«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Η Πλατωνική Πολιτεία είναι ήδη εδώ!





Το κείμενο που ακολουθεί, αποτελεί για τα γούστα μου, υψηλής ποιότητας συνωμοσιολογία (αν και η λέξη αυτή αποτελεί μια απαξιωτική ταμπέλα που εμπνεύστηκε το "σύστημα", ενώ υπάρχουν συνωμοσίες και ζούμε μέσα σε αυτές, γι αυτό και στις ετικέτες μας περιλαμβάνουμε τον όρο "Συνωμοσία")
Είναι ένα κείμενο "αιρετικό", πολιτικό, με βαθιές γνώσεις Κοινωνικής Μηχανικής και εκτενή γνώση του έργου του Αριστοτέλη, ως διανοητού που υπήρξε υγιές απαύγασμα "ανθρώπων-μυστήριο", που ήταν ο Σωκράτης και ο Πλάτων.
Είπα "αιρετικό", γιατί δεν γνωρίζω αν αληθεύουν όσα καταλογίζονται  στο κείμενο, για εσκεμμένη τοποθέτηση στις άρχουσες τάξεις των χωρών όλου του κόσμου, αντιπροσώπων της λευκής φυλής. Δεν γνωρίζω αν ο Πλάτων ήταν τελικά, όπως λέει το κείμενο, ένα "σκοτεινό πρόσωπο", το κυρίως υπεύθυνο για τον "πλανήτη-φυλακή" στον οποίο ζούμε, γι αυτό και έγραψε την "αλληγορία του σπηλαίου".
Δεν γνωρίζω πού βασίζεται ο αρθρογράφος όταν, μέσα σε όλα αυτά, αναφέρεται και στην ύπαρξη εξωγήινων  από τον αστερισμό του Ταύρου, που εποπτεύουν μέχρι και σήμερα τον πλανήτη μας.  Ίσως, η εκτενής εξέταση του ιστολογίου του, περιέχει την απάντηση.

 Ας το απολαύσουμε, μιας και ο τρόπος γραφής του είναι τέτοιος που σε κάνει να το καταβροχθίζεις χωρίς ανάσα. 
Ας το εξερευνήσουμε, μιας και το άρθρο αυτό αποτελεί σχεδόν τον ύστατο χαιρετισμό του μπλόγκερ "Κωπηλάτη" προς τους αναγνώστες του.



 Κάποιοι ισχυρίζονται πως ο όρος ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε μια χώρα.Και αυτοί εξορκίζουν κάθε τι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ σε πολίτευμα.
Αποτέλεσμα εικόνας για πλατων νομοιΑς δούμε τι είναι η Δημοκρατία.Στο ΑΣΤΥ των Αθηνών τον χρυσό αιώνα του Περικλή εφευρέθηκε ο όρος αυτός ως ΚΡΑΤΟΣ δηλαδή εξουσία του Δήμου-Λαού.Ο Περικλής δεν ήταν δούλος.Ήταν ξανθός γαλανομάτης Ίωνας από το αριστοκρατικό γένος των Αλκμεωνιδών.
Άλλοι λένε για τον Κλεισθένη,που έζησε λίγο πιο πριν ,συγγενής του Περικλή ,από το ίδιο ανόσιο γένος των Αλκμεωνιδών,αυτό που δολοφόνησε τους ικέτες στο ναό της θεάς Αθηνάς.Όλοι αυτοί οι πλούσιοι -αριστοκράτες ,κατείχαν τα εύφορα και μεγάλα κτήματα της Αττικής γης και είχαν πάμπολλους δούλους να τα καλλιεργούν και να μπορούν αυτοί να φιλοσοφούν και να πολιτεύονται.Είχαν και στην παρέα τους τις ανάλογες εταίρες,κάτι σαν μορφωμένες πόρνες πολυτελείας.Επίσης μπορούσαν να έχουν ομοφυλοφυλικές σχέσεις με παιδιά,έκαναν και τα συμπόσια τους και πέρναγαν μια χαρά.Άλλοι είχαν μεγάλα εμπορικά καράβια και κέρδιζαν από το θαλάσσιο εμπόριο,άλλοι είχαν ορυχεία όπως η οικογένεια του Μιλτιάδη και του Θουκυδίδη στη Θράκη και στο Λαύριο και άλλοι όπως ο αδελφός του Περικλή στη Λυδία,εταιρείες δούλων που κέρδιζαν από τα κατασκευαστικά έργα (Ναοί,Δημόσια κτίρια κλπ).Nα μην ξεχνάμε ότι ο χρυσός αιώνας της Αθηναϊκής "Δημοκρατίας" ήταν αποτέλεσμα της εκμετάλλευσης και φορολογικής αποζύμησης των αποικιών στο Αιγαίο και στη Β.Ελλάδα.Και όποιος έφερνε αντίρρηση ,τιμωρούταν με βίαιη καταστολή όπως στη Μήλο που είχε 4000 νεκρούς και παρολίγο στη Μυτιλήνη..
Αυτά όλα στο ΑΣΤΥ των Αθηνών και αυτό που ισχυριζόταν ο Μαρξ ότι δεν υπήρχε αστική τάξη,ήταν λάθος.Γιατί η αστική τάξη ήταν πάντα συνώνυμη της εκμεταλλεύτριας-καταπιεστικής τάξης,είτε στο Άστυ των Αθηνών και της Καρχηδόνας είτε στο σημερινό Άστυ της Νέας Υόρκης και της Σαγκάης.
Και λέω Σαγκάη,γιατί και στα κομουνιστικά καθεστώτα υπάρχει αστική τάξη που κατέχει τα μέσα παραγωγής και είναι εκμεταλλέυτρια τάξη τελικά με τον όρο,ότι είναι και μέλη του Κουμουνιστικού κόμματος!!!Το παρόμοιο και στην ολιγαρχική Ρωσία με τους ολιγάρχες κροίσους να ελέγχουν τις βιομηχανίες,τα λιμάνια,τα αεροδρόμια,τις πηγές ενέργειες,κλπ.
Η εφεύρεση του πολιτεύματος Δημοκρατία ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να βρεί η άρχουσα τάξη για να ξεγελάσει και να υπνωτίσει τον λαό και είναι μια εφεύρεση που κρατά χιλιάδες χρόνια.Φτιάχνεις μερικά πολιτικά κόμματα που τα χρηματοδοτεί η αστική τάξη και δίνεις το δικαίωμα στον καταπιεσμένο λαό να διαλέγει ποιό από αυτά θα τον κυβερνά για κάθε 4-5 χρόνια.Όπως οι εφοπλιστές της Αρχαίας Αθήνας χορηγούσαν τα θεατρικά έργα με τον ίδιο τρόπο χορηγούσαν τα αστικά κόμματα για να κυβερνήσουν,δηλαδή να διαχειριστούν τον λαό προς όφελος της εκμεταλλεύτριας αστικής τάξης.Αυτό γινόταν στην Αθηναϊκό Άστυ και στην Φοινικική Καρχηδόνα, αυτό συνεχίζει να γίνεται και σήμερα.Δεν έχει αλλάξει τίποτε στην κεντρική ιδέα ,πλην της τεχνολογίας.Και ο λαός ζεί και πεθαίνει με την ψευδαίσθηση ότι βιώνει καθεστώς δημοκρατίας (δηλαδή Ελευθερίας) και αποφασίσζει αυτός για ποιός θα τον κυβερνά,ενώ στα ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν υπάρχει δημοκρατία.Το μόνο που έχει δικαίωμα να αποφασίζει με την ψήφο του είναι ποιοί Αστοί -Ολιγάρχες ή ποίος Τύρρανος ,με τους συγγενείς και φίλους του, θα τον κυβερνά.
Είτε είναι στη Δύση είτε στην Ανατολή.Γιατί σε όλον τον πλανήτη κυβερνά πια,η Αστική Τάξη.Είτε Δυτικά είτε Ανατολικά.Και όλα έγιναν σχεδιασμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια με έξωθεν βοήθεια!!Αλλά ας δούμε και τον ιθύνοντα νου πίσω απ αυτό το πολίτευμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για υαδες ταυρος
Ο μακαριστός εθνικιστής Χριστόδουλος,είχε αποκαλύψει τους Πλατωνικούς ως του θεωρητικούς αυτού του πλανητικού πολιτεύματος που ήδη επικρατεί στη Γη.Και παρά την αντιδραστικότητα της ιδεολογίας του,ο αρχιεπίσκοπος είχε δίκιο.Ήταν μια ολόκληρη συμμορία,μελών της Αστικής τάξης στην Αρχαία Αθήνα που έδωσε την ιδεολογική βάση γιαυτό που επικρατεί σήμερα.Τα πλατωνικά βιβλία της Πολιτείας και των Νόμων,ιδίως το τελευταίο ήταν και είναι τα θεμέλια γιαυτό το ανελεύθερο και καταπιεστικό πλανητικό καθεστώς.Ο Πλάτων ήταν και αυτός γόνος αριστοκρατικής τάξης και όπως φαίνεται από τους διαλόγους του,ιδίως τον Κριτία,τον Ίων και άλλους ήταν μέλος της σκοτεινής μαύρης στοάς.Γνώριζε τα πάντα για την προϊστορία της Γης,για την ήπειρο Μου και τις βάσεις της στη Δύση που λεγόταν Ατλαντίδες.Γνώριζε για τον κατεστραμμένο πλανήτη Φαέθοντα,για την εγκατάλειψη του πλανήτη Άρη και για τους εξωγήινους συγγενείς του στον αστερισμό του Ταύρου.Από εκεί ήρθαν και οι Μέλισσες που τον τάιζαν μικρό!!!Από αυτούς έλαβε και τις οδηγίες για την εφαρμογή του "Ταυρικού" πολιτεύματος με τις δύο μορφές και στον πλανήτη Γη.
Και στη Δωρική Σικελία προσπάθησε να το εφαρμόσει για να χτυπήσει στην καρδιά τον αντίπαλο.Η Δωρική Σικελία ήταν το φράγμα ανάμεσα στην Καρχηδόνα και την Αθήνα..
Η Γη όπως περιγράφεται,αλληγορικά και στο Σπήλαιο του,ήταν η Κόλαση,ο τόπος τιμωρίας των αμαρτωλών ψυχών που είχαν υποπέσει σε παραπτώματα σε άλλους πλανήτες σε προηγούμενες ζωές.
Και έτσι θα παρέμενε μέχρι τα τελευταία χρόνια της ερημοποίησης της.Θα κυβερνιόταν με επίβλεψη των εποπτών-ταύρων και με συγκεκριμένο πολίτευμα ,παντού!
Ανεξάρτητα των οικονομικών όρων,καπιταλισμός-σοσιαλισμός και κομμουνισμός. Αυτοί οι όροι εφευρέθηκαν με ανάλογο τρόπο ,όπως ο όρος Δημοκρατία για να ξεγελούν τις λαϊκές αμαρτωλές μάζες και να τους δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη ζωή.Αλλά λίγοι από αυτούς των κατώτερων τάξεων θα την έβρισκαν την καλύτερη ζωή.Και θα ήταν διαφήμιση για τις υπόλοιπες λαϊκές μάζες ότι μπορούν να πετύχουν με τους μαζικούς αγώνες τους, τελικά την σοσιαλιστική κοινωνία ή με τη σκληρή προσωπική δουλειά,το "αμερικάνικο όνειρο"!!Μια ακόμη απάτη.Ούτε 0,001% από τις κατώτερες τάξεις δε θα γινόταν γνήσιος Αστός -Πλούσιος.Μόνο ελάχιστοι για να δίνουν ελπίδα και κουράγιο στους υπόλοιπους καταπιεσμένους.Και βέβαια ούτε σοσιαλιστική κοινωνία θα εφαρμοζόταν πουθενά!
Βασικά όλοι οι πολιτικοί-οικονομικοί και φιλοσοφικοί όροι της Δύσης είναι εφεύρεση των αρχόντων της και ο λαός απλά επιλέγει που θέλει να ανήκει..Θυμίζει το multiple choise των φοιτητικών εξετάσεων:
Που θέλετε να ανήκετε?
Α]Καπιταλισμός
Β]Σοσιαλισμός
Γ]Κομουνισμός
Δ]Αναρχία
Ε]Φασισμός
ΣΤ]Όλα τα παραπάνω!
Ζ]Κανένα από τα παραπάνω.
*παρόμοια multiple choise και για τις θρησκείες και τα φιλοσοφικά συστήματα.....
Αυτοί που θα διαλέξουν το Ζ μπαίνουν κατευθείαν στο στόχαστρο των υπηρεσιών ασφάλειας της Πλατωνικής Πολιτείας!!!Οι υπόλοιποι απλά παρακολουθούνται και ελέγχονται...
Αλλά ας δούμε τι ακριβώς έκαναν οι Πλατωνικοί της μαύρης Στοάς.
Φρόντισαν να μοιράσουν,όπως,διαβάζουμε στην Πολιτεία και τους Νόμους,τις ανθρώπινες κοινωνίες σε τρία μέρη.
Σχετική εικόναΤο 3% περίπου είναι οι εκλεκτοί-Ελίτ-Άριστοι που κατέχουν τον υλικό πλούτο ,τις πηγές ενέργειας και τα μέσα παραγωγής.Βεβαίως και τα ΜΜΕ.Αυτό είτε είναι στην καπιταλιστική Δύση δηλαδή Ευρώπη και Αμερική .είτε στην ολιγαρχική Ρωσία,είτε στην κομμουνιστική Κίνα και στην "δημοκρατική" Ινδία.
Είναι λευκοί στην εμφάνιση ακόμη και στις Αραβικές χώρες και στην Ιαπωνία και στην  κίτρινη !Κίνα.Άρειοι στην Ινδία και ξανθοί στη Ρωσία ,Ευρώπη και Αμερική.Ακόμη και στη λατινική Αμερική και στην κομουνιστική Κούβα οι αρχηγοί του πολιτεύματος είναι κατά κύριο λόγο λευκοί.Η Αφρική και οι υπόλοιπες ασιατικές χώρες δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία,αφού ελέγχονται οικονομικά πλήρως από τον πλούσιο Βορά.
Το 80% περίπου είναι λαός με μικρές οικονομικές διαφορές μεταξύ των μελών του.Και είναι μικρές σε σχέση με τον προϋπολογισμό του 3% της Ελίτ.Δεν έχουν σταθερή δουλειά,δεν έχουν σταθερή ασφάλεια,υγειονομική περίθαλψη,αμφίβολη σύνταξη ακόμη και αμφίβολη κατοικία και αμάξι.Υπάρχει πιθανότητα να μην μπορούν να πάνε ολιγοήμερες διακοπές αλά κυρίως υπάρχει πιθανότητα να μείνουν άστεγοι και να πεινάσουν,αν δεν αρρωστήσουν και πεθάνουν ή νοσήσουν από κάποια ψυχιατρική διαταραχή και δεν έχουν χρήματα για τα φάρμακα τους.Γενικά ζουν σε καθεστώς ανασφάλειας και δουλείας και θεωρούνται από τους Πλατωνικούς όχλος μη πνευματικός, υπνωτισμένος, ναρκωμένος και αλυσοδεμένος στο σκοτάδι του Σπηλαίου!!!
Αυτό γιατί οι ίδιοι το θέλουν.Δηλαδή να είναι υπνωτισμένος και ναρκωμένος από την Τηλεόραση,τα τεχνολογικά μπιχλιμπίδια,όπως τα smartphones,facebook,ηλεκτρονικά παιγνίδια αλλά και ουσίες όπως αλκοόλ,μαριχουάνα,καπνός,καφές,energy drinks,fastfoods και άλλα πολλά.
Μάζες σε εξαθλίωση πνευματική,οικονομική και τελικά σωματική.Σύγχρονοι δούλοι με αμφίβολο μέλλον και κανείς να μην ενδιαφέρεται γιαυτούς.Ακόμη και οι συντρόφοι τους δούλοι.Απλά μπορεί να αρρωστήσουν και να πεθάνουν.Απλά περνά ο θάνατος δίπλα στους ζωντανούς δούλους χωρίς να δίνουν σημασία..Άθλιοι σε μια άθλια ζωή σε έναν άθλιο κόσμο..Και δε μιλάμε για τον τρίτο κόσμο όπως στις χώρες της Ινδοκίνας και της Αφρικής αλλά της Αμερικής,Ευρώπης και των κομουνιστικών χωρών!!!
Στην ουσία δεν υπάρχουν καπιταλιστικές και κομμουνιστικές χώρες.Είναι ψευδεπίγραφος ο διαχωρισμός ,όπως ψευδεπίγραφος ο όρος Δημοκρατία.Υπάρχει ένα άθλιο καταπιεστικό πολίτευμα με δύο μορφές ,παντού στον Πλανήτη.
Και έχουμε ,τέλος,ένα 15% περίπου που είναι οι Φύλακες της Πλατωνικής βιβλιογραφίας.
Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομοκρατια
Αυτοί που κατάγονται από τον λαό και έχουν γονίδια από τους Άριστους.Κατέχουν τις θέσεις διαχείρισης της εξουσίας.Είτε ως πολιτικοί,είτε ως στρατιωτικοί,είτε γνωστοί ηθοποιοί και καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην πολιτική  και ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι.
Όσο πιο υπάκουοι και γενετικά καλύτεροι (προς το γονιδιακό υλικό των Αρίστων-Αστών) ,είναι αυτοί που ελέγχουν την εξουσία και φυλάνε τους Αστούς από τυχόν λαϊκές εξεγέρσεις.Ενώ φροντίζουν να κρατούν υπνωτισμένες και ναρκωμένες τις λαϊκές μάζες.Αυτή είναι η δουλειά τους.
Σε αυτούς θα προσθέταμε και τους ιερείς,μάλλον τους αρχιερείς.Αφού η θρησκεία φροντίζει και αυτή να κρατά υπνωτισμένη τη μάζα και να σκορπίζει ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο μακριά από τον πλανήτη Γη.Αρκεί να είναι υπάκουοι και αν Αγαπάνε!!
Ίσως δεν έχουν άδικο.Υπάρχουν σίγουρα καλύτεροι πλανήτες και το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί στον λαό ήταν να επαναγεννηθεί σε κάποιον από αυτούς!!!
Γιατί ,όσο και να μας λένε στα ΜΜΕ ότι κάποιες χώρες είναι ευτυχισμένες και περνά καλά ο κόσμος,δε πρέπει να τα πιστεύουμε.Ο λαός είτε είναι στη Γερμανία ,είτε στην Ελλάδα και στην Ταυλάνδη,περνά σχεδόν το ίδιο με μικρές διαφορές.Έχει την ίδια ανασφάλεια και ζεί στην ίδια σκλαβιά.Μόνο οι φύλακες περνούν καλά και ακόμη καλύτερα οι λίγοι των λίγων,η Ελίτ.
Όπως γράψαμε σε άλλες αναρτήσεις,πιστεύουμε ,ότι δεν υπάρχει ελπίδα.Ελέγχουν τα πάντα και τους πάντες και η ζωή μας είναι απλό παιγνίδι στα χέρια τους.Μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.
Οικονομικές κρίσεις,πολέμους,επιδημίες,σεισμούς,τυφώνες,παγετώνες,καύσωνες πυρκαγιές, πλημμύρες...
Μπορούν να ρίξουν αεροπλάνα και να προκαλέσουν αυτοκινητιστικά δυστυχήματα.Μπορούν να προκαλέσουν καρδιακές αρρυθμίες εξ απόστασης και αιφνίδιο θάνατο.Μπορούν να προκαλέσουν καρκίνους.Μπορούν ,εύκολα,να αλλάξουν την ψυχική διάθεση κάθε ανεπιθύμητου και να του προκαλέσουν άγχος και εκνευρισμό μέχρι οργή,μανία και γνήσια ψυχωτική διαταραχή που μπορεί να φτάσει στο έγκλημα..Μπορούν να τον κοροϊδέψουν με ψεύτικα UFO  και εξωγήινα μηνύματα στο κινητό και στον υπολογιστή του.Ξέρουν τις διατροφικές αλλά και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις ,απλά από τα site που επισκέπτεται (ακόμη και αν βάζει ιδιωτική παρακολούθηση...).Μπορούν και του κάνουν bulling με περίεργους και ποικίλους τρόπους, αν είναι ενοχλητικός και λέει πολλά ή πηγαίνει σε ασυνήθιστα μέρη που δεν πάνε οι πολλοί!!!
Αυτό λοιπόν το πολίτευμα δεν είναι κράτος του Δήμου-Λαού (Δημοκρατία) αλλά κάτι μεταξύ Ολιγαρχίας και Τυρρανίας.Και ας δούμε τι λέει σχετικά ο Αριστοτέλης.
Αποτέλεσμα εικόνας για 322 ύμφωνα με τον Αριστοτέλη (Πολιτικά): "Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ' ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ' ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά...."
Επαναλαμβάνουμε πως το έτος 322 π.χ. που πέθανε ο Αριστοτέλης,μαζί με τους ρήτορες Υπερείδη και Δημοσθένη είναι το σύμβολο της skull & bones μια παραστοάς της κεντρικής μαύρης στοάς!
Ουσιαστικά πολίτευμα Αρίστων ή Μοναρχία,όπως το περιγράφει ο Αριστοτέλης δεν έχει εμφανιστεί στη Γη,αν υποθέσουμε και εξαιρέσουμε ένα χρονικό διάστημα στην ήπειρο Μου του Ειρηνικού ωκεναού πριν 6-7000 χρόνια.Αλλά αυτό δυστυχώς θα παραμείνει υπόθεση για καιρό και τουλάχιστον μέχρι τη φυγή των Ταύρων από τον πλανήτη.
Θα γράψουμε ότι για τον Αριστοτέλη η Μοναρχία,δηλαδή η βασιλεία του ενός ενάρετου ή μιας ενάρετης  που υπερέχει όλων σε αρετή είναι το ιδανικό πολίτευμα και εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα του λαού.Μετά ακολουθεί η Αριστοκρατία,των λίγων ενάρετων με γνώμονα ξανά το συμφέρον του λαού,αλλά εδώ υπάρχουν ταξικές διαφορές (πλούσιοι-πτωχοί).Μετά ακολουθούν η Τυρρανία με την αρχηγία του ενός ως δικτάτορα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των φίλων του πλουσίων,η Ολιγαρχία που είναι η κυριαρχία των λίγων πλουσίων και είναι το σημερινό πολίτευμα των περισσοτέρων κρατών,και η Δημοκρατία που την ταυτίζει με την οχλοκρατία ή τον χυδαίο αναρχισμό θα λέγαμε για τον οποίο παλέυουν σήμερα ένοπλες-παράνομες- επαναστατικές ομάδεςνεαρών ατόμων στα αστικά κέντρα.
Γενικά όπως ξαναγράψαμε και θα ξαναγράψουμε ζούμε σε ένα καταπιεστικό πλανητικό καθεστώς με ψεύτικους όρους όπως Δημοκρατία-Σοσιαλισμός-Κομμουνισμός-Αναρχία κλπ.και ψεύτικες θρησκείες που σκοπό έχουν τον φόβο και την υποταγή.Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη είναι κάτι ανάμεσα στην Τυρρανία και στην Ολιγαρχία των λίγων πλούσιων επιχειρηματιών,τραπεζιτών και χρηματιστών.Θα λέγαμε μάλιστα ότι υπάρχουν δύο μερίδες.Μία που υποστηρίζει την Τυρρανία και θυμίζει αυτό που περιγράψαμε σε άλλες αναρτήσεις ως εθνικό αστικό καπιταλιστικό στάδιο.
Αυτό στηρίζει τον πατριώτη καπιταλιστή και το κέρδος και μισεί τους ξένους μετανάστες που αλλοιώνουν την ομοιογένεια του καταναλωτικού κοινού της χώρας,αλλά και τους ομοφυλόφιλους γιατί οδηγούν στη μείωση του καθαρού εθνικού πληθυσμού αφού δε δίνουν απογόνους.
Αρχηγία του Ενός που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της οικογένειας του,των συγγενών του και των φίλων του.
Και η μερίδα των πλουσίων τραπεζιτών,χρηματιστών και ιδιοκτητών ΜΜΕ που στηρίζει την Ολιγαρχία και αντιστοιχεί στο Ιμπεριαλιστικό στάδιο του Καπιταλισμού.
Εδώ πάνω απόλα είναι το κέρδοςτου διεθνή καπιταλιστή και τζογαδόρου.Θέλει τους μετανάστες γιατί αλλοιώνουν τον πληθυσμό των εθνών και μπορεί και επεκτείνεται και θέλει και τους ομοφυλόφιλους γιατί είναι ένας καλός τρόπος ελέγχου του πληθυσμού,αφού δε δίνουν απογόνους.Παρόμοια υποστηρίζει την ελεύθερη χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ για τον έλεγχο της μάζας.
Αποτέλεσμα εικόνας για λαος σκλαβιαΣε κάθε περίπτωση μιλάμε για πολιτεύματα δύο πλουσίων φατριών που στόχο έχουν το κέρδος και δεν τους ενδιαφέρει ο λαός.Θυμίζει κανονικά το δίμορφο τέρας Λεβιάθαν και ο πλανήτης περνά από τη μια μορφή του τέρατος στην άλλη.Χώρες και λαοί είναι μονίμως υπόδουλοι στις δυό φατρίες-μορφές του τέρατος.Είτε Ολιγαρχίας είτε Τυρρανίας.
Δεν υπάρχει κάτι για να ελπίζει κάποιος πλην της τελικής του ,με τον θάνατο,απελευθέρωσης από τον πλανήτη φυλακή-κόλαση.Τότε -ίσως-θα μπορούσε να είναι ελεύθερος, αλλά δυστυχώς ,ακόμη και τότε ,αυτό,δεν είναι σίγουρο.
Η πιθανότητα να επαναγεννηθεί ,ξανά,εδώ και μάλιστα σε οικογένεια δούλων είναι πολύ πιθανή!!
Ας πράξει και ζήσει, λοιπόν, με σύνεση και εντιμότητα προς τον κάθε συνάνθρωπο του,που έρχεται καθημερινά σε επαφή.Γιατί είμαστε η πλειοψηφία,παιδιά ενός κατώτερου θεού και όλοι τραβάμε το κουπί στη γαλέρα που ζούμε....

κωπηλάτης

Υ.Γ.Αυτή ήταν η προτελευταία ανάρτηση.Θα ακολουθήσει σε λίγες μέρες,η επόμενη-οριστικά-τελευταία ανάρτηση.Ευχαριστώ ,προκαταβολικά,τους αναγνώστες απόλον τον κόσμο,την Ελλάδα και Κύπρο και τους ομογενείς ΗΠΑ, Ευρώπης,Αυστραλίας,Καναδά,Ρωσίας και Ουκρανίας.Πολλοί απάυτούς δεν ήταν "απλοί" αναγνώστες αλλά "επαγγελματίες"!!!Δεν έχει μάλλον,αυτό σημασία,αλλά σημασία έχει ότι δόθηκε από τη google ,και την ευχαριστώ,το βήμα να μιλήσω εγώ και άλλοι εκατομμύρια bloggers στον κόσμο γιαυτό που νιώθουν και θέλουν να δημοσιοποιηθεί.
Παρόλο που τελικά αυτό μάλλον "δόλωμα" μοιάζει να είναι για να γνωρίζουν οι Άρχοντες τι σκέπτεσαι και πως νιώθεις,αλλά και για να αυξήσεις τη σύγχυση(άθελα σου) ,μέσα από την πολυγνωμία!!!
Κάθε τι έχει το καλό και το κακό του τελικά,και μένει στον καθένα μας ,το έργο, η ικανότητα,αλλά και η τύχη να ανακαλύψουμε το διαμάντι μέσα στο βούρκο.


πηγή: Κόκκινο κουπί
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου