«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν ! ! ! ! !

Ο Διόδοτος προέβη στην δημιουργία του εικονιδίου αυτού, δεξιά, προτρέποντας κάθε ιστολόγιο, ομάδα του facebook ή άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευρείας εμβέλειας, να το αναρτήσουν να υπάρχει μόνιμα σε κάποιο σημείο της αρχικής τους σελίδας. Με σκοπό να εξαπλωθεί παντού στην Ελλάδα εισβάλλοντας σε κάθε υπολογιστή, να έρχεται σε επαφή με εκατομμύρια μάτια καθημερινά.
Έχει περάσει προ πολλού η δυνατότητα του να βγουν στους δρόμους 2,5 εκατομμύρια Έλληνες να διαμαρτυρηθούν αγρίως για το αυτονόητο, όπως έγινε το 1994. Το εικονίδιο αυτό δεν μας ζητάει καν να αφήσουμε τον καναπέ μας. ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΓΕΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. Γιατί επείγει την Δύση να ολοκληρώσει όσο πιο γρήγορα μπορεί ένα φράγμα από νατοϊκά κράτη, ώστε να αποκλείσει έγκαιρα την επιρροή της Ρωσίας και την κάθοδό της στα Βαλκάνια, τώρα που τελείωσε και η επέμβαση του Πούτιν στην Συρία. Έχουν βάλει λοιπόν μπροστά την άμεση διευθέτηση, εντός του πρώτου τετραμήνου του 2018, του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων. Κανείς όμως δεν μας εγγυάται ότι δεν θα ξυπνήσουμε ένα πρωί, πριν ακόμα τελειώσει κι ο Ιανουάριος, που δεν θα βρεθούμε προ τετελεσμένου γεγονότος, με τα Σκόπια να ονομάζονται "Νέα Μακεδονία". Αυτό το όνομα άλλωστε μόλις εχθές μάς ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να δώσουν. Ο δε υπάλληλός τους που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, πέραν τις επανειλημμένες του προσφωνήσεις στο παρελθόν για το κρατίδιο αυτό, με το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας"...
με περίσσεια αυθάδεια  διατύπωσε χθες, απευθυνόμενος προς την νέα κυβέρνηση των Σκοπίων, την φράση  "να σταματήσετε την αχρείαστη ρητορική ότι αποτελείτε τους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου". Μία εντελώς ανθελληνική έκφραση με την οποία αναγνωρίζει στα Σκόπια...μακεδονική ταυτότητα.
Αν όλα αυτά δεν δείχνουν ξεκάθαρα ότι σκοπεύουν ξαφνικά, σιωπηλά και πούστικα να μας φορέσουν ένα πρωί τα Σκόπια για "Νέα Μακεδονία", ενώ εμείς νομίζουμε ότι ακόμα γίνονται συνομιλίες...τότε τί δείχνουν...
Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει  καμία εμπιστοσύνη πια προς αυτούς...ας πράξουμε εμείς, έστω τώρα, το ελάχιστο.






 





 


 

17 σχόλια:

  1. Διηνέκη να είσαι καλά που συμβάλλεις στην διάδοση της επιγραφής.
    Φίλε, έχουν αποθρασυνθεί εντελώς.
    Μετά το ΟΧΙ που το κάνανε ΝΑΙ και δεν άνοιξε μύτη, κατάλαβαν ότι μπορούν να προχωρήσουν άνετα στην κατάκτηση/καταστροφή της χώρας χωρίς να συναντήσουν κανένα εμπόδιο.
    Ακόμα όμως πιστεύω πως θα τους γ...σουμε στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι! Αυτο θα γινει στο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κοινοποίησα παντου
    Κι ενα ποίημα που έγραψα το 91

    https://www.youtube.com/watch?v=VPK96RxrbQ0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασούλα μου νά'σαι καλά!
      Το ποίημα σου είναι υψηλών απαιτήσεων και πίστεψέ με...δεν σε κολακεύω επειδή έτσι πρέπει, ξέρω από ποίηση, γράφω κι εγώ πού και πού (π.χ. εδώ:http://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/10/blog-post_1.html). Όταν είσαι συγκλονισμένος από μια κατάσταση, τα αυθόρμητα είναι και τα καλύτερα!

      Διαγραφή
  4. "...Μετά το ΟΧΙ που το κάνανε ΝΑΙ και δεν άνοιξε μύτη...'ακριβώς αυτοί που ειπαν ΟΧΙ και εγινε ΝΑΙ ειναι συνηθισμενοι σε τετοια συμπεριφορα.Ειναι πολλοι και αποτελουν την πέμπτη φαλαγγα ηθελημενα ή αθελα τους αν και το τελευταιο δεν το υποστηριζω . Συμπαρασυρουν ωστοσο πολλους αφελεις , καιροσκοπους , δειλους , λουμπεν τυπους κ.λ.π .Η ελληνικη κοινωνια βριθει απο αυτες τις κατηγοριες συμπολιτων . Η ονομασια σε νεα μακεδονια εμας θα μας κανει να νοιωσουμε οργη αλλα σε άλλους θα τους κανει να νοιωσουν μια ακομη ευκαρια για μπιζνες . Η εποχη μας ειναι εποχη της απολυτης μπιζνας μιζας και το ρητο ο θανατος σου η ζωη μου ειναι συνθημα πια απο τις πιο μικρες ηλικιες μεχρι και τις μεγαλες ...δεστε τις ΜΚΟ και ποιοι συνεργαζονται μαζι τους . Οι εκαστοτε πολιτικοι στα χρονια που μεσολαβησαν απο το 1974 και μετα δημιουργησαν ενα λαο εξαρτημενο απο επιδοματα και συσσιτια που ευκολα τα παραταει ...λετε αυτοι πως θα μπορεσουν αν αντισταθουν και να φωναξουν ΟΧΙ σε μια ατιμωτικη ονομασια της Μακεδονιας . Αλλωστε καποιος πολιτικος αρχηγος ειχε πει πως σε λιγα χρονια οι ελληνες δεν θα το θυμουνται καν . Ειχε δικιο απολυτο ..Οσοι αντιδρουμε ειμαστε ο Δον Κιχωτης ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διατηρώ αγαπητέ, ακόμα μια κάποια αισιοδοξία. Δεν νομίζω πως πάσχουμε από Δονκιχωτισμό 6-7 φίλοι μπλόγκερ πατριώτες που επιμένουμε ακόμα. Τα νούμερα αναταπόκρισης ναι μεν είναι χαμηλά και ανεβαίνουν πολύ αργά (ίσως και με το λίπος του καθενός που εξαντλείται, και γι αυτό αφυπνίζεται-δεν πειράζει όμως που έστω κι έτσι συμβαίνει), πάντως ανεβαίνουν. Ο ρόλος μας είναι να δημιουργηθεί ένας κρίσιμος αριθμός προετοιμασμένων, γιατί τους περισσότερους θα τους βρει η χατζάρα στον ύπνο.

      Διαγραφή
  5. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ07 Ιανουαρίου, 2018 01:29

    .
    ΔΥΝΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
    .
    .
    .
    .
    ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
    .
    Ακουστε τον Καθηγητη του Γειλ Ντοναλντ Κεικγαν
    .
    ΔΥΝΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    .
    Αυτα ειναι σε επισημα βιβλια ιστοριας πακγοσμιως.
    .
    Ακουστε τον Καθηγητη του Γειλ Ντοναλντ Κεικγαν
    .
    που ειναι απο τους 5 καλυτερους στο κοσμο στην Ιστορια της Αρχαιας Ελλαδας και τα εξηγει ΠΟΛΥ καλυτερα.
    .
    Ναι ο καθηγητης ειναι εβραιος και ναι λεει οτι οι Μακεδονες ηταν Ελληνες.
    .
    Ναι ο εβραιος καθηγητης που λατρευει την Ελληνικη ιστορια το λεει πολυ απλα.
    .
    Oι επιστημονες φτανουν και μονο με επιστημονες μπορουμε να χτυπησουμε γερα τα Σκοπια.
    .
    Καθηγητη του Γειλ Ντοναλντ Κεικγαν
    Professor Donald Kagan Yale university
    .
    O πρώτος σύνδεσμος
    https://youtu.be/FYdhPz66b1Q
    .
    O δευτερος συνδεσμος ειναι 24 σεμιναρια απο το Γειλ και παραδιδει ο καθηγητης
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL023BCE5134243987
    .
    Αυτη ειναι καρπαζια, ο δευτερος συνδεσμος ειναι 24 σεμιναρια απο το Γειλ και παραδιδει ο καθηγητης για να μαθετε και λιγο ιστορια .
    Η πραγματικη καρπιαζια ερχεται απο το πνευμα και τη μορφωση.
    Στα Σκοπια ειναι αμορφωτοι, εμεις ας ξερουμε.
    .
    .
    ΔΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ07 Ιανουαρίου, 2018 01:56

    .
    .
    Αρχές Λογικής και Σκοπιανός Παραλογισμος
    .
    Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018
    .
    https://4.bp.blogspot.com/-V0bSp3eAkeM/WlE854x6YJI/AAAAAAABfHE/ktCMIeaaVdEfA9VBOvaStHGDj5dknqgswCLcBGAs/s320/macedonia_greece_flag_vergina_sun_by_hellenicfighter-d512wce.jpg
    .

    .
    .
    .
    Και εμείς τους λεμε: μία η Μακεδονία και αυτή είναι η Ελληνική
    .
    .
    .

    Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης -Αμφικτύων Υποστράτηγος ε.α- Συγγραφεύς

    .
    https://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/01/blog-post_76.html?showComment=1515282373227#c5272788557225410851
    .
    .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ08 Ιανουαρίου, 2018 04:35

    .
    Τα Σκόπια δεν κατοικούνταν από Μακεδόνες, αλλά από εχθρούς τους
    .
    Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2018
    .
    «Πως Έλληνες είναι αυτοί οι απόγονοι του Περδίκκα, όπως λένε κι οι ίδιοι, κι εγώ προσωπικά είμαι σε θέση να το ξέρω, αλλά και στη συνέχεια της ιστορίας μου θα αποδείξω πως είναι Έλληνες· κι επιπλέον και οι οργανωτές των αγώνων των Ελλήνων που γίνονται στην Ολυμπία αυτή την απόφαση έβγαλαν.» (Ηροδότου Ιστορίαι, βιβλίο 5, 22.1)
    .
    Ο λόγος για τους Μακεδόνες, αρχαίο ελληνικό φύλο, το οποίο είχε σχέση με τους Δωριείς. Στις αρχές της πρώτης χιλιετίας π.Χ. τους βρίσκουμε στη βόρεια Ελλάδα, βόρεια του Ολύμπου, ανάμεσα στον Αλιάκμονα και στον Αξιό. Αρχικά, σύμφωνα πάντοτε με τον αρχαίο ιστοριογράφο, κατοικούσαν στην Πίνδο. Οι ίδιοι, θεωρούσαν προγόνους τους τους Ηρακλείδες και η βασιλική δυναστεία τους, οι Αργεάδες ή Τημενίδες, απέδιδε την καταγωγή της στον πρώτο Δωριέα βασιλιά του Αργους, τον Τήμενο.
    -
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………………………..
    .
    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο της Ακαδημίας, «η κλασική Μακεδονία του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου εκτεινόταν προς βορρά στα εδάφη της σημερινής ελληνικής Μακεδονίας, καθώς και σε ολίγα χιλιόμετρα εντός της ΠΓΔΜ και της Βουλγαρίας. Μέσω κάθε μορφής ιστορικών πηγών και αρχαιολογικών ευρημάτων μαρτυρείται ότι οι τότε Μακεδόνες συμπεριελάμβαναν την επικράτειά τους μεταξύ των άλλων ελληνικών χωρών. Τα πρώτα σλαβικά φύλα, τα οποία, αυτονόητα, ουδεμία είχαν σχέση με τους παλαιότερους κατοίκους της περιοχής, κατήλθαν στη Βαλκανική μετά δέκα αιώνες, κατά τον 7ο μ.Χ. αιώνα.
    -
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……………….
    .
    .
    ΕΔΩ : http://www.liberal.gr/arthro/184444/epikairotita/2017/ta-skopia-den-katoikountan-apo-makedones-alla-apo-echthrous-tous.html
    .
    .
    «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» Μια διεθνής πλεκτάνη από το 1878
    .
    Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-JKGY9N8aE1Y/WlI15gt9aZI/AAAAAAABlew/rbQw1M0kS30JRYI1P__Ywvv5G3TDByKEwCLcBGAs/s400/2018-01-07_165847.png

    .
    Γράφει ο Νικόλαος Παπανικολόπουλος, Υπνχος
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………………….
    .
    .
    επαναλαμβάνοντας ότι, καθήκον της Ελληνικής κυβέρνησης είναι να υπερασπιστεί την εδαφική ακεραιότητα και την ιστορία της πατρίδας μας, αποκλείοντας οποιαδήποτε ονομασία με επιθετικό ή γεωγραφικό προσδιορισμό που θα συμπεριλαμβάνει και τον όρο “Μακεδονία”.
    .
    Αλεξανδρούπολη, Ιανουάριος 2018

    .

    ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    .
    Υποναύαρχος Λ.Σ (ε.α)
    .
    tideon.org
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/1878.html
    .
    .
    Όταν ο Γκλιγκόροφ δήλωνε πως οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι, Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ -ΚΟΤΖΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ";;;;
    .
    Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-73KIrGv6vyw/WlJoQOwWDLI/AAAAAAABlgM/XFQHt6saVZkIKFCHA4qfbeMzHekpNBMuwCLcBGAs/s400/2018-01-07_203422.png
    .


    .
    Κι εμείς, δια της συγκυβέρνησης των μπολσεβίκων, τους χαρίζουμε το όνομα της ΕΝΔΟΞΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.
    Κι η Ντορούλα, ναι βρε... η μαμά του αδελφού της... κι αυτή δίνει το όνομα χάρισμα... Άντε μπρε...να δούμε πόσοι θα τους ξαναψηφίσουν όλους αυτούς τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    .
    .
    Το βίντεο εδώ
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………… ΕΔΩ :https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_238.html
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ08 Ιανουαρίου, 2018 04:36

    .
    Τα επικίνδυνα στερεότυπα για το Μακεδονικό
    .
    January 5, 2018
    .
    http://history-of-macedonia.com/wp-content/uploads/2018/01/skopje1.png
    .
    του Βενιαμίν Καρακωστάνογλου
    .
    Όπως και στα υπόλοιπα μεγάλα εθνικά μας ζητήματα (Κυπριακό, Αιγαίο, Θράκη), έτσι και στο Μακεδονικό, επικρατούν καθιερωμένα στερεότυπα, τα οποία, φοβάμαι, ότι ούτε στην ρεαλιστική αποτύπωση και κατανόηση της κατάστασης βοηθούν, ούτε την προώθηση ευνοϊκών λύσεων διευκολύνουν. Εφησυχάζουμε, λοιπόν, με ψευδαισθήσεις που καλλιεργούνται, ενώ τα ζητήματα έχουν αποτελματωθεί επί δεκαετίες.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………….
    .
    Το κράτος, οι οργανώσεις, τα κόμματα, η διανόηση και ο ίδιος ο λαός της FYROM θα συνεχίζουν, απληροφόρητοι και παραπλανημένοι, να αγωνίζονται, να διεκδικούν, να έχουν ένα ετεροχρονισμένο ανυπόστατο αλυτρωτισμό κατά της ελληνικής Μακεδονίας. Άρα, για να λυθεί πραγματικά το ζήτημα χρειάζεται να σπάσουν αυγά. Να «ματώσει» η μία πλευρά (των Σκοπίων), να ξαναμεταλλαχθεί η πλαστή εθνική ταυτότητα που τους επιβλήθηκε. Να αποκατασταθεί η τρωθείσα ιστορική αλήθεια. Να χάσει αυτός που άδικα διεκδικεί και καταπατεί και να κερδίσει ο γνήσιος κληρονόμος, η Ελλάδα, ο Ελληνισμός και εμείς οι Μακεδόνες Έλληνες.
    slpress.gr


    Read more http://history-of-macedonia.com/2018/01/05/%cf%84%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b4/
    .
    .
    Τι έλεγε ο καθηγητής Ιστορίας της Οξφόρδης, Robin Lane Fox για τη Μακεδονία
    .
    Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-geVSiZr_3wo/WlJqEpEZFKI/AAAAAAABlgU/eE5eVODWf742o0T2S_H2yv-hV6afKykNgCLcBGAs/s400/2018-01-07_204213.png
    .
    .
    .
    Freepen.gr - Ο καθηγητής Ιστορίας της Οξφόρδης, Robin Lane Fox δηλώνει στην κάμερα στα περιθώρια της έκθεσης "Από τον Ηρακλή στο Μέγα Αλέξανδρο" που έγινε στη Μ. Βρετανία το 2011:
    Αυτή η έκθεση είναι η πιο σημαντική έκθεση από όσες έχουν γίνει στην Αγγλία. Έχει ένα ιστορικό μήνυμα το οποίο πρέπει πολιτικά να επαναλαμβάνεται.
    .
    Η Μακεδονία είναι ένα ελληνόφωνο βασίλειο στη βόρεια Ελλάδα με κατοίκους που έχουν ελληνικά ονόματα και λατρεύουν τους Ελληνες θεούς.
    .
    Αυτοί που ζουν στα Σκόπια και λένε ότι εκείνη είναι η Μακεδονία, η πατρίδα του Αλέξανδρου είναι αμαθείς και εξοργιστικοί.
    .
    Είναι σαν κάποιος να πει ότι το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, έχει τις ρίζες του στη Λευκορωσία και ότι η Οξφόρδη ήταν το Μινσκ.
    .
    .
    Βίντεο: Jorge Yorikez : https://www.youtube.com/watch?v=55tGPVKi3rw
    Professor Robin Lane Fox from the Oxford University says : Macedonia is Greek!
    .
    .


    freepen.gr
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/robin-lane-fox.html
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ08 Ιανουαρίου, 2018 04:36

    .
    Η Μακεδονία έχει ήδη ξεπουληθεί!!! Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της διακήρυξης και δείτε όλες τις υπογραφές
    Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

    https://2.bp.blogspot.com/-q58wOgvdiL4/WlJpNquqg8I/AAAAAAABlgQ/zJQOZSowAZ0GPod2tM1ek9Nm4pha5OXGACLcBGAs/s400/2018-01-07_203748.png

    Επειδή τα γραπτά μένουν κι ότι και να κάνουν ορισμένοι δεν μπορούν να κρυφτούν, δικαιολογούμε τον τίτλο προηγούμενου άρθρου

    «μια φορά γιουσουφάκια, πάντα γιουσουφάκια». http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/mia-fora-giousoufakia-panta-giousoufakia/10.120311


    Δυστυχώς η μοίρα και η… χείρα του ελληνικού λαού έδωσαν τη δύναμη σε μια αριστερή κυβέρνηση να λύσει τα εθνικά θέματα που δεν μπόρεσαν να λύσουν άλλοι κι άλλοι.
    Όχι γιατί δεν μπορούσαν ή γιατί δεν ήθελαν αλλά γιατί τα εθνικά θέματα είναι σοβαρές υποθέσεις και δεν πρέπει να παίρνονται αποφάσεις στο πόδι.

    Εν πάση περιπτώσει, για να θυμηθούμε όλοι ποιοι είναι αυτοί που θα «βαφτίσουν» τους Σκοπιανούς μπορούμε να ανατρέξουμε στο παρελθόν. Άλλωστε, ακόμη και σήμερα πολλοί από τους παρακάτω δεν έχουν αλλάξει άποψη.
    Δείτε σήμερα την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και θα καταλάβατε τι «κοστούμι» ετοιμάζουν για τα Σκόπια και τη Μακεδονία.
    Όμως, όποιος τολμά να πει τους αριστερούς προδότες και ενδοτικούς αμέσως χαρακτηρίζεται εθνικιστής, πατριδοκάπηλος και άλλα τέτοια.
    Άραγε πώς θα χαρακτηρίζονταν πάνω από 200 Συριζαίοι οι οποίοι το 2008, πριν την κρίσιμη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι είχαν υπογράψει άρθρο – μανιφέστο στην Αυγή ζητώντας όνομα «Μακεδονία».
    Καθαρά και ξάστερα.

    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………..
    .
    Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της διακήρυξης και δείτε όλες τις υπογραφές
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………..
    .
    .
    Πηγή http://www.antinews.gr/action.read/kleidarotrupa/i-makedonia-exei-idi-ksepoulithei/11.120319


    attikanea http://attikanea.blogspot.gr/2018/01/blog-post_68.html

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_999.html

    .
    .
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΦΗΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ………………
    .
    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗ ΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ………………………….
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    .
    .
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άραγε πώς θα χαρακτηρίζονταν πάνω από 200 Συριζαίοι οι οποίοι το 2008, πριν την κρίσιμη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι είχαν υπογράψει άρθρο – μανιφέστο στην Αυγή ζητώντας όνομα «Μακεδονία».

      Γι αυτό λέω και ξαναλέω πως έχει να χυθεί μπόλικο εμφύλιο αίμα στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να καθαρίσει τούτη η ιερή γη από σιχαμερούς προδότες που είναι χιλιάδες πια...

      Διαγραφή
    2. Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ .
      ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      .

      Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ
      .

      Είμαστε σε εποχές που όλα είναι βάση ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΩΝ
      ΌΛΑ είναι σε ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

      που ορίζουν οι νομοί κάθε κράτους και Διεθνών Συμβάσεων
      ακόμα και την Φέτα
      τον Καραγκιόζη που πήραν οι τουρκοι
      την γλωσσά που έδωσαν σαν νόμιμη στους σκοπιανούς σαν Μακεδονική
      ΟΛΑ αυτά τα κοιτούν, τα ζούν, τα διαπραγματεύονται.

      χωρίς ί χ ν ο ς ν τ ρ ο π ή ς

      πολιτικοί, στρατιωτικοί,

      Δ Ι Κ Η Γ Ο Ρ Ο Ι

      επιφανείς διανοούμενοι, πανεπιστημιακοί, και γενικά όλοι όσοι πληρώνονται

      Α Δ Ρ Α από την ΕΛΛΑΔΑ μας και τον πολύπαθο εδώ και χιλιετίες Γηγενή Ελληνικό Λαό μας

      ( που μόνο όταν είναι για να ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ τον θ υ μ ο ύ ν τ α ι)

      το ότι ολόκληρος ο Πλανήτης

      Ζει και Ευημερεί εις βάρος των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

      των ΝΟΜΙΜΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ που είναι η ΕΛΛΑΔΑ και οι ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΈΛΛΗΝΕΣ

      δεν κάνει κανείς καμία ΑΝΑΦΟΡΑ π ο υ θ ε ν ά Π Ο Τ Ε ! ! !

      και σε Κ Α Ν Ε Ν Α Ν ………………….

      ατελείωτα χρόνια ολόκληρη

      η Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Τ Η Τ Α

      στα πανεπιστήμια,

      στα σχολεία,

      στα ιατρικά εργαστήρια,

      στις πολεμικές εκπαιδεύσεις,

      στις πολεμικές στρατηγικές,

      στο Ολυμπιακό Ιδεώδες,

      στην αστρονομία,

      στα μαθηματικά,

      στην τέχνη,

      στο θέατρο,

      τα κέρδη τους είναι Μ Υ Θ Ι Κ Α

      από τα βιβλία που γράφουν για όλα Α Υ Τ Α

      ( και που από τον ΕΘΝΙΚΟ μας ΥΜΝΟ ! ! !

      απαιτησαν π ν ε υ μ α τ ι κ α δ ι κ α ι ω μ α τ α οι ξενοι ! ! ! )

      και όμως Ο Υ Δ Ε Π Ο Τ Ε

      κάποιος Δ Ι Ε Κ Δ Ι Κ Η Σ Ε

      Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Ι Κ Α Δ Ι Κ Α Ι Ω Μ Α Τ Α

      τόσο ξευτιλισμένους εκπροσώπους

      σαν τους Ελληνες Κρατούντες

      δεν έχει να υποδείξει καμία άλλη χώρα

      η Ε Ξ Ε Υ Τ ΕΛ Ι Σ Τ Ι Κ Η τους

      Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ι Κ Η Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Η Σ Υ Ν Α Λ Λ Α Γ Η

      στην τόσο Ε Υ Τ Ε Λ Ι Σ Μ Ε Ν Η

      Π Α Τ Ρ Ι Δ Ο Κ Α Π Η Λ Ι Α τους

      με αφήνει απερίγραπτα αγανακτισμένη.

      Η Ελληνίδα γιαγιά .
      .
      .
      ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ - Μελίνα Ασλανίδου .•*´¨`*•.¸❤ ❥ ♡ ღ ɞ¸.•*´¨`*•

      https://www.youtube.com/watch?v=xdxk_CTg_o8
      .
      .
      Απο πείσμα θα υπάρχω Α.Βαρδής Π.Τερζής Π.Κατσιμίχας

      https://www.youtube.com/watch?v=spei2j7M1h8
      .
      .
      ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
      .
      .

      Διαγραφή
    3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ08 Ιανουαρίου, 2018 16:13

      ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΒΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ...
      .
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ,

      ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!

      ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ .............

      ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ

      ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΝΟΜΟ !

      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ !

      ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΙΩΝΕΣ ΕΤΣΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ...........

      ΝΟΜΙΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΗΘΙΚΗ ..........

      ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΓΗΓΕΝΗ ΑΓΝΟ ΕΛΛΗΝΑ !

      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ..

      ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

      .
      Η τέλεια ανάλυση του τρόπου που μας ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ …
      .

      Η ΑΠΑΤΗ, Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, Η ΤΥΦΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ Ε.Ε. ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ.
      PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.dε
      7.1.2018
      http://i0.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2018/01/%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%99%CE%91%CE%A3-%CE%97.jpg?resize=640%2C480

      Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή απόσπασμα χωρίς την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ,
      Ευχαριστώ για την κατανόηση!
      ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


      http://arxaiaithomi.gr/2018/01/06/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B7-%CF%84%CF%85%CF%86%CE%BB%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80/

      ΣΧΟΛΙΟ
      Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

      7 Ιανουαρίου 2018 at 04:22 • Απάντηση
      .
      .
      .
      Αξιότιμε , κύριε Καθηγητά ,
      Ευχές !
      για ότι καλύτερο μπορεί να έχετε από το 2018 !
      ότι και να γράψω για την παραπάνω ανάρτηση θα είναι λίγα…
      το μόνο που θα έπρεπε να γίνει είναι να το είχαν όλοι
      οι δήθεν κυβερνώντες αυτής τής ταλαίπωρης Ανθρωπότητας !
      Η μη εφαρμογή του να είχε θανατική ποινή ……………
      Σας ευχαριστώ που είχα την χαρά να το διαβάσω !
      Επιτέλους !
      έγινε η τέλεια ανάλυση του τρόπου που μας ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ …
      Με σεβασμό στο προσωπό σας.

      Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
      .
      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
      .

      Διαγραφή
    4. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ08 Ιανουαρίου, 2018 16:31

      ΚΩΣΤΑΣ - ΤΑΥΡΟΣ


      Μ΄ΑΡΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΝΤΙ ΕΝ ΕΪ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !
      ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ !
      ΗΡΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .........
      ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ :
      ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ !
      Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ .........
      ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΑ;
      ΓΙΑΤΙ ΩΡΕ ΕΓΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !
      ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΪ
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ...........
      ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ
      ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΈΓΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΧΙΛΙΕΤΕΙΕΣ ,
      ΑΠΑΝΤΕΣ ΒΥΖΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ......
      ΣΠΑΝΙΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ
      ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ !
      ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ - ΛΕΝΕ ..............
      ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ
      ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΟΥΝ ,
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ
      ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΑΝΑΡΥΧΩΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ
      ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ
      ΤΥΧΟΝ ΟΡΓΗΣ ΚΤΛ , ΚΤΛ , ΚΤΛ ............
      ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
      ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
      ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ
      ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ
      Ή ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΜΕ ΙΣΟΤΙΜΑ .................
      ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
      ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ !
      ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΦΥΛΑΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ !
      ΘΕΛΕΙ ΓΝΩΣΗ . ΣΟΦΙΑ ,
      ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΟΝΙΜΗ
      ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
      ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ..........

      Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

      Διαγραφή
  10. υπάρχει ένα λάθος στα ανωτέρω. η γλωσσα των σκοπιανων ειναι η βουλγαρική. έτσι μιλουσαν τα βουλγαρικά μέχρι το 1912 στο σημερινό κρατίδιο των σκοπιανων και στα δικά μας μέρη (Φλώρινα, Έδεσσα κλπ.)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιχαλης Σκορπιος14 Σεπτεμβρίου, 2022 15:36

    ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΑΣ ΑΘΑΝΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.