«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ -ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΟΠΛΩΝ- ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΌ!!

Η Φωτίου βγάζει τους Ρομά από τους καταυλισμούς και τους μεταφέρει σε οικισμούς στις πόλεις!

1η σημείωση:
"..Η ιστορία βρίθει από περιστατικά αντεκδίκησης εναντίων των Ελλήνων, σε περιόδους αδυναμίας του έθνους (τουρκοκρατία, κατοχή, σημερινή κρίση θεσμών-οικονομίας). Ποτέ δεν έχαναν την ευκαιρία να στραφούν εναντίων των Ελλήνων, όταν οι συγκυρίες το επέτρεπαν. Με μεγάλη ευκολία ασπάσθηκαν το μωαμεθανισμό επί Τουρκοκρατίας, ώστε με την εύνοια των Τούρκων να υπονομεύουν, να καταδίδουν και να εμποδίζουν κάθε ενέργεια των Ελλήνων, που στόχευε στην απελευθέρωση ή την βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους. Αντίθετα, σε συνθήκες που δεν τους επιτρέπουν τέτοια συμπεριφορά, υποκρίνονται τους Έλληνες πολίτες και την "αγάπη" τους για την πατρίδα! Η χώρα μας, γνωρίζοντας τις πρακτικές τους, δεν τους εμπιστευόταν όπλα κατά την θητεία τους στον στρατό και τους αντιμετώπιζε πάντα ως βοηθητικούς (δεν γνωρίζω αν αυτό τώρα έχει αλλάξει)" (ΑΠΌ ΕΔΏ)

2η σημείωση -Διόδοτου:
Δεν χρησιμοποιούμε τον νεολογισμό "Ρομά" γιατί είναι Νεοταξική εφεύρεση εξωραϊσμού της πρότερης ονομασίας με βεβαρυμένο ιστορικό παρελθόν, "Γύφτοι". Άσε που... πολλοί γύφτοι δεν γουστάρουν την νέα ονομασία.

3η σημείωση:
Περισσότερη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Ιστορία για το θέμα, ΕΔΩ

4η σημείωση -Διόδοτου
Ο Διόδοτος έχει μιλήσει από πέρυσι για την ιλιγγιώδη σχεδιασμένη αύξηση κατά μισό εκατομμύριο περίπου, των γύφτων στην Ελλάδα, στην 8ετία των μνημονίων. Θεωρούμε δε αυτήν εσκεμμένη, είτε με την είσοδό τους από Βαλκάνια, είτε με την μεταφορά τους από Γαλλία εποχής Σαρκοζί, είτε με την ανεξέλεγκτη παροχή επιδομάτων ώστε να τεκνοποιούν για να αντικατασταθεί ο πληθυσμός της Ελλάδος.
Έχουμε προειδοποιήσει επίσης για την 100% αναμενόμενη συμμετοχή τους σε λεηλασίες και σφαγές, στον ξεσηκωμό των λαθρό, που προετοιμάζει το Σύστημα για να ξεμπερδεύει με εμάς και να εδραιωθεί. 



Η Φωτίου βγάζει τους Ρομά από τους καταυλισμούς και τους μεταφέρει σε οικισμούς στις πόλεις! 

 

Ξεκινάει άμεσα το πιλοτικό πρόγραμμα μετεγκατάστασης των Ρομά από καταυλισμούς και παραπήγματα, σε οικισμούς - Η αρχή γίνεται στην Άμφισσα, με τα πρώτα 250 άτομα Ρομά να μεταβαίνουν σε πρότυπο οικισμό 45 κτιρίων



Ξεκινάει άμεσα το πιλοτικό πρόγραμμα μετεγκατάστασης των Ρομά από καταυλισμούς και παραπήγματα, σε οικισμούς. Η αρχή γίνεται στην Άμφισσα, με τα πρώτα 250 άτομα Ρομά να μεταβαίνουν σε πρότυπο οικισμό 45 κτιρίων.

Μιλώντας σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανέφερε πως «ανοίγει έτσι ο δρόμος για πανελλαδική μετεγκατάσταση των Ρομά σε οργανωμένους οικισμούς».

Ειδικά για την Άμφισσα, ο οικισμός που δημιουργείται περιλαμβάνει μονάδες υγιεινής και ατομικής καθαριότητας. Στους οικισμούς θα πραγματοποιούνται ενέργειες περιβαλλοντικής υγιεινής (απεντομώσεις, χαλικοστρώσεις κ.ά). Θα έχουν κοντέινερ που, ανάλογα με τις ανάγκες του πληθυσμού, θα διαθέτουν μπανιέρες, ντουζιέρες και υγειονομικούς χώρους. Παράλληλα, θα διαθέτουν εγκαταστάσεις για πλυντήρια και στεγνωτήρια.

Το μοντέλο οργάνωσης του οικισμού συγκροτείται σε οικιστικές ενότητες, «γειτονιές», με δημόσιο χώρο, πλατεία και εσωτερικό πάρκο. Η χωροθέτηση, ο αρχιτεκτονικός-βιοκλιματικός σχεδιασμός και η τυπολογία των οικιών, λαμβάνουν υπόψη τις αρχές του αστικού σχεδιασμού της πόλης, τα τοπικά δεδομένα και τις φυσικές ιδιαιτερότητες του οικοπέδου.

Το ΦΕΚ για την Άμφισσα είναι πιλοτικό, καθώς εμπεριέχει όλα τα απαιτούμενα για τις χωρικές μετεγκαταστάσεις που ακολουθούν.



Βασικός στόχος του προγράμματος, όπως τονίστηκε, είναι να στηριχθούν οι οικογένειες των Ρομά. Να πηγαίνουν όλα τα παιδιά στο σχολείο και σταδιακά να απορροφηθούν από τον αστικό ιστό. Από το πρόγραμμα έχουν βρεθεί 371 περιοχές που διαβιούν Ρομά, οι οποίοι υπολογίζονται 110.007 άτομα. Από αυτές τις περιοχές έχουν χαρακτηριστεί ως άκρως υποβαθμισμένες, στις οποίες ζούν 9.291 άνθρωποι.

Για τις περιπτώσεις που η προσωρινή μετεγκατάσταση δεν είναι άμεσα εφικτή, λόγω έλλειψης διαθέσιμου και κατάλληλου χώρου, στο πλαίσιο της βελτίωσης συνθηκών διαβίωσης των Ρομά, προωθείται η εγκατάσταση προσωρινών ή κινητών μονάδων υγιεινής και ατομικής καθαριότητας, οικίσκων πολλαπλών χρήσεων, κλπ.

Η Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής Ένταξης των Ρομά προετοιμάζει την ενεργοποίηση παρεμβάσεων σε 20 ακόμη δήμους της χώρας, έχοντας ήδη εξειδικεύσει, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους δήμους, παρεμβάσεις για μετεγκαταστάσεις, αναβάθμιση υποδομών, αντικατάσταση παραπηγμάτων με οικίσκους και δημιουργία Πολυκέντρων. Το ποσό των παρεμβάσεων ανέρχεται περίπου στα 30 εκατ. ευρώ.

Επιπροσθέτως, μέσω οριζόντιων παρεμβάσεων, συγχρηματοδοτούμενων από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), οι Περιφέρειες θα προβούν, το προσεχές διάστημα, σε δράσεις απασχόλησης, επιδότησης ενοικίου, κ.ά., ενδεικτικού κόστους 53 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, οι δράσεις περιλαμβάνουν νέα παραρτήματα ΡΟΜΑ (4,5 εκατ. ευρώ), φορείς διαχείρισης οργανωμένων χώρων (4,9 εκατ. ευρώ), βελτίωση συνθηκών ατομικής και περιβαλλοντικής υγιεινής (11 εκατ. ευρώ), επιδότηση ενοικίου (10 εκατ. ευρώ) και δράσεις απασχόλησης (22 εκατ. ευρώ).



πηγή: Πρώτο Θέμα

23 σχόλια:

  1. Αμήν γαρ λέγω υμίν, εάν έχητε πίστιν ως κόκκον σινάπεως, ερείτε τω όρει τούτω, μετάβα ένθεν εκεί, και μεταβήσεται· και ουδέν αδυνατήσει υμίν.
    κατά Ματθαίον – ι撁 20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψιλά γράμματα γιά τους νεοέλληνες ο Λόγος του Θεού, αδερφέ μου...

      Ιωάννης

      Διαγραφή
  2. Το "πείραμα" που επιχειρεί η κυρά Φωτίου, έχει επαναληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχει αποτύχει. Η εμμονή στην επανάληψη του "πειράματος" δείχνει είτε ηλιθιότητα, είτε σκοπιμότητα.
    Οι γύφτοι δεν επιθυμούν τον εκπολιτισμό τους από εμάς. Έχουν γερά θεμέλια στην κουλτούρα τους και αντιστέκονται σθεναρά στις επιρροές, εδώ και αιώνες. Το μόνο που καταφέρνουμε, είναι να σπαταλάμε πολύτιμο χρήμα που θα μπορούσε να επενδυθεί σε χρησιμότερους σκοπούς.
    Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαμε να φτιάξουμε περισσότερες φυλακές, που να χωρούν τους εγκληματικούς γύφτους.
    Οι γύφτοι θα εγκληματούν αενάως σε βάρος μας και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, όσο και να το πιστεύουν κάποιοι ανίδεοι.
    Συνεπώς είναι χρησιμότερο να έχουμε χώρους που να περιορίζουμε τους εγκληματίες, ώστε τουλάχιστον να προστατευτεί το κοινωνικό σύνολο...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τη συμβολή σου αγαπητέ Λύκιε,

      Έχω διαβάσει και την πλήρη ανάπτυξη των θέσεων σου αυτών, μόνο που αυτή τη φορά.. πιστεύω πως δεν προσβλέπουν σε χρήσιμους χώρους ώστε να περιοριστεί η δραστηριότητα των εγκληματικών γυφτων, αλλά σε ένα δυσοίωνο μελλοντικό σενάριο όπως αυτό που υπαινισσομαι στον τίτλο.

      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Η μεταχείριση που επιφυλάσσουν οι Βρωμά σε ξένα πράγματα (που δεν τα πλλήρωσαν οι ίδιοι), είναι αυτή της τέλειας καταστροφής - εκτός απ' όσα κομμάτια μπορούν να τα πουλήσουν (σπανιώτερα, να τα οικειοποιηθούν).

    Τους έφτιαξε το ηλίθιο κράτος μας προ ετών στην Αθήνα (νομίζω στο Ελληνικό) ένα πρότυπο κτίριο δημοτικού σχολείου μόνο γι' αυτούς, αλλά (α) δεν πάτησαν ποτέ τα γυφτάκια γιά μάθημα, (β) το σχολείο σε δύο μήνες ήταν ερείπεια. (Από τις αισθητικές παρεμβάσεις των γύφτων.) Μόνο ντουβάρια είχαν μείνει, κι αυτά τρύπια καί λερωμένα.

    Η Φωτίου, καθώς κι όλοι όσοι έχουν τα ίδια μυαλά μ' αυτήν, είναι ανιστόρητα καί ανόητα ζωντόβολα. Οι γύφτοι δεν ενσωματώθηκαν στην κοινωνία μας εδώ κι εφτακόσια χρόνια, τώρα θα ενσωματωθούν;

    Άει σιχτήρ, επιτέλους, με τον κάθε "πονοψυχιάρη"!

    Υγ: Φυσικά καί υπάρχουν κρυμμένες σκοπιμότητες στο να βάλουν με το ζόρι τους γύφτους μέσα στις πόλεις μας. Αυτές ακριβώς που αναφέρθησαν στο κείμενο καί τα σχόλια. Ακόμη ένας εσωτερικός εχθρός με δολοφονικές προθέσεις, δηλαδή.
    Υγ 2: Να μας πεί η Φωτίου, τί θα κάνουν οι Βρωμά με τα κρυμμένα όπλα τους, όπως έλεγε εκείνος ο δικός τους στην τηλεοπτική συνέντευξη στο Μενίδι. Της είπαν πως σκοπεύουν να τα παραδώσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα το ίδιο το ανθελληνικό "ελληνικό" κράτος αγαπητέ Κώστα....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ εις τας ανά δεκαετίαν Απογραφάς Πληθυσμού να υπάρχει ερώτημα διά τον επιθυμούντα να αυτοπροσδιορισθή ως Ρομά.!! Τούτο έχει ως αποτέλεσμα ουδείς να γνωρίζει τον ακριβή αριθμόν των Ρομά – Ελλήνων Πολιτών. Το Κράτος τους υπολογίζει εις 150.000 νοματαίους, οι ίδιοι οι Ρομά ομιλούν διά πάνω από 500.000, ενώ ο τσιγγάνος σκυλοτραγουδιστής Μάκης Χριστοδουλόπουλος βεβαιώνει ότι υπερβαίνουν το ενάμισυ εκατομμύριον ψυχών.Χωρίς να υπολογίσουμε σε αυτόν τον αριθμό, τους Σουνίτες λαθροεισβολείς που είναι πλέον εκατομμύρια εις την πατρίδα μας.

    Θα πρέπει επίσης να αναρωτηθούμε διατί η Ελληνική Αστυνομία αρνείται εδώ και 15 έτη να δώση επίσημα στοιχεία διά την εγκληματικότητα των Ρομά; Οι πάντες, ωστόσον, αντιλαμβάνονται ότι η εγκληματικότης των Ρομά είναι τουλάχιστον 10πλασία αυτής των Ελλήνων πολιτών, απόδειξις ότι εις τας Ελληνικάς Φυλακάς ευρίσκονται άνω των 3.000 Τσιγγάνων (25% του συνολικού πληθυσμού των φυλακισμένων), ποσοστόν υπερδεκαπλάσιον του 2% που αντιπροσωπεύουν οι Ρομά εις τον Ελληνικόν πληθυσμόν.

    Οπότε καταλαβαίνουμε όλοι...τι έρχεται και με τις ευλογίες "ελληνικού" κράτους και αρχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου στους φίλτατους Εργδημεργ και ΜΑΥΡΟ ΑΕΤΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι αυτό που εννοείς, πρέπει να έχει έναν τίτλο όλο αυτό ώστε κάποιοι μετά να ισχυριστούν ότι ΄΄να εμείς καλό πήγαμε να κάνουμε πού να ξεραμε΄΄ είναι δόλιο σχέδιο προφητεύτηκε στα 21 ποίηματα της γερόντισσας της Αττικής, μια πολύ προσεκτική ανάγνωση τους λέξη λέξη ξεδιπλώνει όλο το σατανικό σχέδιο, το αστείο θα είναι όλοι αυτοί στο τέλος να στραφούν να δαγκώσουν τα χέρια που τους έθρεφαν και να δείτε στο τέλος έτσι θα γίνει, δεν είναι άτομα να διαδηλώνουν ειρηνικά, κάποτε πήγε η τοπογραφική υπηρεσία να μετρήσει σε κάποια χωριά και τους κυνήγησαν με τα παλούκια, τις τσάπες και τις αξίνες, δεν προλάβαιναν να φεύγουν, μικρές γεύσεις περί αλλοδαπών και γύφτων βλέπουμε στα δελτία, αλβανός σάπισε στο ξύλο γιατρό, ρομά ούρλιαζαν έξω απ΄το αστυνομικό τμήμα ή νοσοκομείο κλπ, όταν είναι για σαματά είναι όλοι μια γροθιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Διηνέκη.

      Πολύ ενδιαφέρον σχόλιο που συμπυκνώνει ΠΟΛΛΑ.....
      μπήκε στα Αττικά Νέα:

      "Χαχαχαχαχα!ουδεν σχολιον !ειδε η φωτιου την γενια της και αγαλιασε η καρδια της !ολοι μαζι στον πατο θα πανε,υκσως,χαζαροι ,ταταρομογγολοι΄,υβριδια,σαμπως ξερουν οτι ΜΙΝΩΑΣ,ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΕΑΣ,ειναι εδω ;

      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ. "

      Διαγραφή
  8. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ25 Απριλίου, 2018 21:15

    .
    .
    O ΝΙΤΣΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΚΤΩ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ

    ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ

    Η ΑΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΟΙ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

    ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ …………..

    ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ………………..

    ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ………………
    .
    ΑΛΛΑ ,

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………….
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ25 Απριλίου, 2018 23:05

      Ο δεκάλογος του πατριωτισμού από τον Γρηγόριο Ξενόπουλο

      https://2.bp.blogspot.com/-UpHTrJVQ7jg/Wg6x5DuNBgI/AAAAAAABbPQ/ztxpxxqepqgVpv-9vFOvbxVorcip9awVQCLcBGAs/s400/2017-11-17_115426.png

      http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/11/blog-post_804.html#ixzz5DiSfogOE

      Ο Έλληνας δεν ζει ΣΤΗΝ Ελλάδα. Ζει ΓΙΑ την Ελλάδα.

      http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/02/blog-post_93.html#ixzz5DiT6S78n


      .
      ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕ
      ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
      ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΧΑΛΑΣΜΟ . . .

      Α.Βαλαωρίτης
      .

      Κι αν τύχει και χαθώ στη μάχη σκοτωθώ με το αίμα μου να γράψετε

      ΕΛΛΑΔΑ Σ' ΑΓΑΠΩ!!
      .

      ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ .............

      Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ,

      ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ,

      ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ !


      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


      Διαγραφή
  9. Λίγο μακάβριο, αλλά.
    Πόσοι έχετε δεί τάφους ρομά και πόσους;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Εκκλησία τής Ελλάδος, τι λέει γι' αυτό; Δεν ξέρει τίποτα;

      Διαγραφή
  10. Δεν υπάρχουν τάφοι γύφτων αγαπητή Astillais και νομίζω ξέρετε τον λόγο που δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν πολύ λίγοι, για ξεκάρφωμα. Οι περισσότεροι νεκροί, καταλήγουν αλλού.
      Από την Ινδία δεν κατάγονται οι Γύφτοι άλλωστε;

      https://www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/worldnews/11444748/Meet-the-flesh-eating-cannibal-Aghori-monks-of-Varanasi-India-in-pictures.html

      http://www.dailymail.co.uk/travel/travel_news/article-2975435/Incredible-images-life-India-s-cannibal-Aghori-tribe.html

      Διαγραφή
    2. κατοικητήρια δαιμόνων,δοχεία των σατανικών δυνάμεων, μάτια δαιμονικά και σάπια, πρόσεξε τα καλά σε όλους... τα ρυπαρά γένη του οσίου Ανδρέα του δια Χριστόν σαλού

      Διαγραφή
  11. Κάποιοι, λοιπόν, ας πληροφορήσουν την κα Φωτίου, διότι μπορεί να μην το γνωρίζει.
    Θα το έκανα εγώ αλλά δεν έχω τα απαραίτητα στοιχεία.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ψάξτε να τα βρείτε τα απαραίτητα στοιχεία, κοιτάτε γύρω σας, σχολαστικά, τα γνωρίζει όλα, εμείς είμαστε σε ύπνωση

      Διαγραφή
  12. Για την Κα. Φωτιου, την μεγαλη ανθρωπιστρια.

    https://www.youtube.com/watch?v=WtN2gIKBHW8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πως θα διώξουμε τα ορκ βρε παιδιά; κάτι πρέπει να κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://fonirodopis.gr/press/67153/%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3/

    https://xanthi2.gr/2017/09/19/%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B1%CF%82/

    έχουν στέκι σε παρακάτω χωριά τα γνωστά λυκόπουλα …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. με την δέουσα προσοχή σε πρόσωπα και λεπτομέρειες




    http://www.xronos.gr/epikairotita/mporei-i-thraki-na-antexei-enan-akoma-sadik
    https://ellas2.wordpress.com/2011/05/17/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CE%BB/

    http://www.iefimerida.gr/news/381664/levent-sadik-o-toyrkos-kroisos-poy-proseyhithike-mazi-me-ton-erntogan-stin-komotini

    https://inkomotini.news/videophotos-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-ahepans-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%B9/

    http://www.xronos.gr/reportaz/oi-ahepa-shediazoyn-ena-ethniko-project-gia-ti-thraki

    http://www.xronos.gr/reportaz/oi-ahepa-fernoyn-stin-komotini-prosopikotites-tis-ellinikis-omogeneias
    http://www.xronos.gr/reportaz/allileggyi-stin-koinonia-heironomies-anthropias-apo-ahepa-kai-thygateres-pinelopis
    http://fonirodopis.gr/press/71786/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84/

    ήταν μια μικρή γεύση…καταλάβατε μάγκες;
    Δεν υπάρχει πάτος…. Μόνο με πόλεμο καθαρίζουν όλα .. είπαν οι Αγιοι Του Μεγάλου Τριαδικού Θεού!
    αφιερωμένο στον Διηνέκη…
    https://www.youtube.com/watch?v=m04dNK-e7pQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή