«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Όλη η Ηλεία έτοιμη για το Συλλαλητήριο για την Μακεδονία!



Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι της Πελοποννήσου οδηγούν στον Πύργο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για το μεγάλο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, που από όλες τις περιοχές της Πελοποννήσου θα βρεθούν στον Πύργο, την ερχόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου. Ήδη το γεγονός της διεξαγωγής του Συλλαλητηρίου στην Ελληνική Περιφέρεια, το τρίτο μετά την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών ΜΜΕ σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο, ενώ  ξεχωριστά μηνύματα αποστέλλουν ομογενειακές οργανώσεις από όλες τις ηπείρους. Ο Ομογενειακός Ελληνισμός πρωτοστατεί, όπως γνωρίσζουμε, στην Παγκόσμια κινητοποίηση για την Ιστορική Αλήθεια και τα Εθνικά Δίκαια με εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε Αμερική, Δυτική Ευρώπη και Αυστραλία.

Κοινό μέτωπο για την άμυνα του Ελληνισμού

Το περασμένο Σαββάτο 10 Μαρτίου έλαβε χώρα στην πόλη του Άργους μεγάλη Συνέντευξη Τύπου στον χώρο του Δημαρχείου με την συμμετοχή πολλών ΜΜΕ και Τηλεοπτικών Σταθμών της Πελοποννήσου. Εκεί οι δύο ομιλητές του Συλλαλητηρίου, ο κ. Γιώργης Τ. Δόξας και ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτριος Καμπόσος, τόνισαν ότι η εκδήλωση του Συλλαλητηρίου συμπίπτει χρονικά με την επιχειρούμενη προσπάθεια ταπεινώσεως του Ελληνισμού από την, κατά τα άλλα, σύμμαχο στο ΝΑΤΟ Τουρκία του Ερντογάν, ο οποίος μέρα με την μέρα εκδηλώνει επιθετικές διαθέσεις έναντι της Ελλάδος.
Έτσι
η κοινή προσπάθεια του Ελληνισμού για απόκρουση της συνεχούς παραχαράξεως της Ελληνικής Ιστορίας της Μακεδονίας από τα γειτονικά Σκόπια  κινείται παράλληλα προς τα αιτήματα για απελευθέρωση των 2 Ελλήνων Στρατιωτικών από τα χέρια της Τουρκίας του Ερντογάν.
Ιδιαίτερα τόνισαν ότι το μήνυμα του Συλλαλητηρίου λίγα χιλιόμετρα από την Αρχαία Ολυμπία, μία πηγή διαχρονικών αξιών για όλον τον Κόσμο, θα έχει την δική του βαρύτητα στον κοινό αγώνα του Ελληνισμού για την Μακεδονία. Εδώ συγκεντρώνονταν στην Αρχαιότητα οι Έλληνες, εδώ τώρα υψώνεται η Σημαία της Ιστορικής Αλήθειας για τον Ελληνισμό.

Συνέντευξη Τύπου στην πόλη του Άργους

κλικ στην εικόνα για να δείτε την συνέντευξη

 Στο Άργος εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Συλλαλητηρίου του Πύργου παρευρέθησαν  ο κ. Κυριάκος Βασιλάρας, ο κ. Γεώργιος Κουρκούτας, ο  κ. Χάρης Μιχαλακόπουλος, που επεσήμαναν την μεγάλη ανταπόκριση της Κοινωνίας της Ηλείας στο κάλεσμα για εθνική κινητοποίηση, κάτι που πρέπει να γεμίζει τους πάντες με αισιοδοξία για την πορεία του Ελληνισμού, σε μία εποχή γενικής οικονομικής ασφυξίας και κοινωνικής κρίσεως.  Μετέφεραν μάλιστα την κοινή πεποίθηση ότι οι μόνοι αγώνες που είναι χαμένοι είναι αυτοί που δεν δίνονται.
Στην Συνέντευξη Τύπου παρέστησαν εκ μέρους της Επιτροπής του Συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης ο κ. Μίλτος Κατζογερίδης και ο κ. Ευάγγελος Στόγιος, που συνεχάρησαν όσους ανέλαβαν την πρωτοβουλία για το συλλαλητήριο του Πύργου.  Την περασμένη Κυριακή στην Ανδραβίδα έγινε αναφορά στο Συλλαλητήριο της 18ης Μαρτίου στην εκδήλωση για τον Μακεδονομάχο εξ Ανδραβίδας Αρχιμανδρίτη και Εθνομάρτυρα Χρυσόστομο Καπετανόπουλο, ενώ την συμπαράστασή της δήλωσε ολόψυχα η Ιερά Μητρόπολις Ηλείας.

Συμμετέχουν ήδη 48 Σωματεία

Το Συλλαλητήριο θα λάβει χώρα στο κέντρο της πόλεως του Πύργου, στην Πλατεία 25ης Μαρτίου (ΟΤΕ- Άγαλμα Κολοκοτρώνη), το μεσημέρι της Κυριακής 18 Μαρτίου, στις 12.00. Για το Συλλαλητήριο αυτό έχουν δηλώσει συμπαράσταση και συμμετοχή 48 Σωματεία του Νομού Ηλείας.
Ο κατάλογος των  Σωματείων και Συλλόγων που συμμετέχουν και στηρίζουν το μεγάλο Συλλαλητήριο της 18ης Μαρτίου 2018 στον Πύργο Ηλείας για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι εξής :  Σύνδεσμος Τραυματιών και Πολεμιστών Κύπρου 1974 Νομού Ηλείας, Σύνδεσμος των εν Ηλεία Γορτυνίων «Γρηγόριος  Ε΄», Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλείων «Παντοκράτωρ», Ομάδα Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Πύργου, Σύνδεσμος Οπλιτών Νομού Ηλείας, Σύνδεσμος Υδραυλικών Νομού Ηλείας, Σύνδεσμος Παλαιμάχων Πολεμιστών Κορέας-Παράρτημα Νομού  Ηλείας, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτικού Αγώνος -Παράρτημα Νομού Ηλείας, Λαογραφικός και Χορευτικός Όμιλος Πύργου «Ηλείων Παράδοσις», Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρισίων «Τα Μακρίσια», Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) -Παράρτημα Νομού Ηλείας, Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Λιμενικού (Ε.Α.Α.Ν.) -Παράρτημα Νομού Ηλείας, Όμιλος Φίλων Μακεδονίας Αμαλιάδος, Επιχειρηματικός Σύλλογος Ηλείας, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Νομού Ηλείας (που περιλαμβάνει τους εξής Συλλόγους: Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας, Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Ανδρίτσαινας, Εμπορικός Σύλλογος Αρχαίας Ολυμπίας, Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Βαρθολομιού, Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γαστούνης, Σύλλογος Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Ζαχάρως, Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Κάστρου-Κυλλήνης, Σύλλογος Επαγγελματιών Κατακόλου «Η Αλληλεγγύη», Εμπορικός Σύλλογος Κατακόλου «Η Ενότητα», Εμπορικός Σύλλογος Κρέστενας, Εμπορικός Σύλλογος Λεχαινών, Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Εμπορικός Βιοτεχνικός Σύλλογος Τραγανού), Σύλλογος φίλων παραδοσιακού τραγουδιού «Ο Μοριάς» Αμαλιάδος, Σωματείο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Ηλείας «Η Αναγέννηση», Σύλλογος Ιεροψαλτών Νομού Ηλείας, Σύλλογος Παραπληγικών –Κινητικά αναπήρων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πύργου, Συνεταιρισμός ΤΑΞΙ Πύργου «Ολυμπιακή Ένωση», Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστερίου Δήμου Ήλιδας, Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ηλείας, Σύλλογος Οικιστών Σπιάντζας, Παλαιστικός Σύλλογος Πύργου «Τιτάν», Ποδηλατοδρόμος Πύργου, Όμιλος Αλεξιπτωτιστών Μακεδονίας, Πολιτιστική Αθλητική Κίνηση Ηλείας (Π.Α.Κ.Η.), Πανελλήνιος Ένωσις Θεολόγων (Π.Ε.Θ.) - Παράρτημα Νομού Ηλείας, Σύνδεσμος «Αλέξανδρος Φιλίππου Έλλην Μακεδών» (Σ.Α.Φ.Ε.Μ.), Σύλλογος Γουμεριωτών Ηλείας «Η Αγία Παρασκευή», Ιππικός Σύλλογος «Κένταυροι» Ανδραβίδας, Φυσιολατρικός Οικολογικός Σύλλογος «Επτάλοφος», Σύλλογος Πολυτέκνων Πύργου Ηλείας, Σύλλογος Ποντίων Νομού Ηλείας, Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Ηλείας.


πηγή: ilialive.gr

Σημείωση Διόδοτου: Για κρατήσεις θέσεων σε πούλμαν από Αθήνα προς Πύργο Ηλείας, με επιστροφή την ίδια μέρα, μετά το πέρας του συλλαλητηρίου, μπορέσαμε  να βρούμε μόνο (και από σχόλιο αναγνώστη μας) στο τηλ. 6909733272 ή ethniki.allhleggyh@gmail.com
 Η αναχώρηση θα γίνει στις 7,30 π.μ και η αξία του εισιτηρίου είναι  20 ευρώ μετ’ επιστροφής.

9 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ16 Μαρτίου, 2018 14:48

    .
    ΜΗΝΥΜΑ
    .
    ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    .
    ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ …………
    .
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ :
    .
    ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ !
    .
    Η ΚΑΡΔΙΑ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !
    .
    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ !
    .
    Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΝΝΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ !
    .
    ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΡΟΗ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ,
    .
    ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ
    .
    ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ! ! !
    .
    ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΜΑΤΗ
    .
    ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ
    .
    ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ !
    .
    Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ
    .
    ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ !
    .
    ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ !
    .
    ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ
    .
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ,
    .
    ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ
    .
    ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ …………..
    .
    ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΑΣΗΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ , ΘΕΜΑΤΑ , ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ,
    .
    ΚΑΡΜΠΟΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ………………..
    .
    ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ , Η ΤΒ , ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ , ΤΑ ΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ,
    .
    ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ , ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ , Ή ΒΑΘΕΙΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ ,
    .
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ,
    .
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ !
    .
    ΖΩΝΤΑΝΑ ΖΟΜΠΙ ……………………….
    .
    ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ! ! !
    .
    .
    .
    BINTEO
    .
    Δεν θα υπάρχει διαφυγή εαν εγκατασταθεί το 5G δίκτυο
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=LgqKx_s9-cE
    .
    .
    ΠΑΡΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ! ! !
    .
    .
    ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΥΓΙΕΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ .
    .
    .
    ΕΙΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ……………
    .
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ………………………
    .
    ΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ! ! !
    .
    ΚΑΙ Ω ! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
    .
    ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ
    .
    ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗΣ ,
    .
    ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…………..
    .
    ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΗΝ !
    .
    ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ !
    .
    ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΪ ΜΑΣ !
    .
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΛΑΜΨΕΙ !
    .
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ - Σ .Κ .Ε .Ψ .Η .! ! !
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία διόρθωση: ΥΓΙΗ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

      Διαγραφή
    2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ16 Μαρτίου, 2018 20:53

      .
      ΑΠΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ
      .
      ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΡΙΣΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
      .
      ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΑΣ !
      .
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΡΟΗ
      .
      ΤΡΕΧΩ ................
      .
      ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ !
      .

      Διαγραφή
  2. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΤ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΑΙΣΙΟΙ
    ΤΟΥΡΚΟΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ16 Μαρτίου, 2018 20:54

      .
      ΖΗΤΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
      .

      Διαγραφή
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ16 Μαρτίου, 2018 22:38

    .
    ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ
    Η' ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ !!!!!
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=9WhOv0xSyGg
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρ 2018
    .
    TI ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ XΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ;;;;;;
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ……………


    Νεοεποχίτικη τοποθέτηση που καθιστά γόνιμο το έδαφος για την αποδοχή της μετενσάρκωσης που απορρίπτει την Ανάσταση! Βαθύτερα κρύβεται η αποστροφή του Γνωστικισμού για το ανθρώπινο σώμα με βάση το δίπολο πνεύμα εναντίον ύλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή