«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Με το κλείσιμο της "Παρασκευής και 13" (ξέρουν "αυτοί"..) ξεκίνησε το νέο Μεγάλο Κεφάλαιο στην Παγκόσμια Ιστορία. Σηκώνει ή όχι, εδώ να πούμε ότι "ευτυχώς για την Ελλάδα που ο Γενικός Πόλεμος ξεκινάει από κάτω, γιατί λίγα θα πάθουμε";;... (βίντεο)



Ο "Γενικός" πόλεμος ξεκίνησε:

Διαβάστε,
Πυραυλικό χτύπημα ΗΠΑ - Γαλλίας - Βρετανίας κατά της Συρίας

Tραμπ για Συρία: Αποστολή Επετεύχθη!

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε ανακοινωθέντα των Δυτικών και έναρξη των επιθετικών τους επιχειρήσεων "λόγω χρήσης χημικών από τον Συριακό Στρατό" (την άλλη προβοκάτσια με τον Τοτό την ξέρετε;...)




 "Ευτυχώς για την Ελλάδα που ο πόλεμος ξεκινάει από κάτω (Συρία), γιατί λίγα θα πάθουμε" είναι γνωστή ενορατική ή κατ'άλλους ορθή κρίση γερόντων της Ορθοδοξίας, οι οποίοι στη συνέχεια μας συστήνουν να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε και να προσευχόμαστε γιατί όλο αυτό θα μεταφερθεί σύντομα και στη χώρα μας ( Η Τουρκία διάλεξε «στρατόπεδο» χαιρετίζοντας τις επιθέσεις στη Συρία - βέβαια.. εδώ τις χαιρετίζουν οι "δικοί" μας γελοίοι, ο Ερντογάν δεν θα τις χαιρέτιζε;..).

Το ότι τα "προεόρτια" του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου δεν ξεκινούν από τα Βαλκάνια (ψευδαίσθηση τελικά, εφόσον άπαντες και πολύ σύντομα θα εμπλακούν - Η Τουρκία έχει ήδη ετοιμάσει θύλακες επίθεσής της και σε Αλβανία και σε Σκόπια και σε Βουλγαρία ακόμα), δεν σημαίνει βέβαια και κάτι σημαντικό, και δεν είναι και λόγος να μας ανακουφίζει ιδιαιτέρως για την ώρα. Γιατί ίσως δεν το έχουν συνειδητοποιήσει οι περισσότεροι, αλλά ήδη...εδώ και και λίγα χρόνια στην Συρία και στο Λίβανο, ελληνορθόδοξοι πληθυσμοί πλήττονται, όπως και στην νοτιοανατολική Ουκρανία. Μας εξοντώνουν αργά αργά περιφερειακά! για αρχή.

Μόνο εγώ βλέπω στην παρακάτω φωτογραφία Έλληνες Σελευκιδείς;;..



Όλα όσα γίνονται τους τελευταίους δυο μήνες στο Αιγαίο (και εις γνώσιν των σιγανοπαπαδιών "Κυβερνώντων" μας) με την Τουρκία, αλλά και και με μυστικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ, της Μ.Βρετανίας και του Ισραήλ, είναι για να καταστήσουν το Αιγαίο, την Κρήτη και την Κύπρο.. ΟΡΜΗΤΉΡΙΆ τους, στα εξελικτικά στάδια της οριστικής πτώσης της Συρίας. Επομένως, όλα αυτά περί "προς ώρας στρατιωτική συνδιαχείρηση και από κοινού ασκήσεις στο Αιγαίο με Τουρκία και Ισραήλ για να μην ξαναέχουμε "ατυχήματα"... είναι θρίχες περμανάντ!

Αναμένουμε τις εξελίξεις...
Προμηθευτείτε όσοι θέλετε πάντως κανα εβαπορέ γάλα παραπάνω, και κανα ρύζι για δέκα μέρες, αν σας τελείωσαν... ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ "ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ" και "ΌΛΑ ΜΑΖΊ" αν με εννοείτε...


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 14/4/18   

4 σχόλια:

  1. Το υπεροπλο του 3ου παγκοσμιου το χρησιμοποιησε ηδη η Κινα και ειναι το Πετρο-Γουαν, ανταλλαξιμο σε χρυσο. Γενεθλιος ημερα, 24 Μαρτιου, 2018. Τα θεμελια του Πετρο-ντολαρ τριζουν. Η Δυσυ σιγα και σταθερα δυει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://1.bp.blogspot.com/-DObfS4wDu_4/WtH49OT7xfI/AAAAAAACYPw/cnUa9ArCKpc5wISjsUO712nnAKWj7ubFgCLcBGAs/s1600/%25CE%25BB3%25CE%25BB3.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι ξέρω που τον αποκαλώ από το 2014, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο της εποχής μας.

      Διαγραφή
  3. Έτσι Διηνέκη!
    Μάθε Ιστορία στην νέα γενιά!
    ..Ξέρεις... αυτή την διδακτέα ύλη που εξαφάνισαν πρόσφατα εντελώς από τα βιβλία Α' και Β'-βάθμιας εκπαίδευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή