«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ: "Από σύστημα Ηλεκτρονικού Πολέμου " KORAL " - Electronic Warfare System ( της τουρκικής εταιρείας Aselsan ), ..ίσως και από jammers... Κ Α Τ Ε Ρ Ρ Ι Φ Θ Η και ο Σμηναγός (Ι) Γεώργιος Μπαλταδώρος" !!!!


"Με Ηλεκτρονικό Πόλεμο κατέρριψαν στις 5 Δεκεμβρίου τού 2007 τον Σμηναγό (Ι) Αθανάσιο Μπατσαρά, με Ηλεκτρονικό Πόλεμο κατέρριψαν χθες ΚΑΙ τον Σμηναγό (Ι) Γεώργιο Μπαλταδώρο. Με Ηλεκτρονικό Πόλεμο κατέρριψαν στις 11 Φεβρουαρίου τού 2016 ΚΑΙ τους Υποπλοιάρχους (ΠΝ) Αναστάσιο Τουλίτση και Κωνσταντίνο Παπανά και τον Ανθυπασπιστή (ΠΝ) Ελευθέριο Ευαγγέλου (στην Κίναρο)"

Σχόλιο Διόδοτου: Γιατί όλοι (συστημική ενημέρωση, ιστοσελίδες, μπλογκς κ.ά.) το παίζουν τρελλίτσα... και κανένας άλλος δεν αναφέρεται σε συστήματα Ηλεκτρονικού Πολέμου;... Βρήκαμε ΜΟΝΟ στο Ίχνος μία παραπομπή προς το ιστολόγιο Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως, το ίδιο και στα sxolianews και filosofia-erevna, ένα άρθρο των Κατοχικών Νέων, μία αναφορά σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο defencegreece και στα Αττικά Νέα (επίσης και εδώ) και μία αναφορά στο ΕργΔημΕργ.


περισσότερα ΕΔΩ
και ΕΔΩ

 

40 σχόλια:

  1. προσπαθούν κάποιοι να το σχολιάσουν ειδικά στο θέμα και έχουν πάρει γραμμή να ειρωνεύονται κάντε μια ανάρτηση για τον επιχειρηματία Κωνσταντινίδη και την δήλωση του πενταποσταγμα σχετικα με το οτι αναλαμβανει τα παιδια και την χηρα του χειριστη μια και το κρατος ειναι βλασφημο σε καθε τι ορθοδοξο και ελληνικο, ενω με πηχιαιους τιτλους μοστραρουν οτι η βουλη θα υιοθετησει τα παιδια του ατυχου συνανθρωπου μας, βγειτε μπροστα μην τους φοβαστε τρομαγμενοι αρουραιοι ειναι ολοι πολεμηστε τους βρωμιζουν με προπαγανδα ακομα και την φιλοτιμη προσφορα των ελληνων απεναντι στην οικογενεια (βουλη θα υιοθετησει) βγειτε πιο μπροστα απ αυτους ειμαστε σε φαση που τα παιζουμε ολα για ολα,ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα για το θεο !πως μπορουν να προστατευτουν οι ελληνες πιλοτοι απο τις ηλεκτρονικες παρεμβολες!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αντίμετρα. Σε κάθε μέτρο, υπάρχει και αντίμετρο.
      Και ΑΝΤΙ - ΑΝΤΙ - ΜΕΤΡΟ φυσικά κ.ο.κ.

      Πρέπει να προμηθευτούμε ή να κατασκευάσουμε ΚΙ ΕΜΕΙΣ τέτοια συστήματα.
      Μόλις τους ρίξουμε ΚΙ ΕΜΕΙΣ 3-4 αεροπλανάκια, 5-6 ελικοπτεράκια και 10-20 ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΧΗΜΑΤΑ (UAVs) με τον ίδιο τρόπο, να δείτε πώς θα σταματήσουν...

      Διαγραφή
  3. Τῆς Θεοτόκου ἡ Πόλις,
    τῇ Θεοτόκῳ προσφόρως,
    τὴν ἑαυτῆς ἀνατίθεται σύστασιν·
    ἐν αὐτῇ γὰρ ἐστήρικται διαμένειν,
    καὶ δι' αὐτῆς περισῴζεται καὶ κραταιοῦται,
    βοῶσα πρὸς αὐτήν·

    Χαῖρε ἡ ἐλπὶς πάντων τῶν περάτων τῆς γῆς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταρρίπτονται έτσι εύκολα τα πολεμικά αεροσκάφη. Tα κρίσιμα ηλεκτρονικά τα έχουν όλα μέσα σε κλωβούς Faraday και ότι μπαίνει και βγαίνει περνά από φίλτρο. Eίναι σχεδιασμένα να αντέχουν μέχρι και παλμούς EMP από πυρηνικές βόμβες.

    Tο Koral δεν γράφει στις δημοσιευμένες προδιαγραφές τίποτα εξαιρετικό στον ενεργητικό τομέα. Aχρηστεύει για λίγο τα ραντάρ σαν κλασσικός παρεμβολέας και παραπλανεί τους πυραύλους. Aπίθανο να προκαλεί μόνιμες βλάβες καίγοντας κάτι. Aυτά τα κάνουν άλλες τεχνολογίες, πχ βαθμωτά πεδία, και απίθανο να είναι οι τούρκοι τόσο προχωρημένοι, ενώ μία έκρηξη EMP αρκετά κοντά θα έριχνε και τα δύο αεροσκάφη και θα έκανε ζημιές και στη Σκύρο. Yπάρχει και η θεωρία ότι δεν έγινε καμία επίθεση από τούρκους αλλά από άλλους παίχτες. H χρονική στιγμή δείχνει προβοκάτσια σε βάρος των τούρκων και προσπάθεια να ανάψουν τα αίματα στην Eλλάδα. Θέλει και λίγη προσοχή τι πληροφορίες αναμεταδίδουμε όπως και η διατύπωση και στάση απέναντι στα απίστευτα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφορά σε άλλους παίχτες γίνεται και εδώ:
      https://ergdhmerg.wordpress.com/2018/04/13/%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%85/#comment-25868
      Μας προϊδεάζει επίσης, ο συγχρονισμός της δήλωσης Δ.Καμμένου με την υπογραφή για το πρόγραμμα αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ.

      Το άρθρο του defencegreece (δες πιο πάνω) αναφέρει κι άλλα συστήματα ηλεκτρ.πολέμου εκτός από το κοράλ.

      Οι Τούρκοι μπορεί να μην διαθέτουν, διαθέτουν όμως οι άλλοι "παίχτες" απ'όλα.

      Ανακολουθία λοιπόν στον σχολιασμό σου Γιώργο.

      Κατανοώ την προσπάθεια γενικώς να καταταχτούν 9 μπλογκς μόνο στην σφαίρα των συνωμοσιολογικών εικασιών.

      ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ 9 ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΣΟΥΝΑΜΙ, ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΝΟ.

      Διαγραφή
  5. ουπςςςς!!! Δηλαδή και οι 9 είμαστε "ασόβαροι";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ναι ρε Κώστα.
      Είναι δυνατόν να είναι οι τουρκαλάδες;
      Χθες έκαναν άλλες 32 παραβιάσεις εν τω μεταξύ...
      Προχθές, έλεγαν ότι δεν έκαναν τίποτα και έστειλαν και... «συλλυπητήρια».
      «Οι τουρκαλάδες είναι φίλοι μας» ρε Κώστα, μην το χαλάς τού Γιώργου.
      Το "KORAL" δε, είναι άχρηστο καημένε, το κατασκευάζουν από το 2009, για πλάκα. Ξόδεψαν τόσα λεφτά, διότι τά 'χανε για πέταμα. Κατάλαβες Κώστα;
      «Μη μού τους κύκλους τάρατε» με τους τουρκαλάδες...
      Όλα κι όλα!

      Διαγραφή
    2. Διηνέκη,
      το σχόλιο "ουπςςςς!!!" δεν πήγαινε στον Γιώργο, αλλά σε κάποιον άλλο "αγαπημένο" σου, πάντως ήρθε γάντι και στην περίπτωση του Γιώργου.

      Διαγραφή
  6. Κατά τον Γιώργο, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Cutlass/Cygnus
    https://www.scribd.com/document/48950236/ew0331
    που είχε και έχει η τουρκική φρεγάτα Gökova
    https://en.wikipedia.org/wiki/USS_Samuel_Eliot_Morison_(FFG-13)#TCG_Gökova_(F_496)
    και που ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ τον Σμηναγό (Ι) Αθανάσιο Μπατσαρά στις 5 Δεκεμβρίου τού 2007,
    ήταν και είναι... άχρηστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γραφικότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ανάρτησα ανώνυμε,
      έτσι για να δει ο κόσμος ότι απόψε γίνεται το ξεκαθάρισμα του ποιος είναι καθαρός και ποιος όχι. Τί "πονάει" να δημοσιεύεται (στην προκείμενη περίπτωση ότι σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου δολοφόνησε τον ήρωα) και τί όχι.

      Διαγραφή
  8. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ; ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΟΛΩΜΕΝΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ; ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ; ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ,ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΧΤΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
    ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΟΥΛΗΔΕΣ
    ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ
    ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ
    ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΖΕΥΣ ΣΩΤΕΡ ΝΙΚΗ
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aρχίζεις και κάνεις χοντρά φάουλ Διηνέκη, μου βάζεις λόγια που δεν έχω πει. Δεν τα ξέρω τα άλλα οπλικά συστήματα της τουρκίας, όταν λέμε "απίθανο να έχουν" πάει να πει δεν ξέρουμε αν έχουν αλλά θα εκπλαγούμε αν έχουν.

    Κώστα δεν το κατάλαβα το παρακάτω. Eγώ είμαι πιο συνωμοσιολόγος από όλους σας μαζί, έχω γράψει πολλά τέτοια και ακόμα πιο φευγάτα στο εργδημεργ, όπως για το Saturn ,matrix, νόμιζα ότι έχω γίνει γνωστός σε σένα ως συνωμοσιολογικός. Oπότε δεν καταβαίνω το παρακάτω. Δεν το παίρνεις πίσω καλύρερα γιατί είναι βαριά κουβέντα;

    ". Οι Τούρκοι μπορεί να μην διαθέτουν, διαθέτουν όμως οι άλλοι "παίχτες" απ'όλα. Ανακολουθία λοιπόν στον σχολιασμό σου Γιώργο. Κατανοώ την προσπάθεια γενικώς να καταταχτούν 9 μπλογκς μόνο στην σφαίρα των συνωμοσιολογικών εικασιών."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, πάρε άλλο ένα οπλικό σύστημα τώρα, εδώ.

      Διαγραφή
    2. Aνάθεμα κι αν καταλαβαίνω ποιος Γιώργος γράφει εδώ κάθε φορά.
      Οκ, σε αναγνωρίζω τώρα. Κι έχεις δίκιο, σε αντιμετώπισα καχύποπτα. Αλλά δεν βλέπεις τί γίνεται εδώ μέσα βρε Γιώργο;.. Ο άλλος, τον οποίο κατάλαβα ποιος είναι, έγραψε "γραφικότητες..". Τσιταρίστηκα λίγο κι εγώ σαν τον Διηνέκη. Συγκεκριμένα, σε πέρασα για άλλον Γιώργο που γράφει σε άλλο μπλογκ (δεν θέλω να πω το όνομα του μπλογκ), και δεν πήγε στο μυαλό μου ότι είσαι ο Γιώργος από το ΕργΔημΕργ.
      Το παίρνω πίσω λοιπόν, ελπίζω και ο Διηνέκης να κατανοήσει ότι είσαι από τα καλοπροαίρετα παιδιά.
      Καληνύχτα.

      Διαγραφή
    3. Μπα, τίποτα ρε φίλε Κώστα. Μη μάς πουν και... συνωμοσιολόγους.

      Πέρα από την πλάκα τώρα, δεν πάει καλά η Πατρίδα Κώστα.
      Υπάρχει πρόβλημα στους Νεοέλληνες.
      Λίγοι απομείναμε.
      Και πρέπει να αφυπνίσουμε πολύ κόσμο. Κακόπιστο και κακεντρεχή.

      Διαγραφή
    4. Εμείς φίλε θα το κάνουμε το καθήκον μας.
      Το καλύτερο αποτέλεσμα όμως θα το φέρει ο κλαυθμός που πολυμέτωπα έρχεται εις τας κεφαλάς των μη μετανοούντων και εριστικών ατόμων. Και μετάνοια εδώ δεν δίδεται ως λέξη αποκλειστικά με την χριστιανική έννοια. Κάποιος πολύ λαϊκά θα το έλεγε "πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις..".
      ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ.
      ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
    5. Από την 5η Μαΐου τού 2010 (που μάς έβαλε στα Μνημόνια ο Παπανδρέου, μαζί ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ) τρώει σφαλιάρες ο Νεοέλληνας φίλε Κώστα. Το καλοκαίρι τού 2011, ο Ραχωβίτσας τού κατέβασε την Ταξιαρχία SEEBRIG (με τους τουρκαλβανούς, τους γυφτοσκοπιανούς, τους Βούλγαρους και τους Ρουμάνους) και τον τσάκισε στα ληγμένα ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ασφυκτικά αέρια...
      Βρισκόμαστε στο 2018, μανάδες αφήνουν τα παιδιά τους έξω από γραφεία Εισαγγελέων διότι δεν έχουν να τα ταΐσουν πια, νοικοκυρές έχουν βγη στην πορνεία για να τα βγάλουν πέρα οι οικογένειές τους, μάς αρπάζουν ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ, συνεχίζουν να ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ αεροσκάφη μας, να εμβολίζουν περιπολικά σκάφη μας, κτλ, κτλ, κτλ...

      ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΩΣΤΑ. Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΗΚΕ. Όσα χαστούκια κι αν φάει ακόμη, δεν...

      Εδώ έχουν φύγει τα παιδιά τους μετανάστες στο εξωτερικό ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, και στ' @ρχίδιΑ τους...

      Γουστάρουν «πρόσφυγες» και «μετανάστες»...
      Γουστάρουν Ισλάμ...

      Διαγραφή
    6. Ηρέμησε και ξεκουράσου.
      Όλα θα γίνουν όπως πρέπει όταν έρθει η ώρα...

      Διαγραφή
    7. Καληνύχτα-Καλημέρα...
      Χριστός Ανέστη!

      Διαγραφή
    8. Αληθώς Ανέστη!

      Μόνον σ' αυτό το γεγονός πιστεύω ΑΚΛΟΝΗΤΩΣ!

      Διαγραφή
  11. Ποιοι είναι οι κακόπιστοι και κακεντρεχείς;

    Αυτοί που βρίσκουν σφάλματα και στα λένε, τι είναι;

    Ορίστε άλλη μία γκάφα (να 'ταν η μόνη - πως την είπαμε την τοξική ουσία στο νερό της Θεσσαλονίκης;). Έχεις λοιπόν την υποψία που έχουμε όλοι, ότι κατερρίφθη με όπλο ηλεκτρονικού πολέμου. Και ότι το ίδιο συνέβη με τον Μπατσαρά. Και τι προβάλλεις ως απόδειξη; Ή μάλλον ως σοβαρή ένδειξη; Τη φράση "active radar-jamming capability":

    https://esxatianasxesi.blogspot.gr/2016/02/5-2007.html

    Η φράση ενεργή παρεμβολή σημαίνει δημιουργία εικονικών στόχων ή τύφλωση του ραντάρ ή του gps. Δεν σημαίνει πρόκληση βλάβης στα ηλεκτρονικά του αεροσκάφους ώστε να πέσει. Δεν πέφτει το αεροσκάφος από την έλλειψη ραντάρ, gps και επικοινωνίας με τη βάση. Επίσης το δεύτερο αεροσκάφος θα ανέφερε τα ίδια προβλήματα αν είχε υπάρξει ηλεκτρονικός πόλεμος από τούρκους.

    Συνεπώς το πιθανότερο είναι ότι το έριξαν με άλλη τεχνολογία κάποιοι πιο προχωρημένοι, γι αυτό και δεν πρόλαβε να κάνει eject o πιλότος.

    Υπάρχουν και ηλεκτρομαγνητικά όπλα βιοσυντονισμού που στοχεύουν τη βιολογία του πιλότου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο,
      νομίζω δικό σου είναι το σχόλιο..

      το "κακόπιστοι και κακεντρεχείς" δεν απευθύνεται σε εσένα. Εφόσον είσαι εδώ, θα σου απαντούσε ευθέως ο Διηνέκης, είμαι σίγουρος. Το σε ποιούς απευθύνεται...άσε μην το θίξω εγώ τουλάχιστον...όλοι καταλαβαίνουν.
      ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.

      Το άλλο με το "διοξείδιο του υδρογόνου" ήταν φάρσα στην οποία παραλίγο να πέσω εγώ (όπως έπεσε και η πηγή μου), πήγα να παρασύρω τον Διηνέκη, ευτυχώς όμως...ελάχιστη ώρα αργότερα, και παράλληλα και με δική σου προειδοποίηση νομίζω, ανακάλυψα την πηγή της.
      Έπρεπε να ερευνήσουμε λίγο, από την αρχή, πριν αναρτήσουμε οτιδήποτε. Θα μας το χτυπάς για καιρό;..

      ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΣΥΜΠΝΟΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ.

      Καλό ΣΚ φίλε!

      Διαγραφή
    2. Εγώ είμαι το πρόβλημα ΚΑΙ σε εσένα Ανώνυμε 14 Απριλίου, 2018 14:06;
      Διότι στον Ραχωβίτσα, για παράδειγμα, ήμουν, είμαι και θα είμαι πρόβλημα.

      Τα αλβαναριά και οι σκληροί ισλαμιστές δεν σε ενοχλούν; Όλο το πρόβλημά σου εγώ είμαι;

      Ανθυπο - λεπτομέρειες ψάχνεις; «Διυλίζεις τον κώνωπα»;

      Βλέπεις κανέναν άλλον να ασχολείται ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ με το πώς ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ ο Σμηναγός (Ι) Αθανάσιος Μπατσαράς για παράδειγμα;

      Ούτε το όνομά του δεν ήξερες. Πού υπηρετούσε; Πώς ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ;

      Εγώ είμαι το πρόβλημά σου ρε τύπε; Προφανώς...

      Διαγραφή
  12. «Υπάρχουν και ηλεκτρομαγνητικά όπλα βιοσυντονισμού που στοχεύουν τη βιολογία του πιλότου».

    Σού 'πα εγώ ότι δεν υπάρχουν; Στο ίδιο πνεύμα κινούμαι.
    Απλά, θες «να την πης» στον συνέλληνα. Όχι σε κανένα τουρκαλβαναριό που ληστεύει, σκοτώνει, βιάζει... Στον συνέλληνα...

    «...καὶ κεραμεὺς κεραμεῖ κοτέει καὶ τέκτονι τέκτων,
    καὶ πτωχὸς πτωχῷ φθονέει καὶ ἀοιδὸς ἀοιδῷ».

    Αθάνατε Ησίοδε ! Πόσο καλά γνώριζες τον φθονερό Έλληνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δώσε κανένα λινκ με ενδιαφέρει αυτό που γράφεις ευχαριστώ εκ των προτέρων γνωρίζω ότι αν θες είσαι εξαιρετικά ευγενής

      Διαγραφή
    2. Ησίοδος, «Έργα και Ημέραι»
      Στίχοι 25-26

      https://el.wikisource.org/wiki/Έργα_και_ημέραι

      Διαγραφή
  13. Αυτός είναι ο Διηνέκης

    https://esxatianasxesi.blogspot.gr/2018/04/blog-post_714.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ασόβαροι το επιστρέφω στους...σοβαρούς.Τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διηνέκη τίποτα από αυτά που λες για μένα δεν είναι αλήθεια. Είπα να κάνω μια νέα αρχή φεύγοντας από την αρνητίλα που έχει επικρατήσει στου εργ. Αυτά που είπα για τους ένστολους που αποκρύπτουν δολοφονίες συναδέλφων τους και γενικά υπακούνε σε προδοτικές εντολές, τα έχω πει και πριν, σε άλλους χώρους με διάφορες διατυπώσεις, και δεν είναι απολύτως τίποτα προσωπικό με σένα. Εσύ όταν βρίσκεις κάτι που γράφτηκε ότι είναι μαλακεία και το αποκαλείς έτσι και σου απαντάνε και οι άλλοι με το ίδιο νόμισμα για τα δικά σου μαργαριτάρια, μη το παίρνεις προσωπικά.

    Τέλος τέτοιες ιστορίες με στρατιωτικούς που αποκρύπτουν δολοφονίες συναδέλφων τους, τις θεωρώ κλειδί. Για να σπάσει το mind control. Ο νοών νοείτω.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε 'μένα τα λες; Εγώ, αγαπητέ μου, για να σπάσει το mind control, όπως σωστά λες, γράφω συνέχεια για τον Ραχωβίτσα, τον Χίο και μια πουτάνα τρελλή πρακτόρισσα, για να μαθαίνουν τα νέα παιδιά το τι σαπίλα υπάρχει στην αστυνομία, τη δημοσιογραφία και αλλού.

    Έχεις διαβάσει τα βασανιστήρια που μού έκανε ο Ραχωβίτσας;
    Σε 'μένα τα λες λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. έχουν κάνει την χώρα μπάχαλο, υπάρχει εμπιστοσύνη μέσα σε μας στις υπηρεσίες, στις θέσεις; σε μια εποχή που είμαστε σε κατοχή και οι πάντες εξαγοράζονται με το χρήμα; ''θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία, μόλις γίνει πολιτειακή ανωμαλία θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο, το παγκόσμιο κεφάλαιο, το διεθνές κεφάλαιο,γιατί είναι εβραικό, μόλις τραβήξει πίσω το διεθνές κεφάλαιο θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι, η Ελλάδα τότε θα φτωχύνει και ο κόσμος θα πεινάσει, τότε θα γίνει η πρόκληση πάνω σ αυτήν την αναμπουμπούλα'' Ιωσήφ Βατοπεδινός, μέχρι τότε θα μας εξαθλιώνουν θα μας εκφοβίζουν, θα μας σκοτώνουν, για να είμαστε σαν το σάπιο φρούτο πεσμένο κάτω, ώστε να μας αποτελειώσει το μουσουλμανικό άρβυλο απ έξω και η μουσουλμανική παντόφλα από μέσα.. οι τούρκοι θα χτυπήσουν μόλις βρεθούμε σε μεγάλη αδυναμία, μέχρι τότε αυτοί που τους υποκινούν θα τους βάζουν να γαυγίζουν και να δαγκώνουν παράλληλα με όλα όσα ζούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για τους στρατιωτικούς έχεις διαφορετική άποψη από ότι για τους αστυνομικούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για στρατιωτικούς σαν τον Σιαλμά, τον Ηλιάκη, τον Μπατσαρά, τον Μπαλταδώρο,
      τρέφω έναν σεβασμό.
      https://www.youtube.com/watch?v=yxX67uGKP-M

      Διαγραφή
  19. Κινέζοι χάκερς σε συνέδριο περιέγραψαν μέθοδο για να παραποιούν από μακρυά σε οποιαδήποτε συσκευή gps τις συντεταγμένες που δείχνει. Με λογισμικό που μπορεί να κατεβάσει οποιοσδήποτε! Και εξοπλισμό πολύ χαμηλού κόστους...

    https://media.defcon.org/DEF%20CON%2023/DEF%20CON%2023%20presentations/DEFCON-23-Lin-Huang-Qing-Yang-GPS-Spoofing.pdf

    Οπότε ένα υποβρύχιο που βρισκόταν στην κατάλληλη θέση μπορεί να παραποίησε το υψομετρικό στο gps του ενός από τα δύο αεροσκάφη (αν ήταν αρκετά κοντά ώστε ο λοβός του σήματος να έπιανε μόνο το ένα αεροσκάφος), ο πιλότος μέσα στα σύννεφα νόμισε ότι πετούσε στα 2000 πόδια πχ ενώ βρισκόταν πιο χαμηλά και στην προσπάθειά του να κατέβει έπεσε στη θάλασσα πριν προλάβει να κάνει eject.

    Εάν πάλι έπιασε και τα δύο αεροσκάφη η παραποίηση του σήματος, θα νόμισαν και οι δύο ότι βρίσκονταν στο ίδιο σημείο, και όποιος πετούσε χαμηλότερα θα σκοτώθηκε πρώτος, και το αντιλήφθηκε ο άλλος και ανέβασε το αεροσκάφος του. Και για κατανάλωση από τους ιθαγενείς το καθεστώς έφτιαξε μια διαφορετική ιστοριούλα που δεν περιλαμβάνει εχθρική ενέργεια.

    Δεν ξέρω αν η εικονική θέση μπορεί να αλλάζει όσο γρήγορα αλλάζει η θέση του αεροσκάφους. Aν όχι, τότε από τα πηδηματάκια θα γίνονταν αντιληπτή η παρεμβολή. Με αρκετά ισχυρό υπολογιστή πρέπει να γίνεται και αυτό.

    Φανταστικό σκηνικό: ο Κώστας και η παρέα του στο Καστελόριζο με ένα τέτοιο εξάρτημα στο χέρι, συν το λογισμικό των Κινέζων χάκερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή