«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Δείτε τι κρύβεται πίσω από την επικοινωνιακή νεκρανάσταση του Μπουτάρη – Επιχειρούν να "φασιστοποιήσουν" τα νέα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, που ετοιμάζουν οι διοργανωτές των δύο Μεγάλων Συλλαλητηρίων Αθήνας /Θεσσαλονίκης και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις σε όλη την Ελλάδα! (βίντεο)


Σάββας Καλεντερίδης:
Προσοχή! Οι πραγματικοί Έλληνες δημοκράτες, οι ακομμάτιστοι πολίτες, να μην πέσουμε στην παγίδα που μας στήνουν, με αφορμή τον προπηλακισμό του Μπουτάρη! Στόχος είναι η υπονόμευση της υπόθεσης της Γενοκτονίας και η τρομοκράτηση και εκφοβισμός του κόσμου, για να μην διαμαρτύρεται και να μην διαδηλώσει για το Σκοπιανό!


naftemporiki.gr: 
Ο "ετερόκλητος όχλος" κατά Τσίπρα και οι "παραπληροφορημένοι, χαζοί και αμόρφωτοι" κατά Μπουτάρη, θα γεμίσουν τις πλατείες για το Σκοπιανό, τις 6 Ιουνίου! Όσοι δεν σέβονται τη βούληση του λαού, θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει...


Χ@στηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες
Του Σάββα Καλεντερίδη

Όσο περνάει ο καιρός, περιορίζονται οι ελπίδες αυτή η χώρα να ορθοποδήσει.
Ας δούμε μερικά από αυτά που είπε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης:
«Τόσες γενιές μεγαλώσανε με αυτή την ιδέα. Και ακούω ότι οι δικές μας παμμακεδονικές οργανώσεις, κυρίως ΗΠΑ,  Αυστραλίας, Καναδά ετοιμάζουν διαδήλωση. Αυτό θα είναι κατάπτυστο αν το κάνουνε. Θα πρέπει να γίνει παρέμβαση από πάνω. Από τον Τσίπρα».

Συνέντευξη στη Χριστίνα Ταχιάου, 5 Ιανουαρίου 2018, Protagon
«Η αντίληψη πως η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική και τίποτε άλλο, είναι κακή»
Δήλωση στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων τις 22 Ιανουαρίου 2018, μια μέρα μετά το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, σε τηλεοπτική συνέντευξη στο #PRESSNEXT_GEN τις 22 Ιανουαρίου δήλωσε ότι «Η Μακεδονία δεν είναι μία αλλά τρεις: αυτή που κατέχουμε εμείς, ένα κομμάτι στην ΠΓΔΜ και ένα κομμάτι στη Βουλγαρία».

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha «Happy Day», τις 23 Ιανουαρίου, είπε ότι «Αυτοί που τσιρίζουν και λένε ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική» δεν είναι «μακεδονομάχοι», είναι χαζοί και αμόρφωτοι και το λέω αυτό χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό… Όλη αυτή η σάχλα του "Η Μακεδονία είναι ελληνική», δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι αυτό είναι επιθετικό. Εμείς κατέχουμε το 50%, 40% η ΠΓΔΜ, 10% η Βουλγαρία. Εμείς λέμε ότι θέλουμε όλη τη Μακεδονία, δεν το λένε αυτοί».

Συμμετέχοντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Σήμερα» του Σκάι, τις 5 Φεβρουαρίου 2018, σε επισήμανση του δημοσιογράφου αν δεν τον ενοχλεί το γεγονός ότι ο ίδιος βρίσκεται σε δυσαρμονία με το αίσθημα των Μακεδόνων, ο κ. Μπουτάρης ανέφερε πως «δεν γνωρίζω ποιο είναι το αίσθημα των Μακεδόνων», ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι στο συλλαλητήριο, που χαρακτήρισε σαφώς μεγάλο, όσοι συμμετείχαν ήταν «παραπληροφορημένοι».

Επίσης, σε μια περίοδο που είναι σαφές ότι ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών έχει ως «στέμμα» του την Σολούν, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης δεν παύει να τονίζει δεξιά κι αριστερά, μέσα κι έξω από την Ελλάδα ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη «πολυεθνική», τη στιγμή που οι εθνικές μειονότητες που κατοικούν στην πόλη αριθμούν ελάχιστα μέλη.

Τέλος, αν και οι δηλώσεις του κ. Μπουτάρη που βρίσκονται σε δυσαρμονία με την βούληση των πολιτών και απέχουν από την ιστορική αλήθεια, τα τέλη Μαΐου του 2017, σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στα πλαίσια της εκδήλωσης Concordia Summit, που έγινε στην Αθήνα, αφού περιέγραψε το σχέδιό του για προσέλκυση τουριστών από την Τουρκία στη Θεσσαλονίκη, όπου λειτουργεί «μουσείο» αφιερωμένο στον ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας, είπε το περίφημο «Χ@στηκα εάν σκότωσε ο Κεμάλ Έλληνες ή όχι»…...

Αυτά είναι μόνο ένα δείγμα από τα όσα έχει πει ο κ. Μπουτάρης για θέματα που σαφώς εκτείνονται πέραν των καθηκόντων του…

Να κάνουμε ορισμένες παρατηρήσεις:

Ένας δήμαρχος που υπερηφανεύεται ότι έχει καταστήσει την Θεσσαλονίκη μια «ανοιχτή και προοδευτική πόλη», δεν καταφέρεται εναντίον των πολιτών, όταν αυτοί αποφασίσουν να κάνουν ένα συλλαλητήριο. Η πόλη ανήκει στους πολίτες και όχι στο δήμαρχο και ένας δημοτικός άρχων που σέβεται τη δημοκρατία, δεν χαρακτηρίζει το συλλαλητήριο, που είναι μια από τις ελάχιστες καταφυγές του πολίτη να εκφράσει την άποψή του, «κατάπτυστο», ούτε τους συμμετέχοντες «παραπληροφορημένους».
Αυτό είναι μια ελιτίστικη άποψη, που βρίσκεται πολύ κοντά, για να μην πούμε ότι τα ξεπερνάει, στα όρια του ολοκληρωτισμού.

Όσον αφορά τον ισχυρισμό που λέει ότι δεν υπάρχει μια Μακεδονία αλλά τρεις, και μάλιστα τη μια την κατέχουμε εμείς, αυτός είναι ψευδής ισχυρισμός και αποκτά άλλες διαστάσεις όταν το λέει ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μακεδονίας. Και όταν λέμε άλλες διαστάσεις, εννοούμε ότι αυτός ο ψευδέστατος ισχυρισμός γίνεται επιχείρημα και εργαλείο αλυτρωτισμού, για εκείνον που ψευδώς αυτοαποκαλείται «Μακεδόνας» και χρειάζεται την υπογραφή της Ελλάδας για να λέγεται και το κράτος του «κάπως Μακεδονία», και έτσι να διεκδικήσει στη συνέχεια των ένωση των τριών κομματιών, που θα έχουν πρωτεύουσα την… πολυεθνική Θεσσαλονίκη.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς «Αυτοί που τσιρίζουν και λένε ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική» δεν είναι «μακεδονομάχοι», είναι χαζοί και αμόρφωτοι και το λέω αυτό χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό», αν έκανε ανάλογους χαρακτηρισμούς κάποιος για αυτά που λέει ο Μπουτάρης, οι υποστηρικτές του στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη θα τον στόλιζαν με τα γνωστά κοσμητικά επίθετα, φασίστας, ακροδεξιός και τα τοιαύτα.

Και ερχόμαστε στο «Χ@στηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες». Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, μπορεί να προσελκύσει τουρίστες από την Τουρκία χωρίς να αυτοεξευτελίζεται, χωρίς να εξευτελίζει τους απογόνους των θυμάτων και χωρίς να γελοιοποιεί το Δήμο των Θεσσαλονικέων και την ίδια την Ελλάδα.
Αρκεί όταν μιλάει και πράττει να έχει κατά νουν μια λέξη και έννοια: Αξιοπρέπεια.

Τέλος, με βάση τα παραπάνω αλλά και πολλά άλλα, που δεν χωρούν και δεν μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα άρθρο, ο κ. Μπουτάρης εδώ και καιρό ειδικά μετά το συλλαλητήριο είναι κατ’ ουσίαν έκπτωτος και ένα «πολιτικό πτώμα» που το περιφέρει ο ίδιος ή τον περιφέρουν εδώ κι εκεί και ορισμένοι Πόντιοι τυχοδιώκτες, το οποίο νεκρανέστησαν οι θερμοκέφαλοι που τον προπηλάκησαν, θάβοντας το μείζον θέμα, που είναι η γενοκτονία και ειδικά την ημέρα εκείνη η ομιλία του Ταμέρ Τσιλιγκίρ, ενός Τούρκου πολίτη από την Τραπεζούντα, που μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας για το θέμα.

Μια αλήθεια, που αμφισβητούν πολλοί υποστηρικτές του κ. Μπουτάρη και ψάχνουν την ευκαιρία να την ακυρώσουν, όπως ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης με αρχικά Γ.Κ., ο οποίος, θεωρώντας ως «χρυσή ευκαιρία» το κλίμα που δημιουργήθηκε από τον προπηλακισμό, τις 20 Μαΐου έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:
«ας μην χάσουμε τη χρυσή ευκαιρία όχι μόνο της απομυθοποίησης της δήθεν γενοκτονίας αλλά και της κατάδειξης των ευθυνών των ίδιων των ποντίων για τα δεινά που υπέστησαν τότε».

Ας ελπίσουμε οι αγνοί δημοκράτες και ακομμάτιστοι Έλληνες πολίτες να αφυπνιστούν, για να περισώσουμε ό,τι είναι δυνατόν από αυτήν τη χώρα.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα δημοκρατία και στο Pontos-news
  

Ο "ετερόκλητος όχλος" κατά Τσίπρα και οι "παραπληροφορημένοι, χαζοί και αμόρφωτοι" κατά Μπουτάρη, θα γεμίσουν τις πλατείες για το Σκοπιανό, τις 6 Ιουνίου.

 

 Νέες κινητοποιήσεις για το Σκοπιανό προετοιμάζονται για τις 6 Ιουνίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της  Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, με αφορμή τις εξελίξεις για την επίλυση του ονοματολογικού ζητήματος και ενώ οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Σκοπίων μεταβαίνουν στις Βρυξέλλες για να συνεχίσουν εντατικά τις διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με τον ειδικό διαμεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς.


Η δήλωση Νίμιτς έγινε μετά την ολοκλήρωση του β' γύρου των συνομιλιών Κοτζιά-Ντιμιτρόφ υπό τον ίδιο στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.



Για τις κινητοποιήσεις τα μέλη της Επιτροπής, που συστάθηκε από τα συντονιστικά όργανα των δύο μεγάλων συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν ήδη προχωρήσει σε σειρά επαφών με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχουν ζητήσει από αυτούς να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των Ελλήνων πολιτών ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας.


Σκοπιανό: Αδιέξοδο στις συνομιλίες της Νέας Υόρκης


Εντός των επόμενων ημερών η Επιτροπή Αγώνα, σε συνεργασία με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις, θα ανακοινώσει τη διοργάνωση παράλληλων συγκεντρώσεων σε πόλεις της Ελλάδας, εκτός των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις επιλεγμένες πόλεις την 6η Ιουνίου στις 19:30.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, «μέσω των συγκεντρώσεων αυτών η Επιτροπή Αγώνα θα επιδιώξει να υπενθυμίσει στο πολιτικό προσωπικό της χώρας ότι ο ελληνικός λαός έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το όνομα της Μακεδονίας και απαιτεί την εφαρμογή τους».
Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ξεκαθαρίζει προς την ελληνική κυβέρνηση ότι «καμία ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο  "Μακεδονία" δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την ελληνική πλευρά».

naftemporiki.gr

 

πηγή

10 σχόλια:

  1. ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΛΕΓΑΜΕ : ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ...!!!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.. Κ Α Ι.. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ...
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίζει την δουλειά του Μπεναρόγια, το μίασμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΓΟ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΑΡ ΟΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ.Ο ΜΠΟΥΤΑΡ ΠΑΣΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ ΣΕΛΟΜ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειχα καταλαβει πως το διατυπωνεις γι'αυτο, τωρα ομως εισαι ΟΚ...και σορυ.

      Διαγραφή
  4. Η ΜΙΤ βρήκε ίχνη της ΜΟΣΑΝΤ πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Ερντογάν – Κάτι θα «σκάσει» πολύ σύντομα στην περιοχή…
    Δημοσίευση: 27 Μάϊου 2018, 11:52 μμ | Ανανέωση: Μάιος 27, 2018 στις 11:54 μμ
    ----
    Τρέχουν και δεν φτάνουν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες , διότι σύμφωνα με έγκυρο σερβικό ΜΜΕ έχουν λάβει πληροφορίες ότι «πίσω» από την απόπειρα δολοφονίς του Ρ.Τ.Ερντογάν ευρίσκεται η τρομερή υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, η περιβόητη MOSSAD.


    Εντόπισαν οι Τούρκοι πράκτορες δύο άτομα από την ομάδα που φέρονται να σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν και τα οποία ανήκουν στο κίνημα η Fetulah Gulen, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Yeni Safak, αλλά διαπίστωσαν ότι πίσω από όλα είναι οι Ισραηλινοί οι οποίοι αλωνίζουν πλέον στα Βαλκάνια .

    Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας M.Bozdag, μάλιστα σχολιάζοντας αναφορές για την πιθανή δολοφονία του Ερντογάν στα Βαλκάνια και στην Τουρκία , δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας είναι το πρόσωπο που φοβάται πως έχει μπει στο στόχαστρο πολλών .

    Η ιστοσελίδα της σερβικής εφημερίδας srbin.info αναφέρει ότι υπάρχει σύνδεση με σχέδιο δολοφονίας από το Ισραήλ, σύμφωνα με τις έρευνες των υπηρεσιών τουρκικών μυστικών, και πρόσθεσε ότι το Ισραήλ έχει στείλει δολοφόνους για την εκτέλεση αυτής της επιχείρησης .

    Η ίδια εφημερίδα ανέφερε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί αναφέρθηκαν και από την αμερικανική ιστοσελίδα vetrantoday.com, η οποία ανέφερε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θεωρεί ότι δεν μπορεί να επιτεθεί στο Ιράν χωρίς να έχει βγάλει από την μέση τον Ερντογάν, και ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την υποστήριξη προς τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ και να σταματήσει τις πωλήσεις όπλων στο Ιράν, όταν ο Ερντογάν δεν είναι πλέον «δίπλα του» .

    Από ότι φαίνεται λοιπόν τον Τούρκο πρόεδρο πολλοί θέλουν να τον ξεπαστρέψουν και τότε τα γεγονότα θα ξεκινήσουν να τρέχουν.


    Την ίδια στιγμή, οι δηλώσεις του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο για τη στρατηγική που θα αποκολουθήσει η Ουάσινγκτον απέναντι στο Ιράν δείχνουν ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν την αλλαγή καθεστώτος στην Ισλαμική Δημοκρατία, δήλωσε σήμερα ένας ανώτερος Ιρανός αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters .

    «Η Αμερική επιθυμεί να ασκήσει πίεση στο Ιράν να παραδοθεί και να αποδεχτεί τις παράνομες απαιτήσεις της…οι δηλώσεις του δείχνουν ότι η Αμερική επιζητά σαφέστατα την αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν», δήλωσε ο αξιωματούχος σε απάντηση στις δηλώσεις Πομπέο, κατά τις οποίες διαβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ θα ασκήσουν «οικονομικές πιέσεις άνευ προηγουμένου» και θα επιβάλουν «τις σκληρότερες κυρώσεις στην ιστορία».

    Όλα λοιπόν κινούνται …και όλα είναι…πιθανά.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ) ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ
    ΤΡΟΠΟ (ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ) ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΤΟΝ
    ...☆ ☆ Φ Α Ν Ε ☆ ☆...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετοιμαστειτε τον : ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ.ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
    ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΟΥΝΤΑ.
    -----
    Στην συνεχεια ΠΤΩΧΕΥΣΗ - ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ - ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΥΟ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.
    -----
    ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ ΠΕΙΝΑ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ - ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΛΠ
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΠΕΤΣΙ" ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣ ΣΤΗ ΦΟΥΝΤΑ..!!! Ξεκινούν σεμινάρια σε γιατρούς, φαρμακοποιούς, θεραπευτικό προσωπικό για τη φαρμακευτική κάνναβη.

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρότζεκτ της κυβέρνησης για την φαρμακευτική κάνναβη με σειρά να παίρνει τώρα η εκπαίδευση των γιατρών που θα τη συνταγογραφούν. Συγκεκριμένα, εξειδικευμένα επαγγελματικά σεμινάρια για την κλινική εφαρμογή της κάνναβης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι επαγγελματίες υγείας. Από 1 έως 3 Ιουνίου αναγνωρισμένοι παγκοσμίως επιστήμονες θα μεταφέρουν την εμπειρία και τις διεθνείς πρακτικές από χώρες και φορείς που εφαρμόζουν ήδη τα προγράμματα θεραπείας. Λίγο μετά τις εξαγγελίες του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξάνθου για την έναρξη της συνταγογράφησης φαρμακευτικής κάνναβης, στα θρανία ετοιμάζονται να κάτσουν γιατροί, φαρμακοποιοί και το θεραπευτικό προσωπικό της χώρας με σκοπό να ενημερωθούν για τις ενδείξεις, την φαρμακολογία, τις δοσολογίες και τις κλινικές εφαρμογές της κάνναβης για την αντιμετώπιση ενός ευρέως φάσματος παθήσεων. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν δύο εξειδικευμένα, επαγγελματικά σεμινάρια- masterclass στο πλαίσιο της διεθνούς εμπορικής έκθεσης «Balkannabis Expo 2018» που γίνεται υπό την αιγίδα των υπουργείων Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.
    «Έχουμε ήδη πολλές συμμετοχές από γιατρούς και φαρμακοποιούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και να πάρουν την ιατρική διαπίστευση. Καθημερινά, ο αριθμός αυξάνεται γεγονός που αποδεικνύει ότι οι Έλληνες επιστήμονες είναι ανοιχτοί στην συνταγογράφηση φαρμακευτικών σκευασμάτων και προϊόντων κάνναβης», αναφέρει στο protothema.gr η κυρία Φωτεινή Μπάρκα, υπεύθυνη επικοινωνίας της έκθεσης.
    Οι ομιλητές και εκπαιδευτές θα είναι καταξιωμένοι γιατροί και επιστήμονες με κλινική και ερευνητική εμπειρία γύρω από την ιατρική χρήση της κάνναβης. Στην Ελλάδα θα βρεθούν, ο Ιατρός Ethan Russo από τις ΗΠΑ, Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης του Διεθνούς Ινστιτούτου Κάνναβης (ICCI), ο Dr. Pavel Kubu, εκτελεστικός Διευθυντής και συνιδρυτής του ινστιτούτου και η Steph Sherer, ειδική σε θέματα θεραπευτικής αγωγής με κάνναβη καθώς και ποιοτικού ελέγχου.
    Τα επαγγελματικά σεμινάρια που οργανώνονται λίγο μετά την απελευθέρωση της καλλιέργειας κάνναβης στη χώρα με την υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης, που καθορίζει τους όρους παραγωγής, διανομής και ασφάλειας, αποτελούν την αρχή ενός κύκλου επιμόρφωσης και συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης γιατρών και θεραπευτικού προσωπικού πάνω στις θεραπείες με κάνναβη. Το πρόγραμμα, θα προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να παρέχουν οι επαγγελματίες υγείας την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους ασθενείς τους, ενώ βοηθά παράλληλα τους ασθενείς να αξιοποιήσουν στον μέγιστο δυνατό βαθμό την ιατρική χρήση της κάνναβης.
    Τα masterclass έχουν επιμεληθεί εμπειρογνώμονες και επιστήμονες και περιλαμβάνουν online εκπαίδευση μιας ολοκληρωμένης και σε βάθος εισαγωγής στο ενδοκανναβινοειδές σύστημα, την θεραπευτική αγωγή με κάνναβη, καθώς και τις κλινικές ενδείξεις. Το περιεχόμενο και η παρουσίασή τους έχουν σχεδιαστεί για να αναδείξουν την εκπαιδευτική του αξία και το ενδιαφέρον, αφενός για όσους είναι νέοι στον τομέα της ιατρικής χρήσης της κάνναβης και αφετέρου για όσους έχουν πολυετή εμπειρία σε αυτήν την κλινική πρακτική.
    Αναλυτικά τα σεμινάρια που θα παρουσιαστούν
    Είναι η Πιστοποίηση στη Θεραπεία μέσω της Κάνναβης για επαγγελματίες του χώρου της υγείας και η Φαρμακολογία της Κάνναβης.
    ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ : ΖΟΓΚΛΕΡ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΧΟΡΟ
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γερμανικός Τύπος: Υπό αυστηρή επιτήρηση η Ελλάδα για δεκαετίες - Έλεγχοι μέχρι να ανατείλει ο ήλιος απ' τη Δύση.. !!!!

    Και μετά το τέλος του Μνημονίου, η Αθήνα θα παραμείνει σε καθεστώς εποπτείας, σημειώνει η Handelsblatt, ενώ το Spiegel Online παρατηρεί ότι, σε σύγκριση με την Ιταλία, η ελληνική κρίση ήταν ένα τίποτα...

    Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ο Αλέξης Τσίπρας μιλά για «καθαρή έξοδο». Στις 20 Αυγούστου ο Έλληνας πρωθυπουργός θέλει να σπάσει τις αλυσίδες, γράφει η εφημερίδα Handesblatt σε άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα σε αυστηρή επιτήρηση για δεκαετίες».

    H οικονομική εφημερίδα παρατηρεί ότι «όσο περνά ο χρόνος γίνεται όλο και πια σαφές πως η ολοκλήρωση του προγράμματος δεν σημαίνει και το τέλος των όρων που θέτουν οι δανειστές. Και μετά την εκπνοή του προγράμματος στήριξης η Αθήνα θα παραμείνει σε καθεστώς εποπτείας, όπως προκύπτει από το κείμενο του ‘Συμπληρωματικού Μνημονίου‘ της Κομισιόν. Στις 40 σελίδες του κειμένου αναφέρονται οι λεπτομέρειες των ελέγχων που θα κληθούν να διασφαλίσουν ότι και μετά τις 20 Αυγούστου διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και δημοσιονομική πειθαρχία θα συνεχιστούν. Ως προς τις περικοπές και τους στόχους του προϋπολογισμού η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη δεσμευθεί. Το κείμενο της Κομισιόν ωστόσο κάνει λόγο για τη δυνατότητα φορολογικών αυξήσεων ήδη από την 1 Ιανουαρίου του 2019 σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο. Μια κακή είδηση για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να νικήσει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές».

    «Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν το νωρίτερο μέχρι το 2050» ... (μπορει και 2100)

    Η επιτήρηση μετά το τέλος του προγράμματος στην Ελλάδα θα ξεπερνά τα πλαίσια μια κανονικής εποπτείας, όπως εκείνη που βίωσαν άλλες χώρες της κρίσης (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Κύπρος) όταν εξήλθαν από το πρόγραμμα, συνεχίζει η εφημερίδα του Ντίσελντορφ.

    Την ίδια στιγμή, δεν αποκλείεται να προστεθούν και άλλοι όροι σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας λάβει την πολυπόθητη ελάφρυνση χρέους. Το ζήτημα θα συζητηθεί στο επόμενο Eurogroup στις 21 Ιουνίου. Ως γνωστόν το ΔΝΤ ζητά ελαφρύνσεις για να καταστεί βιώσιμο το χρέος. Ήδη όμως ο επικεφαλής του ΕΜΣ Κλάους Ρέγκλινγκ έχει δηλώσει ότι χορήγηση ελαφρύνσεων σημαίνει επιπλέον αξιολογήσεις καθώς και αυστηρότερους ελέγχους.

    Ούτως ή άλλως η Ελλάδα θα πρέπει να μάθει να ζει με τους τακτικούς ελέγχους των δανειστών για πολλές ακόμα δεκαετίες. Μέχρι το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο η Ελλάδα θα έχει λάβει συνολικά 273 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΜΣ μια χώρα θα βρίσκεται σε καθεστώς επιτήρησης μέχρι να αποπληρώσει το 75% του χρέους της. Στην περίπτωση της Ελλάδα αυτό σημαίνει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν το νωρίτερο μέχρι το 2050».

    «Σε σύγκριση με την Ιταλία, η ελληνική κρίση ήταν ένα τίποτα»

    Επειδή Λέγκα και Πέντε Αστέρια δεν μπορούν να συμφωνήσουν στις απαραίτητες περικοπές για να αποπληρώσουν το ιταλικό χρέος που ανέρχεται στα 250 δις ευρώ, ζητούν την διαγραφή του, παρατηρεί το Spiegel Online και προσθέτει: «Σε σύγκριση με την Ιταλία, η ελληνική κρίση ήταν ένα τίποτα. Η Ιταλία είναι η τρίτη σε ισχύ οικονομία της ευρωζώνης, στην οποία αντιστοιχεί το 25% του συνολικού χρέους της ζώνης του ευρώ. Σε περίπτωση που οι Ιταλοί σταματήσουν να εξυπηρετούν το χρέος της χώρας τότε αυτό θα σημάνει το τέλος του ευρώ και η Γερμανία θα χάσει ότι έδωσε μέχρι σήμερα για τη σωτηρία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩ ΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΖΩΔΙΟ Η ΟΧΙ...ΧΑ ΧΑ...ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΖΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι και επίσημο...!!!
    ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...!!!Ανακοινώθηκε Πανεθνικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την ημέρα ή ΤΗ ΝΥΧΤΑ που θα επιχείρήσουν να ψηφίσουν την ΠΑΡΑΔΟΣΗ του ΟΝΟΜΑΤΟΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...!!!
    ΣΤΟΧΟΣ - 30 Μαΐου -
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" -ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ... ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ, ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ...

    Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, την ημέρα της ψήφισης της συμφωνίας στη Βουλή ανακοίνωσε σήμερα η «Επιτροπή για την προστασία των δικαιωμάτων των βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας»

    Στην ανακοίνωσή της για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα αναφέρει μάλιστα ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η παραχώρηση του ονοματος μακεδονία με κανέναν προσδιορισμό και καλούν κάθε Έλληνα, σε κάθε γωνιά της ΥΦΗΛΙΟΥ να τους ακολουθήσει στον δίκαιο αγώνα τους.

    Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή αναφέρει:

    «ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    Την ημέρα ψήφισης της συμφωνίας στη Βουλή

    Η Βεργίνα Τηλεόραση, το μοναδικό κανάλι που υποστήριξε τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία που έγιναν στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα και μετέφερε σε όλο τον κόσμο την δεδηλωμένη πεποίθηση των Ελλήνων πως το όνομα Μακεδονία και η ιστορία, δεν παραχαράσσεται και δεν παραχωρείται, κρατά ψηλά τη σημαία της ελληνικότητας και της αδιαμφισβήτητης ιστορίας της πατρίδας μας.

    Η Επιτροπή για την προστασία των δικαιωμάτων των βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας, κάνει σαφές πως στην περίοδο που διανύουμε και με ανοιχτά όλα τα μέτωπα (οικονομικά και εθνικά), η διοργάνωση συλλαλητηρίων που δεν έχουν υποστηριχθεί και οργανωθεί ώστε να έχουν μαζική συμμετοχή και ανταπόκριση, θα καταλήξουν στην εξασθένιση της δυναμικής που μέχρι τώρα έχει αναπτυχθεί και στην οποία καθοριστικό ρόλο έπαιξε η συμμετοχή απλών, ακομμάτιστων, πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας που κινούνται με μόνο γνώμονα την αγάπη προς την Πατρίδα και την προάσπιση των ελληνικών συμφερόντων.

    Δεν σταματάμε να προβάλλουμε, να υπερασπιζόμαστε και να αγωνιζόμαστε για τη δίκαιη και αδιαπραγμάτευτη θέση της μη παράδοσης του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και της ιστορίας της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή