«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ψυχογράφημα του "μαλάκα". (βίντεο)



Ο Διόδοτος "κόβει" τον εικονιζόμενο "μαλάκα" για πρώην πασόκο, νυν συριζαίο, γύρω στα 50, ελεύθερο, να απολαμβάνει τα σιδερώματα και τα κεφτεδάκια της μάνας του, με την οποία συγκατοικεί, iq χαμηλό, να κάνει το πιο βλακώδες καμάκι εκεί που δεν τον παίρνει και να εισπράττει χυλόπιττες, να έχει φραγκάκια στην τσέπη από μικρολαμογιές, πιθανότατα να έχει ταβέρνα σε γειτονιά τουρκαλβανών, να αντιλαμβάνεται τα μάρμαρα του Παρθενώνα ως πεταμένες πέτρες, να ακούει cd με ανακατεμένα λαϊκά, Πάολα, Βρεττό και Ζαγοραίο μαζί, να νοσταλγεί τον Αντρέα Παπανδρέου όταν ακούει τις αρλούμπες του Τσίπρα.

Μιλάμε για την επιτομή της μαλακίας.

Τα ίδια ισχύουν και για την πλειοψηφία των κατοίκων της Λέσβου..."Kραυγή απόγνωσης από τον Δήμαρχο Λέσβου: Οι κάτοικοι φοβούνται να κυκλοφορήσουν"
Ήταν καλά όμως όταν αυτοί οι απάτριδες περίμεναν και βραβείο Νόμπελ για την λαθρο-αλληλεγγύη τους που στο βάθος βάθος την οσμίζονταν ως μπίζνες, γιατί τέτοια είναι η συριζο-πασοκική νοοτροπία.  Καλά τους τα λέει κι ένας σχολιαστής στο Πενταπόσταγμα: "Βάλτε και στις τσέπες τώρα!!!Περαστικά σας!! Α!! και στις επόμενες εκλογές,συριζα,κκε κτλ.!!!!!!!!!!!!! Ξέρετε εσείς..."




Περισσότερα εδώ και εδώ 


και εδώ..τα δυο "φαινόμενα":

 
 

25 σχόλια:

  1. δεν υπαρχει το πασοκος η το συριζαιος.
    αναρχοκομουνιστες ειναι μαρξιστες αριστεριστες εαμοβουλγαροι ειτε του πασοκ ειτε του τσυριζα ειτε του ανταρσυα ειτε του κκε ειτε των αναρχικων κ.λ.π
    αντε αποκτηστε επιτελους ιδεολογικη καταρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ότι δεν τα αντιλαμβανόμαστε αυτά που λέτε. Απλά, όλο αυτό το συνονθύλευμα βρήκε πιο πλατειά την εκφρασή του στο Πασοκ και στο Σύριζα.

      Διαγραφή
  2. Κώστα σου έβαλα σχόλιο στο θέμα με τους ρομά λόγω υπουργίνας αλλά αξίζει να το διαβάσουν όλοι, ευχαριστώ Νατ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω, αλλά λόγω του ότι ανέβαζα σχόλια, δεν πρόλαβα να σας ευχαριστήσω για τις πληροφορίες.
      Το θέμα δε, είναι ιδιαιτέρως μπερδεμένο.
      Όσοι ενδιαφέρονται θα το ψάξουν. Τα σχόλια σε αυτό το μπλογκ, έχει αποδειχτεί ότι είναι πραγματική συνέχεια των αναρτήσεων.

      Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    2. να είσαι καλά παλικάρι μου,είναι μικρές ψηφίδες που συνθέτουν το συνολικό ψηφιδωτό σχετικά με την περιοχή και το ότι ποιοί είναι τα αφεντικά άλλοι κανονίζουν και ενίοτε αλλάζουν τα πρόσωπα δηλαδή τις κούκλες της βιτρίνας, να κι εμείς προσπαθούμε να σε στηρίξουμε όσον αφορα την γνώση και την αλήθεια και ευχαριστούμε που αγωνίζεσαι, ευτυχώς δεν χάθηκαν όλα, ευτυχώς δεν χάθηκαν όλοι, ευτυχώς υπάρχει η μαγιά, αυτό το χταπόδι έχει πλοκάμια σε όλες τις δομές της ελληνικής κοινωνίας, μόνο αν κοπεί το κεφάλι θα παύσουν και τα πλοκάμια, το κεφάλι θα κοπεί με τον μεγάλο πόλεμο, δεν δυνάμεθα να διορθώσουμε τίποτα αλλά να διαφυλάξουμε την πίστη, τις αξίες και τα ιδανικά της πατρίδας κι έχει ο Θεός

      Διαγραφή
    3. Κι εσείς να είστε καλά, τα λόγια σας μού δίνουν δύναμη.

      Διαγραφή
  3. Ώς τό 1ο λεπτό, κι αυτό μέ τό ζόρι. Δέν άντεξα νά δώ περισσότερο.
    Τί νόημα έχουν οί εκλογές, όταν έχουν δικαίωμα ψήφου τέτοια ντυμένα ζώα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://2.bp.blogspot.com/-eq86tfN36L4/WuHI6qQa1TI/AAAAAAAALG0/tWmA5hJT_mopEQxIFBmURDYkeANfz0L5gCLcBGAs/s1600/%25CE%25A9%25CE%25A5%25CE%2597.jpg

    Mπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι δουλειά έχουν οι Γερμανοί στο Mνημείο του Aγνώστου Στρατιώτη; Aν ο άγνωστος στρατιώτης είναι νεκρός, είναι νεκρός γιατί κάποιοι ήρθαν και τον σκότωσαν. Mήπως συγκινούνται κιόλας, πάνω από το μνημείο των θυμάτων τους; Σαν τους μαφιόζους που στέλνουν συλληπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων τους. Σαν να τιμούμε κι εμείς τον τούρκο άγνωστο στρατιώτη των Δερβενακίων.

    Tι είναι αυτός ο θεσμός του μνημείου του Aγνώστου Στρατιώτη που τόσες χώρες απέκτησαν, από τον 20ο αιώνα; Aπό την ίδια εποχή που ξεκίνησε η παγκοσμιοποίηση με την Κοινωνία των Eθνών-OHE.

    Oι δικοί μας "άγνωστοι στρατιώτες" είναι νεκροί διότι τους σκότωσαν "άγνωστοι στρατιώτες" άλλων κρατών, υπακούοντας ιεραρχικά σε πυραμίδες με κορυφές αποτελούμενες από ψυχοπαθείς μαζικούς δολοφόνους.

    Xρηματοδοτούμενους από κοινή συμμορία εβραίων τοκογλύφων με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία και υποδούλωση των πάντων.

    Tιμή και δόξα στον "άγνωστο στρατιώτη" λοιπόν, όλοι μαζί, Aγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Aλβανοί και τουρκαλάδες, Bούλγαροι γερμαναράδες. O εβραίος τοκογλύφος στήνει τους πολέμους, στήνει και τα συνώνυμα τα μνημεία. Γελώντας με την χαϊβανίτιδα των γκόιμ, που τα δουλεύει και δεν το καταλαβαίνουν.

    Oταν μετονομαστεί σε MNHMEΙO HPΩΩN ΠEΣONTΩN ΓΙA TON EΛΛHNΙΣMO (έτσι για να τιμούνται και οι φιλέλληνες), και όταν αποκτήσει πραγματική φύλαξη, με αυστηρή απαγόρευση προσέγγισης 50 μέτρων σε πετσάκηδες, υπηκόους εχθρικών κρατών, κομμουνιστές και πούστηδες, τότε θα τα αξίζει τα στεφάνια.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Γελάω με το ψυχογράφημα του ..αγνώστου μαλάκα!!! :-) Μέσα πέσατε! Συμφωνώ!

    Πλήν όμως, θα συμπληρώσω δύο τινά:
    (α) Επί πόσο χρόνο τον κόβετε να μένει σταθερός σε μία δουλειά ο λεγάμενος; Πάνω από τρίμηνο, ή κάτω;
    (β) Είμαι σίγουρος ότι σε συζητήσεις σε ταβέρνες κτλ (όλα κερασμένα από άλλους, καθ' ό η τράκα είναι ιδεολογία!) θα γκρινιάζει εναντίον της άδικης κοινωνίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα αγαπητέ Εργοδοτα!

    Άδικη κενωνια που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα έδρανα!

    Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. *Αν δεν ηταν ο Ανδρεας, δεν θα μας ηξερε ουτε ο θυρωρος της πολυκατοικιας*. Ταδε εφη Κατσιφαρας. Ηρθε λοιπον ο Ανδρεας, εδωσε σημα στη Μιμη να κατεβει απο το αεροπλανο και τα κοπρανα ανεβηκαν στον αφρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα «Ναζιστικά» «ιδανικά» και οι «Ναζιστικές» «Αξίες» των Καλών Ασφαλιστικών Εταιρειών...υπόθεση Αλφι Εβανς (Alfie Evans).

    http://deltio11.blogspot.gr/2018/04/blog-post_706.html


    Dustofroad

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άσχετο με την εν λόγω Ανάρτηση αλλά σημαντικό.Μας εστάλη απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ η κάτωθι επιστολή την οποία παραθέτω αυτούσια:

    Αγαπητέ/ή Κύριε/α,

    Σας γνωρίζουμε ότι η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)Θα διενεργήσει,κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουαρίου-Ιουλίου 2018,για πρώτη φορά Έρευνα Επιβατικής Κινητικότητας,σύμφωνα με την Απόφαση Αρ. 8977/Γ4-977/22/11/2017.
    Σκοπός της Έρευνας είναι η Συλλογή στοιχείων στοιχείων σχετικά με τις Μετακινήσεις του Πληθυσμού και συγκεκριμένα,τα Μέσα Μεταφοράς που Χρησιμοποιούνται,την Χρονική διάρκεια των Μετακινήσεων,τις Αποστάσεις που διανύονται και άλλα συναφή Χαραχτηριστικά Κοινωνικού ενδιαφέροντος.Τα Στοιχεία αυτά είναι Απαραίτητα για την Εξαγωγή Συμπερασμάτων που αφορούν τις Μετακινήσεις τόσο στα Αστικά Κέντρα όσο και στις Αγροτικές Περιοχές και,ειδικότερα για τους Τρόπους μετακίνησης,τις Αποστάσεις που διανύονται σε καθημερινή βάση αλλά και σε Μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα,τους χρόνους που απαιτούνται για τις Μετακινήσεις αυτές καθώς και την Περιβαλλοντική Επιβάρυνση.Αυτές οι Πληροφορίες θα συμβάλλουν στην Χάραξη της Ευρωπαϊκής Πολιτικής στον τομέα των Μεταφορών και θα αποτελέσουν την Βάση για την Εκπόνηση Ειδικών Προγραμμάτων.

    Η Ερευνά διενεργείται σε δείγμα νοικοκυριών από ολόκληρη την Χώρα.Στα νοικοκυριά του δείγματος,περιλαμβάνεται και το δικό σας.Για το Σκοπό αυτό,θα σας επισκεφθεί τις προσεχείς ημέρες,εξουσιοδοτημένος Υπάλληλος ή Συνεργάτης της Υπηρεσίας μας,προκειμένου να συλλέξει Πληροφορίες για τις Μετακινήσεις των Μελών του Νοικοκυριού σας,κατά την διάρκεια μιας ορισμένης Χρονικής Περιόδου.Παρακαλούμε να συνεργαστείτε με τον Ερευνητή ή την Ερευνήτρια και να δώσετε-κατά το δυνατόν-ακριβείς πληροφορίες,ώστε να επιτύχει αυτή η πρωτοποριακή,για τα ελληνικά (Αντί για Ελληνικά το πρώτο γράμμα Κεφαλαίο κλασσικά μικρό...)δεδομένα,έρευνα.Αναγνωρίζουμε ότι η Συνεργασία που σας ζητάμε θα είναι για εσάς ίσως ενόχληση,αλλά θα καταβάλουμε κάθε δυνατή Προσπάθεια ώστε η Συνέντευξη να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα.Ο Εξουσιοδοτημένος Ερευνητής θα σας επισκεφθεί κατά την ημέρα και ώρα που εσείς θα ορίσετε,για μια το πολύ ώρα και θα καταγράψει τις πληροφορίες που θα δώσετε και οι οποίες,όπως αναφέρθηκε παραπάνω,θα αφορούν στις μετακινήσεις των Μελών του Νοικοκυριού σας.

    Επισημαίνεται ότι η Παροχή Στοιχείων στην Ελληνική Στατιστική Αρχή είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ (με Έντονα Γράμματα-Bold),το περιεχόμενο του Ερωτηματολογίου χρησιμοποιείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ(πάλι με Έντονα Γράμματα)και τηρείται το ΑΠΟΡΡΗΤΟ(BOLD)των στοιχείων (Ν.3872/2010,όπως τροποποιηθείς ισχύει).

    Με την Βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε θετικά&έγκαιρα στη Συμπλήρωση του ερωτηματολογίου,σας Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και πιστεύουμε ότι με την Συνεργασία σας θα συμβάλετε στην Επιτυχία της Έρευνας και,κατά συνέπεια,στην συνεχή Προσπάθεια της ΕΛΣΤΑΤ για αξιόπιστη και Έγκαιρη Στατιστική Πληροφόρηση.

    Απο κάτω αναφέρει τα στοιχεία του Ερευνητή/τηλέφωνο κτλ. τα ερωτήματα που προκύπτουν Εύλογα Α)Τι είδους Συλλογή Πληροφοριών είναι αυτές-ποιές είναι οι Παράμετροι απο τις Προσωπικές πληροφορίες κάθε Οικογένειας που θα δοθούν σε Ερευνητές/Ερευνήτριες; και πως το κυριότερο ΠΟΙΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ότι δεν θα Χρησιμοποιηθούν για άλλους λόγους απο τους Διαχειριστές της Εφαρμογής που θα αποθηκευθούν όλα αυτά; Β)Αυτό το περί Δήθεν Υποχρεωτικής Πληροφόρησης-Συνεργάσεις στέκει Νομικά(Ν.3872/2010,όπως τροποποιηθείς ισχύει)ή είναι κάποιο τέχνασμα που το χρησιμοποιούν ώστε να σε εκβιάσουν ωμά;Ας Απαντήσει Κάποιος Νομικός που γνωρίζει επί του θέματος αν υπάρχουν νομικά παραθυράκια κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ισχύει!! Πρακτικά τι κάνει κάποιος ώστε να αποφύγει την όλη διαδικασία η οποία είναι τουλάχιστον Ανούσια...και σίγουρα It stinks!!! ΠΟΛΥ!!!! Όποιος-Όποια γνωρίζει κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ...ευπρόσδεκτο!!

      Διαγραφή
    2. Aν δεν μπορείς να το αποφύγεις, απαντάς: "Δεν πάμε ποτέ πουθενά, δεν χρησιμοποιούμε ποτέ μέσα μεταφοράς, μετακινούμαστε μόνο με τα πόδια μας ή κάνουμε ώτο-στοπ."
      Τέλος!

      Μόνο στον ανακριτή, εφ' όσον σε καλέσει γιά ανάκριση, είσαι τυπικά υποχρεωμένος να πεις την αλήθεια, αλλά και το ψέμα δεν τιμωρείται. Στο δικαστήριο, ως μάρτυρας υπό καθεστώς όρκου, τιμωρείται η ψευδορκία, εφ' όσον αποδειχθεί.
      Κατά τα λοιπά, άστους να κουρεύονται. Πούλα τρέλλα.

      Διαγραφή
  10. ΕΓΩ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1981 ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ...ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ...ΑΡΣΕΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ...ΑΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ...ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ...ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΟΤΕ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟΙ - ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ -...ΧΑ ΧΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΣ...
    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή