«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Αντεθνική Υπηρεσία Πληροφοριών...


freesunday.gr: Η γελοιοποίηση και της κατασκοπίας και της αντικατασκοπίας
Βαθύ Κόκκινο: Ξεχείλισε η μπόχα απ' την πιο βρόμικη υπηρεσία, του ελληνικού κράτους, την ΕΥΠ/ΚΥΠ
dimokratianews.gr: Τι (ακριβώς) ήταν το σχέδιο «Πυθία»

Η γελοιοποίηση και της κατασκοπίας και της αντικατασκοπίας 

 

Κάποιος Βρετανός κατάσκοπος φέρεται να είχε πει κάποτε ότι σε δύο χώρες οι κατάσκοποι είναι αχρείαστοι. Στην Ιαπωνία, διότι δεν μιλάει κανένας και στην Ελλάδα, διότι μιλάνε όλοι. Δυστυχώς ο ταλαίπωρος Βρετανός δεν είχε πάρει σοβαρά υπόψη του ότι κάποιος πρέπει να συνθέσει αυτά για τα οποία όλοι μιλάνε.


Όποιος έχει διαβάσει τις τελευταίες αποκαλύψεις περί της ΕΥΠ, θα διαπιστώσει μετά πολλής θλίψεως ότι η αντιπαράθεση στο εσωτερικό της υπηρεσίας είναι προφανές ότι θα ακυρώσει τον ρόλο της αν δεν τον έχει ακυρώσει ήδη.

Αυτά τα οποία μαθαίνουμε για τη λειτουργία της ΕΥΠ, δεν είναι ούτε εντυπωσιακά, ούτε δραματικά.

Είναι απλώς γελοία με διασκεδαστικές λεπτομέρειες ειδικά όταν το logo της υπηρεσίας είναι το αρχαίο γνωμικό του Περίανδρου του Κορίνθιου  «Λόγων ἀπορρήτων ἐκφορὰν μὴ ποιοῦ».

Εκείνο που είναι βέβαιο είναι ότι εμείς τα μαθαίνουμε τώρα. Λογικά οι αντίπαλοι της ΕΥΠ, τα ξέρανε.

Ακούγεται τρομακτικό για την ίδια την χώρα, η υπηρεσία πληροφοριών της να είναι βαποράκι επιδιώξεων ξένων χωρών. Κάποιοι υπάλληλοι της μιας, κάποιοι μιας άλλης και κάποιοι διαφόρων τρίτων.
Δυστυχώς όταν απαντηθεί το ερώτημα αν είναι πιο επικίνδυνη για την χώρα η ύπαρξη αυτής της ΕΥΠ, ή η μη ύπαρξη της, θα είναι ήδη αργά...

πηγή 



Ξεχείλισε η μπόχα απ' την πιο βρόμικη υπηρεσία, του ελληνικού κράτους, την ΕΥΠ/ΚΥΠ


Του Γ.Γ.

Χτες υπήρξε ένα πολύ "περίεργο" δημοσίευμα από την εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη. Εντασσόταν κι αυτό στα σχετικά δημοσιεύματα που είχαν προηγηθεί τις περασμένες μέρες από άλλες εφημερίδες, -«Τα Νέα», «Καθημερινή» και «Αυγή»- και έκαναν λόγο ότι στα σκαριά έχει μπει σχέδιο που αποσκοπεί την υπονόμευση της ΕΥΠ και του διοικητή της Γιάννη Ρουμπάτη.
Προφανώς και είναι κατευθυνόμενα, για ευνόητους λόγους, όλα αυτά τα δημοσιεύματα, αλλά εμείς θα σταθούμε στο τελευταίο, γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ασχετα αν το κείμενο της εφημερίδας "Docunento" φέρει την υπογραφή του δημοσιογράφου Μάριου Αραβαντινού, είναι φανερό ότι προέρχεται από κυβερνητικές πηγές για να μην πούμε ότι είναι καθ' υπαγόρευσει του ίδιου του Γιάννη Ρουμπάτη.

Μας λέει λοιπόν αυτό το πόνημα ότι "βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη" σχέδιο υπονόμευσης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και του διοικητή της Γιάννη Ρουμπάτη με ενορχηστρωτές αυτού του σχεδίου "πρώην καταδικασμένο πράκτορα και μιας ισχυρής ομάδας, μέσα στην οποία βρίσκονται και πρώην συνδικαλιστικά στελέχη της υπηρεσίας, τα οποία επί δεκαετίες φέρονται να ξεκοκάλιζαν μυστικά κονδύλια ευρισκόμενα επί χρόνια στην υπηρεσία επιχειρηματιών".

Κάποιες παρατηρήσεις σ' αυτό το θέμα που είναι πάρα πολύ ευαίσθητο και για να βλέπουν το φως τέτοια δημοσιεύματα, πάει να πει ότι η κατάσταση στην πιο βρόμικη υπηρεσία από συστάσεως του ελληνικού κράτους έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Ολα τα παραπάνω είναι γνωστά εδώ και χρόνια. Απ' το 2015 διοχετευόταν σχετικά στοιχεία στο περιοδικό που έβγαζε τότε ο Κ. Βαξεβάνης Hot Doc το οποίο σε δημοσιεύματά του έκανε αναφορά για «χώρο δράσης ενός παρακράτους: μιας μικρής ομάδας πρακτόρων, υπαλλήλων και τεχνικών της ΕΥΠ οι οποίοι συμμετείχαν σε έναν μηχανισμό υποκλοπών, εκβιασμών, επιλεγμένης πληροφοριοδότησης πολιτικών και μπίζνας πληροφοριών. Σε μια ιδιωτική ΕΥΠ μέσα στην ΕΥΠ… Υπάρχουν πληροφορίες πως η ομάδα (σ.σ με τον κωδικό ΟΛΕΦ) έκανε "οικονομική" κατασκοπεία για επιχειρηματίες. Προσέγγιζε δηλαδή επιχειρηματίες και πούλαγε οικονομικές,  επενδυτικές πληροφορίες που προέκυπταν από τις ακροάσεις τηλεφώνων των αντιπάλων τους».

Αλήθεια, αφού υπήρχαν τόσο σοβαρές πληροφορίες τι έκανε η πολιτική ηγεσία της ΕΥΠ;  Και γιατί τόσα χρόνια δεν προσπάθησε ο Γιάννης Ρουμπάτης να εξολοθρεύσει αυτό το καρκίνωμα; Γιατί όλες αυτές τις αποκαλύψεις τις είχε φάει το σκοτάδι;
Και πώς τώρα ξαφνικά ανακάλυψε το "Documento" και οι άλλες εφημερίδες ότι υπάρχει "προσπάθεια αποδόμησης του Γιάννη Ρουμπάτη και γενικότερης αποσταθεροποίησης της ΕΥΠ";

Στην τελικά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι παιχνίδια παίζονται στο εσωτερικό της βρόμικης αυτής υπηρεσίας.
Αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι ότι ο Γιάννης Ρουμπάτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, αμέσως μόλις έγινε πρωθυπουργός στην ανάληψη αυτού το νευραλγικού, για μια σειρά λόγους πόστου. Και μιλάμε για έναν δημοσιογραφίσκο ο οποίος είναι αμερικανοσπουδαγμένος, που υπήρξε ανταποκριτής του «Βήματος» στην Ουάσινγκτον, όπου και έκανε καριέρα «υπηρετώντας» την οικογένεια Παπανδρέου.
Κάποια στιγμή βρέθηκε σύμβουλος του Αντρέα, μετέπειτα και κυβερνητικός εκπρόσωπος, μετά σύμβουλος στις εκδοτικές επιχειρήσεις του Κοσκωτά που «ξέπλενε» το χρήμα από το εμπόριο όπλων στον πόλεμο Ιράκ-Ιράν.
Τα χάλασε με τον Σημίτη, τα χάλασε με τον Γιωργάκη, εξαφανίστηκε από την πιάτσα και ξαφνικά βρέθηκε διοικητής της ΕΥΠ/ΚΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ.
Από κει και πέρα μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.



πηγή 




Τι (ακριβώς) ήταν το σχέδιο «Πυθία»

 

Ο Καραμανλής και ο αδυσώπητος εσωτερικός πόλεμος που μαίνεται στην ΕΥΠ

Από τον
Μανώλη Κοττάκη


Ο ταν ανώτερος αξιωματούχος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών -κορυφαίος- καλεί στο γραφείο του δημοσιογράφους για να υποστηρίξει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδιο λάσπης κατά του προσώπου του και σχέδιο αποσταθεροποίησης κατά της υπηρεσίας, προφανώς και κάτι ιδιαιτέρως σοβαρό συμβαίνει, το οποίο πρέπει να αξιολογηθεί. Και, φυσικά, να καταγγελθεί. Εάν έχει βάση. Ουαί και αλίμονό μας αν, την ώρα που βρίσκονται σε έξαρση τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και στη Θράκη, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχει αλλού στραμμένη την προσοχή της!
Κατά τη γνώμη μας, μάλιστα, αυτά τα θέματα δεν λύνονται με συνεντεύξεις Τύπου, αλλά σε επίπεδο πρωθυπουργού. Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι δικό μας θέμα - η ευθύνη των χειρισμών ανήκει στον βαλλόμενο. Αυτό που μας εκπλήσσει στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η απόπειρα ενός συστήματος να εντάξει στον αδυσώπητο εσωτερικό πόλεμο, που, ως φαίνεται, μαίνεται απαραδέκτως στο εσωτερικό της ΕΥΠ, και την υπόθεση «Πυθία» που αφορά το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Κατά τον αξιωματούχο, ο οποίος ενημέρωσε επιλεκτικά πέντε αθηναϊκές εφημερίδες, μεταξύ των οποίων δεν περιλαμβανόταν η «δημοκρατία» (αν τυχόν υπάρχουν σχέδια αποσταθεροποίησης, αφορούν όλον τον Τύπο, αγαπητέ αξιωματούχε), κάποιος από την υπηρεσία που μετέχει σήμερα στο σχέδιο κατά του διοικητή Γιάννη Ρουμπάτη έπαιξε άσχημο ρόλο στο σχέδιο «Πυθία» για λογαριασμό της Ρωσίας. Παραπλάνησε, κατά τον αξιωματούχο, την υπηρεσία, παρασύροντάς την στην εκτίμηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός κινδύνεψε από ενέδρα ανδρών δυτικών υπηρεσιών. Ο στόχος του ήταν να προκαλέσει κρίση στις σχέσεις της κυβέρνησης της Ν.Δ. με τη Δύση.

Θα διατυπώσω μερικές σύντομες επισημάνσεις, διευκρινίζοντας ότι εκφράζω αυστηρώς προσωπικές απόψεις.

Πρώτον, η κρίση στις σχέσεις της Ν.Δ. με τη Δύση άρχισε από τον Μάιο του 2004, με την ουδέτερη στάση Καραμανλή στο Σχέδιο Ανάν, συνεχίστηκε με την αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία» από τις ΗΠΑ, έγινε γνωστή στον πρωθυπουργό με την ανακάλυψη του δικτύου των υποκλοπών, κορυφώθηκε με την υπογραφή της συμφωνίας Καραμανλή - Πούτιν για τον South Stream τον Ιούνιο του 2007, έλαβε μορφή αποσταθεροποίησης με τις φωτιές του Αυγούστου του 2007 και, βεβαίως, έφτασε στο ζενίθ με το βέτο στο Βουκουρέστι τον Απρίλιο του 2008. Ο πρώην πρωθυπουργός, αλλά και ο τότε υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος ενημερώθηκαν για τη φερόμενη ενέδρα κατά Καραμανλή στον Γέρακα, την άνοιξη του 2008, μόλις τον Φεβρουάριο του 2009. Πολύ πολύ μετά και όταν οι σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ ήταν ήδη «παγωμένες».

Ποιος πράκτωρ, λοιπόν, ποια Ρωσία, ποια νεότερα έγγραφα, που δήθεν απεκρύβησαν, και ποια διακινδύνευση στις σχέσεις Αθήνας - Δύσης; Από τον Σεπτέμβριο του 2008 -με το Βατοπαίδι-, ξένοι διπλωμάτες εργάζονταν για να τελειώσουν πολιτικά τον Καραμανλή. Δεν ξέρουμε λοιπόν τι συμβαίνει σήμερα στο εσωτερικό της ΕΥΠ, ποιοι μάχονται με ποιους, ποιοι άγχονται για τι -στο μέτρο που δεν επηρεάζονται τα εθνικά συμφέροντά μας είναι και αδιάφορο-, ένα όμως έχουμε να πούμε: Μη διανοηθείτε να λύσετε τις διαφορές σας και τα προβλήματά σας στις πλάτες ενός εθνικού ηγέτη, όπως ο Καραμανλής, και ενός εν ενεργεία αρχηγού κράτους, όπως ο Παυλόπουλος! Δεν σας επιτρέπεται.

Δεύτερον, ως προς την ουσία: Ο Κώστας Καραμανλής λογικά γνωρίζει τι συνέβη ή τι δεν συνέβη. Η Ιστορία θα γράψει κάποτε, έτσι ή αλλιώς. Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο δυτική χώρα να έχει αναθέσει συμβόλαιο εκτέλεσης ηγέτη δυτικής χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ σε άνδρες υπηρεσίας της. Από την άλλη, όμως, τα γεωπολιτικά συμφέροντα ήταν μεγάλα. Αλλά, αλήθεια, ακόμη κι αν δεν συνέβη τίποτα, αυτή ήταν η «Πυθία»; Η «Πυθία», αγαπητοί -προκύπτει και από το βούλευμα Φούκα-, υπήρξε πρώτα σχέδιο ανατροπής εκλεγμένου πρωθυπουργού της χώρας και έπειτα σχέδιο φυσικής εξόντωσής του... «Πυθία» ήταν οι υποκλοπές των τηλεφώνων του, «Πυθία» οι πυρκαγιές, «Πυθία» ο Δεκέμβριος του 2008. «Πυθία» το Βατοπαίδι, «Πυθία» και το παρ' ολίγον θερμό επεισόδιο στη Ρω. Τι κάθεστε, λοιπόν, και ασχολείστε με πράγματα που σας υπερβαίνουν, επικαλούμενοι έγγραφα που δεν υπάρχουν; Ντροπή.

πηγή

4 σχόλια:

  1. ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ...ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ...!!!
    Εκεί καταντήσαμε - Η Μάλτα να περιπολεί τα σύνορά μας με φουσκωτά για ψάρεμα...
    ------
    Freepen.gr - Το άγρυπνο μάτι του @AegeanHawk φωτογράφησε ένα φουσκωτό σκάφος Ρ05 της Μάλτας να περιπολεί στα Στενά της Χίου στα πλαίσια των επιχειρήσεων της Frontex.
    Εκεί καταντήσαμε. Χώρες όπως η Αλβανία και η Μάλτα να έχουν έρθει στα ελληνικά νερά και να τα φυλάνε ακόμη και με σκάφη που άλλοι τα χρησιμοποιούν για να πάνε για ψάρεμα (για να το θέσουμε λίγο χοντροκομμένα).
    Τελικά για ποια εθνική κυριαρχία μιλάμε όταν αναθέτουμε σε τρίτες χώρες να περιπολούν τα θαλάσσια σύνορά μας;;;
    ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΦΥΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
    ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ
    ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ
    ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΞΕΝΟΙ ΟΛΑ....
    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ..???
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ???
    Η ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ...ΣΑΝ Τ'ΑΡΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ :.. καταγγέλλουν μαζικά οργανωμένο σχέδιο κατά των Ελλήνων..!!!!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕ!!! Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ......
    ===Είναι αφόρητο να ζεις εδώ, καταγγέλλουν οι κάτοικοι που έστειλαν επιστολή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών –
    Διατάχθηκε έρευνα...
    Ένα τρισέλιδο έγγραφο πουν υπογράφουν περισσότεροι από 400 απεγνωσμένοι κάτοικοι ευρύτερης περιοχής των Εξαρχείων και στάλθηκε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την τραγική κατάσταση που βιώνει η ιστορική γειτονιά, αναφερόμενο αναλυτικά στην εγκληματικότητα, την ασυδοσία και τη βαρβαρότητα που ξεπερνάει κάθε όριο της ανθρώπινης λογικής.
    Το κείμενο αναφέρεται στην παγιωμένη πλέον πρακτική της «απαγόρευσης» εισόδου της Αστυνομίας στα Εξάρχεια που οδηγεί σε γκετοποίηση και δημιουργία ενός «αυτόνομου κρατιδίου εγκληματικότητας» που επηρεάζει όλες τις γύρω περιοχές.
    Σημειώνει, επίσης την απομάκρυνση των κρατικών φορέων από την περιοχή και την στοχοποίηση μικρών και μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων.
    Επισημαίνει, ότι οι κάτοικοι έχουν πλέον αρχίσει να θεωρούν πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, ώστε τα Εξάρχεια να καταστούν βάση, καταφύγιο και ορμητήριο ανομίας, με σκοπό την απομάκρυνση των παρανόμων από άλλες περιοχές.
    Στο ίδιο κείμενο καταγράφονται τουλάχιστον 22 αξιόποινες πράξεις, οι οποίες τελούνται διαρκώς στα Εξάρχεια και καθιστούν τη ζωή στην περιοχή αφόρητη.
    ==========================
    Υπενθυμίζει περαιτέρω τη γειτνίαση της περιοχής με την τουριστική ζώνη της Αθήνας, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Πανεπιστήμιο, την Ακαδημία, την Εθνική Βιβλιοθήκη, το Υπουργείο Πολιτισμού, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, το Γαλλικό Ινστιτούτο, το Αυστριακό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο, το Ινστιτούτο Γκαίτε, το Ιρλανδικό Ινστιτούτο, το Συμβούλιο της Επικρατείας.
    Αναφέρεται τέλος και στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι από τις έκνομες δραστηριότητες, στην «πολιτοφυλακή» που υποκαθιστά την ΕΛ.ΑΣ., στους δυσβάσταχτους φόρους, δημοτικά τέλη και ΕΝΦΙΑ που καταβάλλουν χωρίς ανταπόδοση από την Πολιτεία και φυσικά στις απαντήσεις των απλών αστυνομικών οργάνων, όταν καλούνται, που συνοψίζονται στην κλασική πλέον φράση:
    «Αν μας λύνανε τα χέρια, μέσα σε λίγες ημέρες θα είχαμε επιβάλλει σταθερά τη νομιμότητα στα Εξάρχεια».
    Στην έκκλησή τους προς τον Εισαγγελέα, τονίζουν ακόμα ότι η αναφορά και διαμαρτυρία τους θα κοινοποιηθεί σε όλα τα Ελληνικά, Διεθνή και Ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης, σε διεθνή φόρα, οργανισμούς και λόμπυ, στις σημαντικότερες πρεσβείες ξένων κρατών και όπου αλλού κριθεί σκόπιμο.
    Πρόκειται μάλιστα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να οργανώσουν και κινητοποίηση στην περιοχή.
    Eισαγγελική έρευνα μετά την επιστολή Εισαγγελική έρευνα διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών με αφορμή την επιστολή περίπου 400 κατοίκων των Εξαρχείων οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση ανομίας που επικρατεί στην περιοχή.
    Την εντολή για τη διενέργεια της έρευνας έδωσε πριν από περίπου δυο μήνες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών με στόχο να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ "ΣΥΜΠΑΝ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ...!!!!!
    =====
    Εχει στερέψει το μετρητό και οι μεγάλες εισηγμένες δεν μπορούν καν να αντεπεξέλθουν στις πληρωμές τους.

    **Οι εταιρίες που στηρίζουν την Οικονομία της χώρας είναι έτοιμες να καταρρεύσουν σαν χάρτινοι πύργοι. Οι επικεφαλής τους έχουν φρικάρει με την κατάσταση που αντιμετωπίζουν την ίδια ώρα που ο Τσίπρας μιλάει για ανέφελη έξοδο και παπαριές.

    Η Ελλάδα καταστρέφεται κάθε ώρα που περνάει με τον αναξιοπρεπή λαό να παραμένει απαθής και βλαμμένος.

    Πιο βλαμμένος από ποτέ στο έλεος των τυχοδιωκτών καθεστωτικών του Σύριζα και του ανεπαρκούς Μητσοτάκη ο οποίος δεν έχει τα κότσια να οδηγήσει στο καναβάτσο αυτή την ανεκδιήγητη κυβέρνηση.

    **Στο μεταξύ εγχώριες επιχειρήσεις και νοικοκυριά, έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές περίπου 130 δις ευρώ προς το ελληνικό δημόσιο (φορολογικές αρχές και ασφαλιστικά ταμεία) καιάλλα 95 δις ευρώ στις τράπεζες από μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

    Το χρεοκοπημένο κολομβιάνικο κράτος έχει ένα υψηλό δημόσιο χρέος περίπου 330 δις ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου ανήκει στον επίσημο τομέα των κρατών μελών της Ευρωζώνης, δηλαδή η εξυπηρέτησή του αποτελεί αντικείμενο πολιτικής διαπραγμάτευσης!!!!

    Οι εγχώριες επιχειρήσεις και νοικοκυριά, έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές περίπου 130 δις ευρώ προς το ελληνικό δημόσιο (φορολογικές αρχές και ασφαλιστικά ταμεία) και άλλα 95 δις ευρώ στις τράπεζες από μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

    Αυτό το τελευταίο σημαίνει ότι τα μισά περίπου δάνεια των τραπεζών δεν εξυπηρετούνται, την ίδια ώρα που οι καταθέσεις τους έχουν συρρικνωθεί σημαντικά σε σχέση με την προ κρίσης περίοδο. Κάτω από αυτές τις συνθήκες η καθαρή έξοδος θα ισοδυναμούσε με αυτοκτονία. Το νέο μνημόνιο βρίσκεται προ των πυλών.

    Y.Γ> Οπως μεταδίδει το Capital.gr υπό ισχυρότατη πίεση βρίσκεται αυτή την ώρα σειρά μετοχών του ελληνικού Χρηματιστηρίου, η οποία παραπέμπει σε επίθεση short sellers.
    Στο -30% αυτή την ώρα η μετοχή της Ιntralot με συνολικό όγκο 660 χιλιάδες ευρώ και στα 0,68 ευρώ, ενώ η μετοχή της Ιntracom βρίσκεται επίσης στο -30%, με πάνω από 400 χιλιάδες τεμάχια.

    Πτώση 20,97% καταγράφει η Intrakat στα 0,90 ευρώ, ενώ υπό πίεση βρίσκεται ακόμη και η μετοχή του Κέπροπα (-25%), στην οποία ο όμιλος Κόκκαλη διαθέτει συμμετοχή.

    Χρηματιστές μιλούν ευθέως για κρίση αξιοπιστίας του ελληνικού Χρηματιστηρίου που έχει γίνει έρμαιο φημολογιών κάθε είδους.

    Στην εν λόγω περίπτωση, το QCM ενώ ξεκάθαρα έχει αναφέρει πως δεν υπάρχει άλλη έκθεση που να αφορά ελληνική εισηγμένη, η φημολογία έχει φέρει στο επίκεντρο σειρά εταιρειών, οι μετοχές των οποίων αυτή τη στιγμή δέχονται ισχυρές πιέσεις.

    Στην περίπτωση της Intralot κύκλοι της εταιρείας ανέφεραν με νόημα στο Capital.gr πριν λίγο ότι η εταιρεία έχει περάσει μία εξαιρετικά απαιτητική διαδικασία έκδοσης τριών ομολογιακών δανείων τα τελευταία τρία χρόνια και διαθέτει δύο ελεγκτικές εταιρείες, (Grant Thornton Greece, ΣΟΛ).
    ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!Η τουρκική εναέρια απειλή για το Αιγαίο!!! ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ EFES… (BINTEO)
    08/05/2018 ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    Έχουμε επισημάνει πολλές φορές τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την τουρκική, οπλική βιομηχανία.
    Η άσκηση EFES 2018 είχε ως σκοπό την επίδειξη των δυνατοτήτων αυτής. Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η τεχνολογία των UAV που, όπως δείχνει και το βίντεο, μπορούν να πλήξουν στόχους με μεγάλη ακρίβεια.
    Bayraktar TB2 SİHA Efes 2018 Tatbikatında hedefleri tam isabet

    Πολύ χαμηλότερο κόστος από τα F-35 και φυσικά από τα F-16. Mπορεί οι πύραυλοί τους να μην είναι εξίσου ισχυρή με ενός πολεμικού αεροσκάφους κάνουν όμως ζημιά.Σκεφτείτε ένα σμήνος από αυτά, με χαμηλό κόστος δημιουργίας, συντήρησης και φυσικά κανένα κόστος σε έμψυχο δυναμικό.

    Φυσικά ο Κ. Βελόπουλος έχει αναφερθεί εκτεταμένα και στις δυνατότητες και στους κινδύνους από τα σμήνη των drones.
    Ωστοσο τα τουρκικα drones εκτος απο πυραυλους αερος-αερος εχουν και πυραυλους αερος-εφαφους ΚΑΙ επισης διαθετουν ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ και εντοπιζουν οτιδηποτε εχθρικο εκπεμπει θερμοτητα οτι πεταει και οτι κολυμπαει
    και οχι μονο.
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
    500 ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ DRONES ΜΕ ΥΠΕΡΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ...!!!!
    ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΘ DRONES
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΗΠΑ...!!!!
    ΟΛΟΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.???

    ΑπάντησηΔιαγραφή