«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Aπάντηση σε καλοπροαίρετο σχολιαστή...






























..Λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά και λίγο εν βρασμώ ψυχής, είχα κάποια συντακτικά και ορθογραφικά λάθη στην απάντησή μου προς τακτικό σχολιαστή του ιστολογίου (του οποίου την υπογραφή αφαίρεσα στην παρούσα ανάρτηση). Άφησα όμως την απάντησή μου έτσι όπως είναι,.. για να τονιστεί η αυθεντικότητα της στιγμής εκείνης. Kάποιες απόψεις του σχολιαστή μας είναι αξιόλογες, προς το τέλος του σχολίου του όμως διέκρινα πλάνες. Εγώ στην απάντησή μου δεν γράφω κάτι σπουδαίο ή καινούριο... πρέπει όμως κάποιοι να αρχίσουν να καταννοούν πως η  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ σχεδιάστηκε για να τους ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ την αξιοπρέπεια του περιβάλλοντος στο οποίο μεγάλωσαν, την διαχείρηση της ζωής τους, την ίδια τους την ελευθερία!..


Σχολιαστής:

Η αρχη της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας ειναι πως η πλειοψηφια κυβερνα και η μειοψηφια ελεγχει.Στη πραξη ισχυει το αντιθετο.Η μειοψηφια κυβερνα και η πλειοψηφια απεχει,Εμας απλα μας χρειαζονταιγια κοροιδα στις αλλες εκλογες για την νομιμοποιηση.Λογικα δεν μας φταιει κανεις,Εμεις δεν ειμαστε οι οπτικοι νομιμοποιητες του SURVIVOR στη TV,που το βραδυ καθομαστε στο καναπε αναπαυτικα κανοντας ισοπεδωτικη κριτικη κατα παντων, περιμενοντας την σωτηρια απο τους αριθμους του joker, Αν τα παραπανω ισχυουν τοτε ο ναζισμος εχει ετοιμη την βαση του.Και φυσικα δεν θα κατεβει με το συνθημα εμπρος για ενα τριτο Αουσβιτς, αλλα θα φωναζει κατω το σαπιο καθεστως της φαυλοκρατιας,εξω οι ξενοι που μολυνουν τη φυλη μας, Προσοχη οι ξενοι που ερχονται ως τουριστεςειναι ευπροσδεκτοι υποτιθεται δεν μας μολυνουν οι κακοι ειναι οι κυνηγημενοι οι ανημποροι, αυτοι θα επηρεασουν αρνητικα το πολιτισμο τηνθρησκεια .Ομως ιστορικα αυτο δεν ισχυει βλεπε στις ΗΠΑ δεκαδες ποπλιτισμοι και κουλτουρες αφομοιωθηκαν και ΙΣΩς εφεραν της ΗΠΑ σημερα στη πρωτη γραμμη της σκεψης και της δημιουργιας και σιγουρα οι ΗΠΑ δεν ειναιμονο ο Τραμπ. 


Διόδοτος:

Οι τουρίστες όντως δεν μας μολύνουν, άσε που για να κάνουν τουρισμό..είναι κάποιου επιπέδου πιο πάνω από τους μετανάστες, οικονομικά και πολιτισμικά. Και το κυριότερο...ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Οι ασιάτες και αφρικανοί και αλβανοί και γεωργιανοί και γυφτότουρκοι κ.ά..λαθρομετανάστες όμως...ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ -και αυτό τους έχουν τάξει τα γνωστά φίδια που τους δασκαλεύουν, αλλά τους έχουν πει επίσης να λένε πως ήρθαν για να περάσουν στην Ευρώπη...ήταν όλο σχεδιασμένο να κλείσουν σκοπια και αλβανία τα σύνορά τους...σχεδιασμένο από νεοταξίτες γερμανούς, αμερικανούς και τους ντόπιους μας προδότες πωλητικούς- και το κυριότερο...ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ. Ζημιά μεγάλη για την χώρα μας!

Επίσης δεν υπάρχουν κυνηγημένοι και ανήμποροι. Είναι εισβολείς και είναι εν γνώσει τους αυτό, ειδικά όλων αυτών που ηλικιακά είναι μεταξύ 20 και 35 ετών από μη εμπόλεμες χώρες (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 90% ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ). Οι δε Σύριοι νεαροί είναι λιποτάκτες από τον εθνικό στρατό της πατρίδος τους.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΜΑΣ ΣΥΣΤΑΣΗ!

Μην τσιμπάς από τα παραμύθια των συριζαίων-ανταρσυαίων και λοιπών αναρχοαριστερών δήθεν. ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ!.. Ότι οι ΗΠΑ μπλα μπλα μπλα και άλλες τέτοιες μακακίες.

Η απολύτως μικτή πληθυσμιακή σύσταση των ΗΠΑ έγινε κάτω από άλλες πολύ διαφορετικές διαδικασίες και είναι τελείως λανθασμένο να χρησιμοποιούνται ως παράδειγμα.

Και ποια "πρωτη γραμμη σκεψης και δημιουργιας" είναι οι ΗΠΑ... ΜΙΑ ΝΕΑ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ..ΜΕ ΗΘΙΚΗ, ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Μ Η Δ Ε Ν ! ! αυτο κατάντησε μέχρι την στιγμή που μιλάμε, δυστυχώς να είναι.
Κι όποιος είχε τολμήσει να μιλήσει για παραδόσεις, θωράκιση έθνους, υψηλά ιδανικά...τον έφαγε το μαύρο σιωνιστικό φίδι της στημένης ψευτο/ντιμόκραση των ιδιωτικών τραπεζών, με όπλα πάντα...φυσικά όπως σήμερα...την πολιτική ορθότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα (που οι ίδιοι πρώτα είχαν καταπατήσει με γενοκτονίες ιθαγενών κλπ)και άλλες μάρες κουκουνάρες εξαπατίστικες/απατεωνίστικες μπουρδολογίες... ΠΟΥ ΝΑ ΟΜΩΣ: ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΕΣ..ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΜΦΥΛΙΟ που όπως και σήμερα...οι ρατσιστές αποκαλούσαν ρατσιστές τις σεμνές και αξιοπρεπείς παραδοσιακές πολιτείες.

Πόσα ακόμα πρέπει να σου πω για να καταλάβεις ότι κάποιοι εκμεταλεύονται το καλής προαιρέσεως ενδιαφέρον σου για ισορροπημένη κοινωνία...και σου έχουν περάσει απόψεις οι οποίες συμφέρουν μόνο αυτούς για να κτίσουν μία ψευτοπολυπολιτισμική και ομοιογενή -και έτσι καλύτερα ΕΛΕΓΞΙΜΗ- σαλάτα δούλων παγκοσμίως...

Έχουν βάλει κάτω και τα μελετούν (για να πετύχουν αυτό τους το σχέδιο) δύο πολύ διάσημα βιβλία. Βιβλία που μπορείς και εσύ να τα βρεις παντού εύκολα, να τα διαβάσεις και να καταλάβεις..
"Θαυμαστός Νέος Κόσμος" - Άλντους Χάξλεϋ
και
"1984" - Τζωρτζ Όργουελ

Ελπίζω να σε βοήθησα...
Νά 'σαι καλά!

2 σχόλια:

  1. Κωστα ευχαριστω για τις διωρθωτικες σου παρεμβασεις ειπαμε ο διαλογος και η χωρις λεκτικους ακροβατισμους αντιπαραθεση ειναι θεμιτη απο πλευρας μου και απο σενα θα επανελθω με νεα καταθεση οταν ερθει το πληρωμα του χρονου μην γινω και γραφικος. Νασαι καλα ΔΣ εξ Αρτας ορμωμενος δεν καταλαβα γιατι δεν εβαλες τα αρχικα του σχολιαστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέθεσα ότι εσύ δεν θα το ήθελες. Το να έβλεπαν κάποιοι (όχι σε πλαίσια σχολίου) αλλά φάτσα κάρτα σε κανονική ανάρτηση...ένα "ΔΣ εξ Αρτας ορμωμενος" μπορεί να ήταν κάτι το οποίο δεν θα ήθελες, γιατί μπορεί να σε εξέθετε σε κάποιους που θα σε αναγνώριζαν. Απλή προστασία της ανωνυμίας των σχολιαστών λοιπόν, από την μεριά μου, οι οποίοι για να έχουν απλά κάποια αρχικά και όχι κανονικό επώνυμο λογαριασμό, αυτό σημαίνει πως δεν θα ήθελαν να εκτεθούν περαιτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή