«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...



Το έφαγαν το ένα από τα τέσσερα αδέλφια της αντιστεκόμενης στα νεοταξικά σχέδια εταιρείας Σκλαβενίτης. Το έκαναν με απίστευτο θράσος και άνεση, ώστε να το έχουν υπ'όψη τους τα υπόλοιπα αδέλφια εάν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν κλειστά τα καταστήματά τους τις Κυριακές.. και εάν θέλουν να συνεχίσουν να αποσύρουν από τα ράφια τους τουρκικά προϊόντα ως διαμαρτυρία για την αιχμαλωσία των Ελλήνων αξιωματικών.   

Οι Κρόνιοι είναι εδώ.

"Αυτοκτονούν" κόσμο που δεν προτίθεται να ενεργήσει αντιεπαγγελματικά (διαβάστε εδώ), αρρωσταίνουν στο τσάκα τσάκα υγιέστατους ανθρώπους, με χίλιους δυο τρόπους! Ή θα σου ρίξουν κάτι στον ορό του νοσοκομείου, ή θα τσιμπήσεις ένα πολύ επικίνδυνο στέλεχος γρίπης από τα ψεκάσματα και "άλλα αιωρούμενα"..., ή...θα πας από τσίμπημα(!)

Δηλαδή..δηλαδή;;....


Είναι πολύ απλό (διαβάστε κι εδώ): Μια ρομποτο-σκνιπούλα σού ρίχνει μια τσιμπιά στο σβέρκο σε ανύποπτη στιγμή, ξύνεις λίγο την περιοχή και μετά από λίγη ώρα το ξεχνάς. Δεν θα το θυμηθείς ούτε όταν ο νανίτης που σου χορηγήθηκε με το τσίμπημα, εισχωρήσει σε επιλεγμένη περιοχή για να αποδιοργανώσει τον ανοσοποιητικό σου μηχανισμό, ή για να εισάγει συντελεστή που θα δημιουργήσει κυτταρική ανωμαλία και καρκίνο κατ'επέκταση, ή θα δημιουργήσει ανεύρυσμα κλπ κλπ..

Οι Κρόνιοι είναι εδώ.

Μην αναρωτιέστε πώς φεύγουν σαν τα κοτόπουλα υγιείς και νέοι άνθρωποι. (Πώς κάθε ημέρα, από τα νέα φυτοφάρμακα, πεθαίνουν κατά μέσο όρο 10 άνθρωποι μεταξύ 60 και 70 ετών στην Ελλάδα..και όλοι από "καλπάζοντα καρκίνο" (στις 25 ημέρες πεθαίνουν) του ήπατος!).
Θα μπορούσα να γράφω για ώρες..πολλά...
Ερευνήστε! Μην μασάτε από την "τυχαιότητα"...


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 1/4/18 

20 σχόλια:

  1. Ως κλασική συνωμοσιολόγα το σκέφτηκα, αλλά δεν τόλμησα
    να το ξεστομίσω για να μη με κράξουν.
    Ευχαριστώ που το είπες εσύ φίλε μου.
    Μεταφέρεται αυτούσιο στο σάιτ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασούλα αστέρι μας!
      Ευχαριστώ, πάρε κανένα τηλ. χάθηκες..

      Διαγραφή
    2. στειλ'το μου με μέιλ, τα έχω χάσει όλα.
      Στο φόουμ μου σε έβαλα φάτσα κάρτα εδώ
      http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=297960#p297960

      Διαγραφή
    3. Βασούλα , προμαχώνας

      Διαγραφή
  2. Άρχισαν να μπαίνουν Σαρπηδονο-πρακτοράκια σχολιαστές στην αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής στα Κατοχικά Νέα (https://katohika.gr/ellada/oi-kronioi-einai-edo/).
    Γι αυτό κι εγώ...τους αφιερώνω αυτό:
    http://www.oodegr.com/neopaganismos/syxrono_xali/davlos2.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η νέα τάξη έκαψε τα Μινιόν, Λαμπρόπουλος, Δραγώνας, Κατράντζος, Κλαουδάτος
    και τώρα δολοφονεί τον Σκλαβενίτη
    Η οικογένειά του έχει άμεσο καθήκον να διερευνήσει την δολοφονία αυτή. Και γαι την δική τους προστασία.
    Διαθέτουν τα υλικά μέσα να το κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΝΟΣΟ ΣΤΟΒ ΑΙΜΑ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ 63 ΕΤΩΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ
    ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τιποτα δεν ειναι ανεξηγητο
      Ειναι σαφες οτι προϋπήρχε μακροχρόνια μεταλαξη του DNA ,πιθανά αιτια χημική ρύπανση-νιτρορυπανση ποσίμου υδατος στον τόπο καταγωγης η μόνιμης κατοικιας η τοξική έκθεση στο χώρο εργασίας.

      Διαγραφή
  5. Άστα Διηνεκη!
    Γνωστοί μου και γνωστοί σου και μη εξαιρετεοι πρακτορισκοι τόλμησαν να σχολιάσουν ειρωνικα εδώ.
    Πόνεσαν οι σκνιπουλες με τους νανιτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δώρα Ζαμπέρη, Μιχάλης Καριώτογλου, Στέλιος Σκλαβενίτης, θάνατοι δημοσιογράφων πριν την ώρα τους και η "ζωή" συνεχίζεται...
    - διάλυση τού συστήματος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης
    - δεκάδες χιλιάδες αυτοκτονίες από απόγνωση
    - δηλητηριασμός τών τροφίμων
    - δηλητηριασμός τής ατμόσφαιρας με αεροψεκασμούς, αλλά και με μηχανές παραγωγής μόλυνσης, που έχουν εγκατασταθεί σε υπόγεια δήθεν ακατοίκητων
    κτηρίων
    - κάθετη πτώση τού προσδόκιμου ζωής, που σκοπίμως αποσιωπάται
    - άνωθεν χειραγωγούμενη υπογεννητικότητα, νομικά κατωχειρωμένος ευνουχισμός παιδιών και εφήβων
    - εγκατάση πληθώρας εγκληματικών συμμοριών με δολοφονική πρακτική
    - μαζική μετανάστευση νέων
    - εισαγωγή και εμπορία σκληρών ναρκωτικών από νταβάδες που πρόσκεινται άμεσα στο κράτος και κόμματα - Ψηφίστε τους ξανά, γιατί όπως πάει το πράγμα μπορεί να μείνουν τα παιδάκια σας χωρίς πρέζα.

    Υπάρχουν δύο είδη πολέμου. Ο κηρυγμένος και ο ακήρυκτος.
    Στην προκειμένη περίπτωση επελέγει ο δεύτερος. Κάποιοι από τούς λόγους αυτής τής επιλογής είναι κατανοητοί.
    Στην περίπτωση ενός κηρυγμένου πολέμου, οφείλουν να μπουν σε δράση οι προβλεπόμενοι κρατικοί μηχανισμοί. Το στράτευμα, η αντικατασκοπία και οι ειδικές δυνάμεις. Επί πλέον κάποιοι εκτιμούν αναλόγως την ισχύ τής μαζικής αντίδρασης τών Ελλήνων, στην περίπτωση που προκληθεί κινητοποίησή τους.
    Υπάρχει όμως και ένας τρίτος λόγος, μη προφανής, στην οποία επικεντρώνεται η πλέον σατανική πλευρά των σχεδίων τών κρονίων:
    Σε κάποια φάση είναι επόμενον να κρίνουν κάποιοι, ότι δεν απομένει άλλη διέξοδος από την αυτοδικία και να την εφαρμόσουν. Οι υπέρεξελιγμένες όμως διαδικασίες παρακολουθήσεως τών πολιτών από τούς κρονίους και ιδαίτερα σε βάρος αυτών που διαθέτουν ευαισθησία και ετοιμότητα, παρέχουν την δυνατότητα στους κρονίους, στην περίπτωση που ξεκινήσει αυτοδικία να προβούν σε άμεση αποψίλωση παντός ανεπιθυμήτου και δυνάμει επικινδύνου.
    Εδώ προκύπτει από αυτά που προαναφέρονται το ερώτημα:
    Μήπως τελικά δεν υπάρχει διέξοδος στο "αδιέξοδο" που έχουν στήσει οι κρόνιοι εδώ και αιώνες βήμα προς βήμα;
    Μήπως τελικά ο αγώνας που μας απομένει, μπορεί να αφορά αποκλειστικά την "τιμή τών όπλων";
    Το ίδιο εκτιμούσαν οι κρόνιοι στην περίπτωση τών Ρώσων. Όταν όμως τούς μπήκε το παλούκι, που είχαν ετοιμάσει αυτοί στην Συρία, άρχισαν να απολαμβάνουν την "άλλη" άποψη.
    Και διερωτάμαι αφελώς:
    Μήπως υπάρχει και παλούκι Ελληνικού χρώματος;
    Άντε μάγκες με τίς υγείες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστός! Υπάρχει βρε παιδιά διέξοδος ή μας έστησαν μια παγίδα από την οποία δεν μπορούμε να βγούμε; Πολλές φορές κάθομαι και σκέφτομαι πως θα τα σταματήσουμε όλα αυτά, τι μπορώ να κάνω εγώ όταν βλέπω τα αδέλφια μου να πεθαίνουν όπως οι μυίγες απο ντι, ντι, ντι; Μόνο ως πλήθος θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι, αλλά μας έχουν ερευνήσει μεχρι και την τριχα μας και ξέρουν ότι οι Ελληνες δύσκολα ενώνονται. Εκεί ποντάρουν και για αυτό μας κατέστρεψαν.

      Διαγραφή
    2. Εναν-έναν βγάζουν από την μέση τους νέους έιτε με ατυχήματα, είτε με ναρκωτικά είτε με αρρωστιες, είτε τους διώχνουν με μιζέρια, φτώχια, ανεργία. Εχουν μείνει μόνο ηλικιωμένοι που είναι εύκολος στόχος και τους ξεπαστρέβουν στα γρήγορα (έτσι και μπεί κάποιος σε νοσοκομείο δεν βγαίνει ζωντανος) - ήδη γιατροί από το 70 παίρναν το επίθετο ''χασάπηδες'' από τον κοσμάκη. Ασε που με τις συντάξεις τους πεθαίνουν και από την πείνα.
      Αυτά που μας ρίχνουν πιστεύω στοχεύουν κυρίως το νευρικό μας σύστημα, και ρίχνουν και αρρώστιες όπως η ιλαρά που είχε εξαληφτεί και τώρα σκοτώνει ανθρώπους. Αλλοι λένε για υπόηχους. Τελικά που είναι αυτά τα άσπρα αεροπλανάκια με τα χημικά; Από που απογειώνονται; Πρέπει να καταστραφούν. Που βρίσκονται τα μηχανήματα με του υπόηχους; Και αυτά πρέπει να καταστραφούν. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορουμε να οργανώσουμε ομάδες αντίστασης και να τα εξαλείψουμε. Τουλάχιστον αν όχι για μας αλλά για τα παιδιά μας.
      Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλα τις τελευταίες εβδομάδες η εγκληματικότητα έχει κτυπήσει κόκκινο. Εξαπλώθηκε από τις φτωχογειτονιές στα προάστεια. Αρα κανείς δεν είναι πλέον ασφαλής στην Ελλαδίτσα μας. Εχουν βάλει όλα τα μέσα για να μην αντιδράσουμε στο όνομα των Σκοπίων. Εκεί βρίσκεται η ρίζα του κακού. Μήπως οΙ Κρόνιοι ή Ομβριοί ή όπως θέλετε να τους πείτε πρέπει να πάρουν το βασίλειο του Μ. Αλέξανδρου πρίν έλθει ο μεσσίας τους; Από που και ως που η Μακεδονία είναι γή των εβράιων όπως το προωθουν με χάρτες;
      Ξέρουν ότι η Μακεδονία είναι η κεφαλή της Ελλάδας και θέλουν να μας αποκεφαλήσουν;
      Αυτός ο αγώνας είναι μέχρι θανάτου του ενός.
      Αυτοί είναι πανέτοιμοι και δυνατοί, εμείς;

      Διαγραφή
  7. βγηκε το φερεφωνο η στεφανιδου και ειπε οτι
    να μη συχναζουμε σε μερη που καπνιζουνε γιατι ελοχευει ο κινυνος πνευμονιας

    ιδου ο ενοχος το καπνισμα!!! γι αυτο υπαρχει ραγδαια αυξηση θανατων
    ας μην συχναζουμε σε μερη που καπνιζουνε για να ειμαστε υγιεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ φιλε μου .....καπνισμα και κληρονομικοτητα ,το σλογκαν των καθεστωτικων λαμογιων της ιατρικης και μερικων της βιολογιας. ΦΥσικα το καπνισμα ειναι επιβλαβες αλλα επιπροσθετος παραγοντας νοσηροτητας και οχι καθοριστικος οταν ειναι σε λογικα πλαισια δηλ των 10 με 15 τσιγαρων την ημερα

      Οταν το ερωτημα το θέσεις σε γενετιστή ,οποιος ειναι εκτος αγορας και διαφθορας θα παρεις και την σωστη απάντηση

      Διαγραφή
  8. @ Ανώνυμος 17:59

    "Αυτοί είναι πανέτοιμοι και δυνατοί, εμείς;"
    Αυτό φαίνεται στην επιφάνεια τών πραγμάτων. Οι κρόνιοι φαίνονται εδώ και αιώνες "πανέτοιμοι και δυνατοί". Όμως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
    Οι κρόνιοι είναι μεν ιδιαίτερα πονηροί, αλλά είναι πνευματικά ευνουχισμένοι. Είναι δηλαδή από επιχειρησιακής πλευράς ουσιαστικά ανάπηροι.
    Ας αναλογισθούμε το εξής: Πώς είναι δυνατόν η Ρωσία, μια χώρα που δαπανά λιγότερο από το 10% αυτού που δαπανούν οι ΗΠΑ στον πολεμικό τομέα, να καθηλώνουν ολόκληρο ΝΑΤΟ με την απροσπέλαστη πολεμική τους τεχνολογία στην Συρία; Και οι Ρώσοι είναι πνευματικά μας παιδιά. Ακόμη προσπαθούν - αναμφιβολα επάξια - να διδαχθούν από εμάς. Αυτή την στιγμή παρουσιάζουν μια πρωτόγνωρη δύναμη πυρός, χωρίς να διαθέτουν καν το υπερόπλο τής Ελληνικής Γλώσσας.
    Ας μην πτοούμεθα και ας μην προτρέχουμε να ελεεινολογούμε το μέλλον μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο μέρα με την μέρα οι κρόνιοι στριμώχνονται στον τοίχο όλο και περισσότερο. Όμως εδώ θα πέσει το τελειωτικό μπουγέλωμα. Ο Μίτος που μας έδωσε η Αριάδνη, είναι η άκρια από το νήμα τού πουλόβερ τών κρονίων. Το τράβηγμά του το ξυλώνει γραμμή προς γραμμή. Και όταν φανεί η γύμνια τους θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
    Αυτό έλλειπε. Το Πνεύμα να δημιουργήσει τον άνθρωπο, μόνον για να άγεται και να φέρεται αυτός, ως έρμαιον μιας πρόστυχης αληταμπουρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜ. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ–ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
    26/3/2018
    Θέμα : «Ο Πειθαρχικός έλεγχος για μακροχρόνια ακαταλληλότητα πόσιμου ύδατος από το ετος 2014 και της διαπιστωμένης νιτρορύπανσης υδροφόρου ορίζοντα από το Ι.Γ.Μ.Ε το έτος 2008 της Τ.Κ. Πετρωτού Δ. Δομοκού ,χωρίς περεταίρω ενέργειες ».
    Ο πειθαρχικός έλεγχος των αρμoδίων -υπεύθυνων της δημοτικής αρχής Δομοκού λόγω εγκληματικής αδιαφορίας κατά της υγείας μας ,για την μακροχρόνια ρύπανση του ποσίμου ύδατος από πηγή υδροληψίας στην θέση «Τσατμαλά» με νιτρικά 90 mg/l και η μακροχρόνια μικροβιολογική μόλυνση λόγω της μη τήρησης του κανονισμού απολύμανσης, σύμφωνα με το αρχείο εργαστηριακών αναλύσεων δήμου Δομοκού. Εν συνεχεία των ανωτέρω, μη ανακοινώσεων των αναλύσεων ποιότητας ποσίμου ύδατος από την δημοτική αρχή Δομοκού και επιπλέον την ανεπάρκεια των ελεγκτικών αρχών να εντοπίσουν τις ανωτέρω μακροχρόνιες ενέργειες κατά της υγείας μας. Επίσης, λόγω της απόκρυψης της μακροχρόνιας νιτρορύπανσης περιβάλλοντος και υδροφόρου ορίζοντα περιοχής Τ.Κ Πετρωτού με νιτρικά από 93mg/l έως 310 mg/l ,σύμφωνα με έκθεση του Ι.Γ.Μ.Ε από το έτος 2008. Όλοι ανωτέρω παράγοντες προφανώς συντελούν στην δημιουργία συνθηκών ραγδαίας αύξησης νοσηρότητας.
    Με την παρούσα επιστολή ,σε συνέχεια των πολλών επιστολών που σας έχουν κοινοποιηθεί από τις 12-10-2016 και από τις 20/11/2017. Μετά την απαντητική επιστολή της υπηρεσίας σας , από τις 10 -01-2018 Αρ. Πρωτ.: 7998/226992 σας διευκρινίζουμε , ότι δεν ζητήσαμε να μας αναφέρεται τις ενέργειες της Δικαιοσύνης , όσο αφορά τις ποινικές ευθύνες των υπεύθυνων για την διαπιστωμένη μακροχρόνια μικροβιολογική μόλυνση και χημική ρύπανση του ποσίμου ύδατος της Τ.Κ Πετρωτού Δομοκού και των επιπτώσεων στην υγεία των κατοίκων ,αλλά λόγω αρμοδιότητας , τις δικές σας περαιτέρω ενέργειες για τα παρακάτω:

    1). Την άμεση επιβολή υποχρέωσης της δημοτική αρχή Δομοκού να ανακοινώνει τις εργαστηριακές αναλύσεις ποιότητας ποσίμου ύδατος και τον πειθαρχικό έλεγχο για παράβαση καθήκοντος ,καθότι δεν τήρησε και εξακολουθεί να μην συμμορφώνεται στα προβλεπόμενα από τον κανονισμό ύδρευσης και προστασίας της υγείας των καταναλωτών. Τον πειθαρχικό έλεγχο των αρμοδίων λόγω της εγκληματικής αδιαφορίας για την μακροχρόνιας υφιστάμενη κατάσταση ,από το έτος 2014.
    2) Την επιβολή υποχρέωσης εφαρμογής της νομοθεσίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη άμεση ένταξη σε πρόγραμμα απονιτροποίησης ,της ευπρόσβλητης σε νιτρορύπανση περιοχής Πετρωτού, σύμφωνα με την έκθεση του Ι.Γ.Μ.Ε από το έτος 2008 ,όπως ηθικώς επιβάλλεται και νομίμως προβλέπεται .
    3)Σας γνωστοποιούμε, ότι ο δήμος Δομοκού εξακολουθεί να μην ανταποκρίνεται στα αιτήματα μας ,όπως επανειλημμένως σας έχουμε κοινοποιήσει με επιστολές μας από τις 9/8/2017, 28/11/2017 προς υπηρεσία Περιβάλλοντος και Υδροοικονομιας Στερεάς Ελλάδας και ζητούμε από εσάς την επιβολή υποχρέωσης στο δήμο Δομοκού για τα παρακάτω :
    α) την χορήγηση εργαστηριακών αναλύσεων ποσίμου ύδατος της Τ.Κ Πετρωτού για τα έτη 2016 και 2017 όπως έχουμε αιτηθεί στην υπηρεσία περιβάλλοντος και υδροοικονομιας Στερεάς Ελλάδας από 9-8-2017 (παράγραφο 6 ) με αριθμο πρωτ.2514/187556/9-8-2017 και δεν ανταποκρίθηκε, όπως προβλέπεται
    β)Για την προστασία συγγενικών προσώπων και δημοσίου συμφέροντος τις μικροβιολογικές και χημικές τρίμηνες αναλύσεις ποσίμου ύδατος από το αρχείο Δήμου Δομοκού των παρακάτω δημοτικών διαμερισμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4) Επιβολή υποχρέωσης στην δημοτική αρχή για αποκατάσταση των τεχνικών παραλήψεων του δικτύου ύδρευσης Πετρωτού ,όπως η έλλειψη μη μηδενιζόμενων υδρομετρητών και του φλοτέρ (ρυθμιστή στάθμης νερού δεξαμενής υδραγωγείου) λογω μεγάλων απωλειών καθαρού ποσίμου ύδατος και προς διασφάλιση μακροχρόνιας ομαλής λειτουργίας των δυο καθαρότερων γεωτρήσεων.
    5)Να μας χορηγηθεί το αρχείο αναλύσεων ποιότητας ποσίμου ύδατος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Φθιώτιδας για την Τ.Κ Πετρωτού από το 2010 εντος δέκα ημερών(10) στο email karasantes@gmail.com
    6) Έλεγχο νομιμότητας της αποτυχημένης διάνοιξης γεώτρησης αρχές του 2017 για εύρεση ποσίμου ύδατος στην θέση « Σταυροδρόμια» εντός περιοχής κτηνοτροφικών μονάδων και απόβλητων ,όπως σας έχει κατατεθεί το ανάλογο φωτογραφικό υλικό. Ενώ υπήρχαν δυο (2)διαθέσιμες γεωτρήσεις με καθαρό νερό και δεν μας το διέθεταν .Συγκεκριμένα η μια τροφοδοτούσε μερικώς το δίκτυο ύδρευσης λόγω έλλειψης τεχνικού εξοπλισμού (φλοτερ) και η άλλη είχε τεθεί εκτός λειτουργίας , κατόπιν απευθείας ανάθεσης για υδρογεωλογική μελέτη νέας διάνοιξης γεώτρησης τον Μάιο –Ιούνιο 2015 (για απαιτήσεις < 300 κατοίκων ),όπως λεπτομερώς σας έχει αναφερθεί με επιστολές μας.
    7) Για δημόσιο συμφέρον ,την εκτέλεση προληπτικού έλεγχου ποιότητας ποσίμου ύδατος ,ολων των Τ.Κ δήμου Δομοκού σε βάθος πενταετίας. Καθότι η μικροβιολογική μόλυνση ποσίμου ύδατος, στο παρελθόν έχει επανειλημμένως διαπιστωθεί στο 90% των Τ.Κ. του δήμου Δομοκού .Συγκεκριμένα το Ιούλιο του έτος 2012 κατόπιν ενδιαφέροντος των πολιτών και όχι ελεγκτικών αρχών είχε αποκαλυφθεί ότι 48 από τα 52 δείγματα ποιότητας ποσίμου ύδατος των Τ.Κ ήταν μικροβιολογικά ακατάλληλα, χωρις να προσδιορίζεται ο χρόνος μόλυνσης. Κατόπιν μερικών παρεμβάσεων, οπως ελεύθερων ρίψεως χλωρίου !!! και αργότερα τοποθέτηση χλωριωτων ,τον Σεπτέμβριο του 2012 τα νερά ήταν για εμφιάλωση !!! όπως είχε ανακοινωθεί από την τότε δημοτική αρχή και φυσικά από την τότε διαμαρτυρομένη αντιπολίτευση ,η οποία σήμερα είναι διοικητική αρχή και μετά την πάροδο ενός έτους και αποκλειστική ευθύνη εχει πράξει ομοίως .

    Ουδέποτε οι δημότες ενημερώθηκαν εγγράφως για τις μικροβιολογικές μολύνσεις και χημικές ρυπάνσεις του ποσίμου ύδατος και την χρονική διάρκεια των ανωτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ουδέποτε οι δημότες ενημερώθηκαν εγγράφως για τις μικροβιολογικές μολύνσεις και χημικές ρυπάνσεις του ποσίμου ύδατος και την χρονική διάρκεια των ανωτέρω.
    . «Οι μεγαλύτεροι εχθροί για την Υγεία, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τα βακτήρια, οι ιοί ή ο καρκίνος, αλλά η φτώχεια, η έλλειψη ενημέρωσης και η εκμετάλλευση του ανθρώπου από κάποιον άλλον άνθρωπο». Ιατρός Σπύρος Δοξιάδης ως υπουργός Υγείας (1977-1980),
    Ετήσια επιστημονική ημερίδα 2006: «H Δημόσια Υγεία στο βωμό των συμφερόντων, η εγκατάλειψη, οι κίνδυνοι νοσηρότητας και τα στατιστικά στοιχεία» Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρών Δημόσιας Υγείας - ΕΣΥ νομίατρος Αθηνών, Γιάννης Τσαντίρης.

    «Μηδενική ανοχή στη διαφθορά στην Υγεία – διερεύνηση και απόδοση ευθυνών» Η διαφθορά είναι δομικό χαρακτηριστικό του δημόσιου βίου Yπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός ( 25-4-2017)
    Από τα παραπάνω, προφανώς και προκύπτει ,ότι η δημόσια υγεία έχει γίνει μέσον εκμετάλλευσης και βασικός και διαχρονικός μάρτυρας παραμένουν τα στατιστικά στοιχεία ραγδαίας αύξησης θνησιμότητας (σε ποσοστό 70% με 80%) και φυσικά νοσηρότητας σε μεγαλύτερα των ανωτέρων ποσοστών
    Με τιμή
    Στην διάθεσης σας
    Με Κοινωνική Ευθύνη και Συνείδηση Απόστρατος Αξιωματικός Π.Ν Ιωάννης Κ. Καρασαντές Κάτοικος Πετρωτού Τηλ 693 23 65.920
    Email : karasantes@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή