«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! ΟΧΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
Σχόλιο Διόδοτου: Την παρούσα ανάρτηση αναδημοσιεύουμε από τον "Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή". Οι απόψεις που εκτίθενται ταιριάζουν απόλυτα με τις απόψεις τις αναρτήσεώς μας Καταργήσαμε την ανάρτηση με τίτλο "ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ"... γιατί..  και ακριβέστερα.. με τις απόψεις του φίλου και σχολιαστή Marco De Sade που πρώτος, από όλους, στις 30 Δεκ., είχε επισημάνει πόσο λάθος θα ήταν να συνηγορήσουμε σε ένα δημοψήφισμα. Τον ευχαριστώ άλλη μια φορά γι αυτό. Κι όπως αποδεικνύεται..είχε τεράστιο δίκιο! Αποδεικνύεται από το ότι ακούσαμε στις 27/10/2017 τον αναξιόπιστο Π.Καμμένο να μιλά επίσης για δημοψήφισμα. Οι ημέρες είναι παμπόνηρες! Κάθε τους περίεργη δήλωση και πράξη προοιωνίζει μπελάδες. Να βάλει ο Θεός το χέρι του, γιατί ούτε την επίσκεψη Τσίπρα στην Κάλυμνο, την ημέρα των Θεοφανίων, βλέπω με καλό μάτι. Το νησί αυτό έχει γίνει η δεύτερή μου πατρίδα και γνωρίζω καλά τί ακριβώς αποτελεί για την Ελλάδα: Το "τελευταίο ανυπότακτο Γαλατικό χωριό" (κατά την ορολογία του κόμικ Αστερίξ). Τί θέλει λοιπόν η αλεπού στο παζάρι;..που μόνο η γούνα της θα έπρεπε να παζαρεύεται εκεί;... Να πιστέψουμε πως σχετίζεται με την πρόσφατη αψιμαχία που αφορά τα Ίμια;... 

Ο βοηθός Αναπληρωτής Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χόιτ Γι, έδωσε προ ημερών συνέντευξη Τύπου στο Αθηναϊκό Μακεδονικό...

Πρακτορείο Ειδήσεων και μας “αποκάλυψε” ότι το 2018 θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία επίλυσης του Σκοπιανού ζητήματος! Δηλαδή, με άλλα λόγια μας έστειλε τελεσίγραφο οριστικής επιλύσεως του ονόματος της ΠΓΔΜ εντός του 2018, όπως εκείνοι εννοούν τη λύση ή όπως την έχουν συμφωνήσει από το 2013, ο διαμεσολαβητής Ειδικός Απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών Μάθιου Νίμιτς με την κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου! Μια “λύση”, που στην οριστική ονομασία του κρατιδίου θα εμπεριέχεται η λέξη “Μακεδονία”!  

Η 13η Απριλίου 1992 είναι μια δεσμευτική ημερομηνία…

Όμως, στις 13 Απριλίου 1992 η πολιτική ηγεσία της χώρας βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο υπό την Προεδρία του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, προκειμένου σε αυτήν την ιστορική σύσκεψη να συμφωνήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων, για την κοινή γραμμή που θα έχουν στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων!
Σε αυτήν την σύσκεψη είχαν λάβει μέρος, ο τότε Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου, η Πρόεδρος του Συνασπισμού (που μετεξελίχτηκε σε ΣΥΡΙΖΑ) Μαρία Δαμανάκη και η Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα!
Ωστόσο, μετά από πολύωρη περιπέτεια και διαφορετικές απόψεις, η Προεδρία της Δημοκρατίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η πολιτική ηγεσία της χώρας, με εξαίρεση το ΚΚΕ, συμφώνησε ότι η Ελλάδα θα αναγνωρίσει το ανεξάρτητο κράτος των Σκοπίων μόνο αν τηρηθούν και οι τρεις όροι που έθεσε η ΕΟΚ (σ.σ. σήμερα ΕΕ) στις 16 Δεκεμβρίου 1991, με την αυτονόητη διευκρίνιση ότι στο όνομα του κράτους αυτού δεν θα υπάρχει η λέξη Μακεδονία»!
Η παραπάνω ξεκάθαρη απόφαση των τότε αρχηγών των κομμάτων, της τεράστιας πολιτικής φυσιογνωμίας των ονομάτων του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠτΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή, είναι παρακαταθήκη για τους σημερινούς πολιτικούς ολετήρες που ηγούνται του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!

Νάνοι εναντίον γιγάντων…

Μπροστά σε αυτά τα πολιτικά τεράστια μεγέθη, τι είναι σήμερα ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Φώφη Γεννηματά;
Ποιοι είναι αυτοί οι σημερινοί πολιτικοί νάνοι που θα αμφισβητήσουν αποφάσεις των πολιτικών γιγάντων;
Γι΄ αυτό, θα μπορούσε να μας απαντήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αν θα δεχτεί προδοτικό πραξικόπημα της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μιας απόφασης δηλαδή, που θα διαφοροποιηθεί από την απόφαση της 13ης Απριλίου 1992! Θα τολμήσει ο Προκόπης Παυλόπουλος να αμφισβητήσει το μέντορά του Κωνσταντίνο Καραμανλή;  
Γι΄ αυτό, θα μπορούσε να μας απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας, σημερινός Πρωθυπουργός μας, γιατί διαφοροποιείται από την απόφαση της προκατόχου του στο κόμμα και σημερινής επιτρόπου στην ΕΕ, αρμόδιας για θέματα Ναυτιλίας και Αλιείας από το 2009, Μαρίας Δαμανάκη;
Θα μπορούσε να μας απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημερινός Πρόεδρος της ΝΔ γιατί διαφοροποιείται από τη θέση του πατέρα του και πρώην Πρωθυπουργού;
Θα μπορούσε να μας απαντήσει η Φώφη Γεννηματά, σημερινή Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” γιατί διαφοροποιείται από τη θέση του Ανδρέα Παπανδρέου;
Ας το βάλουν άπαντες, καλά στο μυαλό τους  πως, η παραχώρηση του όρου Μακεδονία στην οριστική ονοματοδοσία της ΠΓΔΜ από Έλληνες πολιτικούς, συνιστά Προδοσία και η ποινή θα καθοριστεί εν ευθέτω χρόνω από τον ελληνικό  λαό!!

Οι Σκοπιανοί δεν αλλάζουν…

Είναι δεδομένο πως τα Σκόπια δεν αφήνουν την αλυτρωτική τους πολιτική!

Είναι προκλητικότατοι και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία!

Δεν έχουν αλλάξει μυαλά ούτε με τη νέα κυβέρνηση των Σκοπίων! Απλά, η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ είναι πιο πονηρή και πιο διαλλακτική και προσεγγίζει το ζήτημα της ονομασίας με περίσσια διπλωματία, στην προσπάθειά της να δείξει στη διεθνή κοινή γνώμη πως, είναι το θύμα και όχι ο θύτης!   

Ωστόσο, θέλουν διακαώς να εισέλθουν στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ! Διαφορετικά είναι χαμένοι! Γνωρίζουν πως όλη η Οικουμένη να τους αναγνωρίσει με το όνομα “Μακεδονία”, εάν η Ελλάς δεν αποδεχτεί την ονομασία, δεν μπορούν να προχωρήσουν! Θα είναι αυτό που πάντα ήσαν! Γυφτοσκοπιανοί!  

Καμιά μα καμιά παραχώρηση…

Γι΄ αυτό, χωρίς πολλά λόγια! Καμιά παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας!
Γιατί, από τη στιγμή που στην οριστική ονομασία των Σκοπίων θα υπάρξει ο όρος Μακεδονία, άσχετα αν θα λέγεται Άνω Μακεδονία ή Νέα Μακεδονία ή όπως αλλιώς, τότε διεθνώς θα επικρατήσει αυτό που σήμερα ισχύει!
Εάν λοιπόν εμπεριέχεται στο οριστικό όνομα της ΠΓΔΜ ο όρος “Μακεδονία”, τότε αυτοί θα ισχυρίζονται πως είναι το “Μακεδονικό Έθνος”, με γλώσσα, ιστορία, κουλτούρα Μακεδονική! Τα “άνω”, τα “νέα” κλπ. θα έχουν πάει περίπατο!

Ναι μεν αλλά, με τις δηλώσεις Καμμένου…

Δήλωσε πρόσφατα ο συγκυβερνήτης και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος: “Δεν θα επιτρέψουμε να καταλήξει αυτή η προσπάθεια στο αποτέλεσμα της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και της παραχάραξης της Ιστορίας. Η οποιαδήποτε απόφαση, η οποία θα συμπεριλαμβάνει το ελληνικό όνομα Μακεδονία ή παράγωγό του στην ονομασία αυτής της σλαβικής εθνότητας θα είναι μια απόφαση, η οποία θα αντιτίθεται στην απόφαση του συμβουλίου αρχηγών των κομμάτων, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, το 1992!
Ως εδώ θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον Πάνο Καμμένο, αλλά στη συνέχεια μας τα χάλασε! Αφού δήλωσε πως: “Για οποιαδήποτε λύση στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ θα πρέπει να υπάρχει απόφαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, την οποία θα εγκρίνει ο ελληνικός λαός με δημοψήφισμα”!

Όχι σε δημοψήφισμα…

Όχι κύριε Καμμένε στο δημοψήφισμα! Αυτή η θέση είναι εκ του πονηρού ή απόλυτα σκέψη αφελούς ανθρώπου! Ένα δημοψήφισμα για ένα τεράστιο εθνικό ζήτημα, ζωής και θανάτου για το Έθνος εγκυμονεί απρόβλεπτους κινδύνους!

Γιατί, το όποιο μικρό αρνητικό ποσοστό, θα δώσει το δικαίωμα στην Σκοπιανή προπαγάνδα και στους εδώ “καλοθελητές” τους, να μιλήσουν για “Μακεδονική μειονότητα”! Ξέχωρα που το ποσοστό του λαού, που δεν θα προσέλθει να ψηφίσει για τον όποιο λόγο, θα προσμετρηθεί στη φαρέτρα της Σκοπιανής προπαγάνδας!

Όχι λοιπόν σε δημοψήφισμα, από τη στιγμή που ισχύει η απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992!   
Ναι σε νέα σύγκλιση των σημερινών πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι αν έχουν τα αχαμνά και τα άντερα, ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν και να υπερκεράσουν τους Κωνσταντίνο Καραμανλή, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Ανδρέα Παπανδρέου!
Ας τολμήσουν!!

16 σχόλια:

  1. Αν νομίζετε ότι με τις αναρτήσεις, τα άρθρα και τα σχόλια θα φοβηθούν οι αναρχοκομμουνιστές κάνετε μεγάλο λάθος. Υπήρξε πάντα ο διακαής πόθος τους να βοηθήσουν τον ''Μακεδονικό λαό'' .
    Βρείτε άλλο τρόπο να τους σταματήσετε. Ο Κοτζιάς είπε τι όνομα θα δεχτούν δηλαδή Μακεδονία με γεωγραφικό προσδιορισμό, και ότι και να λέτε εσείς αυτό θα γίνει. Για αυτό επαναλαμβάνω βρειτε άλλο τρόπο να τους σταματήσετε.
    Ετσι και δωθεί το όνομα θα μείνει, όσο και να κτυπιέστε μετά. Η κλοπή αυτή δεν πρέπει να νομιμοποιηθεί από την Ελλάδα. Ηδη στα Σκόπια και όλο τον κόσμο οι Σκοπιανοί έχουν ξεκινήσει μεγάλη κινητικότητα, με προπαγάντα με αφίσες και λοιπά. Εμείς μπλα μπλα μπλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ05 Ιανουαρίου, 2018 22:06


      ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΡΑΧΥΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ( Η ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ)
      ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΒΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ; ; ; ΕΚΕΙΝΟ ΕΙΠΕ : ΚΑΝΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ !
      ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΙΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ !

      ΥΣ.

      ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΛΥΜΠΡΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ !

      ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕ ..............

      ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ,

      ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ,

      ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ; ; ;

      Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ !

      ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕ ,

      ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ

      ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ ; ; ;

      Ο ΜΕΓΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΣΙΩΠΑ !

      ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΝΕΡΟ ,

      ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΡΠΑΞE ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ

      ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ !

      ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ : ΟΠΩΣ ΑΓΩΝΙΖOΣΟΥΝ

      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΣΗ ΘΕΛΗΣΗ

      ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ

      ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ !!!

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

      Διαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ05 Ιανουαρίου, 2018 03:44

    https://4.bp.blogspot.com/-_KKc4UyLVJg/UlAm2ACqvAI/AAAAAAABYb8/fMs5_ueKRo8/s1600/ALHTHEIA+ARISTOTELHS.JPEG

    .
    Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018
    .
    Μια επιστολή του 2010 για το Μακεδονικό προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, που πρέπει να διαβαστεί ΚΥΡΙΩΣ σήμερα απ' όλους
    .
    .
    .
    .
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/36/Ptolemy_Cosmographia_1467_-_Balkan_Peninsula.jpg/800px-Ptolemy_Cosmographia_1467_-_Balkan_Peninsula.jpg
    .
    .
    Χάρτης του 1467 - Η περιοχή των Σκοπίων ΔΕΝ είναι Μακεδονία, ούτε υπό τη γεωγραφική έννοια - Λεπτομέρεις για το χάρτη ΕΔΩ : https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ptolemy_Cosmographia_1467_-_Balkan_Peninsula.jpg
    .
    ΠΕΤΡΟΣ Α. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ Ξάνθη 15 Οκτωβρίου 2010
    Δρ. Θ. - ιστορικός
    Τρις βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών
    Αντίκα 19 Ξάνθη. τηλ. 2541024872 Ανοιχτή επιστολή
    Προς:
    1. τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Γ. Παπανδρέου,
    2. τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φ. Πετσάνλικον,
    3. τους κ. αρχηγούς των Κομμάτων της Ελληνικής Βουλής και
    4. όλους εν γένει τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
    Αξιότιμοι Κύριοι,
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………………
    .
    infognomonpolitics
    .
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/2010.html#ixzz53GbWSKDs
    .
    .
    .
    ΥΣ. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    .
    ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    .
    Ο Χ Ι ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ,
    .
    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ !
    .
    ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΚΕΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .
    .

    ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ
    .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ...
    .
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ !
    .
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
    .
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ .........
    .
    Π .Ρ .Ο .Δ .Ο .Τ .Ε .Σ ……………………..
    .
    ΕΛΕΟΣ !
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως έχεις δίκιο,έχουν Απύθμενο Θράσος(ελέω Καθεστωτικής Νοοτροπίας και γνωρίζοντες ότι οτιδήποτε και να συμβεί σε περίπτωση π.χ Διαπληκτισμών/Αντιπαραθέσεων τα Παιδιά του Συστήματος/Παρακράτους=ΜΚΟ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ-ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΟΙ-ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ...Θα θεωρηθούν Αθώοι ενώ η άλλη πλευρά είναι οι "Κακοί" του έργου..)Πρακτικά θα μπορούσε να γίνει ένας Συντονισμός Ελλήνων που Συμβαδίζουν στην Σκέψη περί αυτών των θεμάτων ανά Περιοχή-Συνοικία-Πόλη.Δημιουργία Ελληνικών Ομάδων Αντίστασης ΠΛΗΡΩΣ Αποστασιοποιημένοι απο Κόμματα-Ιδεολογίες...παρά μόνο ο Πυρήνας τους θα ήταν η Ελλάδα-Ιστορία-Γλώσσα-θρησκευτικό Υπόβαθρο κτλ.Νομίζω ότι θα ήταν μια καλή Προσπάθεια αρχικά,ύστερα θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα Φυλλάδιο με την Συνοπτική Ιστορία του όλου θέματος +να αφισοκολληθεί όπου γίνεται.Τα Υπόλοιπα είναι θέμα Σωστής Επικοινωνίας-ποίοι είναι οι Στόχοι που θα έχουν;; + να Συντονιστούν/στούμε ώστε να υπάρξει ένα Καλό Αποτέλεσμα.Ας Προτείνει άλλος/άλλη κάτι διαφορετικό αν θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερωτήματα-Ιδέες προς Σκέψη ή για Απάντηση ο καθένας στον Ευατό
    του ή στους άλλους..Έστω ότι διοργανώνεται Συλλαλητήριο απο Φορείς-Συλλόγους στην Αθήνα όπως τότε στο Πεδίον του Άρεως το 1992 ποίοι ακριβώς θα είναι;; Οι Ομιλητές Ηθοποιοί..Μουσικοσυνθέτες...Εναλλακτικοί Καλλιτέχνες..Δημοσιογράφοι.. Σημείωση:σε κάθε Κατηγορία δίπλα μπαίνει η λέξη Καθεστωτικοί-Ελληνόφωνοι..,Ποίοι;;θα Εμπνεύσουν τον Κόσμο που θα πάει εκεί..Ποίοι;;θα τον Κάνουν να νιώσει Εθνικά Υπερήφανος που είναι Έλληνας..κάνει τζιζ αυτό..απο τον Δήμο Αθηναίων...ο οποίος επι 20 Συναπτά Έτη έχει καταχωνιασμένο το Άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στις Αποθήκες του...Ο Λαθροισλαμολάγνος Δήμαρχος με τους πισωγλέντηδες-Δημοκράτες Συμβούλους/Συνεργάτες του...Πράκτορες του G.Sorros...θα πρέπει να Υπάρξει Οπωσδήποτε περιφρούρηση απο τους διοργανωτές ειδάλλως πιθανολογώ ότι θα μαζευτούν Όλοι οι Συμπλεγματικοί Ελληνόφωνοι Γραικύλοι-Πρακτοράκια της Μασωνίας που λειτουργούν ως Νεογενίτσαροι+μισέλληνες..Ποίοι θα κάνανε την Περιφρούρηση λοιπόν;; Αλήθεια Πιστεύει κάποιος ότι το πλήθος του Κόσμου που θα Μαζευότανε θα είχε Σύγκριση με το Μεγαλείο του 1992-1993;; Μακάρι να διαψευστώ Οικτρά αλλά δεν το βλέπω...θα είχε τον Παλμό-Ενθουσιασμό-Νεολαία(τότε είχαμε πάει)που υπήρχε τότε;; Οι Δάσκαλοι-Καθηγητές τι άραγε θα λέγανε στα Σχολεία;; Θα μου πεις σε Ποιά Σχολεία;; τα Πολυφυλετικά-Πολυπολιτισμικά με Ελληνόφωνους Γραικύλους "Εκπαιδευτικούς" Κομματικοποιημένους με Κομματική Ταυτότητα-Συνείδηση αντί της Εθνικής Συνείδησης..Τι Μηνύματα θα εκπέμψουν στα Ελληνόπουλα(όπου υπάρχουν..)ο Μέσος Νεοέλληνας ΔΕΝ ενδιαφέρεται για Εθνικά Ζητήματα παρά μόνο για το πως θα ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ..=ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ-ΥΛΗ-ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΠΌΣΑ ΤΟΥ ΚΟΨΑΝΕ αυτό είναι "ο θεός του" η Σημαία του,η Πατρίδα του και απο 'κει και πέρα ΔΕΝ του Καίγεται Καρφί για το αν θα υπάρχει ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ-ΙΣΤΟΡΙΚΑ..ο Νεοέλληνας είναι Πνευματικά-Πολιτισμικά ΦΤΩΧΟΣ για αυτό και είναι ΣΩΜΑΤΙΚΑ-ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΑ ΦΤΩΧΟΣ αναζητώντας τροφή μέσα σε Κάδους Απορριμάτων..Καλή Λευτεριά στην Ελλάδα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει, αυτοί δεν ακούνε με τίποτα τον λαό γιατί ο Αμερικάνος ζητάει διέξοδο στο Αιγαίο από Θεσσαλονίκη. Ανωθεν εντολή βλέπετε..... τι να κάνουν οι άνθρωποι. Κλανιάρηδες είναι όλοι τους..... Αυτούς ψηφίσατε
    Ομως μπορεί να είμαστε τυχεροί, ίσως βοηθήσει η θεά Τύχη, ίσως τον Κοτζιά τον πιάσει κόψιμο και χυθούν τα αντερά του, ίσως πάθει δηλητηρίαση, ίσως αυτοκινηστικό δυστύχημα, ίσως κάποιος τρελλός να του τινάξει τα μυαλά στον αέρα και να συμμορφωθούν και οι υπόλοιποι. Ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.
    Στην τελική, αυτό που θα συμπεράνει η υφήλιος, για να προσπαθούν τόσο πολύ ίσως οι Αλβανο σλαβο βούλγαροι να είναι οι πραγματικοί Μακεδόνες, αφού οι κάτοικοι της Ελληνικής Μακεδονίας αδιαφορούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά τα ξέρετε;

    ΣΚΟΠΙΑΝΟ :«Ο… ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑ ΤΑ ΕΡΜΑ»!
    http://nikosxeiladakis.gr/σκοπιανο-ο-φοβοσ-φυλα-τα-ερμα/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχεις απολυτο δικιο 22.37. Ο εχθρος επελαυνει διοτι εχει τις πλατες της Αμερικης η κομμουνιστικη τσογλανοπαρεα. Αλλα και για τους Ελληνες ειναι η τωρα η ποτε. Ας ηχησουν παραγγελματα. Εκει θα μετρηθουμε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ06 Ιανουαρίου, 2018 22:50

    .
    Μπαράζ κινητοποιήσεων με αρχή στη Βόρεια Ελλάδα
    .
    5.1.2018
    .
    .
    http://www.dimokratianews.gr/sites/default/files/styles/inner_top_full_width/public/dht_0501_007_cmyk_0.jpg?itok=9Fk5ObYI
    .
    .
    809
    Το συλλαλητήριο στις 21 Ιανουαρίου και η συλλογή υπογραφών
    .
    .
    http://www.dimokratianews.gr/content/81754/mparaz-kinitopoiiseon-me-arhi-sti-voreia-ellada
    .
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ !
    .
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ,
    .
    ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ06 Ιανουαρίου, 2018 22:51

    .
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ !
    .
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
    .
    ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ 21 Γενάρη
    .
    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ !
    .
    ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ06 Ιανουαρίου, 2018 23:04

    .
    ΔΥΝΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
    .
    .
    .
    .
    ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
    .
    Ακουστε τον Καθηγητη του Γειλ Ντοναλντ Κεικγαν
    .
    ΔΥΝΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    .
    Αυτα ειναι σε επισημα βιβλια ιστοριας πακγοσμιως.
    .
    Ακουστε τον Καθηγητη του Γειλ Ντοναλντ Κεικγαν
    .
    που ειναι απο τους 5 καλυτερους στο κοσμο στην Ιστορια της Αρχαιας Ελλαδας και τα εξηγει ΠΟΛΥ καλυτερα.
    .
    Ναι ο καθηγητης ειναι εβραιος και ναι λεει οτι οι Μακεδονες ηταν Ελληνες.
    .
    Ναι ο εβραιος καθηγητης που λατρευει την Ελληνικη ιστορια το λεει πολυ απλα.
    .
    Oι επιστημονες φτανουν και μονο με επιστημονες μπορουμε να χτυπησουμε γερα τα Σκοπια.
    .
    Καθηγητη του Γειλ Ντοναλντ Κεικγαν
    Professor Donald Kagan Yale university
    .
    O πρώτος σύνδεσμος
    https://youtu.be/FYdhPz66b1Q
    .
    O δευτερος συνδεσμος ειναι 24 σεμιναρια απο το Γειλ και παραδιδει ο καθηγητης
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL023BCE5134243987
    .
    Αυτη ειναι καρπαζια, ο δευτερος συνδεσμος ειναι 24 σεμιναρια απο το Γειλ και παραδιδει ο καθηγητης για να μαθετε και λιγο ιστορια .
    Η πραγματικη καρπιαζια ερχεται απο το πνευμα και τη μορφωση.
    Στα Σκοπια ειναι αμορφωτοι, εμεις ας ξερουμε.
    .
    .

    ΔΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχετε υπ όψιν ότι ο Τσίπρας έδωσε βάση στους Αμερικανούς στην Αλεξανδρούπολη (έτσι λέγεται). Μεταξύ φύρομ και Κοσόβου, στην πόλη Γιουράσεβιτσ υπάρχει η μεγαλύτερη βάση των Αμερικανών στον κόσμο. Αυτή η βάση θέλει διέξοδο στο Αιγαίο μαζί με το Νατο. Μεταξύ Κοσόβου και φύρομ υπάρχουν τεράστια μεταλλέυματα. Στο φύρομ, στην Μακεδονια μας και βόρειο Αιγαίο μας υπάρχουν τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου. Η Θεσσαλονίκη μας την έχουν βάλει στο μάτι οι εβραίοι εδω και αιώνες. Ο Ερντογκάν δίνει στρατιωτική βοήθεια στο φυρομ. Αμερικάνοι και Ρώσοι δινουν S400 και F35 και κτίζουν ατομικούς σταθμούς στην Τουρκία, η οποία σύντομα θα έχει και πυρηνικά όπλα. Τώρα διαβαστε πολύ προσεκτικά αυτά τα δύο άρθρα του καθηγητή Ζουγανέλη και διαδώστε τις πληροφορίες. Ολοι οι Ελληνες πρέπει να ξέρουν τι παίζετε με την Μακεδονία μας και γιατί επ ουδενί λόγο δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή την δηθεν κυβέρνηση του 15% να κάνουν την οποιανδήποτε διαπραγμάτευση. Δεν αντιπροσωπεύουν τον Ελληνικό λαό.
    Το όνομα μακεδονια, μακεδόνας και μακεδονική γλώσσα είναι γραμμένα στον σύνταγμα των Σκοπίων. Δεν μπορούν να το αλλάξουν οι Σκοπιανοί. Γιά αυτό ζητούν γεωγραφικό προσδιορισμο που θα είναι πάρα πολύ επικινδυνο για την Ελλάδα μας.

    Τί κρύβεται πίσω απο την διάνοιξη του Αξιού και τη βιαστική βάπτιση της FYROM 6.1.2018
    https://drive.google.com/file/d/1KOzZMzRoFkTp1QfLhYUoLo6yoX0Q-4DR/view


    Αναγκαία η υπογραφή συνθήκης πρίν την ονομασία της FYROM και τη διάνοιξη Αξιού
    http://zcode-gr.blogspot.gr/2018/01/fyrom.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχω μια εύλογη απορία ενόψει του Συλλαλητηρίου που θα γίνει στις 21/1,υπάρχει Περίπτωση να Μπουν Πούλμαν απο Αθήνα για Θεσσαλονίκη;; αν Ναι θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τις λεπτομέρειες.Ποιο θα είναι το Κόστος Συμμετοχής(ει δυνατόν ότι πιο οικονομικό ελέω Κοινωνικοοικονομικής Κρίσης γαρ..) Πόσα Πούλμαν θα Μπουν;; Ποιο θα είναι το Σημείο Αναχώρησης-Επιστροφής; Επίσης καλό θα ήταν να μην υπάρξουν "Μανούρες"..με χασίσια-αλκόλια κτλ.εντός των Πούλμαν όπως γίνεται συνήθως σε Οπαδικές Εκδρομές Ομάδων για να είναι "Φτιαγμένοι" όταν πάνε στην Θεσσαλονίκη.Θεωρώ ότι υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον για το ζήτημα της Οργανωμένης Μεταφοράς απο Νότια Ελλάδα προς Βορρά οπότε όποιος/όποια μάθει κάτι Συγκεκριμένο ας ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή ξέρουμε πλέον τι γίνεται στις διαδηλώσεις θα είναι μεγάλος μαλάκας όποιος πάει αοπλος και χωρίς εφόδια.

      Διαγραφή
    2. Εντάξει το μήνυμα ελήφθη over!! τα "Εφόδια" όμως θα πρέπει να προσέχει απο ποιές διαδρομές-οδούς τα μεταφέρει να μην "πέσει" επάνω σε "Μπλόκο"...πάντως είναι Απόλυτα Κατανοητό το όλο θέμα.

      Διαγραφή
  13. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ09 Ιανουαρίου, 2018 23:57

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΚ@Τ@......

    ΕΝΑΣ ...............

    ΑΧ ! ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ ΦΑΝΕΡΩΣΕΤΟΝ !

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή