«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Ξήλωσαν τον Αρχιλοχία που αρνήθηκε να γίνει η Φιλιπινέζα των Λαθρο παρά την αθωωτική απόφαση του Στρατοδικείου!!!!


Παρόλο που το Στρατοδικείο αποφάσισε την αθώωση του ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΩΤΗ,
το Πρωτοβάθμιο & Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, καθώς & ΗΓΕΣΙΑ αποφάσισαν
την απόταξή του. Ο εν λόγω Αρχιλοχίας μετά απ’όλα αυτά βρέθηκε άνεργος χωρίς κάποιον άλλο οικονομικό πόρο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί για οικονομικούς λόγους να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο για την Δικαίωσή του. Παρακαλείται, όποιος θέλει να βοηθήσει τον Αρχιλοχία οικονομικά,
ας καταθέσει στο λογαριασμό του οποιοδήποτε ποσό, στην
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Αριθ. Λογ. 5227-063111-867
ΙΒΑΝ GR 66 0172 2270 0052 2706 3111 867
ΟΝΟΜΑ. ΦΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Σας ευχαριστούμε!!!
team-apagoreuetai.blogspot.gr


ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΠΩΣ..ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΡΝΗΣΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ Ε.ΦΩΤΗ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.


Περισσότερα για ό,τι είχε προηγηθεί,στις εξής αναρτήσεις του ιστολογίου μας:


16 & 30 Νοεμβρίου ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ HOTSPOTS! - NA ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!

 

 

ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΦΟΣ!!! Ο ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ HOTSPOTS, MIΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!

 

 

Θεσσαλονίκη: Εμπρησμός στο σπίτι του στρατιωτικού που αρνήθηκε να υπηρετήσει σε κέντρο προσφύγων - Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη.

 

 

EKTAKTO – Αθώος από το στρατοδικείο Θεσσαλονίκης ο αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης που αρνήθηκε να εκτελέσει υπηρεσία σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.

  

2 σχόλια:

  1. Έτσι για να μη ξεχνάμε γιατί όλοι κάθονται σούζα στα σώματα ασφαλείας και ξεσκατώνουν τους λαθρο-εισβολείς. Γιατί αποκρύπτουν δολοφονίες συναδέλφων τους πιλότων. Γιατί κάνουν την πάπια για τα αεροσκάφη χωρίς αναγνωριστικά που ψεκάζουν τις πόλεις. Γιατί εμποδίζουν τους λαθρο-εισβολείς στα λιμάνια να φύγουν για δυτική Ευρώπη.

    Οπλαρχηγός στην Β' Ελληνική Επανάσταση θα γίνει ο λοχίας. Όσοι παραμείνουν στο στρατό όταν εμφανιστεί το εθνικό αντάρτικο, αργά ή γρήγορα θα αποκληθούν από όλους με το όνομά τους: εθνο-προδότες.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή