«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Καταργήσαμε την ανάρτηση με τίτλο "ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ"... γιατί..



...σχολιαστής μας, επεσήμανε σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονούν από την πραγματοποίηση δημοψηφίσματος, κινδύνους που τους λάβαμε πολύ σοβαρά υπ'όψιν, παρόλο που η είδηση αυτή έτρεξε παντού σήμερα στο διαδίκτυο και εν πρώτοις δημιούργησε ενθουσιασμό...


Αντιγράψαμε τον διάλογο που ακολούθησε στα σχόλια, λίγο πριν αφαιρέσουμε την ανάρτηση:

Έχετε αποβλακωθεί όλοι;

Δημοψήφισμα για το αυτονόητο;

Έχει αναρωτηθεί κανείς τις συνέπειες ενός δημοψηφίσματος γι αυτό το θέμα;

Πάρτε μερικές να τρίψετε στη μούρη σας:

1) Το κέρδος θα είναι σε κάθε περίπτωση μηδενικό. Η διεθνής συμμορία δεν δίνει δεκάρα για το τι λέμε εμείς. Άλλωστε η κυβέρνηση των προδοτών παραμένει η ίδια που έκανε το ΟΧΙ ΝΑΙ. Τι περιμένετε να κάνει τώρα;

2) Η αποχή (που θα είναι 30-50 %) θα ερμηνευτεί ως "αδιαφορία" και θα δώσει νέα ατράνταχτα επιχειρήματα στους εκ βορρά γύφτους.

3) Αν υποθέσουμε ότι τα τελικά ποσοστά της ψηφοφορίας θα είναι 90 - 10 , αυτό το 10 % των μειοψηφούντων θα μεγεθυνθεί και θα χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από τους δυτικούς "συμμάχους" σε βάρος μας.

4) Επίσης το 10 % θα σχηματίσει επιχείρημα περί αλύτρωτης "μακεδονικής" μειονότητας ΜΕΣΑ στο Ελληνικό έδαφος. Αν είναι πάνω από 10 %, (πράγμα που γίνεται εύκολα με την ψηφιακή νοθεία), ζήτω που χεστήκαμε.

5) Ανοίγεται θέμα αντίστοιχου δημοψηφίσματος για την Θράκη που θα ζητήσουν αμέσως τα πρακτοράκια του Ερτσογλάν.


Τέτοιο αυτογκόλ μόνο πανηλίθιοι μπορούν να βάλουν.

(Ή μήπως δεν είναι πανηλίθιοι και είναι κάτι χειρότερο;)
ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαντήσεις







  1. Μάρκο,
    έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αυτά, τώρα που τα σκέφτομαι.
    Από την άλλη αναρωτιόμουν "μα δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε";...
    Είδα αυτούς τους φορείς και τις εταιρείες Βορείου Ελλάδος που χορηγούν την κινητοποίηση και φαίνονται καθόλα ελληνικής προελεύσεως και ειλικρινών διαθέσεων...και παρασύρθηκα.

    Ευχαριστώ για την επισήμανση. Θα αφαιρέσω την ανάρτηση και θα κρατήσω το σχόλιό σου ώστε να αξιοποιηθεί κατάλληλα, προς την κατεύθυνση του κινδύνου που εγκυμονεί από όλα αυτά.

15 σχόλια:

  1. ΕΛΕΟΣ ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΗΓΕΝΕΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ; ; ;

    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........................

    ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ..................

    Γ Ι Α Τ Ι ;

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΑΝ .......................

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017
    Το πρόβλημα με το όνομα της FYROM για να το καταλάβουν όλοι
    https://4.bp.blogspot.com/-XHANebvUW5o/WT6I4-kzaxI/AAAAAAAA9zA/6IkzhBLzlCAhnIWOt8ZkdX21cdBfw4BFgCLcB/s200/say%2Bmacedonia.jpg

    Λένε μερικοί "γιατί διαπραγματευόμαστε με τους κλέφτες της ιστορίας μας;"
    ΑΠΑΝΤΩ:
    δεν διαπραγματευόμαστε. Έχει δημιουργηθεί ένα δεδομένο (αποκαλούνται από όλους Μακεδονία) κι εμείς προσπαθούμε να τους κάνουμε να αφήσουν, τουλάχιστον κάτι από τα κλεμμένα. Αυτοί δεν έχουν κανένα ζόρι, το πήραν το όνομα, δηλαδή το αμάξι μας, το χρησιμοποιούν και ΟΛΟΙ αναγνωρίζουν ότι είναι δικό τους. Το μόνο που έχουμε για να στριμώξουμε λίγο είναι το ΒΕΤΟ στο ΝΑΤΟ, που ισοδυναμεί ας πούμε με πιστοποιητικό από το ΚΤΕΟ. Απλώς, δεν μπορούν να περάσουν ΚΤΕΟ χωρίς την υπογραφή μας, όλα τα άλλα τα μπορούν. Αυτό είναι το μοναδικό τους τρωτό σημείο κι αυτό είναι το μοναδικό μας χαρτί, για να τους κάνουμε να μας δώσουν πίσω τουλάχιστον το κασετόφωνο, τις ζάντες αλουμινίου και το GPS. Περισσότερα, δεν γίνεται.


    (σχολιαστής χωρίς σύνορα)


    http://makpress.blogspot.gr/2017/12/fyrom_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017
    Γιατί όσοι πολιτικοί μιλούν για το όνομα των Σκοπίων, αποφεύγουν να μας πουν για την εθνικότητα;
    Θα το επαναλαμβάνουμε μέχρι να δούμε να το ρωτάει επιτέλους κάποιος δημοσιογράφος σε πολιτικό:
    "Καλά με το όνομα, άντε Νέα Μακεδονία, Βόρεια Μακεδονία, Βαρδαρία, Δακία, ας πούμε ότι κάπου καταλήγουμε. Οι κάτοικοί του πώς θα λέγονται;
    Και για να γίνω πολύ συγκεκριμένος κ.Πρωθυπουργέ/Υπουργέ/Πρόεδρε, ποιά είναι η ελληνική θέση για την εθνικότητα στα διαβατήρια; Θα ακολουθήσει το όνομα, π.χ. Nationality: Northmacedonian, ναι ή όχι;".

    Κάποτε πρέπει να ξεβρακώσουν τους ανίδεους πολιτικούς οι δημοσιογράφοι, για να σταματήσει κάθε πολιτικάντης να λέει το μακρύ του και το κοντό του, οδηγώντας μας σε μια ιστορική ντροπιαστική ήττα.

    Kι επειδή στο makpress θέλουμε να είμαστε ακριβείς και ξ-ε-κ-ά-θ-α-ρ-ο-ι, ιδού ένα Σκοπιανό διαβατήριο. Το κρίσιμο ερώτημα, ο ακρογωνιαίος λίθος της εξάλειψης του "αλυτρωτισμού" είναι αυτό μέσα στον κόκκινο κύκλο. Τι θα γράφει εκεί, μετά την (όποια) "λύση";

    Το καταλάβατε δημοσιογράφοι; Μπείτε επιτέλους στο κρίσιμο ζήτημα που είναι η εθνικότητα. Θα δεχθούμε να γράφεται Macedonian; Θα δεχθείτε κύριοι πολιτικοί αρχηγοί;
    https://2.bp.blogspot.com/-SQTVLJYhVh4/WkZgwTNVCGI/AAAAAAABIE8/jf4nq0ejz5sZguYZl4-NI4kbFf2zM1OZgCLcBGAs/s400/Untitled-1.jpg



    Αφήστε λοιπόν το όνομα και πάμε στο δύσκολο: στηνεθνικότητα.


    http://makpress.blogspot.gr/2017/12/blog-post_707.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οτι έχει υπογραφεί απο δοσίλογες κυβερνήσεις δεν αναγνωρίζεται. Είναι υπογραφές εσχάτης προδοσίας και χωρίς την έγκριση των Ελλήνων.
    Κάντε υπομονή Ελληνες. Όλοι παίζουν βασιζόμενοι στις κυβερνήσεις των ελληνόφωνων! Όλοι μας εκβιάζουν γιατί ξέρουν ότι οι ελληνόφωνοι θα πράξουν σύμφωνα με διαταγές όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο και αυτός στην Ελλάδα είμαστε εμείς και μην ακούσω για το ότι δεν κάνουμε τίποτα κλπ κλπ
    Καλώς δεν κάνουμε τίποτα προς το παρόν!
    Καλή χρονιά και καλή λευτεριά!
    δπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας πούλησαν. Το είπε ξεκαθαρα η Πετραλια. Ολά έχουν συμφωνηθεί. Και θα χάσουμε την Μακεδονία και την Θράκη, την Κρήτη και το μισό Αιγαίο. Τα έχουν δώσει όλα. Τώρα απομένει πως θα τα παρουσιάσουν στο πόπολο. Δηλαδή αφού ξήλωσαν τις ένοπλες δυνάμεις, θα δημιουργήσουν κανένα τριήμερο πόλεμο με τους Τουρκαλάδες και θα μας πούν ητηθήκαμε, μας πήρε τα νησιά ο στρατηγός άνεμος.... το ότι γέμισαν την Ελλάδα με λαθραίους δεν απασχολεί κανένα νεοέλληνα.
    Θα ξυπνήσουν μόνο όταν τους βάλουν το μουσουλμανικό σπαθί στον κώλο (συγνώμη για την έκφραση) όπως στον Κανταφι. Τότε όμως θα είναι πολύ αργά. Αυτά τα γράφαμε εδώ και 10 χρόνια από τότε που το Financial Times με τα αρθρα του προετοίμαζε για την οικονομική επίθεση εναντίον της Ελλάδας, αλλα τότε ἠμασταν γραφικοί. Κανείς από τους ξερόλες δεν πήρε χαμπάρι και οι λίγες φωνές προειδοποίησης χάνονταν μέσα στην προπαγάντα των ανθελληνικών ΜΜΕ.

    Η Ελλάδα γονάτησε, γιατί εμείς το επιτρέψαμε. Τώρα είμαστε σκλάβοι μέχρι τελικής αφανισης. Μέχρι τελικής αντικατάστασης. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ήταν λευκοί. Τώρα είναι μελαψοί μουσουλμάνοι. Το ίδιο θα γίνει και στην Ελλάδα, εκτός άν...... Οσο για τα ανθελληνικά λαμόγια ας μην χαίρονται. Θα ελθει και η σειρά τους. Θα ελθει η στιγμή που θα σηκωθεί Ο ΕΛΛΗΝΑΣ και δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη.

    Εύγε στην προσπάθεια μερικών ΕΛΛΗΝΩΝ για την πληροφόριση ενός λαού που δεν του αξίζει ούτε ο τόπος ούτε η ιστορία του (εκτός και αν ξαναβρεί τον εαυτόν του). Να είστε πάντα καλά. ¨Ολοι εσείς είστε πολύτιμοι για την πατρίδα και για εμάς τους αναγνώστες σας.
    Εύχομαι σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, οπου και να βρίσκονται, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. Αυτό που απομένει είναι να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω με οποιονδήποτε τρόπο. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ31 Δεκεμβρίου, 2017 20:42

    ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ,

    ΤΟ 2018 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ !

    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφιερώνεται στους Έλληνες και τον κ. Τσίπρα: Κάλλιον στρατιάς ελάφων ηγουμένου λέοντος παρά στρατιάς λεόντων ηγουμένου ελάφου!!

    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/01/blog-post_4.html#more

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ για την γνωστοποίηση αυτού του υπέροχου άρθρου. Θα αναρτηθεί.
      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΆ!

      Διαγραφή
  8. Κάνετε λάθος. Είναι δυνατόν να αφήσουμε τα εθνικά μας ζητήματα στα χέρια των κομμουνιστών την στιγμή που απέδειξαν πάμπολλες φορές ότι είναι ανθέλληνες και προδότες; Αν δεν κάνουμε κάτι θα φταίμε εμείς όχι αυτοί.
    Επομένως ΠΡΕΠΕΙ να δράσουμε.

    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ να γίνει ως εξής

    Ο Ελληνικός λαός δίνει εντολή στην τωρινή ελληνική κυβέρνηση και σε όλες τις μελλοντικές ελληνικές κυβερνήσεις και απαιτει
    την διακοπή κάθε συζήτησης με το νεοσύστατο κρατίδιο των Σκοπίων και με κάθε άλλο κράτος της υφηλίου που αφορά την κλοπή του όνοματος Μακεδονία με τα επιθετά του, την γεωγραφική θέση και ιστορία της Μακεδονίας μας.
    Το αντίθετο θα θεωρηθεί από τον Ελληνικό λαό ως πράξη ΑΙΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και θα τιμωρηθεί δεόντως .
    Επί πλέον απαιτεί την επιβολή βέτο της Ελληνικής κυβέρνησης και όλων των μελλοντικών ελληνικών κυβερνήσεων σε όλους τους οργανισμούς που χρησιμοποιούν ή θα χρησιμοποιήσουν εις το μέλλον το όνομα Μακεδονία για το κρατίδιο, και την απειλή διακοπής/διακοπή διπλωματικών σχέσεων με τα κράτη που έχουν αναγνωρίσει και επιμένουν στην αναγνώριση της κλοπής του ονόματος και της ταυτοτητος της Μακεδονίας μας από το κρατίδιο των Σκοπίων.

    Υπογραφή
    Πόλις
    μειλ

    Το παρών να διαδωθεί σέ όλή την μπλογκόσφαιρα, φατσοβιβλίο, τουίτερ κλπ.
    Οσοι μπορείτε να το εκτυπώσετε και να το τοιχοκολλήσετε παντού.

    Μια επιστολή του 2010 για το Μακεδονικό προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, που πρέπει να διαβαστεί ΚΥΡΙΩΣ σήμερα απ' όλους
    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/01/2010.html

    Προς όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς, για το Σκοπιανό: Αν θέλετε πουλήστε την ψυχή σας, δεν έχετε δικαίωμα να πουλήσετε την ψυχή της Ελλάδας
    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/12/blog-post_458.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαν Έφηβος τότε (1992-1993) μας είχαν κατεβάσει στα Περίφημα Συλλαλητήρια για το Μακεδονικό Ζήτημα,να είναι καλά οι Άνθρωποι=Λυκειάρχης-Δασκάλοι-Καθηγητές που είχαν Συναινέσει ώστε να λάβουν μέρος οι Μαθητές σε ένα Συλλαλητήριο για ένα Μείζον Εθνικό Ζήτημα.Βέβαια η αλήθεια είναι ότι τότε λόγω Ηλικίας τα περισσότερα παιδιά που είχαμε κατέβει στη Μεγαλειώδη Μάζωξη στο Πεδίον του Άρεως δεν είχαμε την Παραμικρή Ιδέα για τις Ιστορικές λεπτομέρειες του όλου θέματος,παρά μόνο ότι ήταν Σημαντικό Εθνικό Ζήτημα και ΔΕΝ έπρεπε να Δώσουμε το Όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς..όποτε κατεβήκαμε με Αγνότητα&Ανιδιοτέλεια για έναν Εθνικό Σκοπό ώστε να Υπερασπιστούμε τα Δίκαια της Ελλάδος μακρυά απο Κόμματα και Παρατάξεις..το Πλήθος Μεγαλειώδες σε Αθήνα (που ήμουνα)+ στην Θεσσαλονίκη το ίδιο.Τότε θεωρώ ότι υπήρχε ΑΚΟΜΑ ένα ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ του Αυθεντικού Έλληνα μακρυά απο κόμματα+παρωπίδες...για αυτό και Όλοι οι Φορείς(Δήμαρχοι-Ενώσεις-Καθηγητές-Δάσκαλοι κτλ.)που Διοργάνωσαν-Επικρότησαν τα εν λόγω Συλλαλητήρια ήταν Ενωμένοι για ένα Σκοπό.Βλέποντας εκ'των υστέρων όλη αυτή την Εποχή περίπου 25 Χρόνια πριν,θα έλεγα ότι ήταν η Τελευταία Περίοδος που ήταν ακόμα Ελληνική η Νοοτροπία σε Επίπεδο Κοινωνικό αλλά και Συνειδησιακά στον Μέσο τότε Έλληνα-ήταν κάτι Αυτονόητο δηλαδή αυτό-διότι ερχόταν απο τις παλιότερες Γενιές Ελλήνων που είχαν Φρόνημα Αντίστασης-διαμαρτυρίας για Εθνικά θέματα.Το Κύκνειο Άσμα του Ελληνισμού ήταν αυτά τα Συλλαλητήρια καθώς ύστερα απο αυτή την Δυναμική που έβγαλαν ενόχλησαν τους Γνωστούς Ελληνόφωνους Γραικύλους οι οποίοι βαλθήκανε σιγά-σιγά κυρίως μέσα απο τον Χώρο της Εκπαίδευσης να Ισοπεδώσουν-Κατακρίνουν-Χλευάσουν αυτούς που διαμαρτυρήθηκαν για ένα Δίκαιο του Ελληνισμού ως δήθεν Εθνικιστές+το γεγονός ότι εκείνη η Περίοδος ήταν η Κορύφωση του Εθνικιστικού Παροξυσμού..κατά τους Ελληνόφωνους Κομματικά Λοβοτομημένους και έτσι κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι απο τότε ο μέσος Νεοέλληνας Αφελληνίστηκε στην Καλύτερη των Περιπτώσεων,έγινε Παθητικά Αδιάφορος,νωχελικός-ωχαδερφιστής κτλ. όχι μόνο για Εθνικά θέματα (αλλά γενικότερα για Κοινωνικά ζητήματα)τα οποία ΣΑΦΩΣ περάσανε σε Δεύτερη Μοίρα,μην πω τρίτη..αφού όποιος μιλούσε τότε για τέτοια Ζητήματα ήταν Εθνικιστής-Φασίστας κτλ.Δηλαδή "Καταφέρανε" να "Εκπαιδεύσουν" 2Γενιές Νεοελλήνων να νιώθουν Τύψεις-Ντροπή-Ενοχικά Σύνδρομα για το Ιστορικό τους Παρελθόν ως Έλληνες και να ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ όποιον υπερασπίζεται τα Εθνικά δίκαια σε κάποιο θέμα με Κακό Εθνικιστή-Φασίστα-Ρατσιστή κτλ. ενώ για τον δικό τους Εθνορατσισμό-Μισελληνισμό=Μίσος για την Ελλάδα+τον Ελληνισμό ούτε κουβέντα διότι οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται ως δήθεν "Προοδευτικοί-Καινοτόμοι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οπότε ως Πραγματικοί Διεθνιστές-Υπερπροοδευτικοί που για αυτούς ΔΕΝ υπάρχουν Έθνη-Πατρίδες-Φυλές-Ιστορία με Εθνικά Χαραχτηριστικά-Σύνορα αλλά είμαστε ένα Μείγμα τουρλού-τουρλού...η άλλη πλευρά που Υπερασπίζεται το Εθνικό Αυτονόητο είναι Εχθρός Ταξικός-Ρατσιστής γιατί κατ'αυτούς ο Εθνικισμός είναι αλληλένδετο με το Μεγάλο Κεφάλαιο-την Πείνα-την Δυστυχία-τους Πολέμους κτλ. άρα πρέπει να Καταστραφεί..γιατί είμαστε ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ή ΣΟΥΗΔΟΙ-ΡΩΣΟΙ-ΚΙΝΕΖΟΙ..η διαφορά του τότε με το τώρα είναι ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...τότε είχαμε την Ευλογία να Νιώθουμε Έλληνες και μάλιστα Περήφανοι ΧΩΡΙΣ να πρέπει να δικαιολογήσουμε το Αυτονόητο..τώρα το Ακριβώς Αντίθετο...και πιστέψτε με έχω πολλές Τραυματικές Βιωματικές Εμπειρίες επι αυτού του θέματος...σε διαφορετικές Περιόδους της ζωής μου είτε μικρότερος ή και στην Ενήλικη ζωή.Λοιπόν αν θα πρέπει να γίνει κάτι είναι ΟΧΙ ένα κατ'εμέ γελοίο Δημοψήφισμα αλλά ΚΑΤΙ πιο Ουσιαστικό όπως μια Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας ή αν δεν γίνεται αυτό έστω Ενημερωτική Ομιλία-Συζήτηση κάπου π.χ σε μια Ένωση Ποντίων/Πολιτιστικό Σύλλογο. Δεν το συζητώ ότι αν γινόταν Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας θα μαζευόντουσαν εγώ εσύ και η λάμπα πλέον γιατί ο Μέσος Νεοέλληνας έχει γίνει ΔΕΙΛΟΣ-ΧΕΣΤΗΣ εκτός βέβαια ότι έχει Απωλέσει την όποια Εθνική Συνείδση αφού έχει Αφομοιωθεί σε Μεγάλο βαθμό απο το Σύστημα της Παγκοσμιοποιήσης σαν Στάση Ζωής...οπότε αυτοί οι Εθνικοί Αγώνες φαντάζουν σαν κάτι Γραφικό...για να μην τους πουν πάλι "Κακούς Εθνικιστές"...2 Διαφορετικές Χώρες ΤΟΤΕ+ΤΩΡΑ...2 Ελλάδες η Μετάλλαξη του Νεόελληνα και Μετατροπή του σε Ρομποτοποιημένο Μεταλλαγμένο Υβρίδιο επήλθε σε αυτό το 25άρι Χρόνια καθώς υπέστη μια Ασύλληπτη Κομματικόιδεολογική Προπαγάνδα-Πλύση Εγκεφάλου απο ΜΜΕξαπάτησης,Ραδιόφωνα-Τηλεοράσεις-Περιοδικά,απο τον Χώρο της Τέχης...με Ηθοποιούς-Σκηνοθέτες-Τραγουδοποιούς-Συνθέτες-Εναλλακτικούς Καλλιτέχνες....τα Ξεφτιλισμένα Συνδικάτα με τους κάθε λογής Ελληνόφωνους Γραικύλους Κρατικοδίαιτους που δεν έχουν Ίχνος Ελληνικής Συνείδησης..Όλοι αυτοί και πιθανόν και άλλοι Φταίνε για την Πλύση Εγκεφάλου που κάνανε ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΑ στον Νεοέλληνα ώστε να νιώθει ΑΣΧΗΜΑ-ΤΥΨΕΙΣ-ΕΝΟΧΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ για το Ιστορικό του Παρελθόν ως Έλληνας.Ευτυχές το Νέο Έτος με Υγεία Ψυχή τε και Σώματι!!! Χρόνια Πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού μηδένισες το δημοψήφισμα, αφου μηδένισες αυτό που πρότεινες δηλ συγκέντρωση εγραψες δύο μακρά σχόλια για πράγματα που ξέρουμε όλοι. Για το τι να κάνουμε με τα Σκόπια έχεις κάτι καινούργιο ή θετικό να προτείνεις; Αλλοιώς άστα βρε αδελφέ , αστα σε αυτούς τους τρελλούς που λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Προτείνω να γίνει το δημοψήφισμα. Μπορεί κάποιος Ελληνας να το φτιαξει σε ιστοσελίδα για επισκεψημότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://aktines.blogspot.gr/2017/12/blog-post_337.html

      Διαγραφή
    2. Το δημοψήφισμα το απέκλεισα διότι θεωρώ ότι είναι σαν να ρωτάμε σε Ποιόν Λαό-Έθνος ανήκει ο Ιερός Βράχος της Ακρόπολης/Οι Δελφοί/Αρχαία Ολυμπία με το θέατρο της/Το Θέατρο της Επιδαύρου κτλ;; για αυτό και πιστεύω ότι είναι κάπως γελοίο αλλά αν θέλουν ας το κάνουν ΔΕΝ έχω Πρόβλημα,όσον αφορά τα Συλλαλητήρια βεβαίως και το πρότεινα σαν διαφορετική λύση ίσως και πιο ουσιώδη(Χωρίς να έχω διαβάσει την Πρόθεση διάφορων Φορέων-Πολιτιστικών Συλλόγων κτλ.να πραγματοποιήσουν κάτι τέτοιο)η οποία αν ΔΕΝ επιτευχθεί ας κάνουν μια Ημερίδα Ενημέρωσης κάπου σε κάποιον Πολιτιστικό Φορέα και να Καλέσουν σαν Ομιλητές(=ΠΡΟΤΑΣΗ που μου λες) τους Α)Σαράντο Καργάκο Β)Γιώργο Λεκάκη και αν μπορούν την Ντόροθυ Κίνγκ=Αμερικανίδα Αρχαιολόγο
      https://www.youtube.com/watch?v=35t2jeXx3dA η οποία βάζει τα Πράγματα στην θέση τους κάτι που οι εδώ Ιθύνοντες...ΟΧΙ ΟΛΟΙ..δεν τολμούν να κάνουν γιατί ΔΕΝ έχουν Ψυχικό Σθένος-είναι Ελεγχόμενοι για αυτό και τους έχουν τοποθετήσει σε θέσεις-κλειδιά...-ΔΕΝ νιώθουν Έλληνες στην Ψυχή.Και οι 3 είναι γνωστοί για τις θέσεις τους,έχουν Ελληνισμό μέσα τους + η Αμερικανίδα θεωρώ+έχουν γράψει βιβλία-έχουν κάνει Μελέτες-Έρευνες επί αυτών των θεμάτων.
      Όσον αφορά ότι τα πράγματα που γράφω στα Σχόλια είναι γνωστά σε Όλους;; να μου επιτρέψεις να διατηρώ αρκετές επιφυλάξεις..σε κάποιους είναι το πιστεύω σε Όλους Όχι δεν θεωρώ ότι είναι.Κάτι τελευταίο αλλά όχι Ασήμαντο θα μπορούσε να αναρτηθεί στο ίδιο Ιστότοπο που θα γίνει το Δημοψήφισμα συνοπτικά το όλο Ιστορικό με το Γειτονικό Κρατίδιο πως ξεκίνησε η όλη Ιστορία,η Περίφημη δήλωση του Πρώην Πρόεδρου Κίρο Γκλιγκόρωφ το 1992 ότι εμείς ΔΕΝ έχουμε καμία σχέση με την Μακεδονία-Μέγα Αλέξανδρο-Είμαστε Σλάβοι κτλ. η Μοναδική Ονομασία που δικαιούνται είναι Βαρντάσκα=εξ'ού και όταν πνέουν ισχυροί Βόρειοι Άνεμοι στην Θεσσαλονίκη λένε ο Βαρδάρης θα πνέει Ισχυρός,απο την Λέξη Βαρντάσκα=Σκόπια προήλθε,ας τα συνοψίσει κάποιος/κάποια αν θέλει.Ευχαριστώ για την Φιλοξενία-Ανταλλαγή Απόψεων

      Διαγραφή
  12. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ04 Ιανουαρίου, 2018 06:40

    ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ή ΗΛΙΘΙΟΙ;;;
    Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Κ Ο

    http://i2.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2018/01/%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%B1@.jpg?resize=640%2C359

    http://arxaiaithomi.gr/2018/01/03/%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%AE-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B8%CE%B9%CE%BF%CE%B9/

    Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018
    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_31.html
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ NA MAZEYTOYME ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ .......

    ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή