον ορισμό».

Περισσότερα εδώ

Και καταλήγουμε.. στην βάση του ερευνητικού έργου του αγαπητού φίλου Σπύρου Σπυρόπουλου, υπευθύνου των, για περισσότερα από δέκα έτη, ερευνών και δημιουργίας αποκαλυπτικών ιστοσελίδων (οι οποίες μάχονται το αιμοσταγές και αντιανθρώπινο Κρόνειο σύστημα, καθώς και τους/τις συμμάχους του και τους Τιτανοειδείς κληρονόμους του μετά των μιαρών γενεσιουργημάτων τους που κατακρεουργούν την ανθρωπότητα)  ΠΑ.ΣΥ.Α. ,  ΑΝΤΙ ΑΜΑΖΟΝ  και  ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ





Στο βίντεο που παρατίθεται στο τέλος της ανάρτησης, ο Σπύρος Σπυρόπουλος -εν ολίγοις, και υπό ανάπτυξη κάποιων δικών μου παρατηρήσεων- μας λέει:

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής , επί της επταετούς χούντας στην Ελλάδα, μελέτησε -στον τόπο διαμονής του, στην Γαλλία-  μαζί με τους Γάλλους, πώς θα φτιάξουν ένα σύστημα διακυβέρνησης στην Ελλάδα, το οποίο δεν θα μπορεί να ξαναγκρεμιστεί από πραξικοπήματα. Κατέληξαν λοιπόν στην Τρίμορφη Μασονική Δημοκρατία  (εμείς τα γκοϊμ, μας έμαθαν να το λέμε Κοινοβουλευτική Δημοκρατία). Αυτό το σύστημα λοιπόν εγκαθιδρύθηκε νομικά με έναν τρόπο που οι περισσότεροι, ακόμα και νομομαθείς, ακόμα δεν έχουν κατανοήσει πώς είναι φτιαγμένο (βλ. πιο πάνω και "διαφεύγει τον ορισμό"). 

Μελετώντας ενδελεχώς τους Ποινικό και Αστικό Κώδικα, τους Κώδικες Ποινικής και Πολιτικής Δικονομίας και το Σύνταγμα,  καθίσταται αφικτό να κατανοήσουμε κάποια περισσότερα πράγματα γι αυτό το σύστημα, καθώς και τον τρόπο που θα αρπάξουμε την χώρα από τον ιστό του.

 Έφτιαξαν αυτό το σύστημα, το οποίο έχει αποκρυφιστική πηγή, βασισμένο στις αρχές της Γαλλικής Μασονίας και στα πρότυπα της Εκάτης, κατά βάση στην αρχαία Τρίμορφη εκδοχή του αγάλματός της. Τόσο Ιερατικά δομημένο, ώστε να είναι κατανοητό μόνο σε υψηλόβαθμα στελέχη του Τεκτονισμού.


Παράδειγμα της δομής του Συντάγματος το οποίο πρότειναν και εγκαθίδρυσαν: 

Άν αυτήν την στιγμή είχαμε ένα Κομμουνιστικό Σύστημα που καταργεί την ιδιοκτησία (και κάτι μας θυμίζει αυτό σήμερα με τις κατασχέσεις μέσω της "ηλεκτρονικής υπογραφής" εισαγγελέων, του καθεστώτος Τσίπρα), δεν θα υπήρχε η ιδιοκτησία στο Σύνταγμα. 

Στα συνθήματα των εντεταλμένων έμμισθων μικροπρακτορίσκων του συστήματος, τους οποίους μάς έμαθαν να τους αποκαλούμε "αναρχο-αριστερούς" (εδώ ταιριάζει ένα ακόμη "ΜΠΕΕΕΕ!!!" και ας θεωρούν κάποιοι ότι υποβαθμίζει το ύφος του μπλογκ μας), υπάρχουν παραινέσεις να καταργηθεί η ιδιοκτησία, το φύλο, το Έθνος και η Πατριαρχία. Η Πατριαρχία δε, τους ενοχλεί ακόμα περισσότερο γιατί αναγάγει στον "πατέρα" και δυνάμει "εθνάρχη", το φύσει υπερ-απαραίτητο στοιχείο για την συνέχεια της φυλής των Ελλήνων.

Οι περισσότεροι Έλληνες, οι εξαπατηθέντες από αυτό το τρίμορφο μασονικό τέρας που ονομάζουμε Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, προσπαθούν να τα έχουν καλά μαζί του χρησιμοποιώντας τις μεθόδους του. Και πιστεύουν πως φτιάχνοντας ένα πατριωτικό ή άλλο κόμμα, θα μπορούσαν να πάρουν την εξουσία και να σώσουν την Ελλάδα και τους συμπολίτες τους από την μέγγενη αυτή. Στην ουσία όμως θα αυτοστέφονταν και θα δρούσαν ως παιδιά της Εκάτης (κόμματα = κομμάτιασμα).

Το πρόβλημα θα λυνόταν μόνο εάν "σκοτώναμε την Εκάτη" ( όπως εκδιώχτηκε από τον Δία, η λατρεία του Κρόνου και οι ανθρωποθυσίες που γίνονταν στον Ελλαδικό χώρο, βλ. Ας μιλήσουμε για Κρόνιους... ).

Σκοτώνοντας την Εκάτη" σημαίνει: 
 
- αποδομούμε το τραπεζικό της σύστημα, ονοματίζοντάς το ως αποκρυφιστικό και 
προερχόμενο ευθέως από αυτήν ιεραρχικώς όπως δυστυχώς συμβαίνει και σε δικαστικούς, στρατιωτικούς και θρησκευτικούς παράγοντες,

- οι λαθρομετανάστες των τριάντα τελευταίων ετών (εγκληματικά στοιχεία από Αλβανία, Κόσοβο, βάρβαρα ασιατικά στίφη κρόνιου σουνιτισμού κ.ά..), θα φύγουν από την Ελλάδα,

- όλοι οι εν ζωή πολιτικοί που υπηρέτησαν αυτό το κοινοβουλευτικό σύστημα θα πληρώσουν για τα εγκλήματά τους. Όλα τα κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, υπηρέτησαν την Εκάτη έχοντας στα σύμβολά τους τον δαυλό της, είτε ως δαυλό (ΝΔ), είτε ως ήλιο (ΠΑΣΟΚ), είτε ως αστέρι (ΣΥΡΙΖΑ). 




  


  
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ




































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου