«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Αισχρή ανθελληνική και αντιχριστιανική πρόκληση από αναρχοκομμούνες φεμινίστριες!

Τελικά ΟΛΕΣ οι ανθελληνικές δυνάμεις, και στο εξωτερικό και μέσα στην ελληνική κοινωνία, έχουν βάλει τα δυνατά τους αυτές τις μέρες να πλήξουν ό,τι όσιο και ιερό και ό,τι μας αντιπροσωπεύει και έχει να κάνει με τις αρχές μας, την Ιστορία της χώρας μας, τον ίδιο τον ζωτικό μας χώρο και το δικαίωμά μας να κάνουμε παιδιά και να τα αναθρέφουμε όπως θέλουμε. Ο Σατανάς αυτός που λέγεται Σιωνιστική Νέα Τάξη πραγμάτων, ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ! 
Αναγνώστριά μας, έστειλε στο ημέηλ μας ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στοιχεία και φωτογραφίες της παρουσίας και της δράσης ανθελληνικών "αντιφασιστικών" (δηλαδή φασιστικών 🙂 ) οργανώσεων made and financed  by George Soros 🙂, που έβαλαν στο μάτι την εκδήλωση κατά των εκτρώσεων που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Πολεμικό Μουσείο, καθώς και την διοργανωμένη από κλήρο και λαό εκδήλωση, που θα γίνει την Κυριακή στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου. Εκεί δε, θα προσπαθήσουν με αντισυγκέντρωση να παρεμποδίσουν την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ:


Χτες Κυριακή 6/5/18 στο Πολεμικό Μουσείο διοργανώθηκε ημερίδα υπέρ της ζωής και εναντίον των εκτρώσεων από το κίνημα ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ.
Αυτό φαίνεται εξόργισε αναρχοκομμούνες φεμινίστριες που πήγαν έξω από το Πολεμικό Μουσείο και έριξαν εμετικά ανθελληνικά και αντιχριστιανικά φέιγ βολάν!



Την Κυριακή 13/5/18 3 μ.μ. στα Προπύλαια θα γίνει συγκέντρωση και πορεία στην βουλή με θέματα υπέρ της Πίστεως, της Πατρίδος και του Έθνους.


Τα κομμούνια θα κάνουν αντισυγκέντρωση την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο νωρίτερα, για να μην γίνει η Ελληνορθόδοξη συγκέντρωση!


Γι αυτό την Κυριακή 13/5/18 
όλοι οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί
στα Προπύλαια από νωρίς το μεσημέρι,
να υπερασπιστούμε την Πίστη, την Πατρίδα και το Έθνος μας!

Όσοι δεν μπορούν να έρθουν, τουλάχιστον να ενημερώσουν
όλους τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς τους.


Όπως δείχνει και το παρακάτω συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ
χάνουμε την Πίστη, την Πατρίδα και το Έθνος μας!

5 σχόλια:

  1. είδατε πόσο μισούν την Ορθοδοξία; επειδή η Ορθοδοξία είναι η αλήθεια και ελέγχει την αμαρτία γιατί νοιάζεται την σωτηρία της ψυχής, ο διάβολος όμως θέλει να οδηγήσει τους ανθρώπους στην απώλεια και τους ξεσηκώνει εναντίον κάθε ορθόδοξης έκφρασης, δεν θα αποφύγουν όμως οι ένοχοι να δουν τα παιδιά που κατακρεούργησαν εδώ, στην άλλη ζωή όταν φύγουν από αυτόν τον κόσμο κι αυτοί, θα τα δουν, είναι το μόνο βέβαιο, αλλά εκεί ουκ έστι μετάνοια, μέσα στο ναό, στο Δεσποτικό δεν υπάρχει καντήλι, στην Β παρουσία δεν θα υπάρξει έλεος, δικαίωμα μετανοίας έχει ο άνθρωπος μέχρι να κλείσει τα μάτια σ αυτήν την ζωή, μετά δεν θα έχει καμιά απολύτως ευκαιρία, αφήστε τους να χτυπιούνται, συσσωρεύουν κι άλλα εγκλήματα μαζί με τα δικά τους, εμείς θα διατρανώνουμε με σθένος την αγάπη στον Χριστό,την αλήθεια της Ορθοδοξίας, την αγάπη στην πατρίδα και στους ήρωες και αγίους της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Κώστα σε συνέχεια της Κιτσίκειας προδοτικής και πολύ επικίνδυνης αρλουμπολογίας... έλαβα τον παρακάτω σύνδεσμο στο email μου από κάποιο γνωστό μου και σας το στέλνω γιά να λάβουν γνώση και λοιποί (αφυπνισμένοι) Συνέλληνες συναγωνιστές...

    http://ardin-rixi.gr/archives/12197

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα σχόλια της ανάρτησης που μου έστειλες, γίνεται επίσης χαμός! βλέπε σχόλιο Φιλονόης το οποίο σχετίζεται με αυτό:
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%96%CE%AE%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9A%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85
      στο οποίο αναφέρεται ο σχολιαστής Καρυπίδης.

      Ολοκληρώθηκαν τα 50 χρόνια που είπε ο Παπαδόπουλος... τώρα όμως κανένας πραγματικός Έλληνας δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο.

      Η πληγή αυτή που λέγεται "ύπαρξη Τουρκίας" πρέπει να κλείσει ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ με ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ από Ρωσία, παράλληλα με εγκατάλειψή της από ΗΠΑ.

      Και το έδαφος σαν κάπως να είναι ήδη στρωμένο για κάτι τέτοιο 🙂 .

      Δεν είμαι εγώ μισοτούρκης, το Τουρκικό Κράτος ειναι απλά ένας ιός που πρέπει να εξαλειφθεί. Κάθε εκατοστό του εδάφους της χώρας αυτής, ανήκει σε άλλους λαούς. Τα μογγολοσελτζούκια δεν ξεπερνούν στην πραγματικότητα το 5%. Είναι κωλο-υβρίδια, φονικές κλωνομηχανές που κατασκευάστηκαν από πιο αρχαίους εχθρούς μας.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Ποιός αδειάζει να τις χέσει κι αυτές, καί τις απόψεις τους!

    Αν όμως θέλουν κόντρα σε κυνικό επίπεδο, υπάρχει καί η άποψη πως γυναίκα που δεν κάνει παιδιά, είναι άχρηστη. Κι επίσης, εγώ προσωπικά (κι όλοι οι άλλοι, υποθέτω) δεν πήγα φαντάρος, γιά να κάθονται καί να το ξύνουν κάτι τέτοιες - καί να χλευάζουν από πάνω.
    Προφανώς αυτά τα τσόκαρα ψάχνουν γιά κορόϊδα, ή τρελλούς! Αλλά δεν βλέπω το γιατί πρέπει να τους κάνουμε τη χάρη.

    Βρέ, έχουν να πέσουν αισυμνητικοί νόμοι, που όποιος-α πάει να λουφάρει τη συμμετοχή στο κοινωνικό γίγνεσθαι καί την πρόοδο του έθνους, θα σπάει πέτρες με τη βαρειά μέχρι να ψοφήσει!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα
      Καλημέρα αγαπητέ Εργοδοτα!

      Βρίσκουν και κάνουν...
      Δικαιολογούν έτσι και το μεροκάματο τους.

      Διαγραφή