«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Κατάπτυστη δήλωση Κιτσίκη: «Ζητώ συνομοσπονδία Ελλάδας – Τουρκίας» (ΒΙΝΤΕΟ) [στην ανάρτηση συμπεριλαμβάνονται κι άλλα σχόλια του ιστολογίου μας]

Σχόλιο Διόδοτου: Άσε μας ρε τουρκο-περιούσιο παπαγαλάκι στην ησυχία μας... Σάμπως μόνο εσύ το θέλεις;;.... Σύσσωμα όλα (ΟΛΑ ΟΜΩΣ) τα κόμματα της Βουλής και όλο το "Ελληνικό" Κράτος, για εκεί το πάτε! ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ -ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ- ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΒΗΧΑ!

 Ακούστε τις δηλώσεις του καθηγητή:





πηγή

2ο σχόλιο Διόδοτου: 
 Ψυχοπονιάρης ο Κιτσίκης...και με τους Τούρκους που δεν έχουν θάλασσα δική τους... και με τους Τουρκοκύπριους στους οποίους (τους καημενούληδες) δεν παραχωρείται δικαίωμα στον ορυκτό θαλάσσιο πλούτο...  

3ο σχόλιο Διόδοτου:
Ο "Γόρδιος Δεσμός" στον οποίο αναφέρεται ο Κιτσίκης, είναι να κάνουμε το Αιγαίο ΜΑΣ.. κοινή θάλασσα και να σουλατσάρουν οι Τούρκοι ελεύθερα και να εξορύσσουν πετρέλαιο, όσμιο κ.ά.. Να μεγαλώνουν εντωμεταξύ τα μούλικα που κουβάλησαν όλες αυτές οι μαντηλοφόρες μουσουλμάνες από Πακιστάν, Αφγανιστάν και κυρίως από την Ανατολία -τα βάθη της Τουρκίας- και να επιβάλλουν στην ελληνική κοινωνία την σαρία και να ολοκληρωθεί επιτέλους ο εξισλαμισμός της Ελλάδος, με εργατάκια της πείνας (Έλληνες και Ασιάτες μαζί) που θα αποτελούν δούλους πολυεθνικών εταιρειών εβραϊκών συμφερόντων. ΠΡΙΤΣ!!!

 

22 σχόλια:

  1. ΕΚΤΑΚΤΟ...!!!
    - Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν την Ελλάδα: Διανομή Ελληνικής Γης για μετανάστες 100 στρεμμάτων στον κάθε έναν δωρεάν και 100% επίδομα ενοικίου....!!!

    Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν την Ελλάδα: Διανομή Ελληνικής Γης για μετανάστες 100 στρεμμάτων στον κάθε έναν δωρεάν και 100% επίδομα ενοικίου – Οι μετανάστες αντιδρούν και ζητούν χρήματα και όχι γη και δουλειά

    Σε μία απόφαση που δεν έχει προηγούμενο θέλει να προχωρήσει το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής σε συνεργασία με τα υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και Υπουργείο Περιβάλλοντος και Χωροταξίας.

    Ο Γιάννης Μουζάλας έθεσε θέμα ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία, χωρίς διακρίσεις και αυστηρά κριτήρια που θα καθιστούν εύκολη την αφομοίωση μεγάλου αριθμού μεταναστών χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί οικονομική δυσφορία για αυτούς.

    Μέσα από το πρόγραμμά που προωθεί η κυβέρνηση και θέλει να ολοκληρώσει μέχρι το καλοκαίρι του 2018, έχει σκοπό να παραχωρήσει δωρεάν 200.000 στρέμματα στην περιοχή της Μακεδονίας σε 2000 μετανάστες με μία σειρά από προνόμια ώστε να μπορούν να ενταχθούν στην παραγωγική διαδικασία.


    Tα προνόμια που σκέφτεται να παραχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση είναι:

    1) Αφορολόγητο μέχρι και 25.000 ευρώ εισόδημα για όλους του μετανάστες που δεχθούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα αγροτικής παραγωγής

    2) Άτοκα δάνεια για την αγορά μηχανημάτων έως και 300.000 ευρώ για τον κάθε έναν με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.

    3) Επίδομα ενοικίου έως και 100% με κριτήρια εισοδήματος και οικογενειακής κατάστασης.

    4) Άδεια για λαϊκές αγορές..

    5) Απαλλαγή από ασφαλιστικές εισφορές για 2 χρόνια.

    Στο πρόγραμμα θα έχουν δικαίωμα ένταξης μόνο μετανάστες που είναι δηλωμένοι ως προστάτες οικογένειας και μόνο όσοι δήλωσαν ως χώρες προέλευσης την Συρίας, Το Μαρόκο, Το Ιράν, Το Πακιστάν και την Αίγυπτο.

    Ωστόσο αντιπροσωπεία από μέλη ΜΚΟ και μεταναστών δεν συμφωνεί στην εκκίνηση ενός τόσο προκλητικού και ρατσιστικού προγράμματος για την ελληνική κοινωνία. Μάλιστα δηλώνουν άκρως αντίθετοι σε κάτι τέτοιο λέγοντας ότι η Ελλάδα οφείλει να του δίνει χρήματα και όχι να του επιβάλει έμμεσα να γίνουν αγρότες.

    Το προκλητικότερα σημείο μάλιστα μέσα στο πρόγραμμα είναι ότι ο κάθε ένας που θα συμμετάσχει στο εν λόγο πρόγραμμα θα έχει δικαιώματα ιδιοκτησίας στην γη που θα του παραχωρηθεί αρκεί να υπάρχουν 10 παραγωγικά έτη.
    ΜΗΠΩΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΔΩ ΠΥΡΗΝΙΚΑ
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ
    ΤΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΡΙΞΕΙ
    ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ;;....

      Διαγραφή
    2. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι έχω δίκιο στο 1ο και 3ο σχόλιο της ανάρτησης. Οι ΜΚΟ κάνουν αντιπερισπασμό, ότι δήθεν δεν γουστάρουν την απόφαση του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής.
      Κι όλα αυτά μαζί, αποδεικνύουν ότι οι ισλαμικές σκουπιδόμαζες που μαζέψανε εδώ (ήδη 6 εκατομμύρια σχεδόν) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΜΕΣ, ούτε από το προδοτικό, κρυπτο-ιουδαϊκό κατεστημένο ("Κράτος"), ούτε θα είναι καν, στο χέρι της Τουρκίας (αν είχε καταλάβει και είχε κάνει δικά της τα ελληνικά νησιά) να τις διαχειριστεί.
      Οπότε όλα τα νταβατζίδικα πρότζεκτ (τους) σε χάος καταλήγουν.

      ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΑΟΣ ΟΜΩΣ...ΕΠΕΡΧΕΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ.

      Διάβασε προσεκτικά το κείμενο με τα κεφαλαία γράμματα, ψηλά στην επικεφαλίδα του ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ
    ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ...
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό λέγεται αντικατάσταση πληθυσμού.!!Αυτό που δεν ξέρει ο ανόητος κάτοικος της χώρας είναι πόσος είναι αυτός σε αριθμούς, και πόσος ο αριθμός των Σουνίτων μουσουλμάνων λαθροεισβολέων. Οι ελληνόφωνοι η ελληνογενείς κάτοικοι της χώρας δεν ξεπερνούν τα 4 με 5 εκατομμύρια.Δεν είναι 10 όπως πιστεύουν και απο αυτά τα 4 με 5 εκατομμύρια οι περισσότεροι είναι γέροι, όχι δηλαδή σε μάχιμη ηλικία.Αλλά και την σωστή ηλικία να είχαν...έχουν χάσει την πολεμική τους ικανότητα.Έχουν ξεχάσει ότι ο ΕΛΛΗΝ είναι ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ και όχι ψηφοφόρος.Η νεότερη Ελλάδα πτώχευσε γιατί οι κάτοικοι της τράβηξαν δυτικά, και ενστερνίστηκαν τα ιδεώδη των Αγγλοσαξόνων και των ιουδαίων Χάζαρων, και όχι των Ελλήνων προφόνων τους (όσοι τέλως πάντων τους έχουν προγόνους).

    Η Βουλή είναι ο πολιτικός καθρέπτης της κοινωνίας μας. Έχει τελειώσει το κρατικό μόρφωμα με το όνομα Ελλάς, έχουν τελειώσει και όσοι ζούνε μέσα σε αυτό, κάτι άλλο ποιο άσχημο έρχεται, και έρχεται σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχημο και οδυνηρό... που θα ξυπνήσει όμως στο τέλος τον μειοψηφόντα αλλά Υπεράνθρωπο "Λέων Οίδα",
      ΑΛΛΆ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ!

      Διαγραφή
  4. ΑΥΤΟ 11:46 ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΡΘΡΟ
    ----
    ** ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..!!!! **
    16.000.000 οι Έλληνες και οι αλλοδαποί στην Ελλάδα των 9.913.609 ψηφοφόρων που τελικά ψηφίζουν τα 5.500.000.
    -----
    Ο. Υ. Α. Χάσαμε την Ελλάδα! 16.000.000 οι Έλληνες και οι αλλοδαποί στην Ελλάδα των 9.913.609 ψηφοφόρων που τελικά ψηφίζουν τα 5.500.000.

    Εφιαλτικά στοιχεία προκύπτουν από την απόρρητη έκθεση ομάδας εργασίας επιτελών αξιωματικών του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με τίτλο «Έρευνα για το Πρόβλημα της Παράνομης Μετανάστευσης στην Ελλάδα», τα οποία παρουσιάστηκαν ( στα πλαίσια παρουσίασης εργασιών ) στη σχολή μετεκπαίδευσης ανώτερων αξιωματικών της αστυνομίας.
    Τα στοιχεία στηρίζονται και σε εκτιμήσεις του ΟΗΕ σύμφωνα με τις οποίες , ο πληθυσμός της Ελλάδας
    το έτος 2015 ήταν περίπου 14 εκατομμύρια, εκ των οποίων ποσοστό άνω του 20% ( 2.800.000 ) ήταν αλλοδαποί .

    Στις 30 Απριλίου 2012, ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε αναφέρει στο ραδιόφωνο: «Δεν είναι δυνατό μια χώρα έντεκα εκατομμυρίων με ένα εκατομμύριο νόμιμους μετανάστες – τους οποίους απορρόφησε τα προηγούμενα 15 χρόνια- να φιλοξενεί και ένα εκατομμύριο μετανάστες ….»

    Χρονολογικά δηλαδή το 2012 υπήρχαν στην Ελλάδα 12.000.000 έλληνες και αλλοδαποί και τρία χρόνια μετά 14.000.000 σύμφωνα με τον ΟΗΕ ή το 2012 υπήρχαν 2.000.000 μετανάστες νόμιμοι και παράνομοι και το 2015 ( αφού ο Ελληνικός πληθυσμός δεν αυξήθηκε τουναντίον μειώθηκε ) 4.000.000 μετανάστες έλληνες και αλλοδαποί

    Μόνο το 2015 μπήκαν στην Ελλάδα 836.000 μετανάστες και πρόσφυγες περίπου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία , έκτοτε όμως ,το σύστημα καταγραφής «χάθηκε » και η πολιτεία κάνει λόγο για μείωση των ροών . Η πλέον επίσημη παραδοχή είναι ότι – επιπλέον των ανωτέρω προαναφερθέντων – περισσότεροι από 1. 065.000 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν ΜΟΝΟ από θαλάσσης στην Ελλάδα, το διάστημα από το 2015 έως και τα τέλη Μαρτίου του 2018 , σύμφωνα με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής .

    Την ίδια ώρα και ενδεικτικά , με βάση το διμερές Πρωτόκολλο Επανεισδοχής Ελλάδας – Τουρκίας, το 2016 επαναπροωθήθηκαν 1.183 άτομα και πραγματοποιήθηκαν 10.576 εθελούσιες επιστροφές σε 84 χώρες καταγωγής.

    Η κατάσταση όμως , είναι περισσότερο από εφιαλτική σήμερα και γιαυτό φταίνε πολλοί .

    Σύμφωνα με τα παγκόσμια στατιστικά ( δεκτά σ όλες τις αστυνομίες ) μόνο το 8% -στην καλύτερη περίπτωση – της εγκληματικότητας και το 40% της παράνομης μετανάστευσης εντοπίζεται και καταγράφεται . Με αναγωγή βλέπουμε ότι από τους 1.065.000 στους οποίους προστίθενται 300.000 από τα χερσαία σύνορα , φτάνουμε στους 3.000.000 πρόσφυγες και μετανάστες , που μπήκαν στην χώρα το 2015, 2016, 2017 έως , Απρίλιο 2018

    Εάν δεχτούμε τα επίσημα στοιχεία και δει ότι , μόνο το 2015 εισήλθαν 836.000 άτομα , γίνεται ΦΑΝΕΡΗ η συγκάλυψη του προβλήματος από την Πολιτεία που κάνει λόγο για 173.614 πρόσφυγες και μετανάστες το 2016 και για μερικές δεκάδες χιλιάδες το 2017 .

    Με άλλα λόγια ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ , ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ και η γενεσιουργός αιτία της οικονομικής μας κατάντιας και της κοινωνικής μας αλλοίωσης.

    Οι 16.000.000 ψυχές που θέλουν να φάνε και να επιβιώσουν , διαλύουν μέρα με την ημέρα μια χώρα με δομές για 7.000.000 άτομα .

    «Πότε θα κτυπήσετε το χέρι σας στο τραπέζι της ΕΕ ;


    Με εκτίμηση

    ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τμήμ. «Πολιτικής Επιθεώρησης »)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε ΠΟΛΥ για τις πληροφορίες αυτές. Όταν ανέφερα τα "6 εκατομμύρια" κι εγώ, σαφώς αναφερόμουν μόνο στους νεοεισερχόμενους (εντός δεκαετίας) ασιατικούς και αφρικανικούς πληθυσμούς. Τα άλλα 2,5 είναι οι Βαλκάνιοι και Ανατολικής Ευρώπης.

      Διαγραφή
    2. Σαφέστατα, στην 8ετία των μνημονίων, ο Ελληνικός πληθυσμός έχει περιοριστεί ΟΧΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ 8,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

      Διαγραφή
  5. Υπολογίστε τώρα στον ήδη κατά πολύ μειωμένο και γερασμένο κάτοικο της χώρας, και την φυγή στο εξωτερικό των 800.000 νέων Ελλήνων, και το ποσοστό των Ελληνογενων κατοίκων της χώρας μειώνεται ακόμα κατά πολύ.Ζήτημα να έχουνε μείνει γύρω στα 5.000.000 ελληνόφωνοι και ελληνογενείς εντός του Ελληνικού χώρου. Αν θε σας αναφέρω τον αριθμό των καθαρόαιμων Ελλήνων που έχουν απομείνει....δυστυχώς θα σας ποιάσει απελπισία.

    Δεν χρειάζεται ούτε καν πόλεμο να μας κάνουν οι Τούρκοι....έχουμε γενοκτονηθεί απο ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και με ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.Θα πρέπει να περάσουμε είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε από την παρακμή και από την θυσία για να έρθει κάτι άλλο.Εδώ που φτάσαμε θα πρέπει ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ να θέλουμε πλέον....να ματώσουμε αν θλελουμε να έχουν ελπίδα και αύριο...οι ελάχιστοι Έλληνες που θα επιβιώσουν απο αυτό που έρχεται.Σύντομα στην πατρίδα μας θα χτυπηθούν 2 τάσεις δύο αντίπαλοι...ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ και ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ πίσω απο κάθε αντίπαλο, κρύβεται η μία απο τις δύο εκφάνσεις της ΣΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό!
      Στο διαχρονικό "διαίρει και βασίλευε" (Μακιαβέλι) που εφαρμόζουν, ..αυτή είναι η τελευταία τους φαεινή ιδέα (ήδη εφαρμοσμένη γερά και στην Ευρώπη) για να ξεφορτωθούν τους ενοχλητικούς ΕΛΛΗΝΕΣ.

      Διαγραφή
  6. ΟΙ "ΔΥΟ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ
    ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΙΟ ΤΥΦΟΕΙΔΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥ
    ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2018.
    ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ06 Μαΐου, 2018 15:43


    ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ !

    ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ !

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ , ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ...

    ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ

    ΠΟΤΕ !

    ΑΞΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ...............

    ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ
    ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΟΜΠΙ ...........

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΧΙΛΙΕΤΕΙΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ .........

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΥΛΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ! ! !

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

    ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ !


    ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ !


    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...........


    Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητε Κωστα στο 3ο σου σχολιο δινεις πεντακαθαρα το σχεδιο τους, και την απαντηση. Πονταρω στο εσυ κερδιζεις. Εχουμε και λεμε.
    1. Εχουνε χτισει ενα αφυσικο οικονομικο συστημα οπου ο ιδιωτης (FED, Ροκφελερ)
    τυπωνει χρημα και δανιζει εντοκως το κρατος.
    2. Αποτελεσμα η αεναος δημιουργια χρεους και οταν εψθανε σε μη διαχειρισημα υψη,
    πολεμος. 1ος, 2ος. Συνταγη δουλεμενη, επιτυχημενη στα τελευταια διακοσια χρονια.
    3. Εμφανισις της αδυναμιας της συνταγης. Το χρεος των ΗΠΑ εχει φθασει τα 21 τρις
    εναντι εθνικου προιοντος 20 τρις. Πρεπει να γινει πολεμος. Τωρα ομως υπαρχουν
    υπερηχητικοι πυραβλοι με πυρηνικες κεφαλες.
    Αν εμεις ειμαστε μια ανασα πριν γονατισουμε αυτοι ειναι μιση ανασα πριν πεσουν στο καναβατσο νοκ αουτ. Επερχεται οικονομικη καταρρευση μεγα τονων και χαος, η γη ομως δεν θα μετατραπει σε μαυρη τρυπα. Ο Ελληνισμος θα λαμψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ06 Μαΐου, 2018 20:23

      Ahoy06 Μαΐου, 2018 17:48

      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ !



      .
      Η Α Θ Α Ν Α Τ Η Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Τ Η Τ Α
      http://i1.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2016/01/apolloneo03net2.jpg?resize=500%2C326
      ‘Αν θα μπορούσαμε να φανταστούμε μία ανθρωπότητα έστερημένη της
      ‘Ελληνικότητας ,
      η εικόνα που θα προέκυπτε θα ήταν εκείνη ενός κόσμου βυθισμένου
      στην αγνοία , την δυστυχία , την πείνα , την εξαθλίωση , την τυραννία , την αγριότητα ,και την παράνοια .
      Ό Έλληνικός τρόπος αντιλήψεως της ζώης
      Και του κόσμου
      εφαρμοζόμενος στο πνεύμα και στην πράξη
      ως διάλογος , έλεγχος , έρευνα , θεωρία , άπόδειξη ,
      με μία φράση :

      έλλογη προσέγγιση της πραγματικότητας
      είναι σήμερα περισσότερο ύπαρκτός και ίσχυρός ,
      όπου γής , άπό κάθε άλλη περιόδο .
      Μετά την ίστορική δολοφονία της , τον Μεσαίωνα ,
      τήν άβέβαιη έπανεμφάνιση της στην Άναγέννηση ,
      την δημιουργική της παρουσία στούς έπόμενους αίώνες ,
      ή Έλληνικότητα σήμερα ,
      στην έποχή των ήλεκτρονικών ύπολογιστών ,
      έδειξε με τον πιο έπιβλητίκο τρόπο ,
      ότι , ό,τι
      σπουδαίο διαθέτει ό άνθρωπος,
      τήν Έπιστήμη ,
      τήν Τεχνολογία ,
      την Δημοκρατία ,
      τον Στοχασμό και τόν Πολιτισμό
      είναι αποκλειστικώς
      τέκνα δικά της.
      Δώρο χωρίς άνταπόδοση της Έλλάδός
      πρός τήν άνθρωπότητα ήταν ή προσφορά αυτή ,
      άνθος πού φύτρωσε σε μία γωνιά του
      πλανήτη και έγονιμοποίησε με την
      γενεσιουργό γύρη του
      όλόκληρη την Γή.
      Αύτή ή γωνιά , πού έδαφικά συμπίπτει με το
      σημερινό κράτός ΄΄Ελλάδα΄΄ ,
      ΄΄άμείφθηκε΄΄ στην συνέχεια γιά άμέτρητους αίώνες
      μέ τό αίμα , την καταστροφή , τον βανδαλισμό ,
      την τυραννία , το σκότος , την ταπείνωση ,
      δηλαδή με το μίσος του Έξουσιασμού ,
      πού έδρασε έκληματικά και δρά άκόμη ,
      ως θρησκευτικός , κρατικισμός και
      κοινωνικο – οικονομισμός .
      Ή βαρβαρότης ώργίασε και άκόμη όργιάζει
      σ’ένα χώρο , πού είναι ίερός και άπαραβίαστος
      για όλη τήν άνθρωπότητα ,
      πού θάπρεπε να είναι τόπος προσκυνήματος ,
      πού θάπρεπε κυρίως καί πρωτίστως νά λειτουργή
      ώς οδηγός – δείκτης
      τού τί είναι άληθινό καί τί ψευτίκο ,
      τού τί είναι έλλογο καί τί παράλογο ,
      ένί λόγω τού τί είναι
      Έλληνικό καί τί μή Έλληνικό .
      Έτσι τό άρχαίο πανάκριβο δώρο
      τής Έλληνικότητας πρός τήν άνθρωπότητα
      θά άνηπαρήγετο συνεχώς καί δημιουργικά ,
      για να προσφερει νέα εύργετήματα και λύσεις
      στα προκύπτοντα άδιεξοδα ,
      άλλα και για να χρησιμεύη ως άποτρεπτικό
      της Έκτροπής που έπεχείρησαν και επιχειρούν
      οί έξ – ουσιαστές με την διαστρέβλωση ,
      ΄΄Ιδιοποίηση΄΄ , πλαστογράφηση και εκβαρβάριση
      του άπεφθώς Έλληνικού .
      Όσο γιγαντώνεται ή Έλληνικότητα
      στον κόσμο
      τόσο ή άνάγκη συνειδητοποίησεώς της
      γίνεται πιο έπιτακτικη .
      Δεν χρειάζεται να προσπαθήση κανείς ,
      για να πράξη η συνειδητοποίηση αύτή .
      Ή Έλληνικότητα ΄΄ λειτούργεί ΄΄
      με δικούς της νόμους :
      κανείς δεν την προπαγάνδισε ποτέ ,
      κανείς δεν την έκανε ΄΄ ίδεολόγημα ΄΄ ποτέ ,
      κανείς δεν αγωνίστηκε ποτέ για να κυριαρχήση αύτή
      πάνω στον πλανήτη .
      ‘ Επεβληθή ΄΄ άπό μόνη της ΄΄ χάρις στην τεράστια
      πνευματική δύναμη και άλήθεια που έγκλείει ’
      όπως μόνη της θα ΄΄ λειτουργήσει ΄΄ και στις
      συνειδήσεις των άνθρώπων ,
      αύτών πού ζούν και σκέπτονται έλληνικά
      χωρίς να το ξέρουν .
      Αύτοί θα βιώσουν αύτομάτως κάποια στιγμή
      Το γεγονός ότι αύτή
      είναί ή μονή και γνήσια

      πνευματική τους μητέρα

      Ή στιγμή άυτή πλησιάζει .


      Διαγραφή
    2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ06 Μαΐου, 2018 20:23

      Άς μη σας γελάη ή σημερίνη λύσσα
      του έβραϊκού Έξουσιασμού .
      Προσέξτε την μάχη που δίνει σε παγκόσμια κλίμακα :
      Είναι μάχη σπασμωδική ,
      ξετσίπωτη ,
      παιδαριώδης .
      Στηρίζεται , στο ψευδές το μυστικιστικό ,
      το παραδοξολογικό .
      Τα ΄΄ πνευματικά ΄΄ όπλα που χρησιμοποιεί είναι για γέλια .
      Άντί της εύτυχίας μιάς πολιτισμένης άνθρωπότητας
      προτείνει
      Μεσσίες ,
      Προφήτες ,
      Δόγμα ,
      Έξορκισμούς ,
      Θεοκρατία , και Μυστήριο .
      Είναι φανερό πλέον ,
      Ότι το ΄΄ συνταγολόγιο ΄΄ του . . .
      . . Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε !
      Και είναι βέβαιο , ότι αν οί ΄΄ συνταγές ΄΄ του
      αύτές ΄΄ έπιασαν ΄΄
      κάποτε στον κόσμο
      χωρίς έπιστημή ,
      χωρίς ηλεκτρονική τεχνολογία ,
      χωρίς έπαφή με το Διαστημά ,
      σήμερα είναι σαν να ζητά
      άπό τον σύγχρονο άνθρωπο
      να ξαναγυρίση στην πείνα ,
      το έρεβος και στην βαρβαρότητα ,
      άποκηρύσσοντας και αποβάλλοντας ό,τι
      καλό έχει κατακτήσει άφ’ότου ζή .
      Δεν ύπάρχει καμμία δύναμη ,
      που να μπορεί να αποτρέψη την αναγνώριση της
      Έλλάδος
      ως γενέτειρας του Πολιτισμού
      της έξελληνιζόμενης οίκουμένης .
      Ή έπερχόμενη άυτή πραγματικότης
      είναι το όραμα παντός πνευματικά
      Έλληνος .
      Προβλέπουμε έλλογα και
      άγγίζουμε χειροπιαστά το μέλλον μας .
      Όσο ο έβραϊκός έξουσιασμός
      θα συρρικνώνεται ,
      τόσο το έβραϊκό , ΄Ρωμαίϊκό κατασκευασμά
      ( κρατικισμός – θρησκευτικισμός – κοινωνικοοίκονομισμός ) ,
      που έπί 2.100 χρόνια συντήρησε
      την ήττα ,
      την άφελλήνιση ,
      την άγνοια ,
      το μίσος ,
      και τον σκοταδισμό ,
      πάνω στον ίερό μας χώρο θα ύποχωρή .
      Και αν ποτέ ( ξανά ) σκοτεινιάσει ο κόσμος
      Άπό καινούργιους βαρβάρους
      Και δεισιδαίμονες ,
      ή λεξή Ε Λ Λ Η Ν Α Σ
      θα εξακολουθήσει να σημαίνει
      έκείνον που κρατάει τη σκεψη του
      άφοβη , άδέκαστη και έλεύθερη ,
      γιατί μόνον ό έλεύθερος
      μπορεί να καταφάσκει στην τραγική ούσία
      της ζωής πεθαίνοντας άδεώς , χωρίς φόβο δηλαδή ,
      και γενναίως
      και το σημαντικότερο χωρίς άνταπόδοση
      σε άμφίβολης ευφυΐας ΄΄ Κήπους της Έδέμ ΄΄ .
      Γύρνα πίσω στο Φώς και την Σοφία
      τών Έλληνων Προγόνων σου ,
      ώς άρμόζει για να λέγεσαι και να είσαι
      Έλληνας .


      ΒΙΝΤΕΟ
      Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ


      https://www.youtube.com/watch?v=ApdD6FY3Yp0


      ΠΗΛΕΥΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
      Δημοσιεύτηκε στις 8 Νοε 201


      ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
      Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .

      26 Ιανουαρίου 2016
      http://arxaiaithomi.gr/2016/01/26/%CE%B7-%CE%B1-%CE%B8-%CE%B1-%CE%BD-%CE%B1-%CF%84-%CE%B7-%CE%B5-%CE%BB-%CE%BB-%CE%B7-%CE%BD-%CE%B9-%CE%BA-%CE%BF-%CF%84-%CE%B7-%CF%84-%CE%B1/


      ''Το ιδεώδες κάθε ανθρώπου είναι να γίνει Έλλην''....

      George Wilhelm Friedrich Hegel

      Διαγραφή
    3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ06 Μαΐου, 2018 20:26


      Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΜΑΣ !

      Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ! ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ .

      Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

      ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ.


      OLYMPUSGAIA ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΩΝ

      https://www.youtube.com/watch?v=0qk-_D2cnuI


      Διαγραφή
  9. Νίκος Ταμουρίδης: Αγωνιζόμαστε για μια Ελεύθερη Πατρίδα, για μια νέα Ελλάδα!


    Τους είπα …Άρθρο του Αντγου ε.α Νίκου Ταμουρίδη

    Είπα θα μιλήσω για την πολιτική γεωγραφία και την πρακτική των κομμάτων της χώρας. Τι έκαναν, δηλαδή, οι πολιτικές δυνάμεις τις τελευταίες δεκαετίες και έφεραν την χώρα στο χείλος της απόλυτης καταστροφής.
    Είπα τι έκαναν:
    Είπα ότι χρεοκόπησαν τη χώρα και κατάντησαν την πατρίδα μας ζητιάνα. Συμφώνησαν.
    Είπα ότι κουρέλιασαν την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Επιβεβαίωσαν.
    Είπα ότι κομματικοποίησαν τα πάντα, διέλυσαν την παιδεία,την υγεια και έκαναν τα πανεπιστήμια κομματικά γραφεία. Συνηγόρησαν.
    Είπα ότι διαχειρίστηκαν σκανδαλωδώς αλλεπάλληλους ελλειμματικούς προϋπολογισμούς, και σκόρπισαν τα οικονομικά πακέτα της ΕΕ. Θαύμασαν.
    Είπα ότι χρεοκόπησαν τα ασφαλιστικά ταμεία, τους μεταφορικούς κολοσσούς της χώρας, τις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, τους μεγάλους κρατικούς οργανισμούς και τις ελληνικές τράπεζες. Σοκαρίστηκαν.
    Είπα ότι έφτασαν την ανεργία στο 50%. Προβληματίστηκαν.
    Είπα ότι απέτυχαν να υποστηρίξουν τα εθνικά μας θέματα. Έσμιξαν τα φρύδια τους.
    Είπα ότι κατέστρεψαν τον γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα, διέλυσαν την υγεία και την κοινωνική πρόνοια. Αναθεμάτισαν.
    Είπα ότι ξεφτίλισαν τους θεσμούς και το Σύνταγμα, διέλυσαν τη Δικαιοσύνη, υποβάθμισαν το στρατό, τα σώματα ασφαλείας και την εκκλησία. Ανασηκώθηκαν.
    Είπα ότι άφησαν ανοικτά τα σύνορα και γέμισε η Ελλάδα από παράνομους μετανάστες. Μαζεύτηκαν.
    Είπα ότι έφτασαν τη χώρα στο σημείο οι πολίτες να μην ξέρουν πως να προστατέψουν τον εαυτό τους και την περιουσία τους. Επιβεβαίωσαν.
    Είπα ότι ψήφισαν ειδικούς νόμους παρέχοντας άσυλο στον εαυτό τους. Εκνευρίστηκαν.
    Και τους ρώτησα:
    Είναι δυνατόν να περιμένουμε από αυτούς που μας κατέστρεψαν και συνεχίζουν την καταστροφή να μας σώσουν; ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΧΙ !!!
    Τότε τους είπα: Ελάτε μαζί μας! Πυκνώστε τις γραμμές μας! Κοντοστάθηκαν. Προβληματίστηκαν. Φοβήθηκαν.
    Έλληνες πατριώτες,
    Νικήστε το φόβο! Νοιώστε τη δύναμή σας! Κοιτάξτε μας στα μάτια! Ελάτε να πάρουμε πίσω αυτά που μας κλέβουνε!
    Είμαστε εδώ, με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα, με ειλικρινή λόγο από καρδιάς, χωρίς κούφια λόγια και φωτοβολίδες!
    Καμία συνθήκη υποτέλειας και κανένας οικονομικός εκβιασμός δεν συγκρίνονται με την θέληση και την πνευματική υπεροχή των αποφασισμένων Ελλήνων πολιτών!
    Ελάτε μαζί μας. Ενώνουμε δυνάμεις. Ανοίγουμε νέους δρόμους, προς την αλήθεια και προς το φως! Αγωνιζόμαστε για μια Ελεύθερη Πατρίδα, για μια νέα Ελλάδα!
    Σ' αυτό τον αγώνα σας θέλουμε μαζί μας!
    Νίκος Ταμουρίδης
    Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ
    Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Ελεύθερης Πατρίδας.....Α Ξ Ι Ω Σ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ06 Μαΐου, 2018 21:23


    Η επιστροφη του Μέγα Αλέξανδρου

    https://www.youtube.com/watch?v=ItPDPXZL4z4

    TV SUPER


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ:
    Το Πεντάγωνο απαγορεύει τα smartphones κινεζικής προέλευσης...!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!!
    -------
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ (APPLE, DELL κλπ.) ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΚΑΤ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΤΟΙΜΗ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΩ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Η ΑΙΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ....!!!!!

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ Η ΑΛΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑ ΔΥΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΥΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ;; ASIAN CENTURY ΦΙΛΕ ΜΟΥ.....ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΤΡΟ-ΓΕΩ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1988, ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ(;;;), ΕΝΩ ΤΟ 1985 ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΣΔ (!!!)

    ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟ 1972, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ.....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΤΟΤΕ....ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΛΛΑΔΑ) ΩΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ "ΜΕΣΣΙΑΣ" ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ(888) ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ "ΚΑΚΙΑ" 666 ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΔΥΣΗ

    ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ
    Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ07 Μαΐου, 2018 23:24


      ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ,

      ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ :

      ΜΗ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΤΑΪΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ !

      ΤΩΡΑ ,

      ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΧΟΥΜΕ !

      ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ .

      ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ .......

      ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !


      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


      Διαγραφή
  12. Κάποιος να πάει τον ανηψιό του προδόταρου Στεργιάδη στα ΚΑΠΗ, να του αλλάζουν πάνες, διότι τό 'χασε. Κρίμα, το γεροντάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή