«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΦΟΣ!!! Ο ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ HOTSPOTS, MIΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!

 

 

«..έχουν συντελεστεί παραβιάσεις του Συντάγματος που υποβιβάζουν τον ρόλο του στρατιωτικού σε αστυνομικό και διοικητικό υπάλληλο. Τώρα πια ο στρατιωτικός διώκεται αυτεπάγγελτα από την ελληνική δικαιοσύνη...οι στρατιωτικοί δεν μπορούν ούτε τον εαυτό τους να υπερασπιστούν...»

 

 

Ο Διόδοτος ευχαριστεί όλους τους ελληνόψυχους και πατριώτες Ελλάδος, Γερμανίας, ΗΠΑ, Ουκρανίας, Μ.Βρετανίας, Κύπρου και Αυστραλίας, 85.000 αναγνώστες (έως και το πρωΐ της 27ης Νοεμβρίου 2017) - ΜΟΝΟ στην (της 10/11/2017) αποκλειστική του ανάρτηση με τίτλο:  16 & 30 Νοεμβρίου ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ HOTSPOTS! - NA ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!  (κλικ στον πορτοκαλί τίτλο)

 

Τους ευχαριστεί, όχι για την προβολή του ιστολογίου, αλλά για το ενδιαφέρον τους για τον Αγωνιστή Πατριώτη Αρχιλοχία (ΥΠ) Ευάγγελο Φώτη, που θα χρειαστεί την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αγώνα του για το πραγματικό Ελληνικό Δίκαιο και το γκρέμισμα της ανθελληνικής προπαγάνδας και προδοσίας που συντελείται αυτή την στιγμή στο θέμα της παράνομης λαθρομετανάστευσης. 

 

Επίσης σημαντικό, είναι ότι οι δύο δημοφιλέστερες (περισσότερο αναγνωσμένες) αναρτήσεις του ιστολογίου μας, έχουν σχέση με αυτό το θέμα, της λαθρομετανάστευσης. Αυτό δείχνει ότι τους απανταχού Έλληνες, τους καίει αυτό το θέμα -περισσότερο και από τα μνημόνια- γιατί η φυλετική τους μνήμη ανασύρει αντανακλαστικά που αφορούσαν τον Περσικό και τον Οθωμανικό κίνδυνο... τώρα όμως επίκειται απόπειρα ολοσχερούς αφανισμού μας μέσω ενός σχεδιασμένου και μαζικού ασιατικού εποικισμού και ισλαμοποίησης της πατρίδος μας.    

Τα μάτια σας ανοιχτά!!!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

DION ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Ευάγγελος Φώτης Αρχιλοχίας (ΥΠ) στην ενότητα Εστιάζοντας στην Επικαιρότητα με τον Φώτη Γιοβαννόπουλο.

 

 

                                 B'Mέρος:

 

 

7 σχόλια:

  1. Zω με την ελπιδα να δω το σπιτι του Παυλου Μελα να αναστυλωνεται. Αισθανομαι χαρα και αγαλλιαση βλεποντας τον αρχιλοχια ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΦΩΤΗ να βαζει την πρωτη πετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσεις αγαπητέ Ahoy...είσαι μέσα στην σκέψη μου. Μακάρι να γίνει όπως είπες!
    Εν τω μεταξύ, αυτή την στιγμή...η προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε τον αρχιλοχία Ε.Φώτη...έχει φτάσει στις 44.000!!! Δεν περίμενα κι ότι θα γίνει τέτοιος σάλος. Καλό αυτό! Υπάρχουν κάποιες ελπίδες, κι ίσως επαληθευτώ γι αυτό που λέω από παλιά...ότι ο Έλληνας είναι απρόβλεπτος. Και αν αποφασίσει να πει ΣΤΟΠ!.. και να δράσει...τότε ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θεμα ειναι τι μπορουμε να πραξουμε εμεις που ζουμε μακρυα για να στηριξουμε τετοιες ενεργειες πατριωτικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tώρα κάποιοι γνωρίζετε. Και όταν έρθει η στιγμή, για τον καθένα, η Ανάγκη -με την αρχαιοελληνική έννοια:https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B7_(%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1)- θα καθορίσει και τον τρόπο δράσης.

      Διαγραφή