«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Γιάαα... να τα κάνουμε "πενηνταράκια" μπας και ξυπνήσουμε σιγά σιγά...


Κάποιοι, ..αν έκαναν τον κόπο να κατανοήσουν καλύτερα τον ΣΡΕΝΤΙΓΚΕΡ, τον ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ, τον ΧΑΪΖΕΜΠΕΡΓΚ... θα καταλάβαιναν ότι ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ / Κώστας Ταύρος...
προσπαθεί να δημιουργήσει "προηγούμενο" διά του Λόγου.
Η όλη κατάσταση, "στοιχείων και παρατηρητή" μέσα στο χρόνο (κατά Στίβεν Βάινμπεργκ - και δεδομένου ότι έχουμε κατανοήσει πως ο σωματιδιακός κόσμος έχει αντίκρυσμα στην ανθρώπινη καθημερινότητα) ικανοποιούνται από μία κυματοσυνάρτηση.
Ουσιαστικά, ένα ΚΥΜΑ! 




Θα μιλήσω για δύο τρία ουσιαστικά πραγματάκια, με τον μεγαλύτερο κίνδυνο "να μου ρίξουν το μπλογκ", και τον μικρότερο "να κατηγορηθώ για πρακτοράκι του Καμμένου". Κούνια που σας κούναγε όμως, έμμισθα πρακτοράκια και "τρολο-πρακτοράκια" του συστήματος και του ίντερνετ, και συριζο-διαλυμμένοι εγκέφαλοι της ελληνικής κοινωνίας και του αναγνωστικού κοινού. Δεν εξυπηρετώ την πολιτική κανενός και δεν έχω κανέναν πληροφοριοδότη. Ή μάλλον...έχω:
Την "γκλάβα" μου.


Λοιπόν..,

Το σκάφος του Γεωργίου Μπαλταδώρου ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ. 

Σε αυτό δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία στο μυαλό του κάθε νοήμονος και καθαρά σκεπτόμενου Έλληνα αλλά και ξένου.

Όλα τα ατυχήματα στο Αιγαίο, ακόμα και πολιτικά αεροπορικά και ναυτικά δυστυχήματα, ήταν καταρρίψεις. Και το "Ήλιος" ακόμα, ήταν προορισμένο να πέσει πιο νωρίς από ότι έπεσε... στην θάλασσα!

Τί επιτυγχάνουν οι διαχρονικοί εχθροί της Ελλάδος με αυτό: 

Μα, να δημιουργήσουν προηγούμενα "κακής διαχείρισης του θαλασσίου χώρου μας, από την πλευρά του Ελληνικού Κράτους. Και ανικανότητα της υποστήριξης της ανθρώπινης ζωής, ανικανότητα για αποτελεσματικές διασώσεις δηλαδή, πράγμα στο οποίο δείχνει "ιδιαίτερο ζήλο", "τεχνική κατάρτιση" και "ετοιμότητα"..... η Τουρκία!

Έτσι προωθείται το σχέδιο της "Συνδιαχείρησης του Αιγαίου" μετά της Τουρκίτσας και της ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας κατ'επέκταση.
Καλά λέει ο Διηνέκης.

Ο Γεώργιος Μπαλταδώρος ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ,  όχι το σκάφος! 
Γιατί ήταν Ένας αλλά Λέων!
Και όλοι γνωρίζουμε το βιογραφικό του, τις απόψεις του και την δράση του.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τα, ικανά για κατάρριψη, συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, όπως επισταμένως έχουν αναλυθεί από τα ιστολόγια Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως, ΕργΔημΕργ και Μποτίλια στο Πέλαγος.  

Η προσωπική μου γνώμη είναι πως "κατάφεραν... ο υψομετρητής του αεροσκάφους να δείχνει στον σμηναγό μας, ένδειξη 1000 μέτρων περίπου πάνω από το έδαφος, ενώ βρισκόταν μόλις στα περίπου 200 μέτρα. Αλλά δεν μπορούσε να το δει λόγω της ομίχλης. Όλα έγιναν γρήγορα, και πριν μπορέσει να συνεννοηθεί σωστά με τον συνοδό του, ο οποίος είχε σωστές ενδείξεις στο δικό του σκάφος... σκοτώθηκε.

Η τόση επιμονή του Συστήματος, να μας πείσει πως έπαθε vertigo (που να τους κάτσει ο Χίτσκοκ στο στομάχι..), με φέρνει και στο σημείο να αναρωτιέμαι... μήπως και χρησιμοποιήθηκε όπλο Ηλεκτρονικού Πολέμου, όχι μόνο για το σκάφος, αλλά και για τον ίδιο τον πιλότο, ώστε να είναι σίγουροι για την επιτυχία της επιχειρήσεώς τους/δολοφονίας;... Κάποια τεχνολογία όπως... "ηλεκτρομαγνητικό όπλο βιοσυντονισμού που στοχεύει στη βιολογία τού αεροπόρου";... (διαβάστε εδώ).

Όπως είπα, όλα τα ατυχήματα.. δεν ήταν ατυχήματα. Και ο Αθανάσιος Μπατσαράς έτσι δολοφονήθηκε, και οι αξιωματικοί μας στην Κίναρο, έτσι δολοφονήθηκαν, και οι αξιωματικοί μας στο Σαραντάπορο Ελασσόνας επίσης έτσι δολοφονήθηκαν. Διότι ήταν σημαντικά πρόσωπα, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ!
Στενοχωριέμαι μάλιστα, για το πόσο γρήγορα προσπεράσαμε και "κατάπιαμε αμάσητο" το σενάριο περί ομίχλης και καλωδίων της ΔΕΗ, στην περίπτωση του Σαραντάπορου.

Μα γιατί να θέλουν να τους δολοφονήσουν όλους αυτούς;... 

Μήπως γιατί τους είχαν κατατάξει στα άτομα που μελλοντικά μπορεί να αψηφούσαν εντολές του στρατεύματος, κατ'επέκταση της πολιτικής ηγεσίας, και θα κατέρριπταν εχθρικά σκάφη;.....

Σάμπως... έναν παρόμοιο φόβο δεν έχουν και για τον Πάνο Καμμένο, την στιγμή που οι βασικές τρεις ηγεσίες των Σωμάτων Στρατού είναι ήδη "Δικές Τους";...

"Τί" δηλαδή συζητάει στο ψιθυριστό, ο περιούσιος Τζέφρυ Πάιατ μαζί με τους αρχηγούς του στρατεύματος... 

ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.. ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ...Ή ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ! 

Η απάντηση φυσικά, πρέπει να γέρνει περισσότερο προς τον Καμμένο.

Γιατί ο Καμμένος, παρόλα τα "καντήλια" με τα οποία τον "στολίζουμε" όλοι μας... ξέρουμε κατά βάθος ότι είναι ο αδύναμος κρίκος των Σιωνιστών. Ξέρουμε ότι "όσο διεφθαρμένος μπορεί να υπήρξε, με την ιδιότητα του επιχειρηματία, εντός κι εκτός Βουλής-εντός κι εκτός Κυβέρνησης"...
μια θερμή αγάπη για την πατρίδα την έχει.
Και μια "τρέλλα" επίσης... κι ας μην ρέει στις φλέβες του κεφαλλονίτικο αίμα, όπως εμένα λίγο...

Η τρέλλα του αυτή έχει καταχωρηθεί σε "λίστα στοιχείων επικινδυνότητας".

Ήρθε η στιγμή που τους συμφέρει "με τα μπούνια" να τον απομακρύνουν. Αν δούμε εκλογές μέσα στο 2018, γι αυτό το λόγο θα είναι κυρίως.

ΝΑΤΟ, "Ευρωπαίοι", Ερντογάν... τον Αλ6 αγαπάνε και θέλουν ακόμα. 
Τον Καμμένο όχι.

Ο Αλεξάκης ΜΌΝΟ!.. είναι αυτός που αν μείνει στο θρόνο του πρωθυπουργού "θα μας βγάλει από τα μνημόνια" πετώντας μας ακόμα πιο βαθειά στο πηγάδι της οικονομικής καταστροφής και εξαθλίωσης. Ο Αλεξάκης είναι.. ο μόνος που θα προσφέρει στο πιάτο των "Δανειστών" τα 15 χιλιάδες ακίνητα των πλειστηριασμών. Ο Αλεξάκης είναι αυτός που από Δεκέμβριο 2018 θα αρχίσει να αναγκάζει το λαό, ξεκινώντας από δημοσίους υπαλλήλους ("που τους αγαπά γιατί τον αγαπούν και τον στηρίζουν"..) να αντικαταστήσουν την αστυνομική τους ταυτότητα με την τσιπαριστή κάρτα του πολίτη. Ο Αλεξάκης ΜΟΝΟ!.. είναι αυτός που θα φουλάρει την Ελλάδα με άλλο μισό εκατομμύριο "λαθρο-τζιχαντιστο-μεταναστόπουλα".

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ "ΤΟ ΝΕΟ" ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ... (σύμφωνα με την νέα ρύθμιση περί νεοεισερχομένων λαθρό) ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ "ΛΙΑΖΕΤΑΙ" ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ  ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ! 


Ελπίζω να σας διασκέδασα, Ευχαριστώ που με ακούσατε...

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 21/4/18

35 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ21 Απριλίου, 2018 16:43

    Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

    http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2018/01/blog-post_12.html

    Πρέσβης Τζέφρυ Ρ. Πάιατ

    Ο Τζέφρυ Ρ. Πάιατ διπλωμάτης καριέρας με βαθμό Πληρεξούσιου Υπουργού, ορκίστηκε ως Πρέσβης στην Ελληνική Δημοκρατία τον Σεπτέμβριο του 2016.
    Υπηρέτησε ως Πρέσβης στην Ουκρανία από το 2013 – 2016 και έλαβε το Βραβείο Robert Frasure Memorial Award σε αναγνώριση της αφοσίωσής του στην ειρήνη και την ανακούφιση όσων υποφέρουν στην Ανατολική Ουκρανία.
    Νωρίτερα ο Πρέσβης Πάιατ υπηρέτησε ως Βοηθός Υφυπουργός Εξωτερικών, επικεφαλής του Γραφείου Κέντρο-Ασιατικών και Νότιο-Ασιατικών Υποθέσεων από 2010 – 2013. Υπήρξε Επιτετραμμένος της Αμερικανικής Αποστολής στους Διεθνείς Οργανισμούς στη Βιέννη της Αυστρίας από τοπ 2007 – 2010. Υπηρέτησε επίσης στην Αμερικανική Πρεσβεία στο Νέο Δελχί ως Επιτετραμμένος από το 2006-2007 και ως Πολιτικός Σύμβουλος από το 2002-2006. Ο Πρέσβης Πάιατ υπηρέτησε και ως Οικονομικός Σύμβουλος στο Αμερικανικό Προξενείο του Χονγκ-Κόνγκ από το 1999-2002 και ως επικεφαλής του Αμερικανικού Προξενείου στη Λαχώρη του Πακιστάν από το 1997-1999. Από το διορισμό του στο Διπλωματικό Σώμα το 1989 υπηρέτησε επίσης και στο Εθνικό Συμβούλιο ασφαλείας, στο επιτελείο του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Στρόουμπ Τάλμποτ, και στις αποστολές των ΗΠΑ στην Ονδούρα και την Ινδία.
    Πριν εργασθεί για το Υπουργείο Εξωτερικών εργάσθηκε για τον Δι-Αμερικανικό Διάλογο, μια δεξαμενή σκέψης που φέρνει κοντά ηγέτες από χώρες της Βόρειας, Νότιας, και Κεντρικής Αμερικής.
    Ο Πρέσβης Πάιατ μεγάλωσε στη Λα-Χόγια της Καλιφόρνια και έχει μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις από το Γέηλ, και Πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες από τα Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Ιρβάιν.

    https://gr.usembassy.gov/el/our-relationship-el/our-ambassador-el/


    ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ .

    ΑΧ ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλιστα...επίδοξος συνωμοσιολόγος ο Κωστάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ21 Απριλίου, 2018 16:50

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΣΤΟ ΙΧΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ...................

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΩ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ............

    ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ..........

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μας βρε Γιαγιά να κάνουμε και ένα βραχυκυκλωματάκι στο μάτριξ!
      Όλα μαύρα κι άραχνα τα βρίσκεις. Μέσα από την τόσο καταγγελτική σου στάση, που ναι μεν είναι αξιέπαινη, ..έχεις προσέξει πως παρουσιάζεις τους εχθρούς μας παντοδύναμους, και "πως όλα έχουν τελειώσει";
      Αυτό είναι σαν να προσφέρεις έργο στους εχθρούς μας, όπως κάνει και ο hellenic sunrise που του έχεις αδυναμία. Τί αυτός τί ο Λιακό... εάν βάλω καμιά φορά άρθρο τους -που δεν το βλέπω- θα είναι για να το εξετάσουν προσεκτικά οι αναγνώστες για να βρούν πού είναι η τρολιά και να κερδίσουν ένα παγωτό LOL!

      Πάντως ευχαριστώ,
      εσύ προσωπικά ξέρω ότι το κάνεις από ενδιαφέρον και αγάπη για την Ελλάδα.
      Πρέπει να προσέχουμε όμως και να προσπαθούμε με εξονυχιστική λεπτομέρεια να εξετάζουμε ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ (ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ...) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Ή...
      ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ) ΠΟΥ "ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ" ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ21 Απριλίου, 2018 17:42

      ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ
      ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ
      ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ..............
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΚΙ ΑΡΑΧΝΑ !
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ( ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ )
      ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ .......... ΠΛΙΑΦ ΟΥΤΕ ΚΑΤ΄ ΥΠΟΨΙΑ

      .
      ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΤΕ...... ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ! ! !
      ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ :
      .
      Ε .Λ .Λ .Α .Δ .Α .
      .
      ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
      ,
      Κ@@Φ@ΛΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ,
      .
      ΕΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !
      .
      ΤΟ – Κ ,Α .Τ .Α .Λ .Α .Β .Α .Τ .Ε – ; ; ; ; ; ;
      .
      ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
      .
      ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ! !
      .

      Διαγραφή
  4. ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΤΗΛΑ

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ23 Απριλίου, 2018 05:19


      .
      Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΕ
      ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ
      ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ
      ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΕΕ
      ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ
      ΓΑΤΡΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ,,,,,,
      ΕΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ
      ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ …..
      ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΕ ΟΛΩΝ ………
      ΛΙΓΗ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΕ ………..
      ΓΕΛΑΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΝ ΛΑΩΝ …..
      ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΖΕΙΣ
      ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ .
      Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΕ
      ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ……….
      ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
      ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΑΝΑΜΝΗΣΗ
      ΑΠΟ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ………….
      ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ :
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ
      ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΒΕΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ….
      ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ,
      ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ,
      ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ
      ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ ……………….
      ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ; ; ;
      .

      Σοιμπλε: Χρειαζόμαστε κοινό δίκαιο ασύλου στην Ευρώπη

      https://www.protothema.gr/world/article/780876/ti-thespisi-europaikou-nomou-gia-to-asulo-zitei-o-soible/
      .

      Ο Μακρόν προτείνει

      την απευθείας χρηματοδότηση τοπικών κοινοτήτων

      που δέχονται πρόσφυγες NEWSROOM 17.4.2018

      http://www.lifo.gr/now/world/189053/o-makron-proteinei-tin-apeytheias-xrimatodotisi-topikon-koinotiton-poy-dexontai-prosfyges
      .

      https://www.google.gr/search?q=%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BD+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD+%CF%80%CE%BF%CF%85+%CE%B4%CE%AD%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9+%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82&oq=%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BD+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD+%CF%80%CE%BF%CF%85+%CE%B4%CE%AD%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9+%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82&aqs=chrome..69i57j69i61&sourceid=chrome&ie=UTF-8

      Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

      Μακρόν: «Καθαρίστε την Ευρώπη από τον λαϊκισμό.

      Πολεμήστε τον θανατηφόρο εθνικισμό.


      Επιβάλλετε ευρωπαϊκή κυριαρχία..

      Δεχθείτε εκατομμύρια Αφρικανούς»


      http://redskywarning.blogspot.gr/2018/04/blog-post_19.html


      ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ,


      ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ

      ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ …

      ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
      .
      .

      Διαγραφή
  5. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ21 Απριλίου, 2018 20:55

    ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ ................

    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό, πολύ καλό και το άρθρο και το παιχνίδι που παίζεις στα πρακτοράκια και η δύναμη της πίστης σου στην Πατρίδα μας και στους Ελληνες.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια χαρά τα γράφεις για τα αεροπορικά "ατυχήματα"... Ρξαιρετικά!

    Τον Καμμένο, το φελέκι μου μέσα, τι τον ανακατεύεις και τον ... "ηρωποιείς";;;

    ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΙΝΑΙ... ΕΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ... ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ, όπως ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του.

    Ποιός μωρέ είναι πατριώτης; Ποιός είναι ο... "αδύναμος κρίκος των σιωνιστών";;;
    Ο άνθρωπος των οβριών;;;

    ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!


    Καλλιόπη Σουφλή

    Υ.Γ. Το σίγουρο είναι, πως δεν είσαι υπερασπιστής του Καμμένου... απλά έκανες μια λάθος εκτίμηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει Ποπάκι μου,
      μην βαράς..🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Δεν βαράω βρε... αφού ξέρεις πόσο σ' αγαπώ... αλλά ανάψαν τα λαμπάκια μου, γι αυτά που γράφεις για τον Καμμένο... αφού μια περατζάδα να κάνεις στο blog μου, θα δεις σημεία και τέρατα γι αυτό το κάθαρμα...
      Τι σ' έπιασε και του έκανες... εικονοστάσι;;;

      Διαγραφή
    3. Μα πού το είδες το εικονοστάσι;
      "Αδύναμος κρίκος" σημαίνει ότι δυνάμει είναι κι αυτός δικό τους σκυλάκι. Λίγο απρόβλεπτο όμως σκυλάκι, επίτρεψέ μου να νομίζω. Γι αυτό και όλη αυτή η παρασκηνιακή κίνηση για να αντικατασταθεί με Φώφες, Ποταμίσιους, δεν ξέρω κι εγώ τί άλλα σκατά. Αμφιβάλλεις πως αν γίνουν μέχρι το φθινίπωρο εκλογές, ένας λόγος θα είναι κι αυτός;..
      Πώς αλλιώς να δικαιολογηθώ..Και για "καντήλια" μίλησα και για dirty business εντός κι εκτός κυβέρνησης. "Εικονοστάσι" το λες αυτό;.. 😇

      Διαγραφή
    4. http://sxolianews.blogspot.gr/2016/05/blog-post_10.html

      Να προσέχης περισσότερο Κώστα.

      Διαγραφή
    5. Φίλε μου Διηνέκη,

      κρατώ το:

      "Τώρα θά μοῦ πεῖτε γιατί ὁ Πάνος Καμμένος πλασαρίστηκε ὡς ἀκραιφνής δεξιός στόν χῶρο τῆς Ν.Δ.; Μά, ἀκριβῶς γιά τόν ἴδιον λόγον πού πλασαρίστηκαν οἱ Βασίλης Μιχαλολιάκος καί Φαῆλος Κρανιδιώτης ἤ τά "παιδιά" τοῦ Εὐ. Ἀβέρωφ, οἱ γνωστοί "Κένταυροι" . Αὐτοί ἀποτέλεσαν τό πολιτικό "δίχτυ" τῆς νουδου,πού θά ἀλίευε τούς ἐθνικιστές - πατριῶτες ἀπό χώρους ὅπως ἡ ΕΠΕΝ καί τό ΕΝΕΚ κυρίως."

      Όντως ενδιαφέρον σημείο.

      -------------------------------------------------------

      Σκέφτηκε όμως κανείς ότι μπορεί να προσπαθώ να ξυπνήσω μέσα στον ίδιο τον Καμμένο, μία στάλα πατριωτισμού αν τού'χει μείνει ακόμα;..

      Και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο για σιγουράκι-δικό τους τον είχαν...μέχρι την στιγμή που διατύπωσε κάποιες σκέψεις για εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Αιγαίο από το Ελληνικό Κράτος μόνον. Έως εκείνη την στιγμή είχαν πειστεί ότι θα είναι μονίμως πιστός στο σιωνιστικό σχέδιο περί συνδιαχείρησης του Αιγαίου και του ορυκτού του πλούτου.

      Και το κερασάκι στην τούρτα: Έκανε εκλογές με την πρόθεση να μετατρέψει την Δικτατορία σε Προεδρική Δημοκρατία.

      Μάλιστα...
      "..είναι ο μοναδικός πρόεδρος στην ιστορία της Ελληνικής Δημοκρατίας που έχει εκλεγεί από τον ελληνικό λαό, το 1973, με ποσοστό 78,43% και τις ψήφους 3.870.124 Ελλήνων και Ελληνίδων. Ως γνωστόν, από το… σωτήριον έτος 1974 μέχρι σήμερα, όλοι οι πρόεδροι της δημοκρατίας (τους…) είναι εκλεγμένοι από την πλειοψηφία των βουλευτών κι όχι από τον ελληνικό λαό."

      [Η τελευταία αυτή παράγραφος βρίσκεται στο άρθρο του Πλάτωνος Κων/νου Κανελλόπουλου, εδώ:http://arxaiaithomi.gr/2018/04/21/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE/#comments ]

      Γι αυτό λοιπόν...αφήστε με να λέω...
      Έχω τον δικό μου τρόπο δράσης.
      Άστε με να κάνω τα δικά μου..
      Έχω τους λόγους μου.

      Το ίδιο συνέβη στα σχόλια και όταν έγραψα το άρθρο που απευθυνόταν στους ψηφοφόρους του ΚΚΕ, και κάμποσοι μου την είπαν ότι εξωραΐζω το ΚΚΕ και τον Κουτσούμπα. ( https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/03/5.html ).

      Διαγραφή
    6. Δεν ξυπνά τίποτα στον Καμμένο. Είναι «κρύπτο». Όπως ΚΑΙ ο Γαρουφαήλ...
      Ξύπνα.

      Διαγραφή
    7. https://el.wikipedia.org/wiki/Φαήλος_Κρανιδιώτης

      Διαγραφή
    8. Πες τα Διηνέκη, γιατί νομίζουν πως οι πολιτικοί έχουν ψυχή και μπέσα ελληνική...
      Αν δεν είσαι "δικός τους", δεν σε προωθούν με τίποτα...
      Το ερώτημα είναι: ΠΩΣ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΙΛΙΟΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ;;;

      Διαγραφή
    9. Κωστή μου, ούτε στον Καμμένο, ούτε σε κανέναν απ΄όλους αυτούς που κυβέρνησαν, κυβερνούν ή βρίσκονται στον προθάλαμο για το ΚΥΝΟβούλιο, δεν μπορείς να ξυπνήσεις μια στάλα πατριωτισμού, γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
      Λύκοι με προβιά αμών, είναι... κατάλαβέ το.
      Βρε, ως πότε θα ζω να σας μαθαίνω;;;

      Διαγραφή
    10. Ok!
      Πάντως, με αφορμή αυτήν την ας την πούμε αντιλογια, στο άρθρο πρόσθεσα έναν πρόλογο που συνηγορει στο εγχείρημα.
      Δεν ξέρεις καμία φορά...

      -δεν θα το πετύχουν τα πλαστά πατριωτικά αισθήματα του Καμμενου. Το θέμα είναι αν εγώ πετύχω κάτι, δημιουργώντας Σύμπαν-

      ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΈΑ!!!!!

      Διαγραφή
  8. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ22 Απριλίου, 2018 01:10

    .
    ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=eStJb4ZsjrA



    Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

    Είναι άραγε η ανδρεία πράγμα διδακτό ή φυσικό;

    http://www.aristotelianphilosophy.com/aristotles/uploads/2016/07/greece-1414069_960_720.jpg




    Απόδοσις:

    Πάλι δε ερωτώμενος ο Σωκράτης αν η ανδρεία είναι πράγμα διδακτό ή φυσικό, είπε: «Νομίζω ότι, όπως ακριβώς ένα σώμα είναι εκ φύσεως ανθεκτικότερο στους πόνους από ένα άλλο σώμα, έτσι και μια ψυχή εκ φύσεως γίνεται πιο δυνατή στις συμφορές σε σχέση με μια άλλη ψυχή· διότι βλέπω ότι αυτοί που ανατρέφονται με τους ίδιους νόμους και τα ίδια ήθη διαφέρουν πολύ μεταξύ τους στην τόλμη. Απ’ την άλλη όμως πιστεύω πως κάθε φύση με μάθηση και μελέτη δυναμώνεται στην ανδρεία. Διότι είναι ολοφάνερο ότι αφενός μεν οι Σκύθες και οι Θράκες δεν θέλουν να μάχονται με τους Λακεδαιμόνιους παίρνοντας ασπίδες και δόρατα, αφετέρου δε ότι και οι Λακεδαιμόνιοι δεν θέλουν να αγωνίζονται με τους Θράκες με πέλτες και ακόντια, ούτε με τους Σκύθες με τόξα. Από τούτα λοιπόν είναι φανερό ότι όλοι πρέπει, σε όσα θέλουν να γίνουν αξιόλογοι, αυτά και να μαθαίνουν και να μελετούν».


    Βιβλιογραφία: Ξενοφών, Απομνημονεύματα (3.9.1.1 έως 3.9.1.4)

    Απόδοση κειμένου: Κότσαλης Γεώργιος

    aristotelianphilosophy.com

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/08/blog-post_2746.html#ixzz5DLW1yFl8

    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ …………

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

    Η νέα τάξη πραγμάτων μαθαίνει στον Έλληνα να μισεί την Ελλάδα


    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/blog-post_7064.html#ixzz5DLXwQGBW


    Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

    Tο γνωρίζατε;; Σύμφωνα με τον νόμο 4244/2014 δεν είσαι Έλληνας...είσαι Ευρωπαίος ιθαγενής!


    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/t-42442014.html#ixzz5DLYaJKp4


    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διηνεκη,
    Συγχαρητήρια για το μουσικό κομμάτι!
    Αν και προσωπικά, το έχω ξαναπεί, "γίνεται η Ελλάδα να κρατήσει για παντα τα υπαρχοντα σύνορα της και να ελευθερωθούν και τα κατεχόμενα της Κυπρου;"...
    Κι ας μην μας δώσει κανείς καμία Πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι ΗΠΑ έκλεισαν το GPS τον Φεβρουάριο για κάποιες ώρες. Πάνω από περιοχή άσκησης, για να βεβαιωθούν ότι και χωρίς GPS τα στρατιωτικά αεροσκάφη και άλλα συστήματα επιχειρούν αποτελεσματικά:

    https://www.popularmechanics.com/military/aviation/a15949440/air-force-no-gps-red-flag/

    Κατά καιρούς στο pronews βγαίνουν διάφοροι που φέρονται ως έχοντες λεπτομερείς γνώσεις από στρατιωτικά αεροσκάφη. Ίσως να υπάρχουν και πρώην πιλότοι μεταξύ τους. Όποιος ξέρει κάποιον ας του ζητήσει την άποψή του, για τις τεχνικές λεπτομέρειες μιας κατάρριψης Μιράζ 2000 με ηλεκτρονικό πόλεμο από υποβρύχιο.

    Γιώργος


    πάνω από τις ΗΠΑ για κάποιες ώρες

    Κ'άπ

    https://www.popularmechanics.com/military/aviation
    /a15949440/air-force-no-gps-red-flag/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαστε Έλληνες ωρέ, αλλά δέν είμαστε μονοιασμένοι...Στά 400 χρόνια μέ τούς Οθωμανούς πολλοί ραγιάδεψαν καί τό κουσούρι αυτό εύκολα δέν φεύγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ, τι λες για όλα αυτά Σοφία;
      Πέρα από τις ομόνοιες και τις διχόνοιες.
      Άσε μας εμάς. Εσύ, τι λες;

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλά τά λέει ό Κώστας στό άρθρο του , καί θά έλεγα πώς καί λίγα λέει. Ειδικά στό σημείο που αναφέρει "ηλεκτρομαγνητικό όπλο βιοσυντονισμού που στοχεύει στη βιολογία τού αεροπόρου"...Λοιπόν , δέν ξέρω άν τό έκαναν οί Τούρκοι γιατί δέν πιστεύω πώς έχουν στά χέρια τους τέτοια τεχνολογία, αλλά "κάποιοι " άλλοι πού θέλουν νά δημιουργήσουν καταστάσεις συμφερόντων ...είναι πολύ πιθανό...{ https://www.youtube.com/watch?time_continue=55&v=DQz1uP2CKTo}

      Διότι αυτά είναι πανάρχαια Ατλάντια όπλα ....καί μάλιστα ειδικά αυτά τού βιοσυντονισμού αλλά καί ακόμα πιό ισχυρά πού αφορούν τήν εικονική απάτη μέσω τού οπτικού νεύρου καί τού κεντρικού νευρικού συστήματος.
      Νά ξέρατε μόνο μέ τί όπλα έγινε ό πόλεμος Ατλάντων Αθηναίων. Καί άν αναρωτιέστε γιατί λέει ό Πλάτωνας Αθηναίους καί όχι Έλληνες, σάς ενημερώνω πώς ή Αθηνά είχε τήν κατοχή αυτής εδώ τής χώρας μαζί μέ τόν Ήφαιστο. Καί τήν Ατλαντίδα πήρε ό Πασειδώνας μέ τό όνομα Ποσειδωνία καί αργότερα Ατλαντίδα από τόν υιό του τόν Άτλαντα.

      Διαγραφή
  12. ...δημιουργωντας Συμπαν. Πολυ καλο, Κωστα, συνεχισε. Αλλωστε το νοτες και μπιτς το κατεχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τον αγαπητο Διηνεκη. Ταξιδι στη χωρα του Piazzola με διαφορετικο ξεναγο.

    https://www.youtube.com/watch?v=ADwfyxpriAM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως.. το πρόλαβα αυτό το τρίο, με το ίδιο ρεπερτόριο, στον Λυκαβηττό. Μιλάμε για πολύ ξέγνοιαστες μέρες!

      Διαγραφή