«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Καθηγητής Κωνσταντίνος Γρίβας: "Ο Πόλεμος ξεκίνησε και είναι για την ώρα υβριδικός. Η ελληνική πλευρά δεν κάνει τίποτα, αφήνει το πράγμα να ξεφουσκώσει μόνο του!" - Ειρήνη Μαρούπα: "Ο Πόλεμος Ήδη Άρχισε Δεν Σας Το Λένε, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ 20 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΕΦΑΝΉ, ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΣ ΨΥΧΩΣΗ/ΝΕΥΡΩΣΗ" (2 βίντεο)












Ακούστε το βίντεο με την Μαρούπα, ΟΛΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ! Πες τα Ειρήνη!!!!!

 

Ο καθηγητής Κ. Γρίβας για την ομηρεία των Ελλήνων στρατιωτικών - Νέα επικίνδυνη κλιμάκωση

Ακούστε το βίντεο από το 45:00 και μετά (το είδαμε εδώ):




Ειρήνη Μαρούπα: Ο Πόλεμος Ήδη Άρχισε Δεν Σας Το Λένε, Metropolis FM 95.5

(Από το 06:23 η αποκαλυπτική λεπτομέρεια για τον πρωθυπουργό)

 



Δείτε κι αυτό:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ  2 Μαρτίου 2018:


13 σχόλια:


  1. Κώστα είσαι εξαιρετικός!!! Σ'ευχαριστώ γιά την ανταπόκριση-αστραπή!!!

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kι εγώ ευχαριστώ πολύ για την κοινοποίηση.
      Μάλιστα πριν από 1 λεπτό είδα ότι το βίντεο με την Μαρούπα μπήκε και στο Κατοχικά Νέα. Τα βίντεο της Μαρούπα τα βλέπω ολόκληρα. Πρόλαβες όμως και με ενημέρωσες για την πιπεράτη πληροφορία πριν το ακούσω ολόκληρο, γι αυτό και το ανάρτησα. Αυτή τη στιγμή το ακούω.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Διηνέκη,
      τελείωσαν τα ψέμματα. Αύριο το πρωί ήταν να βάλω αναγκαστικά, για να μην μου φάει η κυβέρνηση ένα χωραφάκι, 200 ευρώ στην Εφορία. Δεν το βλέπω όμως...Τα χρήματα αυτά θα πάνε σε κανένα καλό φλόμπερ.

      Διαγραφή
    3. ΚΩΣΤΑ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ....ΓΙΑ ΦΛΟΜΠΕΡ ΟΜΩΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ....

      Διαγραφή
    4. ΔΙΗΝΕΚΗ...ΕΣΥ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ...ΜΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ....ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!...

      Διαγραφή
  2. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ
    ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΟΥΠΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,, ΣΕ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΕΙΝΗ ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ
    ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΨΩΝΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πολιτικό παρελθόν σαφέστατα επιβαρύνει την θέση κάποιας προσωπικότητας, ειδικά αν έχει υπογράψει και μνημόνια, όπως ο Βελόπουλος ας πούμε.
      Η κα Μαρουπα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία φυσικά. Έκανε κάποια περάσματα, όπως ΑΝΕΛ πρόσφατα, αλλά μετανοησε στη συνέχεια. Στο βιντεο λέει πως ο Καμμένος καλός είναι για να αλλάζει στρατιωτικά ρούχα. Πολλοί από εμάς του πατριωτικού χώρου, επίσης κάποιες εποχές, ψηφίσαμε και ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ και άλλα ανθελληνικά βδελιγματα δυστυχώς.Αργοτερα ομως διαπιστωσαμε ποσο κακο καναμε. Τα μνημονια ειναι αυτα τα οποια εφεραν μαζικοτερη αφυπνιση.

      Διαγραφή
  3. Διηνέκη γιατί δεν βάζεις τον Ντούγκιν και τα μασκαραλίκια που κάνει στα Σκόπια που τους αποκαλεί Μακεδονία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κινηση Ντουγκιν δεν προσφερεται για βιαστικες αποτιμισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ahoy, πώς ακριβώς ισχύει αυτό που λες γιατί κάτι τάτσιμίτσικότσι με τα λυκάκια των γειτόνων τα είχε, ξεκολλήστε απ την αγία Ρωσία, μια απ τα ίδια είναι δικός τους κι εκείνος, στην μοιρασιά θα τα χαλάσουν και στο τέλος θα φάνε την φόλα απ τα κινεζάκια, οι άγιοι τους αυτό λένε, στον μεγάλο πόλεμο θα χάσει, άλλο οι Ρώσοι, για λίγο θα είναι η χαρά τους με την Ορθοδοξία (άγιος Σεραφείμ της Βίριτσα), άλλωστε κάρτα πολίτη δίνουν σωρηδόν εκεί όπως και στην Τουρκία

    ΑπάντησηΔιαγραφή