«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Με σεισμούς, φωτιές και πετρελαιοκηλίδες προσπαθούν να διώξουν τους Έλληνες από την Ελλάδα!!!





















Όλη η αλήθεια πίσω απ' τα πράγματα...



             ..από το ιστολόγιο Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως:
                                  εδώ , εδώ , εδώ κι εδώ


5 σχόλια:

  1. Να μαι πάλι Κώστα...

    Σε ότι αφορά τους σεισμούς...έχω να παρατηρησω οτι η Αθήνα ειναι απο τις πολύ λίγες πρωτεύουσες της Ευρώπης εαν όχι του πλανητη που δεν εχει ουρανοξύστες...και βέβαια με ένα δυνατόν σεισμό να γίνει οικόπεδο η Αθήνα και ιδιαίτερα το κέντρο θα είναι ότι πρέπει. 1ον για διώξουν τους Αθηναίους απο την Αθήνα και περισσότερο απο το κέντρο, 2ον να προχωρήσουν στην ανοικοδόμηση με ψηλούς ουρανοξύστες και εμπορικά κέντρα.
    υ.γ. τα σέβη μου στον Διηνέκη επίσης που δεν φοβάται να πει και να δει τα πράγματα ως έχουν...Να σας έχεις ο Θεός καλά και τους δύο και να σας δίνει δύναμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχουν βγει κάποιες ιστοσελίδες και διαλαλούν πως η παραλία της αττικής πλέον επιλέχθηκε για να γίνει η μέλλουσα ''μύκονος'',ριβιέρα κλπ...με αποφάσεις από λέσχες κλπ και κολλάνε από δίπλα και οι θεωρίες με τις φωτιές που είναι φαινόμενο 44 ετών στη νότια αττική,από την περίφημη φωτιά στον υμμητό το 1973...γνωρίζετε εσείς κάποιον πραγματικό συνωμότη,κάποιο επιχειρηματικό λόμπυ που βγάζει έξω τελάληδες για να ομολογήσουν το μυστικό κι έπειτα η κάθε κυρία και κύριος που έχει μια μικροπεριουσία εκεί να ζητάει ότι του λείπει;;;...όσο για τα πετρέλαια...μια μικρή κεντρική παραλία στη Γλυφάδα που έγινε χάλια θα καθαρίσει σύντομα...οι άλλες είδα πως έχουν σχεδόν μικρές βλάβες...οι άλλοι τελάληδες για τις αεροδρομικές επενδύσεις χτυπιούνται κάθε μέρα στα ραδιόφωνα....εγώ πάλι υπερβατικά θα τα δω....κάποιο αόρατο χέρι τα εμποδίζει όλα αυτά...δεν ξέρω αν ορμά από το ακρωτήρι του αγίου κοσμά και τι αρχαίες γιορτές ή από τον δήμο του ευωνύμου ή το πρωτοχριστιανικό ''πάτημα'' έξω από τ'αστέρια της γλυφάδας ή είναι ο πολιούχος άγιος κωνσταντίνος ή τέλως πάντων τι...πάντως κάτι μου λέει πως αυτά τα ''ονειρευόμενα'' δεν θα συμβούν κι ότι θα υπάρξει μια μεταβολή,όμως όχι τέτοιου είδους....οι αποφάσεις πάντα υπογράφονται ''άνωθεν''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν έχετε πιάσει το νόημα αγαπητοί μου συμπολίτες. Η κυβερνησάρα του Συριζα έκανε πραγματικότητα την υπόσχεση της και διαθέτει πλέον δωρεάν πετρέλαιο στους κατοίκους του λεκανοπεδίου, που μπορούν με τον κατάλληλο εξοπλισμό βεβαίως,βεβαίως (φτυάρια, κουβάδες κλπ) να κατέβουν στις αττικές παραλίες και να πάρουν όσο πετρέλαιο θέλουν. Τέλος τα υπέρογκα κοινόχρηστα του χειμώνα, οι επιδοτήσεις, οι συντηρήσεις καυστήρων κλπ κλπ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή