«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΕΝΑΝ GERALD SMITH ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ!!!

Σημείωση Διόδοτου: Δώσαμε τον δικό μας τίτλο -ΑΥΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ- στην εξαιρετική (όπως πάντα) αυτή ανάρτηση του 'Κόκκινου Ουρανού', με τίτλο "Ο Gerald Smith και ο Χριστιανικός Εθνικισμός", την οποία και αποφασίσαμε να μείνει για αρκετές ημερομηνίες σε πρώτο πλάνο. Αναδημοσιεύουμε επίσης και τα σχόλια που ακολούθησαν της δημοσίευσης. Εμείς δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι... Μάς καλύπτει απόλυτα το σχόλιο του κου Ahoy: « Το Εθνος προϋπαρχει και η πιστις ακολουθει. Τα (δι)εθνιστικα προσταγματα του Χριστιανισμου εφαρμοζονται εντος του Εθνους πρωτα. Ο Χιτλερ δεν ηταν ουτε εθνικιστης ουτε χριστιανος, ηταν Νεοταξιτης. Ακριβως ο,τι ειναι σημερα οι Κισσινγκερ, Σορος κλπ. Η προσπαθεια και του ενος και του αλλου ηταν και ειναι η δημιουργια ενος Εθνους ζομπι υπο την ηγεσιαν του ενος ΟΦΘΑΛΜΟΥ. Ανθρωποι με οραμα οπως αυτος ο Αμερικανος λειπουν σημερα, να οδηγησουν τα Εθνη σε πραγματικο ανθρωπινο πολιτισμο. »


Ο Gerald Smith και ο Χριστιανικός Εθνικισμός



Ο Gerald L. K. Smith (27 Φεβρουαρίου 1898 - 15 Απριλίου 1976) ήταν Αμερικανός φονταμενταλιστής προτεστάντης κληρικός και εθνικιστής πολιτικός, ιδρυτής της «Χριστιανικής Εθνικιστικής Σταυροφορίας» (Christian Nationalist Crusade) και του κόμματος “America First”, το οποίο το 1948 μετονομάστηκε σε «Χριστιανικό Εθνικιστικό Κόμμα» (Christian Nationalist Party). [Ως «απόδειξη» ότι ο Τραμπ είναι «φασίστας», πολλοί liberals θεώρησαν το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε στις ομιλίες του την φράση “America First”, που παρέπεμπε στον Smith]. Ο Smith, που γεννήθηκε στο Pardeeville του Wisconsin, σε μια θρησκευόμενη οικογένεια με ρίζες από το Νότο, θεωρούσε την Χριστιανική Εθνικιστική Σταυροφορία, «ένα πανεθνικό πολιτικό κίνημα, αφιερωμένο στην κινητοποίηση των πολιτών που σέβονται την αμερικανική παράδοση και των οποίων ο ιδεαλισμός βασίζεται στις χριστιανικές αρχές». Θεωρούσε τα δύο μεγαλύτερα σύμβολα της Αμερικής τον Σταυρό και την Σημαία. Το περιοδικό του εξέδιδε από το 1942 και είχε 25.000 συνδρομητές, λεγόταν “The Cross και The Flag” (Ο Σταυρός και η Σημαία). Ο Smith ήταν ένας χαρισματικός και δυναμικός ρήτορας. Ο H.L. Mencken, δημοσιογράφος, σατιρικός και συγγραφέας που είχε μεγάλη επιρροή στον καιρό του, έγραψε ότι ήταν «ο μεγαλύτερος ομιλητής από όλους». Ο Gerald Smith ήταν ένας παραγωγικός συγγραφέας καθώς έγραψε πάνω από πεντακόσια διαφορετικά βιβλία, βιβλιαράκια και φυλλάδια. Έγραφε σχεδόν όλα τα άρθρα στο περιοδικό του “The Cross και The Flag” και εκτιμάται ότι συνολικά τα γραπτά του ξεπερνούν το μήκος της Εγκυκλοπαίδειας Britannica. Για τους οπαδούς του, ο Gerald L. K. Smith ήταν ένας «πατριώτης» και ένας «προφήτης». Για τους εχθρούς του ήταν ένας «ιεροκήρυκας μίσους», ένας «ακροδεξιός» και ένας «αντισημίτης».



Στο άρθρο του This Is Christian Nationalism, αναφέρει ότι πιστεύει ότι η μοίρα της Αμερικής σε σχέση με τη διακυβέρνησή της πρέπει να βρίσκεται στα χέρια του λαού της και δεν πρέπει ποτέ να κυβερνηθεί από αλλοδαπούς. «Πρέπει να ελέγξουμε τα δικά μας χρήματα και το δικό μας αίμα. Με άλλα λόγια, πρέπει να είμαστε πιστοί στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας. Αυτός είναι ο εθνικισμός», έλεγε. Δηλώνει ότι δεν θα υπήρχε «πραγματική Αμερική που την αγαπάμε και για την οποία είμαστε πρόθυμοι να πεθάνουμε αν δεν υπήρχε Χριστιανισμός. Έτσι, όταν ένας χριστιανός είναι εθνικιστής γίνεται αναγκαστικά χριστιανός εθνικιστής». Στην συνέχεια παρέθεσε τις 10 αρχές του Χριστιανικού Εθνικισμού, οι οποίες είναι:



1. Η πρώτη αρχή είναι ότι η Αμερική πρέπει να διατηρηθεί ως ένα Χριστιανικό Έθνος έχοντας επίγνωση του γεγονότος ότι υπάρχει μια εξαιρετικά οργανωμένη εκστρατεία να υποκατασταθεί η χριστιανική μας παράδοση από την εβραϊκή παράδοση. Ας μην ξεχνάμε ότι η ισχυρότερη εβραϊκή οργάνωση στην Αμερική είναι η Anti-Defamation League, η οποία ξεκίνησε μια εκστρατεία για να αφαιρέσει από όλα τα δημόσια σχολεία κάθε βιβλίο μουσικής που περιέχει χριστουγεννιάτικα κάλαντα ή οποιονδήποτε άλλο ύμνο που αναφέρει το όνομα του Ιησού Χριστού.



2. Η δεύτερη αρχή είναι η μάχη κατά του κομμουνισμού. Πρέπει να τον ξεσκεπάσουμε, να τον πολεμήσουμε και να τον καταστήσουμε παράνομο.



3. Η τρίτη αρχή είναι η οικοδόμηση του κινήματός μας σε όλη τη χώρα και διαφύλαξη των συνταγματικών μας ελευθεριών ενάντια στην απειλή ενός αμερικάνικου γραφειοκρατικού φασισμού.

 

4. Η τέταρτη αρχή είναι ότι θέλουμε μια κυβέρνηση που θα έχει συσταθεί από την πλειοψηφία, δεν θα καταπιέζει καμία μειονότητα, αλλά ούτε θα καταπιέζεται από καμία μειονότητα. Μια κυβέρνηση που θα αντιταχθεί σε κάθε προσπάθεια αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Το Σύνταγμα εγγυάται ότι κάθε πολίτης θα απολαμβάνει τα προνόμια που ορίζονται σε αυτό. Κανένας δεν πρέπει να στερηθεί αυτά τα προνόμια με τη βία ή ακόμα και με την δύναμη της πλειοψηφίας. Αλλά σήμερα στην Αμερική έχουμε μια τυραννία που έχει δημιουργηθεί από τη χειραγώγηση των μειονοτήτων. Οι ανατρεπτικές δυνάμεις, εκμεταλλευόμενες την δύναμη του συναισθήματος, απειλούν να μολύνουν την φυλή μας, να καταστρέψουν τον φυλετικό μας αυτοσεβασμό και να υποδουλώσουν τον λευκό άνθρωπο.



5. Η πέμπτη αρχή είναι η προστασία και η διάθεση των εθνικών μας πόρων πρώτα για τους πολίτες μας. Η οικονομία μας χρεοκόπησε. Το δημόσιο χρέος μας, τα χρέη του κράτους και της κάθε τοπικής κυβέρνησης, καθώς και τα προσωπικά μας χρέη υπερβαίνουν κατά πολύ την εκτιμώμενη αξία κάθε ορατού κομματιού ιδιοκτησίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή η επιδημία της οικονομικής αιμοδοσίας άρχισε σε μια εποχή που οι Εβραίοι διεθνιστές χρησιμοποιώντας την δύναμη της προπαγάνδας, σχεδόν έπεισαν την πλειοψηφία του λαού μας ότι είναι κακό να λέμε «Πρώτα η Αμερική».



6. Η έκτη αρχή είναι ότι πρέπει να διατηρήσουμε την εξωτερική πολιτική του George Washington για φιλία με όλα τα έθνη, για εμπόριο με όλα τα έθνη και για συμμαχίες με κανέναν. Η αποτυχία μας να ακολουθήσουμε την πολιτική του George Washington έχει φέρει την εικόνα του χάους που απεικονίζει τώρα η εξωτερική μας πολιτική.



7. Η έβδομη αρχή είναι να αντιταχθούμε σε μια παγκόσμια κυβέρνηση και ένα Υπερ-κράτος. Ζητούμε την κατάργηση των Ηνωμένων Εθνών, γιατί πιστεύουμε ότι ολόκληρο το έργο του ΟΗΕ είναι μια ανατρεπτική συνωμοσία που ζητεί να καταστρέψει την ανεξαρτησία μας και να υποδουλωθούμε τελικά σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση και ένα Υπερ-κράτος.



8. Η όγδοη αρχή είναι ο εργαζόμενος, ο αγρότης, ο επιχειρηματίας, ο βετεράνος, ο άνεργος, ο ηλικιωμένος και ο ασθενής να μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερα προνόμια από το παραδοσιακό αμερικανικό σύστημα και όχι από άλλο ξένο σύστημα. Όποιος επιδιώκει να καταστρέψει την οικονομική μας παράδοση της αφθονίας πρέπει να θεωρηθεί  εχθρός της Αμερικής.



9. Η ένατη αρχή είναι να διαφυλάξουμε την παράδοση της Αμερικής σε σχέση με τη μετανάστευση. Οι ίδιοι συνωμότες που θα θέλουν  να καταστρέψουν το έθνος μας από μέσα ή με την ίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, είναι έτοιμοι να ανοίξουν τα σύνορα και να δεχτούν εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες. Αυτή η εκστρατεία υποστηρίζεται από κάθε εβραϊκή και κομμουνιστική οργάνωση στον κόσμο.



10. Η δέκατη αρχή είναι η εφαρμογή του Συντάγματος όσον αφορά το νομισματικό μας σύστημα, απελευθερώνοντας το έθνος μας από το χειραγώγηση των αργυραμοιβών και δημιουργώντας ένα νομισματικό πρόγραμμα σε πλήρη εναρμόνιση με τις συνταγματικές διατάξεις.



ΚΟ / από εδώ, εδώ κι εδώ

 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ή ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ? ΔΙΑΛΕΞΕ . ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. δεν χρειαζεται ιδιαίτερη ευφυία να το καταλαβει κανεις, ακομα και οι ναζι το κατανοουσαν και εχθρευοταν τον χριστιανισμο. μαλιστα φιλοδοξουσαν να "τελειωνουν" με τον εορτασμο των χριστουγεννων απο το 39 και μετα...
Ανώνυμος είπε...
Αυτό πες το στους Ντεγκρέλ,Κοντρεάνου και Ριβέρα.Μάλλον ήταν χριστιανοί "ανθρωπιστές" αντι-εθνικιστές αυτοί...
Ε ρε με τον κάθε άσχετο που γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι...
theodore specops είπε...
Κατ αρχάς διευκρινησέ μας τι εννοείς όταν γράφεις για Χριστιανισμό. Το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού ή το ιερατείο; Αν είναι το δεύτερο είμαι κι εγώ μαζί σου, για λόγους που δεν χρειάζεται να εξηγήσω. Αν όμως μιλάμε για το θρησκευτικό συναίσθημα τότε αλλάζει. Καλώς ή κακώς ο χριστιανισμό πορεύεται με τον λαό μας εδώ και 15 αιώνες και για να μπορέσει να εδραιωθεί έκανε σημαντικές παραχωρήσεις. Υιοθέτησε ήθη, έθιμα, δοξασίες, σύμβολα. Σήμερα, η "ορθοδοξία" περισσότερο μοιάζει με την αρχαία θρησκεία πάρα με αυτή του απ. Παύλου. Αν μπορούσε να αναστηθεί για μια ώρα και να περπατήσει στον ελληνικό χώρο θα είχε την εντύπωση ότι η θρησκευτική του μεταρρύθμιση απέτυχε. Επομένως οποίος μιλάει για διαχωρισμό ελληνισμού - χριστιανισμό είναι το λιγότερο αφελής. Η δύναμη που προωθεί την εν λόγω ατζέντα επιδιώκει να απομακρύνει τον λαό από το αίσθημα της θεοσέβειας και να τον ρίξει στην αθεΐα και τον υλισμό. Λέγεται cultural Marxism και εφαρμόζεται λίγο πολύ σε όλα τα έθνη του δυτ. κόσμου.
mnk είπε...
Σύμφωνα με το newspeak, όποιος λέει την αλήθεια είναι «φασίστας».
Ανώνυμος είπε...
@ 8 Μαΐου 2018 - 2:53 μ.μ.

Εχεις καποιο εγκυρο αποδεικτικο στοιχειο για τα οσων λες περι Ναζι και Χριστιανισμου;
Γιατι απ' οτι μας εχουν πει στο δημοτικο σχολειο οι εβραιοι μπολσεβικοι γκρεμιζαν τις Χριστιανικες Εκκλησιες στην Ρωσσια αλλα οχι τις συναγωγες στην ....μεγαλη Ωχτοβριανη επανασταση των λαων.



ΠΣΦ Fraternity (για τους αμαθεις)


Ahoy είπε...
2.53 μ.μ.Διαφωνω καθετωςκαι οριζοντιως. Το Εθνος προυπαρχει και η πιστις ακολουθει. Τα (δι)εθνιστικα προσταγματα του Χριστιανισμου εφαρμοζοντε εντος του Εθνους πρωτα. Ο Χιτλερ δεν ηταν ουτε εθνικιστης ουτε χριστιανος ηταν Νεοταξιτης. Ακριβως οτι ειναι σημερα οι Κισσινγκερ, Σορος κλπ. Η προσπαθεια και του ενος και του αλλου ηταν και ειναι η δημιουργια ενος Εθνους ζομπι υπο την ηγεσιαν του ενος ΟΦΘΑΛΜΟΥ. Ανθρωποι με οραμα οπως αυτος ο Αμερικανος λειπουν σημερα να οδηγησουν τα Εθνη σε πραγματικο ανθρωπινο πολιτισμο.
mnk είπε...
@ Ανώνυμον, 8 Μαΐου 2018 - 2:53 μ.μ
Οι Ναζί δεν ήσαν εθνικιστές, αλλά εθνοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ. Καλόν θα ήτο να μάθεις και ποιοί τους χρηματοδότησαν απ' την πρώτη στιγμή και καθ' όλην την διάρκεια του Β'ΠΠ.
Ανώνυμος είπε...
Εσένα ποιος σου είπε ότι οι ναζιστές ήταν χριστιανοί; Και βέβαια εχθρεύονταν τον Χριστιανισμό για τον απλούστατο λόγο ότι ήτανε εβραίοι και μάλιστα εβραιοσιωνιστές!
Ανώνυμος είπε...
Αλλο χριστιανισμός,άλλο εθνικισμός. Το μύνημα του χριστιανισμού του πρώτου έτσι όπως ιδρύθηκε ήταν οικουμενικό.Δυστυχώς μετά από τους πρώτους αιώνες οι διάφορες εκκλησίες(ιδιαίτερα οι ορθόδοξες και οι μονοφυσιτικές) άρχισαν να συνδέονται έντονα με τα έθνη στα οποία επεκτεινόταν η δικαιοδοσία τους και να αποκτούν στοιχεία ταύτισης με την εκάστοτε εθνικότητα χάνοντας κατά πολύ το οικουμενικό τους μήνυμα. Αυτό είναι κάτι που δεν επηρέασε το Ισλάμ γιατί στο ισλάμ υπάρχει απλά μια θρησκεία ενιαία κι όχι διάφορες εκκλησίες. Στην Μέση Ανατολή οι μουσουλμάνοι λένε ότι είμαστε Μαρωνίτες, είμαστε Κόπτες κτλ δεν λένε απλώς "είμαστε χριστιανοί". Οι μουσουλμάνοι λένε σκέτο " είμαστε μουσουλμάνοι ".Οι χριστιανοι πρέπει επιτέλους να βάλουνε την θρησκεία τους πάνω από την εθνικότητα τους κάτι που οι σημερινές εκκλησίες κυρίως οι ανατολικές Ορθόδοξες και μονοφυσιτικές ΔΕΝ κάνουν.

28 σχόλια:

  1. ο πλανήτης σε σύγχιση.... ο κόσμος του Θεού δεν έχει σχέση με συστήματα και τα πράγματα αυτού του κόσμου, ο Χριστός το τονίζει ξεκάθαρα και κατανοητά σε όλους ΄΄η Βασιλεία η δική Μου δεν είναι του κόσμου τούτου΄΄, στο εξής ο βασιλέας Ιωάννης θα δώσει ανάσα στην ανθρωπότητα σύμφωνα με τις προρρήσεις και προφητείες των Ορθοδόξων Αγίων ο οποίος θα είναι σκεύος Θείας Χάριτος, ώστε να δυναμώσουν οι άνθρωποι πνευματικά όσον αφορά την πίστη στον Κύριο,γιατί μετά από αυτόν ο αντίχριστος ,θα προηγηθεί η ολοκληρωτική καταστροφή του κόσμου όπως τον ζούμε με τα συστήματα του, , βεβαίως υπάρχει χριστιανός ηγέτης και για την Ελλάδα αλλά εφ όσον δεν υπάρχει μετάνοια στον λαό δεν τον φανερώνει, από μας εξαρτάται.. Ο Θεός οποτεδήποτε θελήσει θα δώσει σκεύος εκλογής ηγέτη δικό Του παιδί, δεν είναι τίποτα αυτό για τον Θεό που με μια ματιά Του τρέμουν τα σύμπαντα..Η ελεύθερη βούληση των ανθρώπων εμποδίζει το καλό, όταν ξεχειλίσει το ποτήρι επεμβαίνει ο Θεός ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλός ακούγεται για αρχή στην εξυγίανση της Ελλάδος, αυτός ο βασιλεύς Ιωάννης ο οποίος υποτίθεται ότι είναι ένας πάνσοφος, ταπεινός, εκτός πολιτικής άτομο, το οποίο είναι κρυμμένο για την ώρα για να μην τον φάνε. Υπάρχει όμως πραγματικά; ..ή είναι νοητική εφεύρεση ρωσικών μυστικών υπηρεσιών ή της CIA, εν είδει προφητειών, για εφησυχασμό και αδρανοποίηση των Ελλήνων, αναμενόντων τον αφανισμό τους ή την απόλυτη χειραγώγησή τους από ξένα βασιλοκεντρικά πρότζεκτ μετά Κωνσταντινούπολης παγκοσμιοποιημένης, και όχι ελληνικής...

      Το μπλογκ σέβεται την θρησκεία μας και την Ορθοδοξία ως την πιο εμπεριστατωμένη θεολογία του πλανήτη -γιατί συνάδει και με το Ορθόν του αρχαίου ελληνικού ιδεώδους- αλλά... αρχή μας είναι ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Και κρατάμε κι ένα καλάθι για όλες τις προφητείες πέραν των ρήσεων του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστόν σαλού και του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

      Διαγραφή
    2. η χειραγώγηση δεν είναι απόλυτη τώρα;; ή μήπως όσοι σκέφτονται όπως εσύ και τιμούν Χριστό και Ελλάδα είναι πλειοψηφία; είναι μια ανευ σημασίας για αυτούς μειοψηφία, χωρίς δύναμη, μια σκνίπα, ρίξε μια ματιά στην επίσκεψη του Καρόλου στην Κρήτη, γεμάτα τα τραπέζια ρακές και λιχουδιές, οι Κρητικοί χόρεψαν μαζί τους, τους υποδέχτηκαν, αλήθεια γιατί;ποιοί είναι αυτοί οι δύο και τόση τιμή και υποδοχή από όλους; η πλειοψηφία στην Ελλάδα είναι χειραγωγημένοι έως αποβλάκωσης και τους ενδιαφέρει μόνο άρτος και θέαμα, πολύ φοβάμαι ότι μελλοντικά θα ηδονίζονται και με θέαμα στυλ αρένας, δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά το είπε ένας άγιος γέροντας για την κατάσταση που ζούμε, δεν είπε τυχαία ο μοναχός Θεόκλητος Διονυσιάτης πριν 17 χρόνια ότι η κατάσταση κι ο εξισλαμισμός των Ελλήνων θα είναι τόσο αφόρητος που οι χριστιανοί θα φεύγουν απ την Ελλάδα να πάνε σε άλλη χριστιανική χώρα.. εξισλαμισμός δεν είναι η υποστήριξη όλων αυτών στους σφαγείς των Ορθοδόξων Ελλήνων; πού είναι ο σεβασμός στο άδικο αίμα που έχει χυθεί;ερήμην μας η χώρα μας εξισλαμίστηκε, τόσα χοτσποτς και παροχές και τόσο γδάρσιμο στους ορθοδόξους Ελληνες αυτό δείχνει, ούτε καν υπολογίζουν αυτήν την ασήμαντη μειοψηφία όπως εσύ, δηλ τους καθαρούς, τώρα θα δώσουν κάρτα πολίτη και αρχίζει ο διωγμός, δεν ασχολούνται καν έχουν το μαχαίρι έχουν και το καρπούζι,ίσως μέχρι να γίνει το σχέδιο τους έρθει και η οργή του Θεού όπως λένε σύγχρονοι άγιοι που ζουν με άσκηση και προσευχή, μέχρι τότε όμως θα αντέξουμε; γι αυτό φωνάζει ο Εφραίμ Αριζόνας πρώτα να ζητούμε πίστη και μετά πίστη πίστη πίστη, γιατί είμαστε αδύναμοι και το παιχνίδι τώρα αρχίζει με την κάρτα πολίτη

      Διαγραφή
    3. Σωστές Θέσεις. Σας ευχαριστούμε πολύ.
      Όντως, η κάρτα του πολίτη είναι που θα σηματοδοτήσει αυτό που λέμε "θα χωρίσει η ήρα από το σιτάρι".
      Έχουμε ήδη κάρτες και κινητά, αλλά με αυτήν θα αρχίσουν όλα. Πιστεύω πως θα τους προλάβουν τα γεγονότα παγκοσμίου συρράξεως ή κάτι άλλο.. και δεν θα την πάρουμε στην Ελλάδα τελικά.

      Διαγραφή
  2. ανθρώπινα συστήματα και οράματα που συνεχώς θα αποτυγχάνουν, η ανθρωπότητα χρειάζεται όσο ποτέ τον βασιλιά Ιωάννη ο οποίος σε ό,τι αποφασίζει ή πρόκειται να πράξει, θα προηγείται θερμή προσευχή, θα συνοδεύεται από δύο αγγέλους με ανθρώπινη μορφή που θα τον συμβουλεύουν συνεχώς, μόνο με τέτοιο πλάσμα μπορεί να ανασάνει η ανθρωπότητα και να τα βάλει με τον ίδιο τον άρχοντα του σκότους που εκπροσωπείται από τα σκοτεινά ανθρώπινα πλάσματα του εδώ στην γη, μόνο ένας άγιος άνθρωπος με την ανάλογη θεική βοήθεια μπορεί να ανταπεξέλθει, ο Ιωάννης θα πατάξει εβραισμό, μουσουλμανισμό, θα δώσει το ευαγγέλιο σε όλα τα έθνη, θα πατάξει όλους αυτούς τους κοσμοκράτορες, τις πολυεθνικές τους, τους ανάξιους του ιερατείου, με στρατό θα πορευτεί, όσοι τον ακολουθούν προετοιμάζονται ήδη από τώρα αν και το αγνοούν... είναι άνθρωποι επιλεγμένοι από τον Χριστό θα απλωθούν σε όλον τον κόσμο, νομίζετε ότι αργεί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλώντας με κοσμικά δεδομένα, που είπατε στην αρχή του προηγούμενου σχολίου, αυτό εδώ το σχόλιο, η ιστοριούλα, ακούγεται σαν διεθνισμός, παγκόσμιος εθνικισμός-φασισμός, κάτι δηλαδή σαν αυτό που θέλουν να κάνουν και οι σιωνιστές σε όλο τον κόσμο. Είναι σωστό να θέλουν και οι χριστιανοί κατι τέτοιο;... Πάλι στρατοί και σταυροφορίες;...
      Και εν πάση περιπτώσει, ως Έλληνες και μετά ως χριστιανοί, εμείς ενδιαφερόμαστε να περιοριστούν τουλάχιστον στα κράτη τους οι εβραίοι και οι μουσουλμάνοι. Πάντως ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

      Η επανεμφάνιση του Ιωάννη Βατάτζη και η αναλαμπή της Ορθοδοξίας είναι πρότζεκτ που προωθήθηκε ξανά από την Αικατερίνη τη Μεγάλη και με αυτό οι Ρώσοι αργά αργά έψηναν τους υπόδουλους στην Οθωμανική Αυτοκρατορία Έλληνες, να ξεσηκωθούν. Οδήγησε όμως στην παρ'ολίγον σφαγή του μισού Ελληνισμού από τους Τούρκους. Τα γνωστά... θα πάρουμε την Πόλη και ο Άγιος εκ πένητος βασιλεύς Βατάτζης θα κάνει ορθόδοξη όλη την Τουρκία και τη Μ.Ανατολή.

      Δεν είμαστε άθεοι. Έχουμε πίστη. Στον Θεό. Και ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΕΣ τις προφητείες.
      Κι ο Άγιος Παΐσιος πνευματική τροφή κυρίως έδινε. Δεν προφήτευε όλη την ώρα. Μια ενορατική του ρήση για το μέλλον της Ελλάδος έδινε, μια μέρα σε κάποιον, μια άλλη μέρα σε κάποιον άλλον, αλλά αυτό δεν γινόταν συνέχεια. Τα φούσκωναν λίγο και οι προσκυνητές-επισκέπτες του Αγίου Όρους αυτά που άκουγαν... και φτάσαμε σήμερα να περιμένουμε παθητικά να μας δοθεί η Κωνσταντινούπολη χωρίς να κουνήσουμε ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την Ελλάδα που χάνεται.

      Καλό όπλο η προσευχή... για την σωτηρία της ψυχής μας,
      αλλά η σωτηρία της πατρίδος μας θέλει τουφέκια!

      Διαγραφή
    2. Σημείωση: Με τη φράση "οι Ρώσοι αργά αργά έψηναν τους υπόδουλους στην Οθωμανική Αυτοκρατορία Έλληνες, να ξεσηκωθούν. Οδήγησε όμως στην παρ'ολίγον σφαγή του μισού Ελληνισμού από τους Τούρκους",
      δεν αναφέρομαι στα αμέσως προ της επαναστάσεως του '21, αλλά στα Ορλωφικά του 1770.

      Διαγραφή
  3. "Τα (δι)εθνιστικα
    προσταγματα του Χριστιανισμου
    εφαρμοζονται εντος του Εθνους πρωτα."

    Ποια είναι τα διεθνιστικά προστάγματα του χριστιανισμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα σας το εξηγήσει καλύτερα ο ίδιος ο κύριος Ahoy, μόλις δει το σχόλιό σας. Εγώ υποθέτω ότι εννοεί "αγάπη προς τα άλλα έθνη, εφόσον υπάρξει πρώτα αγάπη μεταξύ μας, εντός του δικού μας Έθνους".

      Διαγραφή
    2. Ή... μπορεί με αυτό τον όρο να αναφέρεται στην Πανανθρώπινη διάσταση του Χριστιανισμού.
      Πάντως... καμία σχέση δεν έχει η χρήση της λέξεως αυτής από τον κο Ahoy, με τον "διεθνισμό" των "αριστερο"-σιωνιστών.

      Διαγραφή
  4. Όσο κι αν εξετάζετε τα θέματα αυτά χωρίς να έχετε πίστη, τόσο θα μιλάτε πολιτικά, κοινωνιολογικά, προσωπικά, κτλ.
    Όταν μιλάμε για Χριστιανισμό, εννοούμε την Ορθόδοξη πίστη, γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι θρησκείες χωρίς Θεία αποκάλυψη.
    Μόνο η Ορθοδοξία οδηγεί τον άνθρωπο στον προορισμό του, που είναι η ένωσή του με τον Θεό και του λύνει κάθε αδιέξοδο.
    Μόνο στην Ορθοδοξία υπάρχει Αγιότητα και Θεία αποκάλυψη και αυτό είναι μια ζωντανή πραγματικότητα.
    Αυτός είναι ο τρόπος σωτηρίας, που μας παρέδωσε ο Θεάνθρωπος Κύριος.
    Ο τρόπος αυτός είναι και τρόπος ύπαρξης, προϋποθέτει μετάνοια, πραγματώνεται εντός του σώματος της Εκκλησίας και είναι βιωματικός.
    Επίσης είναι και πανανθρώπινος και οικουμενικός, χωρίς όμως να ισοπεδώνει κανέναν λαό και καμία προσωπικότητα, και αυτό γιατί σέβεται τους λαούς και το ανθρώπινο πρόσωπο, αφού είναι εικόνα Θεού.
    Όταν κανείς είναι συνειδητά Χριστιανός, αυτό σημαίνει ότι θα αγωνίζεται αδιάλειπτα για την βελτίωσή του, θα αγαπάει τον πλησίον του, θα φροντίζει την οικογένειά του, θα υπηρετεί την πατρίδα του και θα προσφέρει πάντα το καλό καγαθό.
    Ο Χριστιανός αναπόφευκτα αγαπάει την πατρίδα του, αλλά δεν μπορεί να είναι εθνικιστής, γιατί ο εθνικισμός χρησιμοποιεί ρατσισμό, βία, φανατισμό.
    Δεν χρειάζεται να είσαι εθνικιστής, για να είσαι καλός πατριώτης. Αρκεί να είσαι καλός Χριστιανός, για να προσφέρεις το καλύτερο δυνατό για την πατρίδα σου, τον καλύτερό σου εαυτό, ακόμα και τη ζωή σου.
    Καλή πιθανόν να υπήρξε η προαίρεση του Gerald Smith, ,όμως χωρίς τον Χριστό μέσα μας δεν κάνουμε τίποτα. Αυτός είναι ο καταλύτης, αυτός και η απόλυτη λύση.
    Εύχομαι τα γεγονότα που έρχονται, να μας μεταμορφώσουν σε συνειδητούς Χριστιανούς από απλούς ερευνητές και αναζητητές της αλήθειας, που είμαστε τώρα.
    ΜΙΧΑΗΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα είπες όλα, δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι ότι ο προορισμός μας είναι να γίνουμε άγιοι, κι όταν βαδίζεις τον δρόμο της αγιότητας είσαι ήδη ήρωας

      Διαγραφή
  5. Κώστα σχετικά με τον Βατάτζη σου απαντώ εδώ γιατί δεν μου βγάζει ΄΄απάντηση΄΄, δεν είναι μόνο ο όσιος Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός, είναι ο αγιος Ταράσιος, είναι κι άλλοι, οι ορθόδοξοι τους γνωρίζουν όχι από το ίντερνετ, αλλά από παλειά βιβλία 30 χρόνια και πλέον πίσω , δεν βαστώ μικρό καλάθι σε ότι αφορά τις προφητείες των αγίων ,τις οποίες δεν γνωρίζουμε πότε θα πραγματοποιηθούν, αλλά κυρίως αν εμείς ζούμε όταν θα πραγματοποιηθούν, ο Ιωάννης θα κάνει ορθοδόξους όλους στη γη, το ευαγγέλιο θα πάει σωστά σε όλα τα έθνη,δεν θα περιοριστεί στην σημερινή Τουρκία και Ανατολή, τα χρόνια εκείνα θα είναι συγκλονιστικά, θα έχει προηγηθεί ο χειρότερος από γεννήσεως κόσμου πόλεμος, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να μαγειρέψουν τις προφητείες, και μάλιστα κάποιοι μιλούν για τον τέως βασιλιά, όλα αυτά είναι πλάνες, δεν αναφέρονται πουθενά στις προφητείες των αγίων, λένε πχ για εξαδάκτυλο, για κάποιον που γνωρίζει αυτό είναι ασυναρτησία, η προφητεία του Λέοντος Σοφού λέει ΄΄τύλωμα έχων΄΄ όχι έκτο δάχτυλο, για τον πόλεμο στην πόλη έχει μιλήσει ο αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, η οσία Σοφία της Κλεισούρας και πολλοί άλλοι ακόμα και σύγχρονοι άγιοι και γέροντες που γνωρίζουν τις προφητείες, γιατί να ισχύουν όλα τα προφητευόμενα σχετικά με τον πόλεμο στην Πόλη και να μην ισχύει η ύπαρξη του Ιωάννη; Αγνοούμε τον χρόνο εξάντλησης της υπομονής του Κυρίου, το γράφω απλά και ανθρώπινα, είναι αδύνατον να κατανοήσουμε εμείς με το χοϊκό μυαλό μας πώς ενεργεί ο Τριαδικός Θεός που τα πανθ ορά, μόνο ο Κύριος γνωρίζει ποιοί θα μετανοήσουν και τί διεργασίες και αλλαγές συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν στις ανθρώπινες καρδιές, ενδιαφέρεται για την σωτηρία όλων των ανθρώπων, όλων ,κι όσο ενοχλητικό κι αν ακούγεται στα αυτιά μας , ακόμα και ένας οικονομικός δολοφόνος που θα δείξει συντριβή και αληθινή εν Χριστώ μετάνοια, είναι αποδεκτός στην αγκαλιά του Θεού, εμείς δεν γνωρίζουμε πόσο υπομονετικά μας περιμένει ο Κύριος πόσο ανεξάντλητη είναι η υπομονή του περιμένοντας το πλάσμα Του να μετανοήσει, ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε ποιοι θα σωθούν και ποιοι όχι;;Μας πονά να σκεφτόμαστε ένα βιασμένο παιδί, αλλά η ευκαιρία της σωτηρίας αφορά όλους, άλλωστε η αληθινή ζωή είναι στην αιωνιότητα και ένα κακοποιημένο παιδί θα απολαύσει αιώνια πλείστα αγαθά ως παιδομάρτυρας. Ολη η Ορθοδοξία είναι γεμάτη από παραδείγματα αγίων που ήταν πολύ αμαρτωλοί και μετανόησαν, ή χριστιανών που αγωνίζονταν και είχαν πτώση. Ολοι έχουν δικαίωμα μετανοίας, η σωτηρία της ψυχής είναι το ζητούμενο, η αγιότητα, η μετάνοια, η άλλη ζωή. Μπορεί να ετοιμάζουν αντίχριστο και να τον παρουσιάσουν ως Ιωάννη, ειδικά τώρα με το χάραγμα που όπως λένε οι Ρώσοι θα γίνεται με ιριδοσκόπηση ή παλαμοσκόπηση ή την στιγμή που βγαίνει ο άλλος φωτογραφία για την ηλεκτρονική ταυτότητα, όμως, τα αληθινά παιδιά του Θεού δεν θα τον πιστέψουν, το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ο μεγάλος πόλεμος, εκεί πάμε, για αυτόν έχουν μιλήσει άγιοι και εδώ και Ρωσία και αλλού, οι αμφιβολίες είναι πού θα πάμε εμείς όταν κλείσουμε τα μάτια, χρονική στιγμή εντελώς άγνωστη σε όλους μας. Δεν έχουμε ιδέα αν ζούμε τότε, δεδομένου της φοβερής κατάστασης όπου δεν θα βρίσκει κανείς το αυτονόητο πχ ένα αμοξίλ για το απόστημα στο δόντι, επομένως είμαστε έτοιμοι; Αυτό είναι το νούμερο ένα, τα της πατρίδος εξαρτώνται από αυτό, από το άλλαξε εσύ και πολλοί θα αλλάξουν γύρω σου, φρόντισε να ακολουθείς τον δρόμο προς την αγιότητα και πολλοί θα αλλοιωθούν δίπλα σου, το έχουμε δει σε σύγχρονους πχ αγίους και γέροντες, αλλιώς ο Θεός θα αφήσει τον άνθρωπο να κάνει πάλι τα δικά του… Μια συνοπτική απάντηση εδώ: http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/05/blog-post_19.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνημον 11 Μαιου, 2018 00.04
    Ο Χριστιανισμος οπως εμπεδοθη τοτε απευθυνετο σε μια συγκεκριμενη Φυλη και Γλωσσα. Το πλησιον τοτε ηταν ομογλωσσο και της ιδιας φυλης. Το μηνυμα ηταν ταξιδι προς την Θεωση με οχημα τον νου. Το καυσιμο του νου γι* αυτο το ταξιδι ειναι η γλωσσα. Με την Ελληνικη γλωσσα ( η οποια ειναι απειρος) ο Χριστιανισμος ξεφυγε απο τα γηινα και απεκτησε Παναθρωπινη διασταση. Τα υψηλα του νοηματα δουλευοντε και αφομιωνοντε πρωτα μεταξυ ομογλωσσων διοτι αν δεν αγαπησεις το σπιτι σου πρωτα πως θα αγαπησεις καποιον
    που ουτε καν σε καταλαβαινει. Σημερα ομως βλεπουμε οτι οι πονηροι της γης θελουν να κατεβασουν το Παναθρωπινο σε -ισμο και η ανθρωποτης εχει πληρωσει και πληρωνει με ποταμους αιματος τους διαφορους -ισμους. Πρωτα λοιπον το Εθνος μεσα στο οποιο θα δουλευτουν και αφομοιωθουν τα υψηλα νοηματα του Χριστιανισμου και μετα ολα τ* αλλα. Αν δεν αγαπας το σπιτι σου, πεφτει και σε πλακωνει λεει ο θυμοσοφος λαος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτό πού γράφεις δεν ισχύει, ο απόστολος Θωμάς πήγε στην Ινδία, πού την είδες την ίδια φυλή και γλώσσα; Πώς τεκμηριώνεις αυτό που λες ότι το μήνυμα προς την θέωση με όχημα του νου; Aυτό είναι ο λεγόμενος μετανθρωπισμός και ό,τι έπεται μετά το singularity, όλοι αυτοί οι νευροεπιστήμονες που ονειρεύονται τον λεγόμενο ΄΄μετάνθρωπο΄΄ πιστεύουν ότι ο άνθρωπος είναι μόνο νους, κι ότι δεν υπάρχει ψυχή.Γι αυτό αγωνίζονται να καλωδιώσουν το πλάσμα του Θεού ώστε τάχα να γίνει αργότερα μικρός θεός και να του ανήκουν τα σύμπαντα να κατοικεί στα σύμπαντα ως υπερδιάνοια κλπ κλπ, κάπως έτσι εξέπεσε της Χάριτος ο Εωσφόρος, καταλαβαίνουμε ποιος είναι πίσω απ το σχέδιο. Γιατί μπερδεύετε τα πράγματα; Γιατί μπερδεύεστε και μπλέκετε την ορθοδοξία με θρησκευτικά ανθρώπινα συστήματα εφευρέσεις ανθρώπων; Δεν καταργούμε τον πολιτισμό μας και το έθνος μας που το τίμησε ο Θεάνθρωπος, απλώς δεν είναι η προτεραιότητα όσον αφορά τον προορισμό του ανθρώπου στη γη που αποτελεί μόνο τόπο άσκησης.Δεν μιλάμε γενικά για χριστιανισμό, γιατί μοιάζει να υποστηρίζουμε ένα σύστημα, μιλάμε για Ορθοδοξία, που είναι βιωματική και αυθεντική από την εποχή των Αποστόλων, ο Χριστός δεν απευθύνεται στον νου, αλλά στην καρδιά, ο Θεός είναι Αγάπη, η βίωση αυτής της αγάπης γίνεται καρδιακά, ο έσω άνθρωπος, για την καρδιά μιλούν οι Αγιοι και οι Πατέρες. Δεν θα καταργήσουμε τους Πατέρες και τους Αγιους που θυσιάστηκαν και πολλοί έφτασαν στην θέα Θεού,όλοι αυτοί αποζητούν, συναισθάνονται, βιώνουν το Θείο Φως, ζουν εν Χριστώ και μετά αφήνουν γραπτές πνευματικές παρακαταθήκες θησαυρούς για όλους εμάς, ο Ιδιος ο Υιός του Θεού έπαθε και σταυρώθηκε άδικα για να δείξει τον δρόμο, δεν μπορείς να πλησιάσεις τον Θεό με την λογική, γιατί ο Θεός είναι Αγάπη και η αγάπη δεν έχει λογική δεν ερμηνεύεται με την λογική, είναι υπέρλογη (κάποιος άλλος το είπε αυτό και όχι εγώ απλά δεν θυμάμαι ποιός)

      Διαγραφή
    2. Προς ανώνυμον 01:33

      Παρεμβαίνω για να ξεκαθαρίσω γι άλλη μια φορά την δική μου θέση σε κάποια λεπτομέρεια στην οποία τοποθετηθήκατε.

      Ως Έλλην Ορθόδοξος, ο οποίος εκκλησιάζομαι σχετικά συχνά και έχω πνευματικό, είμαι πάντως μεγαλωμένος και γαλουχημένος από τα 10 μου, με την εξής ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ: "Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν".
      Οπότε, η σωτηρία της πατρίδος μου προέχει της σωτηρίας της ψυχής μου. Κι αυτό δεν αλλάζει, για εμένα προσωπικά. Σεβαστή και η δική σας άποψη φυσικά. Απλά, δεν είμαστε τελικά όλοι ακριβώς ίδιοι, πράγμα το οποίο επίσης εκλαμβάνω ως κάτι θετικόν.

      Διαγραφή
    3. φίλε μου δεν σε κρίνει κανείς για την επιλογή σου και την προτεραιότητα σου, για κάποιον η προτεραιότητα του σ αυτόν τον κόσμο είναι η πατρίδα, για κάποιον άλλον ο Χριστός (αυτό εννοώ σωτηρία της ψυχής, ο Χριστός προτεραιότητα και αν σωθείς θα ζήσεις μαζί Του) για κάποιον άλλον η προτεραιότητα του είναι ο εαυτός του, είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε

      Διαγραφή
  7. δεν ισχύει αυτό που λες για φυλή και γλώσσα, οι απόστολοι προικίστηκαν από το Αγιο Πνεύμα το τρίτο προσωπο της Αγίας Τριάδας με το χάρισμα των γλωσσών, ταξίδεψαν υπό αντίξοες συνθήκες όλο τον γνωστό τότε κόσμο και εργάζονταν όπου πήγαιναν δεν τους χαρίστηκε τίποτα, αυτό και μόνο αποδεικνύει ποιό ήταν το σχέδιο του Θεού,αν κάποια ιερατεία ή άλλοι χειρίστηκαν την Θεία Διδασκαλία κατά πως τους βόλευε, αυτό δεν την αλλάζει ούτε την καταργεί , μόνο η Ορθοδοξία είναι αυθεντική από την εποχή των Αποστόλων το ομολογούν γιατί το βιώνουν άνθρωποι που ασπάστηκαν την ορθοδοξία ενώ προηγουμένως ήταν σε άλλες ομολογίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έτοιμο το έδαφος για τον βασιλιά που φέρνουν.. http://www.hawkshellas.com/2018/05/tora-katalaves-giati-irthe-o-karolos-kai-kamila-stin-ellada-den-katalaves-akomachreiazesai-lovotomimeta-tis-aponarkothetiseis-tis-ntaianatora-echoume-princes-trust-international/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια που ο ΚΟ εφερε στην επιφανεια τον Gerald Smith τσεκαρε και τον Chuck Baldwin, Κωστα, αν και οποτε εχεις χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι να μας κάνει ένας Gerald Smith με το μπλα-μπλα του; Θα μπορούσε κάτι να κάνει προ 20-30 ετών, όταν ακόμα το παιχνίδι παιζόταν στο ιδεολογικό/ συνειδησιακό γήπεδο.
    Εδώ που φτάσαμε πλέον, μόνον ένας -Έλληνας- Γκαμάλ Άμπντελ Νάσερ μπορεί να μας σώσει. Κι όποιος αντέξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν εχεις αδικο,
    Είναι light πλέον στην κατάσταση που ΦΤΆΣΑΜΕ ο Σμιθ. Ο μυστικός Ελληνισμός βέβαια..αντέχει για πάνω από 6.000 Χρόνια στον πόλεμο αυτό, ενώ τον Νασερ σε 6 μέρες τον γονατισανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι, αλλά πρόλαβε να εξωπετάξει όλους τους αποκιοκράτες και να εθνικοποιήσει τα πάντα, "με έναν νόμο, ένα άρθρο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ορθώς ελέχθη ότι μιλάμε για τον ορθόδοξο χριστιανικό πολιτισμό. Προσπαθούν να τον χωρίσουν αλλά αυτοί που τον αγκαλιάζουν έχουν Ελληνική συνείδηση, έχουν το όμαιμο, το ομόγλωσσο και το ομότροπο. Οι μεγαλύτεροι θρησκευτικόί ηγέτες, οι Μακαριστοί Χριστόδουλος και ο Άγιος Φλωρίνης ήσαν λάτρεις του Σωκράτους και του Πλάτωνος. Απλά ήσαν υπερπατριώτες που σήμερα είναι και το ζητούμενο. Αυτοί που έσφαζαν Χριστιανούς και κατέστρεφαν τα αγάλματα ΄ήταν βαλτοί από τον μεγάλο εχθρό του Ελληνισμού (κλασσική υπόθεση False Flag)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς!
      False Flag, Προβοκάτσιες. Κάτι τέτοιους στην πραγματικότητα δίωξαν και σκότωσαν οι ορθόδοξοι αυτοκράτορες του Ανατ.Ρωμ.Κράτους (Βυζαντίου). Σκότωσαν δηλ. ψευτοέλληνες (δήθεν Εθνικούς), Γεφυραίους που υποδύονταν τους αρχαιόθρησκους (πατρώα θρησκεία), ενώ το δωδεκάθεο ήταν εφεύρημα δικό τους από τον 5ο π.Χ. αι. κιόλας, το οποίο ουδεμίαν σχέση είχε με το "τρισυπόστατο εν το παν μετα τού της περιφερειακής φύσεως πολυθεϊσμού", που ήταν ανέκαθεν η πραγματική θρησκεία της ελληνικής φυλής.

      Ο Καβάφης, στο τελευταίο του ποίημα πριν πεθάνει, καταγγέλει τους ελληνόφωνους αυτούς ψευτοέλληνες (Γεφυραίους) ότι είχαν πλαισιώσει τον Ιουλιανό ξεγελώντας τον και καθιστώντας τον συνυπεύθυνο της δίωξης της Ορθοδοξίας, η οποία σαφέστατα ήταν κάτι καθαρά ελληνικό σε σχέση με την ψευδοελληνοπρέπεια των Γεφυραίων.

      Διαγραφή
  14. Είμαι πατριώτης - δεν το συζητώ , αλλά η ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μας έδειξε στην πράξη οτι μετά απο 550 χρόνια υποδούλωσης μας στους Τούρκους αν δεν ήμασταν ορθόδοξοι χριστιανοί θα είχαμε εκτουρκιστεί πλήρως και θα είχαμε εξαφανιστεί ως έθνος και λαός , και μάλιστα αυτό θα είχε συμβεί όχι σε 400 η 500 χρόνια , αλλά μέσα σε τριάντα χρόνια το πολύ ! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση ενός Ελληνικού χωριού στην Μ.Ασία και συγκεκρυμένα στον Πόντο : Όταν οι Τούρκοι τους έβαλαν το μαχαίρι στον λαιμό λέγοντας τους : Ή την γλώσσα σας θα αλλάξετε ή την θρησκεία σας αυτοί προτίμησαν αμέσως την γλώσσα ! Διότι ειδάλλως θα είχαν γίνει Τούρκοι και μάλιστα φανατικοί. Πχ κοιτάξτε και σήμερα : Σύριζα , ΝΔ , ποτάμι ΚΚΕ και άλλοι μπορεί να μιλούν Ελληνικά , τα στελέχη τους να απαρτίζωνται απο Μακεδόνες , Πόντιους , Βλάχους , Σαρακατσάνους , Αρβανίτες και άλλους ΑΛΛΑ ; Είδατε εσείς κανέναν απο όλους αυτούς να πονά και να ενδιαφέρεται για την πατρίδα ; Όλοι τους σχεδόν είναι λοβοτομημένα κοματόσκυλα , πράκτορες ξένων χωρών , κλέφτες , διεφθαρμένοι και προδότες της χώρας τους με τελευταία παραδείγματα την κατάπτυστη ψήφιση των μνημονίων και των Πρεσπών - που ξέρουμε οτι έγιναν για καταστροφή και διαμελισμό της χώρας μας - και το ξέρουν και οι περισσότεροι εξ αυτών ! ΑΙΣΧΟΣ ! ΠΟΙΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ; Και ποιοι γονείς τους μεγάλωσαν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.