«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Περί Βελόπουλου 2...




Μετά τις αναρτήσεις
"Ε, ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ..."
του ιστολογίου ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ
και
Αλήθειες που δεν θα ακούσετε πουθενά!...ΜΠΕΕΕΕΕ!!!!!!!! 
του παρόντος ιστολογίου...

..έγινε ένας χαμός από αναδημοσιεύσεις τους σε άλλα μπλογκς που εξέθεσαν ανεπανόρθωτα τον
Κυριάκο Βελόπουλο.Το πανηγύρι συνεχίστηκε χθες με την δημοσίευση Νεώτερα για τον Βελόπουλο
του ιστολογίου  ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ, από την οποία συμπεραίνουμε πως ο Κ.Βελόπουλος και το επιτελείο του σύνταξης, έχουν πρόβλημα οργάνωσης και επικοινωνιακής πολιτικής. Πράγμα καθόλου καλό για την πολιτική του καριέρα. 

Και φαίνεται πως ο Κ.Βελόπουλος αρχίζει και το λαμβάνει αυτό υπ΄όψιν του, κρίνοντας από το προχθεσινό του βίντεο που ανέβηκε στο youtube και στο οποίο δειλά δειλά ανέφερε κάποιες πηγές του :  HELLENIC SUNRISE,  ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ  και  Διόδοτο .

Το θέμα είναι πως.. μπορεί να πήρε κάποιες φράσεις και (στο πιο πρόσφατο βίντεο:) κάποιους χάρτες από το ιστολόγιό μας (πράγμα που τελικά το ανέφερε), αλλά οι βοηθοί του σύνταξης, είναι απρόσεκτοι, γιατί οι φράσεις και οι χάρτες δεν ανήκουν στο ιστολόγιό μας. Εμείς απλά αναδημοσιεύσαμε αυτό το γεωπολιτικού τύπου εξαιρετικό άρθρο, με τίτλο  Γεωπολιτική στην καμπούρα μας  του ιστολογίου ΕργΔημΕργ.

Δεν υπάρχει πιο τίμιο και πιο αντρίκιο πράγμα, για να σε εμπιστευτούν στο μέλλον οι θεατές σου και οι επόμενοι ψηφοφόροι σου...από το να αναφέρεις, παράλληλα με τις δικές σου έρευνες, και τις πηγές των πρόσθετων πληροφοριών σου.

Παράδειγμα:

"..σύμφωνα με δημοσίευμα του..."
"..όπως αναφέρει το ιστολόγιο..."
"..μάθαμε από άρθρο που δημοσιεύτηκε στο..."   κλπ....

..όποιος κι αν είναι αυτός!.. Είτε ο Hellenic Sunrise, είτε το Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως, είτε το ΕργΔημΕργ, είτε ο Διόδοτος, είτε ο Τραϊανού, είτε ο Βούδας!

ΑΥΤΑ..ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝ...

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΑΣ,
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ "ΑΓΙΑ ΕΛΛΑΣ" ΜΑΣ... Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ -ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ..- ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΤΡΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ.

(σημ.: Επίτηδες χρησιμοποιήσαμε τον χαρακτηρισμό "ΑΓΙΑ ΕΛΛΑΣ" αντί του "ΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ" ως είθισται να είναι ορθότερο γραμματικά εντός της προτάσεως)    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου