«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΔΥΟ (2) ΛΟΓΆΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΠΟΥ "ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΆΚΟ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ...



(σημ.: Ο τίτλος είναι ειρωνικός. Το ιστολόγιό μας έχει σαφώς φιλορωσικές θέσεις)

1ο "λογάκι"...

«ΕΦΤΥΣΑΝ», Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ... ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΔΕΞΙΩΣΗ.


Γκρίζα “σύννεφα” έχουν σκεπάσει στις ελληνορωσικές σχέσεις, στον απόηχο της ελληνικής στάσης του “πάρτα όλα” που ακολουθεί ειδικά τον τελευταίο χρόνο η κυβέρνηση Τσίπρα απέναντι στις ΗΠΑ.

 

Το κρίσιμο στοιχείο που χρησιμοποίησε ως αφορμή η ελληνική πλευρά για να “παγώσει” τις σχέσεις της με την Μόσχα ήταν η οριστική θετική κατάληξη του συμβολαίου της Ρωσίας με την Τουρκία για το κινητό πυραυλικό αντιαεροπορικό μεγάλου βεληνεκούς σύστημα S-400.


Η πραγματική, φυσικά, αιτία του παγώματος των ελληνικών σχέσεων με τη Μόσχα ήταν η πιο ισχυρή πρόσδεση της Αθήνας στην Ουάσιγκτον, ώστε ο Geoffrey Pyatt να χαρακτηρίσει τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις ως τις καλύτερες από τον πόλεμο!


Χαρακτηριστικό του “παγώματος” των ελληνορωσικών σχέσεων είναι ότι την περασμένη Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, η Ρωσία εόρταζε, όπως κάθε χρόνο, την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και ήταν καλεσμένη στην πρεσβεία το σύνολο της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Ελλάδας.


Δεν προσήλθε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, εκ των Πάνου Καμμένου, Δ. Βίτσα και των τεσσάρων Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (Α/ΓΕΕΘΑ Ε. Αποστολάκης, Α/ΓΕΣ Α. Στεφανής, Α/ΓΕΝ Ν. Τσούνης και Α/ΓΕΑ Χ. Χριστοφόρου).


Και αν για τον Α/ΓΕΕΘΑ, υπήρχε μια δικαιολογία γιατί απουσίαζε στην Κρήτη, οι λοιποί απλώς αρνήθηκαν να παραστούν στην εκδήλωση.


 

Είναι η πρώτη φορά που στον εορτασμό των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας δεν προσέρχεται στην ρωσική πρεσβεία έστω για έναν τυπικό χαιρετισμό ούτε ένας υπουργός ή αρχηγός από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


Να σημειώσουμε, επίσης, ότι στην δεξίωση δεν προσήλθε κανένας άλλος εκπρόσωπος πολιτικού κόμματος, πλην της ΛΑ.Ε, η οποία εκπροσωπήθηκε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο δια του Παν. Λαφαζάνη, του Κ. Ήσυχου και του Διον. Φλαμιάτου.


 

Οι Ρώσοι από την πλευρά τους απαντούν στις ελληνικές αιτιάσεις ότι “Εσείς επιλέξατε αυτό τον δρόμο της διάρρηξης των σχέσεων μας. Εσείς “πατήσατε” την διακρατική συμφωνία για τα BMP-3HEL, εσείς αρνηθήκατε να προμηθευθείτε S-400, όταν ήσασταν η πρώτη χώρα στην οποία προσφέρθηκε το σύστημα.


Ακόμα και όταν επρόκειτο να μας ζητήσει η Τουρκία το 2008-2009, να αγοράσει αντιαρματικά Kornet-E για να αντιμετωπίσει τα ελληνικά Leopard-2, εμείς ρωτήσαμε τον τότε υπουργό Εθνικής Αμυνας Ε. Μεϊμαράκη αν είχε κάποια αντίρρηση στην πώληση και αυτός δεν μας απάντησε ποτέ! Οι διεθνείς σχέσεις δεν μπορεί να είναι μονοδιάστατες“.


 

Μέσα σε όλα αυτά να σημειώσουμε ότι υπάρχει “mismatch” σε επίπεδο προϊσταμένων διπλωματικών αποστολών Ρωσίας και ΗΠΑ στην Ελλάδα σήμερα, το οποίο ευνοεί τις ΗΠΑ.


Απέναντι στον “δαιμόνιο” και “αεικίνητο” Αμερικανό Geoffrey Pyatt (που έχει περάσει και από το “σχολείο” του Κιέβου όταν κατάφερε και ανέτρεψε τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας διαχειριζόμενος στα οδοφράγματα από απλούς αγανακτισμένους πολίτες μέχρι Ουκρανούς νεοναζί), υπάρχει ένας φιλέλληνας διπλωμάτης της παλιάς άριστης “σοβιετικής φρουράς διπλωματών”, ο Αντρέι Μάσλοφ, εξαιρετικά συμπαθής, αλλά δυστυχώς δεν αντιμετωπίζεται θετικά και δεν «αξιοποιείται» θετικά από την ελληνική πλευρά.


 

Να θυμίσουμε και την ματαίωση σύγκλησης της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Ρωσίας, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Μόσχα (7 και 8 Νοεμβρίου 2017), στην οποία θα συζητούσαν μεταξύ άλλων και τις εξαγωγές ελληνικών αγροτικών προϊόντων. Η χώρα μας πήγαινε για να ζητήσει επίσημα την εξαίρεση κάποιον ελληνικών αγροτικών προϊόντων από το ρωσικό εμπάργκο.


Όμως, συνέβη ένα απρόβλεπτο γεγονός για την ελληνική πλευρά, όταν διαπιστώθηκε πως υπήρχαν τέσσερις αξιωματούχοι στη Διυπουργική, με καταγωγή από την Κριμαία, και ζήτησε αυθαίρετα και αγενώς την αντικατάστασή τους από άλλους Ρώσους, καθώς Ε.Ε. και Ελλάδα δεν αναγνωρίζουν πως η Κριμαία αποτελεί τμήμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας αλλά της Ουκρανίας!!!


Λίγη ώρα πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για τη Μόσχα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί αξιωματούχοι, πληροφορήθηκαν ότι η Ρωσία έκλεισε τα σύνορα για αυτούς, αφού δήλωσαν ότι δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν σε συνομιλίες με αξιωματούχους από την Κριμαία.


Η ρωσική κυβέρνηση δικαιολογημένα θεώρησε ότι η ελληνική απαίτηση αποτελεί προσβολή για την χώρα τους και εντέλει τους ανακάλεσαν την βίζα.


Αποτέλεσμα του διπλωματικού αυτού επεισοδίου ήταν η Μικτή Διυπουργική να μείνει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας να ψυχρανθούν ακόμα περισσότερο.


 

Λίγες ημέρες πριν το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επέκρινε με δριμεία ανακοίνωση την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης να εκδοθεί στις ΗΠΑ, αντί για τη Ρωσία, ο επιχειρηματίας των bitcoin, Αλεξάντρ Βίνικ.


Από την πλευρά της η Μόσχα παρακολουθεί πολύ στενά τα σχέδια των ΗΠΑ για δημιουργία βάσης συντήρησης και αποστολής στην Ανατολική Ευρώπη, στρατιωτικών ελικοπτέρων στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Ένα σχέδιο που η Μόσχα-λέει ότι-“Δεν θα περάσει τόσο εύκολα”…


 

Βάλτος για τα εθνικά μας συμφέροντα


 

Αυτή η υπό το μηδέν εξέλιξη των ελληνορωσικών σχέσεων, με ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης και του μνημονιακού πολιτικού τόξου, ζημιώνει αφάνταστα τα εθνικά συμφέροντα.


Η Ελλάδα, αν ακολουθούσε τον δρόμο ανάπτυξης που άνοιξε στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο Παν. Λαφαζάνης, θα είχε αποδυναμώσει αρκετά την μετέπειτα αποκατάσταση των ρωσοτουρκικών σχέσεων και θα έδινε άλλη τροπή στην θωράκιση της ασφάλειάς της και την προάσπιση των εθνικών της συμφερόντων, ίσως και άλλη τροπή στις εξελίξεις στην περιοχή.


 

Και τώρα, όμως, ένα νέο αξιόπιστο άνοιγμα στην Ρωσία είναι απόλυτα αναγκαίο για την χώρα μας και θα μπορούσε να δράσει πολύ ανασταλτικά ή και μοιραία για την επιθετικότητα της Τουρκίας.


Δυστυχώς, όμως, μια φαύλη και υποτελής πολιτική και οικονομική τάξη θυσιάζει τα εθνικά μας συμφέροντα και βάζει σε περιπέτειες την χώρα μας μόνο και μόνο για να υπηρετήσει τα ευρωατλαντικά και σκληρά αμερικανικά σχέδια.

iskra

πηγή



2ο "λογάκι"...


Ρωσία : Η Ελληνική Κυβέρνηση Μας Απαγόρευσε Νά Μεσολαβήσουμε Για Την Άμεση Απελευθέρωση Των Δύο Ελλήνων Στρατιωτικών Με Την Τουρκία …

 

 …  Κατόπιν Εντολών Απο Τις ΗΠΑ!

Σε μία περίεργη είδηση που την λαμβάνουμε ως σενάριο, μας έρχεται από αμφιλεγόμενα στοιχεία απο την Ρωσία, ότι η Ελληνική Κυβέρνηση απαγόρευσε ρητώς στην Ρωσία να διαμεσολαβήσει (μετά απο
Ρωσικό αίτημα προς την Ελληνική Κυβέρνηση) για την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών που έπεσαν σε σχεδιασμένη Τουρκική ενέδρα,και στην ουσία αιχμαλωτίστηκαν δια της βίας! Η Απόρριψη του Ρωσικού αιτήματος, φαίνεται να έχει Αμερικανικό δάκτυλο, που κατονομάζεται,Τζέφρι Πάιατ, πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα! Για αυτό και υπάρχει περίεργη σιγή ασυρμάτου τόσο απο την Ρωσική Κυβέρνηση, όσο και απο την Ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα!
Οι Ρώσοι κατηγορούν τον Πάιατ, ότι παρόλο που εξέφρασε τους φόβους του για το ενδεχόμενο μιας «ακούσιας σύγκρουσης» όπως την χαρακτήρισε, ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία,μιλώντας στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, εντούτοις δέν αποκαλύπτει ποτέ,και δεν μοιράζεται με την Ελλάδα τις απόρρητες πληροφορίες που διαθέτει μέσο της CIA, παρά καταναλώνεται σε συνεντεύξεις με αόριστες φοβίες ότι φοβάται το μοιραίο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, όπου και επιβεβαιώνεται μετά απο λίγα εικοσιτετράωρα!
Στην Ρωσία κάνουν λόγο για σπασμένο-νεκρό τηλέφωνο, μεταξύ των δυο Υπουργείων Άμυνας Ρωσίας-Ελλάδας, με την δεύτερη να μην λαμβάνει,και να μην δέχεται τα προειδοποιητικά Ρωσικά μηνύματα κινδύνου!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

πηγή
 

13 σχόλια:

  1. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΙΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ
    ΟΒ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΡΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

    Ε Χ Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έεεεεετσι!
    Εδώ και 20ετία+++, τα γεγονότα βοούν κι αποκαλύπτουν ξεκάθαρα ποιός είναι ποιός, τι επιδιώκει και τι είδους μέσα χρησιμοποιεί. Όσοι -και καλά- κρατούν "ίσες αποστάσεις" σαν Πόντιοι Πιλάτοι, είναι ανόητοι, δειλοί, τυφλοί ή πρακτόρια με ιδιοτελή κίνητρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "τυφλοί" είναι το επιεικέστερο ελαφρυντικό 🙂
      Άλλοι βέβαια, κρατούν αυτή την απόσταση για να αποτρέπουν τον κόσμο να κρέμεται αποκλειστικά από "προφητείες".

      Διαγραφή
    2. Όποιος έχει την προδιάθεση να κρεμαστεί από κάτι, θα βρει. Προ ημερών π.χ. μιλούσα μ' έναν συριζαίο που περιμένει ακόμα την ανάπτυξη και είναι σίγουρος γι' αυτό και κάνει και σχέδια.

      Δεν νομίζω πως η εθελοτυφλία εξυπηρετεί κανέναν σκοπό, εκτός από το να επιτείνει την σύγχυση και την αποβλάκωση. Το ψέμα, όσο καλών προθέσεων και να είναι, ποτέ δεν οδηγεί σε αφύπνιση. Άσε που το βρίσκω αθλιωδώς επηρμένο και πατερναλιστικό, το να θεωρείς όλους τους άλλους ηλίθιους και να τους ταΐζεις με τις "ενδεδειγμένες" μισές αλήθειες. Η κοινωνική μηχανική βρωμάει δεσποτισμό, "απ' όπου κι αν προέρχεται"!

      Διαγραφή
  3. Ποιός μπορεί να μας εξηγήσει γιατί σκύβουν, σαν δαρμένα σκυλιά, αυτά τα ανθρωποειδή;

    http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2018/03/blog-post_74.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσκυνημένοι κακομοίρηδες είναι. Τί άλλο να κάνουν...

      Διαγραφή
  4. Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018
    ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ -Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, Δικηγόρου Ἀθηνῶν

    ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
    ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ ΜΕΤ’ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΟΥ
    Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, Δικηγόρου Ἀθηνῶν, κατοίκου Ἀθηνῶν, ὁδός Μαυρομιχάλη ἀρ. 182.
    ΠΡΟΣ
    Τόν Ἀξιότιμον Πρόεδρον τῆς Δημοκρατίας τῆς Ἑλλάδος κ.κ. Προκόπην Παυλόπουλον.
    Ἀξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
    Εὐλαβῶς Σεβομένη τόν Ὓψιστον θεσμόν τοῦ Πολιτεύματός μας, εὑρίσκομαι εἰς τήν θλιβεράν ἀνάγκην νά Σᾶς θυμίσω τά κάτωθι:
    orkomosia-pavlopoulou1
    Κατά τό Ἂρθρον 33§2 τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματός μας ἐδώκατε τόν κάτωθι ὃρκον:
    «Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιτότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και της ελευθερίες των Ελλήνωνκαι να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».
    Ὡς διακεκριμένος ἐπιστήμων γνωρίζετε καλύτερον ὃλων ὃτι ὁ Αὐτόχθων Ἑλληνικός Λαός ἒχει πληγῆ κατάφωρα εἰς ἃπαντας τούς τομεῖς νομιμοφανῶς ὑπό τήν ἀπειλήν τῆς δῆθεν ἀνάγκης τῶν μνημονίων μέ τά «γνωστά» παρεπόμενά των, κυριολεκτικῶς κατεχόμενος ἀπό τήν «ΤΡΟΪΚΑ ἢ ΘΕΣΜΟΥΣ» ἀφαιμασσόμενος ἀπό κακόβουλα καί ἐξωφλημμένα δάνεια, διωκόμενος εἰς ἐξορίαν πέραν τῆς Πατρίδος, ἐμπαιζόμενος ἀπό «τούς περιφήμους ἑταίρους» τόσον εἰς τήν Εὐρωπαϊκήν Ἓνωσιν ὃσον καί εἰς τούς Διεθνεῖς Ὀργανισμούς, ἐκτοπιζόμενος μεθοδικῶς ἀπό «δῆθεν» πρόσφυγες.
    Ἀξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
    Ὁ αὐτόχθων Ἑλληνικός Λαός ἒχει γενοκτονηθῆ!
    Ἡ Ἱερά Ἑλλάς «ἁρπάζεται» συστηματικά καί ἀπειλεῖται ἡ ἐδαφική ἀκεραιότης της.
    Ἡ Ἱερά Ἑλλάς ἐμπαίζεται εἰς τό Πρόσωπόν Σας ἀπό τήν Μέρκελ, τόν Γιούνκερ, τόν Ζάεφ, τόν Ἐρντογάν, τόν Ράμα ἀλλά καί ἀπό τούς ἐκπροσώπους τῆς Ἑλληνικῆς Βουλῆς καί τῆς Κυβερνήσεως οἱ ὁποῖοι ἀρνοῦνται νά δώσουν τόν Συνταγματικόν Ὃρκον τους εἰς τήν Ἁγίαν Τριάδα καί νά πείθωνται εἰς τάς Συνταγματικάς ἐπιταγάς.
    Ἀξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
    Ἡ Κυβέρνησις καί ἡ Διοίκησις παραβαίνουν ἀνηλεῶς τάς διατάξεις τῶν ἂρθρων τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματος.
    Πάντα τ’ ἀνωτε΄ρω δέν χρειάζεται ν’ ἀναλυθοῦν διότι τά γνωρίζετε παντός ἑτέρου καλύτερον.
    Ὃμως καί ὁ Ἑλληνικός Λαός γνωρίζει.
    Καί ἑγώ ὡς Ἑλληνίδα πολῖτις γνωρίζω τά δικαιώματα καί τάς ὑποχρεώσεις μου, ὃπως ἀπορρέουν ἀπό τόν Ἀνώτατον Καταστατικόν Χάρτην τῆς Πολιτείας μας.
    Ὃθεν Δ ι α μ α ρ τ υ ρ ο μ έ ν η, δι’ ὃσα ἐπιτρέπετε νά διαπράττωνται εἰς βάρος μου καί εἰς βάρος τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ καί τοῦ Ἒθνους μου.
    Σᾶς ὑ π ε ν θ υ μ ί ζ ω τάς ἐκ τοῦ Συντάγματος ὑποχρεώσεις Σας ἒναντι τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ καί τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἒθνους καί
    Σᾶς κ α λ ῶ – ἒχουσα ἐκ τοῦ Συντάγματος τό Δικαίωμα ἃμα δέ καί τήν ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΝ – εἰς τήν ἐφαρμογήν τῶν Διατάξεων τοῦ Συντάγματος τῆς Ἑλλάδος.
    Μέ τήν ἐπιφύλαξιν παντός νομίμου δικαιώματός μου ἁρμόδιος Δικαστικός ἐπιμελητής ἐπιδότω νομίμως πρός τόν κ. Προκόπην Παυλόπουλον, Πρόεδρον τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας πρός γνῶσιν του καί διά τάς νομίμους συνεπείας, καλούμενον ὡς ἀνωτέρω, ἀντιγράφων ταύτην ἐν τῇ ἐκθέσει ἐπιδόσεώς του.
    Ἀθῆναι 5/3/2018
    Ἡ ἐξωδίκως διαμαρτυρομένη καί
    προσκαλοῦσα Δικηγόρος.
    Εστάλη από lampros stathopoylos lamstat@hotmail.com
    Την δημοσίευση έκανε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΥΛΟΥΣ
    arxaiaithomi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ...

      Διαγραφή
    2. Εν τούτοις, είναι καλό να υπάρχει. Για μετά, για το κατηγορητήριο. Οι δικηγόροι δεν ενεργούν τυχαίως και παρορμητικώς.

      Διαγραφή
    3. .
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΝΟΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ............
      .

      Διαγραφή
  5. Ο Οικουμενικος Πατριαρχης κκ Βαρθολομαιος που εχει χαθει; Δεν μπορει να τον χρησιμοποιησει η Ελ Κυβερνηση να μεσολαβησει για την απελευθερωση των στελεχων; Απ’οτι φαινεται εχει καλες σχεσεις με την Τουρκικη κυβερνηση (προσφατα μιλησε με θετικα λογια για τον »κλαδο ελιας»). Τυποις, ειναι ο Πνευματικος πατερας ολων των Ορθοδοξων γιατι δεν κανει κατι;
    Απορω δε, πως δεν το εχουν κανει ακομα σημαια τα διαφορα ορθοδοξα-πατριωτικα σαιτ&μπλογκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή