Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
"Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν"( Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

Ας μιλήσουμε για Κρόνιους - μέρος 3ον

( αφιερωμένο στους αγαπητούς μπλόγκερ ΕργΔημΕργ, Marco De Sade και Διηνέκη )

Μέρος 1ονΜέρος 2ον ]

Σήμερα δεν θα αναφερθούμε και πολύ στην προϊστορία. Στην μυθολογία ναι, αλλά και στο σήμερα. Όμως μην σας παραπλανούν τα χιλιάδες χρόνια που μεσολαβούν στις περιγραφόμενες καταστάσεις. Στην πραγματικότητα, αυτή η χρονική απόσταση, και η εξέλιξη η οποία επήλθε, είναι πλασματικά, "μια ώρα δρόμος" που λένε, "η στροφή στην επόμενη γωνία". Και ούτε η μυθολογία είναι παραμυθάκια τα οποία προσφέρουν έμπνευση για ταινίες φαντασίας "την σήμερον ημέραν". Η "Ελληνική Μυθολογία, όπως και άλλων λαών (Ινδών, Κινέζων) είναι Κωδικοποιημένη Πραγματική Ιστορία...ΠΙΟ αληθινή από την καταγεγραμμένη επίσημη Ιστορία που στοιχειοθετείται από τα επικρατούντα συστήματα.


Είπαμε άλλωστε εδώ πως "..το τί ήταν αυτή η τεχνολογία (των Κρονείων), πολλές εικασίες υπάρχουν. Όπως και για την προέλευσή της...Για την ποιότητά της αμφιβάλλουμε εφόσον οι πάροχοι...πρέπει να είναι σίγουρα..κλέφτες, όχι αυθεντικών, αλλά ιμιτασιόν υλικών κάποιας ανωτέρας Θείας τεχνολογίας". (Και κρατήστε το αυτό για το τέλος)

Η αφορμή γι αυτά που κατατίθενται σήμερα, μου δόθηκε από πρόσφατη δημοσίευση του ιστολογίου Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως και του defence-point.gr.

Διαβάσαμε λοιπόν πως "Ο νέος παγκόσμιος ηγεμόνας θα κριθή στην τεχνητή νοημοσύνη"...Διαβάσαμε για «ρευστά» υπερσυστήματα που αποτελούνται από πολυάριθμα μη επανδρωμένα αεροχήματα, για "εξωτική τεχνολογία", για ρομποτικές πλατφόρμες που θα διεξάγουν πόλεμο ανεξάρτητα από την ανθρώπινη διαχείριση, για "μη επανδρωμένα αεροσκάφη που θα συντονίζονται από F-35, αλλά θα επιχειρούν και αυτόνομα".
Παρατηρήσεις τέλος πάντων, κριτική,  πάνω σε άρθρο του Δρ. Κωνσταντίνου Γρίβα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» 


Ο Κωνσταντίνος Γρίβας είναι ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα σήμερα αναλυτές γεωστρατηγικών θεμάτων και στρατιωτικής τεχνολογίας. Το 2000 είχε κυκλοφορήσει το "εσχατολογικό", επιστημονικο-πολιτικό, φανταστικό και κυρίως"τρομακτικό" μυθιστόρημα " 2020 ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", στο οποίο αποφασίζουν, για λόγους που εξηγούνται, να "την πέσουν" τελικά στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, οι Αμερικανικές Δυνάμεις. Να εξαπολύσουν δηλαδή μια τεράστια κυβερνοεπίθεση και κατόπιν με βαρέα, ιπτάμενα και άλλα "πονηρά" όπλα, να κάνουν την Ελλάδα στάχτη, αφανίζοντας το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Στον Διόδοτο προτιμάμε να ονομάζουμε αυτές τις Δυνάμεις..."Κρόνειες", και όχι Αμερικανικές, γιατί στην πραγματικότητα δεν έχουν εθνικότητα, είναι μια διαχρονική, "περιπλανώμενη", προσκολλημένη, "ανταλλακτική" και αντιανθρώπινη πλανητική μάστιγα, η οποία κατά βάθος γνωρίζει και αναμένει την εξάλειψή της στο τέλος, από τις Διογενείς (Ελληνικές) Δυνάμεις. [ὓβρις → ἂτη → νέμεσις → τίσις]


Με το πέρας του μυθιστορηματικού μέρους, ξεκινάει στο βιβλίο μία σειρά ειδικών παραρτημάτων και επεξηγήσεων, στα οποία "θαυμάζουμε" να παρουσιάζονται διάφορα, ήδη υπαρκτά μέχρι και το έτος 2000, επιτεύγματα της "Δυτικής" στρατιωτικής τεχνολογίας. Ορισμένα από αυτά τα οπλικά συστήματα είναι παρεμφερή -και φυσικά σε προγενέστερή τους μορφή- με αυτά του άρθρου στο περιοδικό "ΕΠΙΚΑΙΡΑ". Τα πιο εντυπωσιακά όμως είναι αυτά της νανορομποτικής σειράς. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι μέσα από το βιβλίο:
                                                


Τα ρομποτάκια-σφήκες, μέσα στο μυθιστόρημα, εστάλησαν -πριν ξεκινήσουν οι βομβαρδισμοί- για να διεισδύσουν στα σπίτια πατριωτών Ελλήνων πολιτικών, στρατηγών, επιχειρηματιών και διανοούμενων, και να τους βγάλουν πρώτα αυτούς από τη μέση, πριν επιχειρήσουν οποιαδήποτε άμυνα. Ανέβαιναν στο σβέρκο τους και εκρήγνυνταν ή τους χορηγούσαν δηλητήριο. Άλλα, γαντζωμένα σε τοίχο, κατέγραφαν εικόνα και συνομιλία των επιτελικών μας σχεδίων.

 Βέβαια, σήμερα η τεχνολογία αυτή έχει φτάσει σε μικρότερα μεγέθη, κουνουπιού και ακάρεων... 

 ή πάει μήπως πιο βαθιά η λαγουδότρυπα;....... 

Το 2000 κυκλοφόρησε στην Αμερική το επιστημονικής φαντασίας μυθιστόρημα  "Excavation" - "Η Ανασκαφή" . Ο συγγραφέας (τον οποίο κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε να τον αποκαλέσει "μυημένο" του κρόνειου ιερατείου, όπως τον Στίβεν Κινγκ) είναι ο Τζέιμς Ρόλινς, δημιουργός πολλών μυθιστορημάτων φαντασίας (μεταξύ αυτών και ο "Τελευταίος χρησμός" το οποίο ψάχνω να το βρώ 7 χρόνια και αν ξέρει κανείς κάτι -έστω να το δανειστώ- να μου το πει). Ο Τζέιμς Ρόλινς, στον περισσότερο κόσμο, είναι πιο πολύ γνωστός από το βιβλίο (και ταινία) " Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου".

Στην "Ανασκαφή", ανακαλύπτουμε στο τέλος κάτι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Θα γίνω τώρα, για δεύτερη φορά σε αυτή την ανάρτηση, spoiler ( = συλητής/προδότης του τέλους ή στοιχείου του τέλους μιας ταινίας ή βιβλίου), μην ξεχνάμε όμως πως οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πήγαιναν να παρακολουθήσουν μια τραγωδία, για να ερευνήσουν το έρεβος της δικής τους ψυχής και να καθαρθούν, γνωρίζοντας από πριν το στόρυ.  Το "Αίμα του Διαβόλου" των αρχαίων Ίνκας λοιπόν, μια ρευστή ουσία για την οποία γίνεται λόγος στο βιβλίο, και χάρη στην οποία με την θέλησή σου μπορείς να μετατρέψεις ένα κομμάτι ξύλου -το οποίο αποτελείται από αυτήν- σε σιδερένιο μαχαίρι για να αμυνθείς, ή ένα ξαπλωτό άγαλμα του Ιησού που φαίνεται μαρμάρινο, να το μετατρέψεις σε ζωντανό Ιησού που σηκώνεται και περπατάει.....είναι ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΕ ΜΟΡΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΕΛΛΟΓΩΝ ΟΝΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ. Και αν λάβουμε υπόψιν και τα σημερινά επιτεύγματα της κβαντομηχανικής και της μοριακής διάταξης που λαμβάνει χώρα στην τεχνολογία των τρισδιάστατων εκτυπωτών -με προδιαγραφές για οργανική (στο μέλλον) και ανόργανη (μέταλλο, ξερό ξύλο κλπ) ύλη- και άλλα πολλά...καταλαβαίνεις πού φτάνει το πράγμα... 

Μήπως όμως όλα αυτά, σε εμάς τους Έλληνες, εν-θυμίζουν κάτι;;.....
Ας πάρουμε λοιπόν, αποσπασματικά, μερικά στοιχεία από εδώ:

Ανάμεσα στα ιπτάμενα οχήματα που κατά καιρούς συναντάμε στην αρχαία ελληνική γραμματεία, εντάσσεται και το πλοίο Αργώ με τις εκστρατείες της περί το 3500-2040 π.Χ., το 1550 π.Χ., και 1420 π.Χ. Αρκετοί από εμάς θα έχουν ακούσει ή διαβάσει πως η Αργώ ήταν διαστημόπλοιο ή, γενικότερα, πως είχε την δυνατότητα να πετάει.  Αυτό το τελευταίο μπορούμε σχετικά εύκολα να το ισχυριστούμε μόλις επιχειρήσουμε να δούμε το σχήμα της, με βάση τις περιγραφές του Ορφέα στα Αργοναυτικά του.

Δίπλα βλέπουμε μία σπάνια απεικόνιση της Αργούς, από το ιερό της Ορθίας Αρτέμιδος στην Σπάρτη. Μας βοηθάει οπτικά να αντιληφθούμε καλύτερα αυτό που θα περιγράψουμε στην συνέχεια.  Η Αργώ είχε το σχήμα τόξου. Μάλιστα, οι διακοσμητικοί κύκλοι και η πάπια, σύμβολα του Ήλιου-Υπερίωνα, αποτελούν υπαινιγμούς για το πέταγμα της στο ζωδιακό. Δηλαδή ότι πετούσε και στο διάστημα (Αργώ, Θεόδωρου Αξιώτη), λαμβάνοντας ότι τα ζώδια λογαριάζονται 13 μαζί με τον Οφιούχο. Παρατηρήστε, επίσης, ότι το πλοίο δεν έχει κουπιά (Εκείνο στα δεξιά που μοιάζει με κουπί είναι εξέδρα όπου πατά η κοπέλα).
Σύμφωνα με τα Αργοναυτικά, το εσωτερικό του πλοίου είναι «κοίλον». Το δε εξωτερικό έχει αυτό της «δολιχής νηός» και ανήκει στο είδος των «αμφιελισσών». Το είδος αυτό είναι των κωπηλατούμενων και από τα δύο μέρη, αλλά έχει και την έννοια του αμφικύρτου, δηλαδή του κυρτού και από τα δύο μέρη, του στρογγυλού. Το σχήμα της «δολιχής νηός» είναι το μακρύ πλοίο. Με δύο λόγια το σχήμα της Αργούς ήταν μακροστρόγγυλο. Όπως δηλαδή περίπου το σχήμα της σταγόνας. Σαν αυγό ή μήπως σαν …ιπτάμενος δίσκος

Να σημειώσουμε πως συγγενική λέξη του «αμφιέλισσα» είναι το «αμφιελικτός» που είναι και δεύτερη έννοια του «ελίσσω». Σημαίνει ο περιστρεφόμενος σε κύκλο. Αυτό μας επιτρέπει να υποθέσουμε ότι η Αργώ περιστρεφόταν...
 
Ίσως τα παραπάνω είναι επουσιώδη για να δείξουν ότι η Αργώ δεν ερχόταν πάντα σε επαφή με την θάλασσα όταν ταξίδευε. Γι αυτό να δώσουμε το εξής στοιχείο: Φαίνεται ότι η Αργώ πλοηγόταν και με την φωνή του εκάστοτε κυβερνήτη της, κάτι που ξανά στις μέρες μας αρχίζει να ξαναγίνεται πραγματικότητα. Ο Ορφέας, λοιπόν, ο οποίος ακολουθούσε οδηγίες της Αθηνάς, έδωσε στην Αργώ προφορική εντολή να σπεύσει. Και η Αργώ υπακούοντας «ανηέρθη» ταχέως, ελάφρυνε την όλη κατασκευή και γλιστρούσε στην θάλασσα!... (Αργοναυτικά 270-271) . Τι άλλο πιο ξεκάθαρο από αυτό το «ανηέρθη»!
  
Το τελευταίο κομμάτι που τοποθετήθηκε πάνω στην Αργώ ήταν ένα ξύλο που έφερε η Αθηνά από τη Δωδώνη, το οποίο «μιλούσε» κι οδηγούσε τους Αργοναύτες στη σωστή πορεία.
 Όπως γράφει ο αρχαίος συγγραφέας Απολλώνιος ο Ρόδιος στο έργο του Αργοναυιικά, «στην πλώρη της Αργούς έβαλε η Αθηνά ένα ξύλο από δρυ της Δωδώνης, το οποίο μιλούσε ανθρώπινα».Καλούμαστε τώρα να κάνουμε τους απαραίτητους συνειρμούς, αλλά κυρίως να μην ξεχνάμε πως.. Για την ποιότητα της τεχνολογίας, των παλαιών αλλά και των σημερινών κρόνειων εξουσιαστών, αμφιβάλλουμε... εφόσον οι πάροχοι...πρέπει να είναι σίγουρα..κλέφτες -και κατά πάσα πιθανότητα μοχθηροί και άχρηστοι (LOL) εξωγήινοι που πατρονάρισαν τον Κρόνο και τους επιτελείς του (βλ. Προμηθέας) να κάνουν γενετικές τροποποιήσεις επί της Χθονός (της Γης) και στην Ατλαντίδα ειδικότερα (για αρχή..). 
Κλέφτες, όχι αυθεντικών υλικών Της Ανωτέρας Θείας τεχνολογίας, αλλά "ιμιτασιόν", τα οποία κρατούνταν σε εξωτερικές αποθήκες για τέτοιες περιπτώσεις, και μόνο μέχρι εκεί κατάφεραν να φτάσουν τα τσιράκια του κακού.
Για την ώρα - δηλαδή για 10.000 χρόνια..κι ακόμα προσπαθούν- βρίσκονται στο επίπεδο της αλχημείας, της μαγείας και των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Το να αναβαθμίσουν τα παιχνιδάκια τους σε επίπεδο "Αιθερικής Επενέργειας", στην οποία είναι βασισμένη η Ανώτερη Θεία Τεχνολογία, θα καταστεί αδύνατον γι αυτούς... τους εγκλωβισμένους μαζί με εμάς (που είμαστε αφοπλισμένοι για την ώρα) στα στενά όρια του Ηλιακού Συστήματος.  

Ναι "αγαπητοί" μου Κρόνειοι: Το.. αμφίδρομων εντολών "ξύλο" της Αθηνάς, δεν ήταν ψηφιακή τεχνολογία προφορικών σημάτων, ούτε ηλεκτρομαγνητικά πεδία με σκεπτομορφικά αποτελέσματα. Ήταν Τεχνολογία Αιθέρος η οποία είχε δοθεί από Ανώτερες Θείες Δυνάμεις του Γαλαξιακού Σύμπαντος, αποκλειστικά στον Δία, και από αυτόν στους ειδικούς Γόνους του επί της Γης, τους Έλληνες.

Ρουφήξτε τώρα το αυγό σας και παίξτε Stratego, μεταξύ Ουάσινγκτον και  Πιονγιάνγκ, με τις πυρηνικές κεφαλές σας. Και όταν αποφασίσετε να τις χρησιμοποιήσετε πραγματικά...έστω κι αν προλάβετε να πατήσετε τα πρώτα δυο κουμπιά.....σας συμβουλεύω: Ετοιμάστε από τώρα καλού κακού τις ριγέ σας φόρμες, γιατί ξέρετε πού θα ξανα-εγκλεισθείτε!


ΥΓ.
Στο 4ο μέρος θα ασχοληθούμε με τον ενδελεχώς εγκατεστημένο εκφυλισμό που υπάρχει στον γενετικό κώδικα των Κρονείων ψευδανθρώπων, ο οποίος τους προκαλεί δεσποτικές, εγκληματικές και κυρίως σχιζοφρενικές τάσεις. Τις λέξεις "ενδελεχώς" και "εγκατεστημένος" δεν τις χρησιμοποίησα τυχαία, εφόσον η διαταραγμένη τους αυτή κατάσταση, είναι κανονισμένο να διατηρείται επιμελώς -ακόμα και διατροφικά (!)- από κεντρική διεύθυνση του Κρόνειου Ιερατείου, το οποίο είναι ας πούμε, ένα "μετόχι" (παράρτημα) ενός αποκλίνοντος εγκληματικού νου (σατανικού όντος) και των κέντρων του στο αστρικό μας σύστημα. 

  

14 σχόλια:

 1. Φίλε Διηνέκη,
  σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά.
  http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2017/09/3.html
  Έκανες την παρουσίαση της σειράς με τους Κρόνιους, θα έλεγα.. αυτοκρατορική.
  Καλή Κυριακή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παρακαλώ.

  Ασχολήσου και μ' αυτά εδώ. Ενδιαφέρουν πιστεύω.

  https://esxatianasxesi.blogspot.gr/2017/09/blog-post_25.html

  https://esxatianasxesi.blogspot.gr/2017/09/25-2007.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και παραενδιαφέρουν μάλιστα!
  Τα έχω από μέρες κρατήσει στους σελιδοδείκτες
  και πάω ήδη γυρεύοντας, ώστε να μου δοθεί η αφορμή να τοποθετηθώ με τον δικό μου τρόπο. Και έτσι όπως θα γίνει δεν θα έχει καμία σημασία αν έχει περάσει καιρός από τις ημερομηνίες αυτών των αναρτήσεών σου.
  Τα λέμε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θέλω κι εγω απ'αυτο που παίρνεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. και κάτι σχετικό-άσχετο....αυτοί οι συνεχείς τυφώνες εκεί στον γνωστό κόλπο που χτυπάνε περίπου τα ίδια μέρη...σχετίζονται με κάποιο βυθισμένο ''εργοστασιάκι'';;;...όταν άκουσα κι έναν ψιλοσαλεμένο να λέει κάποιες τέτοιες σκέψεις πριν χρόνια στην του βου έμοιασε να κλειδώνει το έργο....κάποιος αρχαιολάτρης που αναιρεί την ατλαντίδα του ατλαντικού και την τοποθετεί στη μεσόγειο εμένα μου μοιάζει λάθος...διαισθητικά πιστεύω πως ήταν στον ατλαντικό στα όρια της σημερινής αμερικής....όσο για άτλαντες υπάρχουν και αναμεσά μας...τα τελευταία 30-40 χρόνια μου λένε πως μπορεί και το 80 τοις εκατό και των γύρω μας να είναι ατλάντειας λογικής ή κρόνιας...το ίδιο είναι...αυτό πως έγινε...στην υποτιθέμενη μη αναμεμιγμένη αυτή πληθυσμιακή ομάδα...τελικά το υλικό ανακατεύτηκε τόσο πολύ ή λάθος η εκτίμησή μου;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι απόψεις διίστανται για το τελευταίο σκέλος των σκέψεών σας. Ήθελαν πάντα να πολλαπλασιάζονται σε κλειστά φυλετικά πλαίσια, ή να εμποτίζουν με το στίγμα τους και τις άλλες φυλές...Αυτό αφήστε να το δούμε στο 4ο μέρος..
   Όσο για την Ατλαντίδα...με απόλυτη σιγουριά βρισκόταν στον Ατλαντικό, κι όλες οι άλλες θεωρίες είναι κρόνεια παραπλάνηση.
   Πού ακριβώς...χμ..παίζουν πολλά. Έξω από τον κόλπο του Καντίζ;...στην μέση του ωκεανού (Αζόρες);...πιο κοντά στην Αμερική..νήσος Άνδρος με γυάλινες πυραμίδες που βρέθηκαν στον βυθό...Βερμούδες...στον κόλπο του Μεξικού...
   Ίσως και όλα μαζί. Ίσως να μην μιλάμε για νήσο μεγέθους Ιβηρικής χερσονήσου, αλλά για νήσο μεγέθους Σιβηρίας.
   Το θέμα της Ατλαντίδας θα τεθεί επισταμένως στον Διόδοτο σύντομα.

   Διαγραφή
 6. και κάτι ακόμα...η κυνολατρεία των τελευταίων ετών έχει ατλάντειες-κρόνιες απολήξεις ή αυτό είναι απλά μια ανόητη σκέψη;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Aν υπαινίσσεστε κάποια κυνοκέφαλη κατηγορία τιτάνων, πράγματα γενικώς και ειδικώς που έχουν κυκλοφορήσει στο ίντερνετ... δεν νομίζω. Αλλά και πάλι, αποτελεί η μόδα αγάπης και κατοχής σκυλιών από τον κόσμο, φαινόμενο που έχει μεγαλώσει εσκεμμένα, άλλο ένα κομμάτι της νεοταξικής συνωμοσίας (κρόνεια ούτως ή άλλως). Ως ένα υποκατάστατο παιδιών, στην προσπάθειά τους να απαξιώσουν και να πλήξουν την πραγματική οικογένεια.

   Διαγραφή
 7. Χαίρεται Κώστα!
  Νομίζω ότι άλλο ένα βιβλίο που μόλις άρχισα να διαβάζω και μπορεί να σε ενδιαφέρει είναι το "Η νύχτα του Κρόνου" του Σπύρου Αναγνώστου...Πρόκειται για ενα μυθιστόρημα εκεί μέσα περιγράφονται αν όχι όλα αλλά τα περισσότερα όπλα που χρησιμοποιούνται...

  http://www.biblionet.gr/book/192466/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85,_%CE%A3%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82/%CE%97_%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%9A%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%85

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Ελπίζω να είναι όντως καλό. Και όχι σαν του Νταν Μπράουν που σε αφήνουν με ένα αίσθημα κενού. Ακόμα και ο Θανάσης Νικολάου είναι δεινότερος από τον Νταν Μπράουν (χορηγό απλών σταγόνων γνώσης από το σύστημα και φτιασιδωμένες ώστε να εξυπηρετούν πάντα αυτούς).
   Βέβαια, να μην ξεχνάμε πως ο δάσκαλος όλων-όλων αυτών...είναι ο Ουμπέρτο Έκο.

   Διαγραφή
  2. Μέχρι στιγμής είναι λίγο αργό το βιβλίο...αλλά μιας και το άρχισα πρέπει να το τελειώσω!!

   Διαγραφή
 8. Α και κάτι άλλο!!
  Ακολούθησα το λινκ που παρέθεσες για το βιβλίιο "Ο Τελευταίος Χρησμός" και δείχνει να είναι διαθέσιμο...για κοιταξέ το και εσύ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ, αλλά είναι εκεί πάνω από 3 χρόνια η καταχώρηση, και στο τηλ. η εκδ.εταιρεία μου είπε "λυπόμαστε αλλά..."
   Πού θα πάει...θα το βρώ όμως κάποια στιγμή. Ότι επιθύμησα πολύ, αργά ή γρήγορα ήρθε.

   Διαγραφή