«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΤΈ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!! Ιστοσελίδα 'Στόχος': "ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΕΣ - ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ". Προϊσταμένη Μαιευτικής Κλινικής "Βοστάνειου" Νοσοκομείου Μυτιλήνης: «Έχουμε 30 γέννες τον μήνα από μετανάστριες. Πολλές από αυτές έχουν ξαναμείνει έγκυοι στην χώρα μας». ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΙΩΠΗΛΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Σχόλιο Διόδοτου: Στην δημοφιλή μας ανάρτηση ΝΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!! δεχτήκαμε πολλά απειλητικά και υβριστικά σχόλια που μας αποκαλούσαν ρατσιστές, ξενοφοβικούς και φασίστες. Φυσικά, δεν τα αναρτήσαμε, αλλά δημοσιεύτηκε προ 3 εβδομάδων στην εφημερίδα 'Στόχος', το παρόν αποκαλυπτικό άρθρο που μας επιβεβαιώνει πανηγυρικά. Άποψή μας βέβαια, ήταν περισσότερο, ότι τα παιδάκια αυτά που έχουν μαζί τους οι περισσότερες μουσουλμάνες -παιδάκια 1-9 ετών- κατά 80% δεν είναι δικά τους, εφόσον οι περισσότερες -στυλάτες, όμορφες, καλομακιγιαρισμένες και χαμογελαστές- δεν φαίνονται να είναι μεγαλύτερες από 26 ετών για να έχουν πίσω τους 3 και 4 γέννες. Ότι τα παιδιά αυτά, από πιο μακρινές, μη εμπόλεμες χώρες της μέσης Ανατολής και από την κεντρική Τουρκία, τους τα δίνουν μαζί τους για να αναπτύξουν σιγά σιγά τον νέο πληθυσμό που επιθυμούν να υπάρχει στην Ελλάδα. Ισχύει το συμπέρασμά μας, διαπιστώνουμε όμως τώρα ότι η ασιατοποίηση και η ισλαμοποίηση της χώρας μας έχει ως ξεκίνημά της και τις κλινικές μας. Εκατοντάδες χιλιάδες μανδηλοφόρες μένουν έγκυες, για να μην απελαθούν, για να δηλωθεί το μωρό εδώ στην Ελλάδα (ώστε να καταστεί ακόμα πιο δύσκολο να απελαθεί), να επιδοτούνται, να τους χορηγεί ο Μουζάλας προπληρωμένες κάρτες 800 ευρώ τον μήνα για να ψωνίζουν από τα σούπερ-μάρκετ κλπ!...Ζητούν δωρεάν εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου, που δεν τολμούν να ζητήσουν ούτε οι Ελληνίδες, και τις οποίες δεν γνώριζαν στις χώρες τους με τα ανύπαρκτα τεχνικά μέσα, τους δασκάλεψαν όμως οι "ανθρωπιστικές" ΜΚΟ να τις απαιτούν!

Σας έφτιαξα;;.......
Απολαύστε και τα υπόλοιπα τώρα, από τον Στόχο:
 

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό καλούνται να υποστηρίξουν ανάγκες μεγαλύτερες από αυτές που είχαν προβλεφθεί χωρίς το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό. Σημαντική αύξηση των γεννήσεων παρατηρείται στην γυναικολογική – μαιευτική κλινική του «Βοστάνειου» νοσοκομείου Μυτιλήνης. Οι γυναίκες πρόσφυγες στην προσπάθειά τους να καθυστερήσουν την απέλασή τους, ζητούν συνεχώς νέες εξετάσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια αυξάνονται σημαντικά οι εγκυμοσύνες. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό καλούνται να υποστηρίξουν ανάγκες μεγαλύτερες από αυτές που είχαν προβλεφθεί χωρίς το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό.



«Από την αρχή του προσφυγικού έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Ήρθαν πολλές εγκυμονούσες και ξεγεννάμε συνέχεια. Ήρθαν από μέρη που δεν είχαν πρόσβαση σε εξετάσεις, υπερήχους και τεχνικά μέσα, με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να φορτωθεί με δουλειά. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει γονατίσει. Η Πολιτεία πρέπει να μας βοηθήσει. Έχουμε μέχρι και 5 γέννες την ημέρα, ενώ οι τέσσερις γυναικολόγοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν και να κάνουν εφημερίες. Πολλές γυναίκες γεννάνε με καισαρική με αποτέλεσμα να φορτώνονται και τα χειρουργεία», λέει στο protothema.gr η προϊσταμένη του τμήματος Ζωή Πλάνου.
Υπολογίζεται ότι στο «Βοστάνειο» νοσοκομείο πραγματοποιούνται περισσότερες από 60 γέννες τον μήνα. Από αυτές οι 30 είναι σίγουρα προσφύγων γυναικών. «Μένουν έγκυες για να μην απελαθούν, για να δηλωθεί το μωρό εδώ στην Ελλάδα, επιδοτούνται, ενώ έχουν μετά και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Οργανώσεις φιλανθρωπικές και ΜΚΟ τους παρέχουν διαμονή σε ξενοδοχεία. Δεν γυρνάνε δηλαδή στα κοντέινερ και στις σκηνές. Και ξαναμένουν έγκυοι», προσθέτει η κυρία Πλάνου.
Όπως αναφέρει στο protothema.gr, ο Διευθυντής της γυναικολογικής κλινικής Παναγιώτης Προβέτζας" υπάρχει αύξηση των τοκετών, πολλές μετανάστριες έρχονται εδώ να γεννήσουν, φτάνουν ακόμα και στον ένατο μήνα με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή δουλειά για το προσωπικό. Όταν γεννούν οι διάφορες οργανώσεις και η Ύπατη Αρμοστεία φροντίζουν για την καλύτερη στέγασή τους".

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου με επιστολή της στον πρωθυπουργό έθιξε το θέμα της γυναικολογικής κλινικής ενώ αναφέρεται στην κόπωση που έχει υποστεί και το Νοσοκομείο Μυτιλήνης αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ο διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής του νοσοκομείου, έχει συχνά δηλώσει ότι χρειάστηκε να αντιμετωπίσει 10 και 15 γεννήσεις μέσα σε λιγότερο από τρεις ημέρες».
   

3 σχόλια:

  1. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας είναι το μετανευστικό, το οποίο σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα και την αποδημία των νέων μας θα μας καταστήσει πολίτες β'κατηγορίας στη Πατρίδα μας. Το παραπάνω έγκλημα ολοκληρώνεται με τις Ελληνοποιήσεις των λαθρομεταναστών, οπότε η ψήφος σας όσο πατριωτική και αν είναι δεν θα βοηθήσει στο να είσαι ελεύθερος πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρα μένει μόνο μια λύση.Θελετε να την διαβάσετε ;Θέλω να σας ενημερώσω και ΧΩΝΕΦΤΕ το.Το θρασος τους είναι στα αρχικά στάδια.Εαν δεν ύπαρξη σφοδρή αντίδραση ενάντια στους "ΑΝΕΚΤΙΚΟΥΣ "και λοιπούς +ΜΚΟ + την ψευτοκυβερνηση ,η οποία τα ρίχνει στους Τούρκους ,ενώ τα έχει υπογράψει ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΛΑ ,ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑΤΡΕΙΑ.Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ,ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΑ ΞΕΚΆΘΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ,ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ.ΔΕΙΓΜΑ...ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΡΗΝΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ,ΥΙΟΥΣ ,ΚΟΡΕΣ ,ΓΟΝΕΙΣ.Δεν είναι μόνο τα ισλαμια και τα σαλαμια ,είναι και το ανεξέλεγκτο ληστρικό έγκλημα των πάσης φύσεως σκατιαρηδων ,που μπουκαρουν στην πατρίδα μας ανενόχλητοι και σκορπούν τον θάνατο στους ανήμπορους και στους ανυποψιαστους .ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ...ΚΑΙ ΟΞΩ ΠΕΡΑ.Την πατρίδα μας την τραβούν ύπουλα στον βορβορο της εγκληματικοτητας και του διχασμού.Στον τάφο της ισλαμοποιησεως και της ξανά σκλαβιάς.Η ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Η ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΘΗ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ,ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΙΑ ;Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ,ΞΕΚΑΘΑΡΑ .ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ "ΟΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ".ΟΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΩΝΤΑΙ ΕΤΣΙ.ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.Τα κρούσματα πάμπολλα ,μόνο που δεν τα μαθαίνετε !ΚΑΜΜΙΑ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΗ...Πολλοί ηλίθιοι ξεγελιουνται από την ψεύτικη συμπεριφορά αυτών ,ΑΠΛΑ ..ΑΥΤΟΙ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.Ολη την χλεπα των κρατών αυτών ,την έστειλαν στην πατρίδα μας ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ....ΟΛΟΥΣ ! Ή ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΎΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ. ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ,Ο ΚΑΘΕΙΣ ΘΑ ΚΡΙΘΗ ,ΠΛΕΟΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ,ΑΝΕΚΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.ΟΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ,ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΙΝΗ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ. ΤΙ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΦΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕΛΦΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΓΛΩΣΣΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΡΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.